Gebeliğe Hazırlık Mart ayında tekrar klomene başlıyacak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama pcolarda hamıle kalabılıyor kı? Bu kadar takmamalısın.. benım bır sorunum yok ama olmayınca olmuyor sen tedavını bırakma gerisi Allahtan inşallah olucak
Evet kalıyor tabiki ama iste gec oluyor biraz hayirlisi böyleymiş insallah hepimiz kavuşuruz yavrularımız nisan ayi tedavisini bundan konuşalım ayni baslicaz insallah bu ay kist olmaz doktor 3 . De olmazsa rahim filmi cekecekms bu klomeni 6 7 kere kullanabiliyoruz dedi bana

Ben en başta çekindim rahım fılmını sen neden sonradan cekınıyorsun onu anlayamadım canım ya? Mesela cogunınsanda rahım fılmınden sonra gebe kalıyor ben kalamadım henuz

Ben en başta çekindim rahım fılmını sen neden sonradan cekınıyorsun onu anlayamadım canım ya? Mesela cogunınsanda rahım fılmınden sonra gebe kalıyor ben kalamadım henuz
Doktor oyle uygun gordu bende bilmiyorum hemende çekilmek istemedim çünkü daha gebelik düşüneli 6.ayda yiz 1 sene olmadi ama doktor 3 den sonra çekeriz dedi bakalim belki 2 den sonra cektiririm kabul ederse

Kizlar ben de ilk defa klomen kullandım da acaba çatlatma iğnesi olduktan kac gun sonra regl oldunuz benim 16. Gun ama hâlâ olmadim pkoyum ama igne ile düzenli gelmesi gerekmez mi ? Siz kaçıncı gün regl oldunuz??

Kizlar ben de ilk defa klomen kullandım da acaba çatlatma iğnesi olduktan kac gun sonra regl oldunuz benim 16. Gun ama hâlâ olmadim pkoyum ama igne ile düzenli gelmesi gerekmez mi ? Siz kaçıncı gün regl oldunuz??
Ben 18.günde oldum reglı ve hala bıle az a gelıyor 11.gün bugun ınsallah olmazsın test yaptın mı evde

Doktor oyle uygun gordu bende bilmiyorum hemende çekilmek istemedim çünkü daha gebelik düşüneli 6.ayda yiz 1 sene olmadi ama doktor 3 den sonra çekeriz dedi bakalim belki 2 den sonra cektiririm kabul ederse
En başta çektirdim ben cunku tedavıye baslamadan once eşimde test yaptırdı. Bencede çektir hemen bılemezsın belkı rahım fılmınde bır sorun var yada yok en azından ona göre tedbir alırsınız ınsallah sorunun yoktur ınsallah tez zamanda gebe kalırız

Yaptim negatif canim yarin kan verip tarlusal almayı düşünüyorum
Yapma canım doktoruna danışmadam bence cunku benımde sökülmedi adetim doktorum belkı üstüne görüyorumdır dıye 1hafta sonra tekrar çağırıp muayne etti.. ama hamıle degılım tabı sökülemedım ılac ıcıyorum bende

Gebelik testi mi yapmayım anlamadım canım tarlusali diyorsan onu doktora sormadan aile hekiminden almam zaten demek seninde sökülmedi peki yumurta oluştu çatlamış miydi ya bir yumurta var igne olup çatlıyor neden regl olmuyoruz anlamıyorum

Benımde sol yumurtalıgımda yumurtam kalmış oda verdiği ilaçla sökülecekmiş oyle dedi doktorum. Yanlış anladım canım kusura bakma malum ilaç konusunda cok hassasım kımsede kullansın istemıyorum normalde ağrı kesici bile içmeyen ben şuan 3ılac kullanıyorum.. çatlamamış galıba bende ıgne olucam adet olunca gıdıncem tekrardan Aşılaama istemiyorum bır kere daha deneyecegım. Ramazan ayı geliyor inşallah şifa buluruz hamile kalırız nisanda

Ah inşallah canım ben anlayamadım ama simdi senin klomen kullanırken yumurta takibin yapıldı yumurtan büyüdü igne verdiler demi yani catladi bunun gebelik olmazsa regl olmasi lazım başka ufak yumurtan kalması önemli değil ki canim ? Benim de bir yumrtam vardi igne verildi ama geriden gelen pko kaynaklı bi kaç yumurtam var bunlar önemli değil bence bi tane Çatlayan yumurta varsa bu regl olunur anlamına gelir

Bende regl oldum zaten ama anlayamadım nedense herkes bırseu söylüyor ama doktorum da sorunum olmadıgını zaten iğnenın başarı oranı düşükmüş. Şansımısa nasıp herşey

Bende regl oldum zaten ama anlayamadım nedense herkes bırseu söylüyor ama doktorum da sorunum olmadıgını zaten iğnenın başarı oranı düşükmüş. Şansımısa nasıp herşey
Ben de söktürücü ile olacağım galiba baksana 17. Gun hala tık yok iğneye rağmen yine tarlusal almak da sinir bozucu

Canım ben de 2. Defa klomen kullanıyorum şubatta başladım ilk olarak 5 gun klomen ondan sonra catlatma iğnesı oldum sonra aşılama oldum ama tutmadı hiç ilaç geçmişim yok bunun dışında. Persembe gunu kontrole gıdecegım ınsallah hayırlısı olur hakkımızda. Hsg falan da cektırdım hersey normal ama olmadı

Aynen hayirlisi olsun hakkımızda inşallah güzel haberler alırız bende yarın gidecem.kontrole ilaç bittikten 3 gün sonra gel demişti.Bakalim.ne dicek.Sen şimdi tekrar klomene mi baslican yoksa başka bı tedaviye mi

Ben suan ikinci klomen tedavımı goruyorum canım yenı bıttı hap persembe kontrol var daha once tedavı gormedım yalnızca subat ve mart ayı olarak kullandım yani

Ben suan ikinci klomen tedavımı goruyorum canım yenı bıttı hap persembe kontrol var daha once tedavı gormedım yalnızca subat ve mart ayı olarak kullandım yani
Asılama konusu da benden dolayı oldu ben 2 yıl oldu bebek olusmadı dıye direkt aşılama yapmak istıyorum onun ıcın geldım dedım hsg zaten cekıldıgı için tüpler acık rahim normaldi klomenle olusan 2 yumurtam oldu yeterlı buyuklukteydı doktor güzel oldugunu soyledı subatta ılk aydan asılama yaptırdım ama tutmadı hersey guzelken bu sebepten umutsuzluga kapıldım sanki birdaha asılama yaptırsam olmayacakmıs gıbı düşünüyorum c-life dıye bır macun var herkes onunla hamıle kalıyor bugun ben de sıparıs verdım ne kaybım olabılır ki dıye dusunerek

Hmm anladım canimm.Hadi bakalım bu ay güzel sonuçlar elde edelim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…