- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi loveispink
-
evet sanki küçük gibi.büyüdü mü yumurta? 19 mm olması lazım.ve klomenle birden fazla olmalı.olsa ihtimal daha fazla canım..Merhaba kızlar. Klomene adetin 5.günü başlamıştım ve bugün adetimin 13.günü kontrole gittim.1 tane yumurta olmuş ve 12 mm boyutunda. Sizce küçük mü ve 1 tane olması normal mi????
KASIKLARDA BATMA OLUYORMUUUU BENMDE 3 .AYIMMMmerhaba arkadaşlar benimde klomenle 2. ayım ilk ay 19,7 mm yumurtam gelişti doktor çok güzel dedi ve ovitirelle iğne oldum dediği tarih ve satlerde birlikte olduk fakat iğne vurulduğumdan tam 15 gün sonra regl oldummalesef olmadı fakat allahtan kist oluşmadı yumurtalıklarımda bu ay tekrar kullandım bitirdim 2 gün sonra doktora gideceğim bakalım büyümüşler mi :)
Ins pozitifi goruruz canim.kimyasal gebelik oldu.ogrendim. bikac gun hamilelik duygusu tattim tatlim ya..dr tutunamadi dedi once sonra tahlillerim iyi cikti seninle ilgili bi durum degil dedi.esimden de degilmis.illa problem olmak zorunda degil dedi.cok erken dusuk oldugu icin ne kan pihtilasmasi ne genetik. Bir kez dusuk olunca da arastirma yapmiyorlar.en yakin zamanda yine hamilesin takmicaksin die ekledi dr.ins bakalim isteyenlere versin rabbim.igne bana da gerek duymuyor canm saglikliymis yumurtalarimCanim bende de yapti. Ins olumlu olur canim ya. Senin ilk neden olmadiRabbim ins bu ay mutluluk yasatir isteyen herkese anlarsin tabi. Sen catlama ignesi yaptirdin mi ben yaptirmadim catlar diyince ama ya catlamadiysa
18 aylık evliyim 13 ay doğum kontrol hapı kullandım bıraktım fakat yumurtalarım büyümedi 3 ay bekledik klomene geçtik klomenle büyüdü çatladı fakat döllenme olmadı. yani bu ikinci denememdi diyebilirim ondan önce büyümedi yumurtalıklarım doktorlar ne bende ne eşimde bir problem olmadığını söylüyorlar. ilk bebeğimiz olacak allah nasip ederse. sanırım telaşlanmak içinn çok erken ama yinede insan dayanamıyor bir an önce olsun istiyor. allah yardımcımız olsunIclal senin problemin ne tam olarak? ?? Ne kadar suredir bebek istiyorsunuz??? Ilk cocuk mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?