Doktor kontrolünden çıktın mı haber et beniCanım benım 2 gun gecıkmem oldu klomenle baska bır sorun yasamadım
Çıktım hemen yazamadım bu sefer yavas buyuyormus salı gunu olgunlasmıs olacak dedı gunde 1 veya 1.5 mm buyudugunu dusunursek dedı ilişki önerdi bakalım hayırlısıKlomenin adetin süresini degistirdigini sanmıyorum aksine klomen adeti düzene koyuyor
Tamam canım anladım.Bende yarın gitcem bakalım.Sana çatlatma iğnesi vermedi miBen de bu bir sorun mu dedım gecen sefer cabuk buyumustu dedım kadın vucudundan kaynaklı durummus her ay aynı sekılde olmazmıs sorun yokmus aklında bulunsun sana soylenen boyuta hergun 1 veya 1.5 mm hesaplayarak anlarsın tekrar doktora gıtmeden
Yok canım vermedı gerek duymadı sanırım ama gecen sefer vermıstıTamam canım anladım.Bende yarın gitcem bakalım.Sana çatlatma iğnesi vermedi mi
Salı gununden başla 1 gun arayla ilişki olsun dedıYok canım vermedı gerek duymadı sanırım ama gecen sefer vermıstı
Hmm anladım canim.Yok canım vermedı gerek duymadı sanırım ama gecen sefer vermıstı
Canım merhabaMeraba kizlar kaç aydan beri klomen tedavisi görüyorum 2 kere de çatlatma iğnesi vuruldum.Ama malesef bu sefer de tutmadı bugün hasta oldum.Adetin 3. Günü tekrar klomen kullanacam.İnsallah bu ay olur.Benim gibi bu ay klomen çatlatma iğnesi kullanacaklar var mı,birbirimize destek olalım.
Hadi bakalım canım.İnsallah güzel sonuçlar elde ederiz.Canım merhaba
Bende 2 ay kullandım klomen ve çatlama iğnesi olmadı. Bu ay yeniden kullanıyorum yarın sonuncuyu iççem salı da kontrolüm var . İnşallah bu sefer olumlu olur
İnsallah hepımız pozitif sonuc alırızCanım merhaba
Bende 2 ay kullandım klomen ve çatlama iğnesi olmadı. Bu ay yeniden kullanıyorum yarın sonuncuyu iççem salı da kontrolüm var . İnşallah bu sefer olumlu olur
İnşallah canımİnsallah hepımız pozitif sonuc alırızbenım anlamadıgım nokta bu doktorlar neye gore catlatma ıgnesı verıyo neye göre vermıyo
Benımde yuksek prolaktın 45 dostınex kullanıyorum 2aydırMerhaba kızlar ben geçen ay femera ve ovitrelle kullandım. Kasık ağrısı falan hissetmedim bu ay doktorum değiştirdim klomen kullandım ve kasık ağrım oldu bu ağrı olup olmamasıkişiden kişiye değişiyor tabi pko sağ tüp tıkanıkliği ve süt hormonu yukseklipi var bende 8li dostinex ve bolca vitamin hapları kullanıyorum
Ben ılac tedavısıne gecen ay basladım gecen ay catlatma ıgnesı vermıstı bu ay vermedı ben de bılemıyorum nedenınıİnşallah canım
Valla bilmiyorum ki benimki direk veriyor bazısı da kendisi çatlasın diye bekliyor sanırım sen kullandın mı?
Prolaktın cok acayıp bır hormon bır kere benım de yuksekdı sabah yuksek cıktı ertesı gun normaldı ruh halıne gore herhangı yedıgın bısey yuttugun hap bıle etkılermısBenımde yuksek prolaktın 45 dostınex kullanıyorum 2aydır
Bende bugun doktora gidicem geceMerhaba
Bnde eylülde başladım klomene hamile kaldım ama boş gebelikti. 3 aydan sonra 2 aydır tekrar klomen kullandım olmadı. Hatta bugün adet oldum. Artık iğneye geçicez. Umarım bu son olur
Alla alla yaa gidin ihmal etmeyin bence deBende bugun doktora gidicem gecetam 14gündür reglıyım 4gundur yoğun gelıyor ığneden sonra böyle oldum.. nedir anlayamadım.. kesin binde bir görünen şey benim başıma gelmiştir....
Doktordayım beklıyorumAlla alla yaa gidin ihmal etmeyin bence de
Peki neden olduğu belli oldu muDoktordayım beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?