Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

:82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82::82:

e kızlar kafayı yıycez be ilk defa anlıyorum sizleri
bide olmayınca hayal kırıklığı

adet kanaması gibi hafif bi kan çok az bi.rengi akıntıyla birlikte rengi kan gibi değilde kahve rengi.ama dedeğim gibi çok küçük bi parça kadar.adet olmadan önce oluyomuş.annem derdi.ç

takipteyim durmadan güzel haber okuyayim hep beraber ileerleyelim diye..
durmadan dua ediyorum hepinize, hamilelerin duasi kabul olur derler nekadar dogru bilemem..

ben bu ay hayirli haberi aldim hamileyim allaha sükürler olsun. ins. hersey yolunda gider.. saglikli hayirli bi evladim olur..
Rabbim hepiinize nasip etsin bu mutlulugu..

Allah ım analı babalı büyütsün inşallah..Hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin..Cümlemize de inşallah :)

takipteyim durmadan güzel haber okuyayim hep beraber ileerleyelim diye..
durmadan dua ediyorum hepinize, hamilelerin duasi kabul olur derler nekadar dogru bilemem..

buarada en güzel doğum günü hediyesini almışsın zaten :)

Doğum günün de kutlu olsun bebeğinle ve ailenle sağlıklı uzun ömürler dilerim sana :)

selam kızlar..

herkese çift çizgili günler diliyorum

ay kızlar bu ay aslında bebek beklemiyoruz çünkü yumurtlamam olmamış doktor öyle söyledi.ama karnım nasıl ağrıyor..daha adetime 10 gün var yaa..

amaaan neyseee üşüttük herhal hihi:86:

adet kanaması gibi hafif bi kan çok az bi.rengi akıntıyla birlikte rengi kan gibi değilde kahve rengi.ama dedeğim gibi çok küçük bi parça kadar.adet olmadan önce oluyomuş.annem derdi.ç

bildiğim kadarıyla o çok hafif bir akıntı gibi birşey oluyor..benim kaybettiğim hamileliğimde olmuştu..hafif kahverengi akıntı oluyor o ceninin rahme yereşmesi sırasında oluşuyormuş..ama bu olmadı diye hamile kalmadım diye düşünmekte yanlış çnkü idrarda da gidebilir..görmek bir tesadüf sadece :)

bu son ay yalvardim allahima zaten en güzel hediyeyi hayirlisi ile sen nasip et diye.. en güzel dogum günü hediyem oldu :) cok sagolun güzel dilekleriiniz icin.

5ay bizde ugrastik, ensonunda bu yumurtaalama hesabina uyarak denedik.. ve oldu sükürler olsun. allah tamamini erdirsin :)

inşallah hayırlı haberler bekliyoruz :)

AminnnnAllah ım sağlık sıhhat versin :)

kararsız_esmer tebrik edrim hayatım..valla alınabilecek en güzel hediyeyi almışsın,kıskandım seni yaa

yavrisko canım benim senin zaten idrar testin pozitif çıkmamışmıydı.çünkü bir ara yazmıştın sanki öyle birşeyler..ben hatta seni hep hamile diye biliyordum kııı...hatta yine öyle diyorum inşallah hamişsindir kuzum

Son düzenleme:
off artık hamile olmak istiyorum yaa cift cizgiyi görmek istiyorum.her ay umut içinde bekliyorum ama her ay regl oluyorum:84:bebegim olsun istiyorum artıkk yaaa cok bunaldım:95:

tesekkürler .. evet en güzel haberi aldim sonunda sükürler olsun..

Kızlar bende 3 aydır başladım çalışmalara gerçi pek çalışıyorum denemz ama bakalım inş bende bu ay hamile kalırım :)

ağzından bal damlıyor canım yok pozitif çıkmamıştı (( erken yaptım diye çıkmamış olabilir dedim ama ne bilimm bir umut işte inşallah olur bu kez allah isteyene versin inşallah canlarım yaaa kısmet bekleyeyim bakalım bugünde olmasam kan testi yaptırcam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…