Gebeliğe Hazırlık Mart ayında tekrar klomene başlıyacak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Klomenin adetin süresini degistirdigini sanmıyorum aksine klomen adeti düzene koyuyor
Çıktım hemen yazamadım bu sefer yavas buyuyormus salı gunu olgunlasmıs olacak dedı gunde 1 veya 1.5 mm buyudugunu dusunursek dedı ilişki önerdi bakalım hayırlısı

Ben de bu bir sorun mu dedım gecen sefer cabuk buyumustu dedım kadın vucudundan kaynaklı durummus her ay aynı sekılde olmazmıs sorun yokmus aklında bulunsun sana soylenen boyuta hergun 1 veya 1.5 mm hesaplayarak anlarsın tekrar doktora gıtmeden

Tamam canım anladım.Bende yarın gitcem bakalım.Sana çatlatma iğnesi vermedi mi

Canım merhaba
Bende 2 ay kullandım klomen ve çatlama iğnesi olmadı. Bu ay yeniden kullanıyorum yarın sonuncuyu iççem salı da kontrolüm var . İnşallah bu sefer olumlu olur

Canım merhaba
Bende 2 ay kullandım klomen ve çatlama iğnesi olmadı. Bu ay yeniden kullanıyorum yarın sonuncuyu iççem salı da kontrolüm var . İnşallah bu sefer olumlu olur
İnsallah hepımız pozitif sonuc alırız benım anlamadıgım nokta bu doktorlar neye gore catlatma ıgnesı verıyo neye göre vermıyo

İnsallah hepımız pozitif sonuc alırız benım anlamadıgım nokta bu doktorlar neye gore catlatma ıgnesı verıyo neye göre vermıyo
İnşallah canım
Valla bilmiyorum ki benimki direk veriyor bazısı da kendisi çatlasın diye bekliyor sanırım sen kullandın mı?

Merhaba kızlar ben geçen ay femera ve ovitrelle kullandım. Kasık ağrısı falan hissetmedim bu ay doktorum değiştirdim klomen kullandım ve kasık ağrım oldu bu ağrı olup olmamasıkişiden kişiye değişiyor tabi pko sağ tüp tıkanıkliği ve süt hormonu yukseklipi var bende 8li dostinex ve bolca vitamin hapları kullanıyorum

Benımde yuksek prolaktın 45 dostınex kullanıyorum 2aydır

İnşallah canım
Valla bilmiyorum ki benimki direk veriyor bazısı da kendisi çatlasın diye bekliyor sanırım sen kullandın mı?
Ben ılac tedavısıne gecen ay basladım gecen ay catlatma ıgnesı vermıstı bu ay vermedı ben de bılemıyorum nedenını

Merhaba
Bnde eylülde başladım klomene hamile kaldım ama boş gebelikti. 3 aydan sonra 2 aydır tekrar klomen kullandım olmadı. Hatta bugün adet oldum. Artık iğneye geçicez. Umarım bu son olur

Merhaba
Bnde eylülde başladım klomene hamile kaldım ama boş gebelikti. 3 aydan sonra 2 aydır tekrar klomen kullandım olmadı. Hatta bugün adet oldum. Artık iğneye geçicez. Umarım bu son olur
Bende bugun doktora gidicem gece tam 14gündür reglıyım 4gundur yoğun gelıyor ığneden sonra böyle oldum.. nedir anlayamadım.. kesin binde bir görünen şey benim başıma gelmiştir....

Bende bugun doktora gidicem gece tam 14gündür reglıyım 4gundur yoğun gelıyor ığneden sonra böyle oldum.. nedir anlayamadım.. kesin binde bir görünen şey benim başıma gelmiştir....
Alla alla yaa gidin ihmal etmeyin bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…