Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

yastik deil apartman dayasak : olmucaksa olmaz tabi sadece dikkat ve vesile olabilir allahta bize birseyleri vesile kilar insallah hayirli zamanda kahveninde faydasi var cunku spermler daha hizli harekete geciyor bu kanitlanmis canim arzuya kalmis birsey bu bende hic denemedim ve denetmedim esime ama bakiyorum hanimlar haril haril calsiyor bende bir kahve luksumuz olsun dedim esim zaten icerdi de ben oncesindede o farketmeden veriyom jestmis gibi iste bole senin hakkindada hayirlisi olsun merak ediyorum burdan guzel haberini beklicem

sağol canım hayırlısı.inşallah seninde bebiş haberini alırız.çoğumuzun da stresten olmuyor.bizim ailedeki büyükler hiç böyle şeylerle uğraşmadılar adetleri bir hafta geçti hamile olduklarını öğrendiler.araştırmalara çok erken başlamak daha çok strese sebep oluyor stres oldukça da bebiş tutunmuyo

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ

d_celebı 21 subat

blgs 28 subat

umutdeniz 2 mart

ercelf 2 mart

greenpeacee 1,2,3 martbeteray 4 Mart

cardelenss 4 mart

sevennur 6 mart

polanegri 6,7,8 Mart

bademinur 7 mart

yavrisko 6 mart

gida_pinar 9 Mart

nissam 9 mart

ahuddu 10 mart

pptya87 11Mart

deniz_fb 11 mart

alevdeniz 12 mart

calimero85 12 mart

alisya01 13 Mart

özlemvetatlicadi 13 Mart

arzuum_79 13 mart

nesli58 14 Mart

porqua 14 Mart

srrbkl 14 Mart

yorgungonul 15 Mart

semanta33 15 mart

sinem16 15 mart

yasmin_84 15 mart

sultang88 16 mart

aygünes 17 Mart

kayyum 17 Mart

edali21 18 mart

pelin7 18 mart

b_dilek 20 Mart

simlipembe 22 mart

seda__ 23 mart

edanur_24 23 mart

elsıla 25 subat

tirilaylom 26 mart

ruuhi 27 Mart

arzum66 27 mart

canim bide yatsi namazindan sonra yapilan bi dua var onu yaptim her gün ve sükürler olsun kavustum...

ne duası? bizimlede paylaşırmısın..bende okumak istiyorum.gerçi şuan benim yaptığım bir dua var.başka bir topikte paylaşmıştım acaba ondanmı bahsediyorsun?

ne duası? bizimlede paylaşırmısın..bende okumak istiyorum.gerçi şuan benim yaptığım bir dua var.başka bir topikte paylaşmıştım acaba ondanmı bahsediyorsun?

aygüneş ne durumdasın neler yapmaktasınnn!!!!BİLİYOMUSUN BNM EŞİM SEYAHATE ÇIKTI MAALESEFFFFFF!!!

keşke değil oldu farzet nasıl diyceksin? bi video hazırlayıp mı izleteceksin yoksa bi arkadaş demiş masaya biberon koyucam öyle mi yapacaksın ya da direkt hamileyim ben mi diyceksin onu diyorum yavrucum

bnm kocam anlamaz böyle şeylerden..

Kızlar merhaba ,ben de bu ay çift çizgi bekleyenlerdenim:) SAT 11 Şubat ,BAT 11 Mart..Bikaç gündür sol kasığımda iğne batmaları var feci şekilde ,kendimi de birazz halsiz hissediorum inşallah vardır bebiş .

10 gün var daha adetine bu kdar belirti gösterir mi ki..bazen psikolojik yapabiliyoruz ama canım inş... bebektir bunları yapan nazlı bir bebeğin olur inş..:90:

Canım ben de psikolojik mi diyorum ama ağrıdan duramıyorum bakalım hayırlısı artık.yumurtlama gunlerim 20-25 şubat arasıydı

ayyy hanımlar nerdesiniz yaaa her girdiğimde topik boş pelin aygunes blgs kayyum nirdesinizzzz...kızıyorum ama.benim adetim yaklaştı zaten sinirlerim tepemde göğüslerim bu ay agrıya başlamadı bir tek böle bir sorunum var bu arada sarı akıntım var bu aralar ne diyorsunuz bu işe..he bu arada listede 4 martım 6 mart diye düzeltirmisiniz yanlış hesapladım şubattın 28 çektiğini unutmuşum o ara..6 martı iple çekiyorum az kaldı azzzz

Evet kızlar bende Şubat'tan Mart'a transfer oldummmm...:13:
Benide listeye ekleyin
BAT 23 Mart
Hadi hayırlı olsun Mart hepimize

anacım ben burdayım.bir haftalık bi gebeliğim olduğu varsayılsa ben bugün dolgu ve kanal tedavisi yaptırdım bi sakıncası olabilir mi acaba? bu arada benim akıntı bugün yok bitti dün vardı en son.bakalım neler oldu 8 martta kan tahlili yaptırcam.bugün mart ayına girdik.herkeze hayırlı uğurlu olsun

canim benim agrilari vardi doktora gittim bugün kese olusuyomus heralde ondan dolayi oluyomus agri ve akinti ondan pek giremiyorum yani.daris sana insssssallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…