Gebeliğe Hazırlık Mart ayında tekrar klomene başlıyacak olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım bu ay kac yumurtam olacak buyuyecek mi hepsı ayrı dert canım insallah hepımızınde guzel sonucları olur
Aynen çatladı mi catlamadi mi habire düşünüp kendimizi strese koyuyoruz.Hos gerçi tedavi sürecinde de düşünmemek elde değil

Adet bıtımının kacıncı gunu canım ya da klomen bıtelı kac gun oldu
Klomen biteli bugün 3 gün oldu.Catlatma igensi verebilmesi için yumurtaliklarim yeterli büyüklükte olması gerekiyormus.daha öncede büyümemisti 2 kez tekrar kontrole cagirmisti yine büyümemisti

Klomen biteli bugün 3 gün oldu.Catlatma igensi verebilmesi için yumurtaliklarim yeterli büyüklükte olması gerekiyormus.daha öncede büyümemisti 2 kez tekrar kontrole cagirmisti yine büyümemisti
Hay Allah nıye oyle oldu ki ya ben gecen ay klomen kullandım o haftası cuma gunu 18.5 mm e buyumus cuma gecesı 11 de catlatma ıgnesı falan yaptırdım oyle yanı ama gebelık olusmadı ılk ay suan 2. Ay denemesındeyım yarın bakalım anlayacagız yumurtam buyudumu buyumedı mı kontrolde , bayagı heyecanlıyım

Adetım 2 gun gecıkme olmustu idrarda pozitif kanda negatıf cıktı karısık bı durum yasamıstım acıkcası moral bozucuydu kaset tipi testlere guvenım kalmadı bosuna uzulmüş oldum adet zamanı kontrole gıttım doktor yumurtan catlamıs sorun yok dedı kimisinin iğneyle bıle catlamayıp kiste dönustugu de oluyo

Benimde 2 kez büyümüştü çatlatma iğnesi vermişti.Bi kere de büyümedi demisti.Simdi tekrar buyumemis.Bakalim.yarina kadar buyuyebilcek mi.Cok zor bı durum yaa.

Benimde 2 kez büyümüştü çatlatma iğnesi vermişti.Bi kere de büyümedi demisti.Simdi tekrar buyumemis.Bakalim.yarina kadar buyuyebilcek mi.Cok zor bı durum yaa.
Bence ilaçlara bellı yerden sonra tepki vermıyor vucut herkesın öyle oluyordur uyarıcı etkısı kalmıyor devamlı hale gelınce tabıı, ben de 13:30 da doktora gıdecegım bakalım ne dıyecek daha ılk baktırcam bu ay hayırlısı dıyelım

Aynen bide her ay kadınların hormonu da aynı olmuyor bence.Dedigin gibi kaç aydan beri kullanıyorum diye de belki tepki vermiyor.Bakalim.hayirlisi olsun ne diyelim

Canım bir şey soracaktım adet günü süresi değişiyor mu klomen ile bende bu ay başladım ve ben 38 39 40 günde adet olan biriyim adet düzenleyici falanda yazıyordu

Bende bu ay başladım banada Çarşamba günü kontrol için gel dedi doktor ama daha önce kullanmadığım için kafama takılanlar var adet günün değişiyor mu bu ilaçla ve ilk kontrolde mi çatlatma iğnesi yapılıyor ben yumurtlama dönemimi tam olarak anlayamıyorum ovilasyon testi kullandım bir ay anlamadım şimdide kafaya takmadan tedavi olmak istiyorum ama bazen ister istemez olmaz ise bu ayda diye üzüyorum kendimi

Doktor yumurta takıbı yapıp soyluyo ılıskı veya asılama dıye ben dırek asılama ıstıyorum dıye gıttıgımden kaynaklı ılk aydan asılama yapıldı tutmadı ovulasyon testı ben de aldım bazen strese baglı duzenım degısedebılıyor ovulasyonda ıkı cızgı cok koyu sekılde cıkarsa yumurtluyosun demektır ertesı gun tekrar yapıyosun ikinci cızgı sılıklesınce yumurta catlamıs oluyor 24 saat falan yasıyomus sanırım oyuzden duzenlı ılıskı yasaman gerek tutması ıcın

Canım bir şey soracaktım adet günü süresi değişiyor mu klomen ile bende bu ay başladım ve ben 38 39 40 günde adet olan biriyim adet düzenleyici falanda yazıyordu
Klomenin adetin süresini degistirdigini sanmıyorum aksine klomen adeti düzene koyuyor

İlaç bittikten sonra kontrole gittiginde yumurtaliklarin durumuna bakacak eğer yumurtalıkların yeterli büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi vurduruyor.Catlatma iğnesi olduktan sonra seni kontrole cagirir yumurtalıkların çatlayıp catlamadigini söyler .Süreç böyle devam ediyor anlayacagin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…