Gebeliğe Hazırlık Mart ayında tekrar klomene başlıyacak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, bende ilk kez bu ay klomene basladim muhtemelen catlatma igneside yapilacak

5 .gunu başlıyorum ben bu ay kist oldu yumurtam catlamadugu icin 2.5 cm kistim oldu bibtane adetle gider dedi nisanda tekrar denicez insallah
Benımde öyle oldu sol yumurtalıgımda yumurta oldugunu söyledı doktor ama bende kist ve reglım halaa devam edıyor ara ara.. sızım regl nasıl oldu

Evet 11gundur regl goruyorum az az gelıyor normalde 5gün sürerdi
Onu klomen yapıyor benim 5 gu surdu 2 gun yoğun 3 gun kahverengi lekeleme şeklinde sordum klomen yapıyormuş herkeste benimde bi tane idi catlamadi o da şuan regli bekliyorum 1 ay boş bıraktık nisanda 2.klomen tedavisi ne baslucaz kist gitmiş olur dedininsallah gider

Benımde öyle oldu sol yumurtalıgımda yumurta oldugunu söyledı doktor ama bende kist ve reglım halaa devam edıyor ara ara.. sızım regl nasıl oldu
Nisan da baslicak misin canim tekrar kaçıncı tedavi bide adet olmak için ne kullanıyorsun kac kilosun hormonların normalmi ben 53 kg yum hormonlarım normal ama polikistigim

Nisan da baslicak misin canim tekrar kaçıncı tedavi bide adet olmak için ne kullanıyorsun kac kilosun hormonların normalmi ben 53 kg yum hormonlarım normal ama polikistigim
Ben 75kıloyum evlendıkten sonra kılo aldım rahim filmimde sorun yok pco degılım adetim düzenlı hormonlarımda bır sorun yok cok sukur sadece prolaktınım 43cıktı doktorum onun cok etkılemeyecegını ama dostınex verdi onu kullanıyorum bıde nisanda tedavıye devam dedık bu ay ara verdık ama nisama ne kaldı ki ben ne ara yıkanıcamda adet olup gıdıcem anlayamadım normalde reglım ayın 2 ile 8i arasında olurdu daha reglıyım yarınıda beklıcem sonra normal hayatıma dönecegım. Özüre gırıyor zaten 10günden sonrası. Sen pekı?

O zaman beraber baslicaz tedaviye insallah ama regl olman lazım tedavinin icin doktorunu arayıp sor bence 10 gündür reglsen bidaha reglin nisanın ortasına gelir bi arkadaşım Civan percemi önerdi adet için bir hafta içince adeti geliyormuş ama ben duphostan kullanıyorum ay sonunda regl olcam ki insallah olmam bu ilac bebek olurda tutulmasını olmassada regl geciktirmden getiriyormuş benim 4 aydir regl düzensizliği basladi ama hormonlarim normal galiba stres kaynaklı oldu benimki 5 aydir bebek istiyoruz biz başladık adetim gelmedi hatta hamileyim belki diye bekledim 40 gun oldu gelmedi sonra dpktora gitmeye karar verdim tabi bebek konusunda acemiyim bekledim belki plur diye neyse gidinceye polikistik overle tanıştım hep düzenli olan reglim biz bebeğe karar verince kesildi

Regl olmak cylc diye bir ılac kullanıyorum adet düzensizliği içinmiş bu ay duzensız oldjm dıye yaşım 25 bu arada

Regl olmak cylc diye bir ılac kullanıyorum adet düzensizliği içinmiş bu ay duzensız oldjm dıye yaşım 25 bu arada
Ayni yastayiz 26 ya gircem bende iste yas da taktim pko cikinca çünkü çevremde pko örnekleri hep 3 4 yıl sonra ancak kavuşabildi bebeklerine tabi hepsi kilolu 90 ustu idi benim kilo avantajım plur insallah zayif pko lular nadir olurmuş pko denince ilk akla gelen kilo oliyo ama ben 40 kg dan yukarısı ise görmedim hayatm boyunca ilk defa 53 kg oldum o da diyetisyene giderek belki adet düzensizliğim bu etki etmiş olabilir

Evet benımde nisanda başlıcak tanı once adet oömam gerekk. İnşallah canımm yaa tedavısız kalırız inşallahSordum doktora kullandıgım ilaclar gebelıge engelmi diye hayır dedi ama herşey Rabbimden.. doktorla konustuö normal dedi bugun karnım agrıdı resmen adet agrısıydı

Cok hızlı ve sağlıksız beslenmek hormonları bozarmış bende cook kılo aldım evlendıkten sonra 13 kg aldım.. ama doktor oyle bır sorunu oldugunu söylemedı adet düzensızlıgımde yok hiç

Cok hızlı ve sağlıksız beslenmek hormonları bozarmış bende cook kılo aldım evlendıkten sonra 13 kg aldım.. ama doktor oyle bır sorunu oldugunu söylemedı adet düzensızlıgımde yok hiç
Evet aksine sağlıklı yedim protein ağırlıklı beslendim ve 10 ayda 15 kilo aldım canim kuruyemis meyve hergun yumurta peynir aralıksız tavuk hepsi protein agirlikliydi şuan ideal kiloma ulaştım çabalayarak:)

Birden mi verdin kıloyu peki canım?

Birden mi verdin kıloyu peki canım?
Hayir canim hayatim boyunca hep 40 43 arasi idim evlendikten sonra 36 ya düştüm ve her ay gunu gününe regl oluyordum. Sonra baktım olmayacak gittikçe anoreksiya ya dönüyorum basladim diyete böylelikle sağlığıma kavuştum ama tam mutlu oldum pko ile tanıştım malesef biyerden kazandım biyerden kaybettm belki hep vardi onceden de ama belli etmiyordu bilmiyrom hic belirtm yok adet olmama dışında

Ama pcolarda hamıle kalabılıyor kı? Bu kadar takmamalısın.. benım bır sorunum yok ama olmayınca olmuyor sen tedavını bırakma gerisi Allahtan inşallah olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…