bu ay herkes beklemede yaa neden böyle oldu :):):):):) ay herkes hamileymiş ne guzel olur:)
e kızlar kafayı yıycez be ilk defa anlıyorum sizleri
bide olmayınca hayal kırıklığı
hafif kahve akıntı ile birlikte ne görülüyormuş anlamadım yasmin??
yerleşme kanaması adet gününde mi oluyor...
yaa bu ay çok yanıldım ben her ay olacağım günün sabahına karşı olur ağrıyla uyanırdım.şimdi çok farklı oldu
ben bu ay hayirli haberi aldim hamileyim allaha sükürler olsun. ins. hersey yolunda gider.. saglikli hayirli bi evladim olur..
Rabbim hepiinize nasip etsin bu mutlulugu..
takipteyim durmadan güzel haber okuyayim hep beraber ileerleyelim diye..
durmadan dua ediyorum hepinize, hamilelerin duasi kabul olur derler nekadar dogru bilemem..
adet kanaması gibi hafif bi kan çok az bi.rengi akıntıyla birlikte rengi kan gibi değilde kahve rengi.ama dedeğim gibi çok küçük bi parça kadar.adet olmadan önce oluyomuş.annem derdi.ç
kızlar benimde 1 gün geçti gece hiç uyuyamadım ağrılarımdan karın ağrısını geçtim bacaklarım sabaha kadar öldürdü beni bir damla uyku uyumadım eşim piskolojik dedi durdu haklıda olabilir ama sabaha karşı yeter artık olacaksam olayım diye ağlamaya başladım o kadar canım yandı bugünde bekleyecem eğer olmasam yarın kan testi yaptırcam .inşallah güzel haberler veririm arkadaşlar .
bu son ay yalvardim allahima zaten en güzel hediyeyi hayirlisi ile sen nasip et diye.. en güzel dogum günü hediyem oldu:) cok sagolun güzel dilekleriiniz icin.
5ay bizde ugrastik, ensonunda bu yumurtaalama hesabina uyarak denedik.. ve oldu sükürler olsun. allah tamamini erdirsin :)
kararsız_esmer tebrik edrim hayatım..valla alınabilecek en güzel hediyeyi almışsın,kıskandım seni yaa
yavrisko canım benim senin zaten idrar testin pozitif çıkmamışmıydı.çünkü bir ara yazmıştın sanki öyle birşeyler..ben hatta seni hep hamile diye biliyordum kııı...hatta yine öyle diyorum inşallah hamişsindir kuzum
kararsız_esmer tebrik edrim hayatım..valla alınabilecek en güzel hediyeyi almışsın,kıskandım seni yaa
yavrisko canım benim senin zaten idrar testin pozitif çıkmamışmıydı.çünkü bir ara yazmıştın sanki öyle birşeyler..ben hatta seni hep hamile diye biliyordum kııı...hatta yine öyle diyorum inşallah hamişsindir kuzum
tesekkürler .. evet en güzel haberi aldim sonunda sükürler olsun..
adet günün ne zaman olucak.kimisinde geç döllenme oluyo.beklemeye devam.ruuhicim.moralleri yüksek tutuyor ve ümidimizi kaybetmiyoruz.
canim cok sagol ya inan moral kaynagimsin diyebilirim insan gurbet elde kimseylede paylasamiyor esime bile bu hamilielik konusunda rahat degilim o kadar cok istiyorumki adam yorgun oluyor is guc yani belirtince yorgun oldugunu kusuyorum hemen
acayip sitresli oldum ya ne olcak bu halim hamile kalsamda herkes rahat etse benim adetim biliyorsun her ay 10 gun ileri atiyor zaten bide o sanirim sogan kurunden dolayi oluyor ben ona bagliyorum hic aklimdan gecmiyor bile hamile olacagim ama olursa hariiiiiiiika olur allahim bekletmesin artik benim sabirsiz olanlari benide sevindirsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?