Mart Ayinda Hamile Kalmak Isteyenler Buyrun Buraya

Kizlar merhaba listeye benide ekleyebilirmisiniz...
beklenmeyen tarih :23 mart ilk denemem benimde bakalim hayırlısı

ben bu ay hayirli haberi aldim hamileyim allaha sükürler olsun. ins. hersey yolunda gider.. saglikli hayirli bi evladim olur..
Rabbim hepiinize nasip etsin bu mutlulugu..

ayyyyyyyyyyy allah tamamina erdirsin canım. cok güzel bir haber bu darisi bizim basimiza inşallahhhhhh. nasi hissediyosun kendini biraz anlatirmisin bizede tecrube olsun

slm kızlar listede adet günü geçmiş isimler var haber olmasa bile onları da kırmızı yazalım da tarihin aşağıya kaydığını daha rahat görelim.ben belki yarın bi test yaptırırım.sizce yaptırayım mız kızlar şüpheli ilişkiden 14 gün sonra çıkar mı ki?

ben oldum çok ağrım var ve çok az ama ağrıdan ölüyorum çok şiddetli olursam doktora gidecem bu normal değil bundan eminim . ((

ben oldum çok ağrım var ve çok az ama ağrıdan ölüyorum çok şiddetli olursam doktora gidecem bu normal değil bundan eminim . ((

benim her ay baya ağrılı geçer adetim benim için normal ama senin ilk defa böyle olduysa bi uzmana görünebilirsin

ilk defa böyle oluyorum çok kötüyüm şimdi çıkıcam birazdan acile gitcem yarın yazarım size iyi akşamlar (

canim yapsan cikar ama en sagliklisi kan testi yani
hem varsa bosuna tedirgin olmazsin sitres yapmazsin kendine

ilk defa böyle oluyorum çok kötüyüm şimdi çıkıcam birazdan acile gitcem yarın yazarım size iyi akşamlar (

Allah acil şifalar versin.iyi olduğunda foruma girersen mutlaka son durumunu yaz merak ederim ben şimdi nasıl olduğunu

kan testi yaptırcam zaten.yaptırsam kesin çıkar mı yani?

evet canim kesinlikle cikiyor 1 hafta sonra bile cikarmis bir doktorun sitesinde okumustum yani 1 hafta 10 gun icinde cikiyormus hamile olup olmadigin insallah hayirli haberi aliriz burdan

evet canim kesinlikle cikiyor 1 hafta sonra bile cikarmis bir doktorun sitesinde okumustum yani 1 hafta 10 gun icinde cikiyormus hamile olup olmadigin insallah hayirli haberi aliriz burdan

kararsızım yaptırsam mı yarın yaptırmasam mı?

adet kanaması gibi hafif bi kan çok az bi.rengi akıntıyla birlikte rengi kan gibi değilde kahve rengi.ama dedeğim gibi çok küçük bi parça kadar.adet olmadan önce oluyomuş.annem derdi.ç

yok bitanem benimki normal adete döndü bu ayda bitti benim için

zaten iltihap var bende adetten sonra fitillerimi kullanıcam 19 günlük zaten bu evrede ilişki yasak..nisanda da bekleyiş yok yani mayısa kaldım sanırım bakalım rabbim bana ne zaman nasip edecek artık burdan takibi bırakacağım psikolojim bozuluyor beklentim yüzünden...bunalıma giriyorum üzülüyorum stres oluyorum..sizelere çok çokk çokk teşekkür ediyorum hepinize yardımlarınız için..rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre evlatlarınızı size nasip eder inşallahhhh..sizin güzel haberleriniz bekliyorum:92::92:

Amin canım inşallah senin de gönlüne göre nasip eder herşeyin en hayırlısını :116: kendini çok üzme herşeyin bir zamanı vardır ..yaşadıklarında da vardır bir hayır..zaman çabuk geçiyor mayıs da hayırlı sağlıklı bir bebek nasp eder Alah ım inşallah sana ...

kızlarr hamileymişim ama düşüyorrr akşam doktora gittim şimdide evde yatıyorum size haber vereyim dedim (( doktorum bana şunu dedi bunu sizinde bilmenizi istiyorum eğer gebe olduğunuzda şphe ettiyseniz hiç beklemeden kan testi yapıp doktora gidin tehlikeli bir durum varsa bazı destekleyicilerle bebeği kurtarabiliyoruz dedi sende vaktinde gelseydin kurtarabilirdik lütfen kendi bilidğinizle hareket etmeyin ne olursa olsun doktordan yardım alın eğer şüphe ederseniz çok basit bir kan testi ilişkiden 10 sonra belli oluyor dedi .çok kızdı bana zaten bana ilaç vermişti kullanmam için hamile kalınca bana gel ilacı değiştircez demişti bende adet günümü bekledim aptal gibi çocuğu düşürmüşüm (( yani kızlar anlayacağınız üstüne basa basa söyledi şüphe ettiğin takdirde hemen doktora danış günümüzde milyonlarca kadın bilmeden bebeklerini kaybediyor edet oluyorum diye bunu aklından çıkarma dedi (( bunları sizinle paylaşmak istedim belki birinin işine yarar ben bir daha aynı hataya düşmem morlim çok bocuk bende hamiş listesinde olabilirdim (( neyse kısmet benim dinlenmem lazım kızlar görüşürüz allah sizlere verir inşallah

ay canim ya cok uzuldum allahim tez vekitte yeniden nasip etsin dikkat et kendine moralini yuksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…