Meraba İnsallah bu ay güzel şeyler olur,hepimiz için.Bu arada bişey sorcam sana aşılama nasıl.oluyor?Merhaba canım ben de sizdenim
İki kez klomen kullandım çatlatma iğnesi ve aşılama
İkisi de tutmadı bir ay sonra tekrar gidicem 1 ay dınlen dedi bana
Kuzum klomen tedavısıne başlıyorsun 5 gun sonrasında seni kontrole çagırıyor belli gunler gidiyosun yumurta takıbın yapılıyorMeraba İnsallah bu ay güzel şeyler olur,hepimiz için.Bu arada bişey sorcam sana aşılama nasıl.oluyor?
Çok basit agrısız sancısız bi işlem yumurtyla spermın buluşma olayını kısaltyo ve kalıtelı olanlar seçıldıgı için az da olsa gebe olma şansın artıyorKuzum klomen tedavısıne başlıyorsun 5 gun sonrasında seni kontrole çagırıyor belli gunler gidiyosun yumurta takıbın yapılıyor
Yumurtan çatlayacak büyüklüğe ulaştıgında iğnen yapılıyor iğneden 36 saat sonra
Hastaneye gidiyorsun eşinden sperm alınıyor spermler işleme sokuluyor ve içinden en kalıtelıleri seçılıyor
Sonrasında alttan senın içine bırakılıyor yumurtaya yakın yere
Teşekür ederim canım bilgilendirdigin için.Bende bu ay son kez klomen tedavisi deniycem olmazsa tedavimi degistircek doktor.Bende aşılama yapar mı diye düşünüyorum da,bakalım.Kuzum klomen tedavısıne başlıyorsun 5 gun sonrasında seni kontrole çagırıyor belli gunler gidiyosun yumurta takıbın yapılıyor
Yumurtan çatlayacak büyüklüğe ulaştıgında iğnen yapılıyor iğneden 36 saat sonra
Hastaneye gidiyorsun eşinden sperm alınıyor spermler işleme sokuluyor ve içinden en kalıtelıleri seçılıyor
Sonrasında alttan senın içine bırakılıyor yumurtaya yakın yere
İnşallah bu ay tutar umudunu yitirmeyeÇok basit agrısız sancısız bi işlem yumurtyla spermın buluşma olayını kısaltyo ve kalıtelı olanlar seçıldıgı için az da olsa gebe olma şansın artıyor
Bende tutmadı ama tutanlar var
İnşallah olumlu olur canımTeşekür ederim canım bilgilendirdigin için.Bende bu ay son kez klomen tedavisi deniycem olmazsa tedavimi degistircek doktor.Bende aşılama yapar mı diye düşünüyorum da,bakalım.
Amin inşallah canım.Evet 2 kez klomen+çatlatma iğnesi vuruldum.Sanirim bu sefer de iğne verir büyük ihtimalleİnşallah olumlu olur canım
Klomen sonrası çatlatma iğnesi kullanıyor musun
Anladım kuzum inşallah herşey gonlunce olurAmin inşallah canım.Evet 2 kez klomen+çatlatma iğnesi vuruldum.Sanirim bu sefer de iğne verir büyük ihtimalle
Amin canım seninde inşallah herşey gönlünce olur.Bu sayfa bana o kadar iyi geliyo ki tanımadığım.insarla konuşmak dertlesmek çok iyi geliyo cidden.Anladım kuzum inşallah herşey gonlunce olur
Hadi bakalım.hayirlisi olsun hakkında.Kızlar bende yarın muayeneye gidicem klomen sonrası bakalım merak ediyorum. İlk kez kullandım.
Öyle canm herkes için guzel bir sayfaAmin canım seninde inşallah herşey gönlünce olur.Bu sayfa bana o kadar iyi geliyo ki tanımadığım.insarla konuşmak dertlesmek çok iyi geliyo cidden.
İlaç bittikten sonra kontrole gitmedin mi,gelişmiş mi diye bakmaya,benim Ocak ayında öyle olmuştu ilaç bittikten 3 gün sonra kontrole gitmiştim yumurtaliklarim büyümemisti tekrar kontrole cagirmisti 2 gün sonra gittiğimde yine büyümemisti o yüzden o ay bana adet olmam için hemen hap vermişti.Sanirim her ay hormanlari aynı olmuyo insanın.Ama sen bı kont
Bende 1 kere tedavi gordum şubat ayında 2.ciyi nisanda baslicamMeraba kizlar kaç aydan beri klomen tedavisi görüyorum 2 kere de çatlatma iğnesi vuruldum.Ama malesef bu sefer de tutmadı bugün hasta oldum.Adetin 3. Günü tekrar klomen kullanacam.İnsallah bu ay olur.Benim gibi bu ay klomen çatlatma iğnesi kullanacaklar var mı,birbirimize destek olalım.
Amin inşallah canım.Sen neden bu ay baslamiyosun Nisan'da baslicaksinBende 1 kere tedavi gordum şubat ayında 2.ciyi nisanda baslicaminsallah olur hepimizin
Kaç aydan beri ben hep klomene adetin 3. Günü başlıyorumCanim doktorun cok erken davranmış bence ben 5.gun başladım klomene reglin 10.gunu 10 mm di gelişmemiş dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı reglin 17.gunu 19mm olmuştu reglin 18.gunu ignemi yaptirdim
Catlatma ignesine ragmen catlamadi canim bende anlamadım ama oluyormuş boyle ben zayif pkoyum 1.5 yıllık evliyim 26 yaşındaym hayatımda ilk defa 4 aydır reglm bozuldu ilacla oldum 36 40 kg idim hep 25 yil boyunca şuan 50 oldm isteyerek aldm diyetisyen e gttm ama hızlı almadm 1 senede aldım bu kiloyu adetim bozulunca pko oldgmu ogrendimKaç aydan beri ben hep klomene adetin 3. Günü başlıyorum
5 .gunu başlıyorum ben bu ay kist oldu yumurtam catlamadugu icin 2.5 cm kistim oldu bibtane adetle gider dedi nisanda tekrar denicez insallahKaç aydan beri ben hep klomene adetin 3. Günü başlıyorum
Hadi bakalimm insallah guzel sonuç elde edersin5 .gunu başlıyorum ben bu ay kist oldu yumurtam catlamadugu icin 2.5 cm kistim oldu bibtane adetle gider dedi nisanda tekrar denicez insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?