adet günün ne zaman olucak.kimisinde geç döllenme oluyo.beklemeye devam.ruuhicim.moralleri yüksek tutuyor ve ümidimizi kaybetmiyoruz.
canim en son adetim 17 subat oldum 22 bitti ama benim 10 gun ileri atiyor her ay bu yuzden yumurtlamam gec oluyor herhalde cokta bilgim yok su isvicre yuzunden ogrenemiyomki birse yturk doktorlari gibi anlatmiyorlar herseye doga kanunu deyip normal deyip geciyorlarsinir hastasi olcam bunlarin yuzunden gittim diyorki cok normal her ay olmussun diyorum ki ya hep gecikmeli sorunlu bir sebebi var yok normal diyor bir test bile yapmadilar nisan 14 var randevum bu sefer patlicam insallah hamile kalirimda kurtulurum allahim bunlarin elinden kizlar dua edelim birbirimize ben her namazimda ediyorum hepimize tum isteyenlere
BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİMİZ
d_celebı 21 subat
blgs 28 subat
umutdeniz 2 mart
beteray 4 Mart
cardelenss 4 mart
sevennur 6 mart
polanegri 6,7,8 Mart
yavrisko 6 mart
gida_pinar 9 Mart
nissam 9 mart
pptya87 11Mart
alevdeniz 12 mart
alisya01 13 Mart
özlemvetatlicadi 13 Mart
arzuum_79 13 mart
nesli58 14 Mart
porqua 14 Mart
srrbkl 14 Mart
yorgungonul 15 Mart
semanta33 15 mart
sinem16 15 mart
sultang88 16 mart
aygünes 17 Mart
kayyum 17 Mart
edali21 18 mart
pelin7 18 mart
b_dilek 20 Mart
simlipembe 22 mart
seda__ 23 mart
edanur_24 23 mart
elsıla 25 subat
ruuhi 27 Mart
ben bu ay hayirli haberi aldim hamileyim allaha sükürler olsun. ins. hersey yolunda gider.. saglikli hayirli bi evladim olur..
Rabbim hepiinize nasip etsin bu mutlulugu..
ben oldum çok ağrım var ve çok az ama ağrıdan ölüyorum çok şiddetli olursam doktora gidecem bu normal değil bundan eminim .((
ilk defa böyle oluyorum çok kötüyüm şimdi çıkıcam birazdan acile gitcem yarın yazarım size iyi akşamlar(
slm kızlar listede adet günü geçmiş isimler var haber olmasa bile onları da kırmızı yazalım da tarihin aşağıya kaydığını daha rahat görelim.ben belki yarın bi test yaptırırım.sizce yaptırayım mız kızlar şüpheli ilişkiden 14 gün sonra çıkar mı ki?
canim yapsan cikar ama en sagliklisi kan testi yani
hem varsa bosuna tedirgin olmazsin sitres yapmazsin kendine
ilk defa böyle oluyorum çok kötüyüm şimdi çıkıcam birazdan acile gitcem yarın yazarım size iyi akşamlar(
kan testi yaptırcam zaten.yaptırsam kesin çıkar mı yani?
evet canim kesinlikle cikiyor 1 hafta sonra bile cikarmis bir doktorun sitesinde okumustum yani 1 hafta 10 gun icinde cikiyormus hamile olup olmadigin insallah hayirli haberi aliriz burdan
adet kanaması gibi hafif bi kan çok az bi.rengi akıntıyla birlikte rengi kan gibi değilde kahve rengi.ama dedeğim gibi çok küçük bi parça kadar.adet olmadan önce oluyomuş.annem derdi.ç
zaten iltihap var bende adetten sonra fitillerimi kullanıcam 19 günlük zaten bu evrede ilişki yasak..nisanda da bekleyiş yok yani mayısa kaldım sanırım bakalım rabbim bana ne zaman nasip edecek artık burdan takibi bırakacağım psikolojim bozuluyor beklentim yüzünden...bunalıma giriyorum üzülüyorum stres oluyorum..sizelere çok çokk çokk teşekkür ediyorum hepinize yardımlarınız için..rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre evlatlarınızı size nasip eder inşallahhhh..sizin güzel haberleriniz bekliyorum:92::92:
kızlarr hamileymişim ama düşüyorrr akşam doktora gittim şimdide evde yatıyorum size haber vereyim dedim(( doktorum bana şunu dedi bunu sizinde bilmenizi istiyorum eğer gebe olduğunuzda şphe ettiyseniz hiç beklemeden kan testi yapıp doktora gidin tehlikeli bir durum varsa bazı destekleyicilerle bebeği kurtarabiliyoruz dedi sende vaktinde gelseydin kurtarabilirdik lütfen kendi bilidğinizle hareket etmeyin ne olursa olsun doktordan yardım alın eğer şüphe ederseniz çok basit bir kan testi ilişkiden 10 sonra belli oluyor dedi .çok kızdı bana zaten bana ilaç vermişti kullanmam için hamile kalınca bana gel ilacı değiştircez demişti bende adet günümü bekledim aptal gibi çocuğu düşürmüşüm (( yani kızlar anlayacağınız üstüne basa basa söyledi şüphe ettiğin takdirde hemen doktora danış günümüzde milyonlarca kadın bilmeden bebeklerini kaybediyor edet oluyorum diye bunu aklından çıkarma dedi (( bunları sizinle paylaşmak istedim belki birinin işine yarar ben bir daha aynı hataya düşmem morlim çok bocuk bende hamiş listesinde olabilirdim (( neyse kısmet benim dinlenmem lazım kızlar görüşürüz allah sizlere verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?