Mart Ayında Klomen kullanıp,Nisan Ayını bekleyenler...

canım bende de PKO var doktorlar öyle diyor. Adetim 10-15 gecikmeli oluyor. Zayıflayınca birkaç gün gecikiyor. Değerlerim çok kötü değil açıkcası ancak yumurtlama bozukluğu var. İlk defa klomen kullandım çünkü 8 ay denedik olmadı bugün adetin 12.günü ve yarın kontrole gidicem inş olumlu sonuç alırım bende 28 yaşına gireceğim.Yaşımız genç Ceren moral bozma sakınnnnnn. Veren Allah hertürlü verir ben öyle inanyorum. Vakti zamanı var demekki. Gençsin yani daha bir sürü çözüm var hem dedin ya ilk deneme önümüzdeki ayda dene bence

Denicem canım başka çare yok.Bende pko var ama pek belirtileri yok.Evelenene kadar hep adetlerim düzenliydi.Çokta zayıftım.Kıllanma falanda yok.Evlendikten sonra sadece adetlerim 5-6 gün gecikmeye başladı değerlerimde gayet normal.Anlamadım nasıl birşey.Rabbim vaktini biliyordur.Üzüldüm tabi ama yapacak birşey yok.İnşallah ve inşallah sen olumlu sonuç alırsın muhtemelen yumurtalırın gelişmiş olur ve sanada çatlatma iğnesi verir dr un

canım Allah kalbine göre versin inş. Doktor iğne falan gerek yok dedi en azından bakalım bi dedi. Duruma göre yapacak sanırım. Seni çok iyi anlıyorum her ay bir umutla bebek bekliyoruz

canım Allah kalbine göre versin inş. Doktor iğne falan gerek yok dedi en azından bakalım bi dedi. Duruma göre yapacak sanırım. Seni çok iyi anlıyorum her ay bir umutla bebek bekliyoruz

Amin canım.Aynen öyle.Dualarım seninle sonuç alınca yaz tatlım

Cerencim yazacağım mutlaka birbirimize umut olalım. Çünkü zor bir süreçteyiz. Sana tavsiyem kafanı bişilerle yoğunlaştır. Ne bileyim hobi edin . Stres en büyük olamama sebebi ben mutlaka yazacağım. Buarada herkes yazsın :)

Valla öyle canım ama stres insanın elinde değil.Çalışıyorum bide ben ama yok kafaya takmamak mümkün değil.Allahın takdiri nasip diyip bekliyorum

Aynen bende çalışıyorum haklısın takmamak elde değil yani çevremdeki yakın arkadaşlarımın hepsi hamile. 10 arkadaşım onlara mutlu oluyorum onlarda sağlıkla alsın evladlarını. Rabbim bizede nasip etsin sağlıklı ve hayırlı bir şekilde. Yani evlenmeden istemeden hamile kalanlar mı dersin yoksa evlenince istemeden hamile kalanlar mı dersin yani Rabbim isterse veriyor. Stres yapmasak aslında olacak inş :)

arkadaşlar ben de pko luyum. ayın 31 inde adetimin 4. günü klomene başladım. bu 4. denemem, 2.5 yıllık evliyim. 31 yaşındayım. ilk denemede çatlatma iğnesi olmadım. kimyasal gebelik oldu değerim 29 çıktı sonra düştü değer ve adet oldum. 2. de çatlatma iğnesi oldum. gebelik olmadı. 3. denemede yumurta büyümedi. şimdi 4. kez aynı dozda sabah akşam bi tane alarak devam ediyorum. coraspirin her gün bi tane, günaşırı yarım folikasit. cuma yani yarın tekrar çağırdı.

Zeynep allah yardımcımız olsun.Bende yarını heyecanla bekliyorum. İnş sonuç alırız hepimiz.

ah canım ahh aynı duyguları bende yaşıyorum.Benden sonra evlenler hemen hamile kaldı.Dediğin gibi en yakın arkadaşım istemeden hamile kaldı.Yani gerçekten takmamanın yolu ne bir bilsem deneyeceğim ama yok elde değil işte.

Allah yardımcın olsun canım pko ile uğraşmak gerçekten çok zor.Umarım istediğin sonucu alırsın

Kızlar stresi azaltmanın bir yolunu bulmamız lazım birde umut etmemiz lazım. Yani herkesin bir sınavı var bizimde buymuş demek ki çevredekilerden artık çocuk yokmu nie düşünmüyorsun falan diyorlar usandım valla. Söylenemiyor işte

TAKMAYIN DYCEM AMA KOLAY DEĞİLL İSTEYEN HERKESE VERSIN RABBIM AMA OLMUYO DYE SEVINENİ ALLLAHA BIRAKIYORUMM..KLOMENDE 3.AYIM BI UMUT BEKLIYORUMM ÇİN TAKVIMINE BAKTIM ŞİMDİ KALIRSAM ERKEKMIS HAYIRLISINI ISTYORUM KAPTRMAMAMYA CALŞYORUM KENDIMI VS VS SABIRR

umut hep var canım dediğin gibi bizim imtihanımızda buymuş demekki,inançlı olmamız lazım.Çevremizdekilere kulak asmadan sabırla bekleyip tedaviyi sürdürmememiz lazım

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım

kızlar yaaa dr bana coraspirin verdi. siz de kullanıyor musunuz? daha önce düşüğüm falan yok. klomen 4. deneme.

bugün klomenin 4. günü sabah gittim dr a yum gelişmeye başlamamışşşşşşşşş

Merhaba kızlar. Klomene adetin 5.günü başlamıştım ve bugün adetimin 13.günü kontrole gittim.1 tane yumurta olmuş ve 12 mm boyutunda. Sizce küçük mü ve 1 tane olması normal mi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…