Gebeliğe Hazırlık Mart ayında tekrar klomene başlıyacak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım ben de sizdenim
İki kez klomen kullandım çatlatma iğnesi ve aşılama
İkisi de tutmadı bir ay sonra tekrar gidicem 1 ay dınlen dedi bana
Meraba İnsallah bu ay güzel şeyler olur,hepimiz için.Bu arada bişey sorcam sana aşılama nasıl.oluyor?

Meraba İnsallah bu ay güzel şeyler olur,hepimiz için.Bu arada bişey sorcam sana aşılama nasıl.oluyor?
Kuzum klomen tedavısıne başlıyorsun 5 gun sonrasında seni kontrole çagırıyor belli gunler gidiyosun yumurta takıbın yapılıyor
Yumurtan çatlayacak büyüklüğe ulaştıgında iğnen yapılıyor iğneden 36 saat sonra
Hastaneye gidiyorsun eşinden sperm alınıyor spermler işleme sokuluyor ve içinden en kalıtelıleri seçılıyor
Sonrasında alttan senın içine bırakılıyor yumurtaya yakın yere

Çok basit agrısız sancısız bi işlem yumurtyla spermın buluşma olayını kısaltyo ve kalıtelı olanlar seçıldıgı için az da olsa gebe olma şansın artıyor
Bende tutmadı ama tutanlar var

Teşekür ederim canım bilgilendirdigin için.Bende bu ay son kez klomen tedavisi deniycem olmazsa tedavimi degistircek doktor.Bende aşılama yapar mı diye düşünüyorum da,bakalım.

Çok basit agrısız sancısız bi işlem yumurtyla spermın buluşma olayını kısaltyo ve kalıtelı olanlar seçıldıgı için az da olsa gebe olma şansın artıyor
Bende tutmadı ama tutanlar var
İnşallah bu ay tutar umudunu yitirmeye

Teşekür ederim canım bilgilendirdigin için.Bende bu ay son kez klomen tedavisi deniycem olmazsa tedavimi degistircek doktor.Bende aşılama yapar mı diye düşünüyorum da,bakalım.
İnşallah olumlu olur canım
Klomen sonrası çatlatma iğnesi kullanıyor musun

Kızlar bende yarın muayeneye gidicem klomen sonrası bakalım merak ediyorum. İlk kez kullandım.

Canim doktorun cok erken davranmış bence ben 5.gun başladım klomene reglin 10.gunu 10 mm di gelişmemiş dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı reglin 17.gunu 19mm olmuştu reglin 18.gunu ignemi yaptirdim

Bende 1 kere tedavi gordum şubat ayında 2.ciyi nisanda baslicam insallah olur hepimizin

Canim doktorun cok erken davranmış bence ben 5.gun başladım klomene reglin 10.gunu 10 mm di gelişmemiş dedi 5 gün sonra tekrar çağırdı reglin 17.gunu 19mm olmuştu reglin 18.gunu ignemi yaptirdim
Kaç aydan beri ben hep klomene adetin 3. Günü başlıyorum

Kaç aydan beri ben hep klomene adetin 3. Günü başlıyorum
Catlatma ignesine ragmen catlamadi canim bende anlamadım ama oluyormuş boyle ben zayif pkoyum 1.5 yıllık evliyim 26 yaşındaym hayatımda ilk defa 4 aydır reglm bozuldu ilacla oldum 36 40 kg idim hep 25 yil boyunca şuan 50 oldm isteyerek aldm diyetisyen e gttm ama hızlı almadm 1 senede aldım bu kiloyu adetim bozulunca pko oldgmu ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…