Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kızlar bu arada çay kahve ve özellikle maden suyu yasakmı ve ne zamana kadar yasak çok canım istiyor bunları gerçi maden suyu tüketiyorum ama korka korka tabi...

Ben kola ve cay tiryakisiyim cnm ama suan cayi tiksintiden icemiyorum gunde 2 bardak acik iciyorum maden suyu zararli degilmis ben iciyorum limonlusunu ama zaten sadeyi hic icemezdim hatta enerji icecegi bile ic dedi doktorum yumurta toplandiktan sonra ödem olusmasini engelliyormus onuda kokusundan dolayi icemiyorum suan tek acik cay ve limonlu soda iciyorum bide bol bol meyve suyu portakal ozellikle

canım bugün daha 5.günüm 8 nisanda test tarihim sanırım pozitif ama inanmak zor tabi 10.yılımız bu temmuzda ve bir ilk bakalım hayırlısıyla kan sonucumuda alim ondan sonra sevinim...

Oyle deme annesi benimde 7 ci gunde kanda cikti sipam :) bak bebisin seninle carsamba persembe kan ver bence kesin pozitif olcak bence

Oyle deme annesi benimde 7 ci gunde kanda cikti sipam :) bak bebisin seninle carsamba persembe kan ver bence kesin pozitif olcak bence

yaa dogru söylüyorsunuz aslında ama benim koca günügününe yaptırma taraftarı zaten idrar testlerinde görüyosun bekle diye diretiyor az kaldı zaten 7 gün hheeeehhhee geçer geçer ne günler geçti senin tekmi ikizmi canım sen idrardada gördünmü ...

bende çay ve kahve tiryakisi sayılırım maden suyuda olmazsa olmazlarım arasında meyva suları bayıyo canım oo yüzden tüketemiyorum doktorda şu yasak bu yasak demedi ben kendim yasakladım ama dayanmak zor çay ve kahveye bide şekersiz tüketiyorum başkada içecekle aram yok zaten maden suyu tüketiyorum ama korkuyorum işte bişey olurmu diye...

Tamam bekle o zaman kuzum :) doktorum test sonucuna gore tek dedi ama keseyi gormeden net bisey soyleyemeyiz dedi cuma gunu gitcez kese gormeye evet cnm 7 ci gun idrarda gordum ayni gun kandada pozitifi gordum darisi basiniza insallah

bizimki çişli şeyi ne saklıyıcan koca iki çizgiyi gördünya daha ne istiyosn diyo:) kız o kokular daha uzun bi süre buram buram gelir burnumuza:) ama dediğin gibi sonradanda o yeme isteği kalmıyo acayibz yani:) ya kasıklarm fena ağrıyo bide yanlarm göğüsleriminde maşallahı var buarada:)

Olmaz diye dusunuyorum ama yinede bir doktoruna sor istersen kimseyi etkilemek istemem benim doktorum ic der belki seninki demez kuzum yanlis anlama sakin herkesin farkli kurallari sonucta bi suru emek harcaniyor kimseyi etkilemek istemem o yuzden :)

hamıle arkadaşlar ben pıskolajık olarak çok sıkıntıdayım ağlamak haykırmak ıstıyorum hepbı huzursuz ne istedığını bılmez sıkılgan agrasıf annem gelıyo kadın gıdıyo arkasından öğurene kadar ağlıyorum ağlamak istiyorum hepya sizde boylemısınız nezman geçer bılmıyorum çok sıkılıyorum bu durumdangene ağlıycam halbukı enguzel gunlerımya

Olsun cisli olsun hehehe ben cuzdanima koydum birinide esime verdim cebinde gezdiriyor :)) benim bebikim onlar bi kere cis deell :)))) benimde kuzum yataga girdim uzandim telefonddan giriyorum burayada .. Sanirim yeni sutyenler almamiz lazim buyuduler ve lastikler sıkınca uyuzlu gibi kasiniyor keseyi gorunce alisverise cikcam donlarda baldirdan yukari cikmiyor sisti bacaklarim :))))

Olmaz diye dusunuyorum ama yinede bir doktoruna sor istersen kimseyi etkilemek istemem benim doktorum ic der belki seninki demez kuzum yanlis anlama sakin herkesin farkli kurallari sonucta bi suru emek harcaniyor kimseyi etkilemek istemem o yuzden :)

aşk olsun bak şimdi nasıl yanlış anladım :))))) tabikide canım burda konuşuyoruz ama doktorlarımızla görüşmeden kendi aklımızla hiç birşey yapmamalıyız gerçekten çok zor günler geçiriyoruz kolay elde edemiyoruz ki hani evde otururken yapsak bu çocukları okeyde doktor kapılarında zor valla merak etme sen dikkatliyim ben böyle konularda sadece sizin fikirlerinizi almak istedim canım.

Bende ayniyim surekli esimi azarliyormusum ama farkinda degilim o bana bisey dese zirliyorum hemen zor gecicek sanirim bizim icin bu asama

Bende ayniyim surekli esimi azarliyormusum ama farkinda degilim o bana bisey dese zirliyorum hemen zor gecicek sanirim bizim icin bu asama

evetya bende anca gucum ona yetıyo oyle bişekı pişmanda olmuyom:) valla sarılmak bıle zor gelıyo bencede zor geçıcek zaten mevsım değişikliğide kotu etkılıyo ıkısıde ust uste zor olucak napalım atlatıcaz ınşallah bugunlerı hayırlısıyla anneme gıtmek zor gelırdı eşımı bırakıp ama zırt pırt gıtmek ıstıyom bugece anneme gıdıcem mesela offfff Allah yardımcımız olsun.

canım bu durumun gayet normal ama kendini çokta koyverme bebişinle olacağn güzel günleri düşün yıpratma vücudunu çünkü bebişlerimz etkilenyo Allah korusn. transferdn tam bir hafta sonra tekrar annem yanima gelmişti birlikte mutfağa girip yemek yapmaya koyulduk o anda neye kızdım hatırlamıyorm ama mutfakta bişeye sinirlenmiştim. sonra kahkayı bastım gülerken birden bi ağlamaya başladım hemde ne ağlamak hıçkıra hıçkıra:) o anda anneciğimide terslemişim zaten zavallı kadıncağz dondu kaldı. deliriyorm zannedip korktu zaar:) epey bi ağladım su içinde kalmştım ama sonra şükür içim rahatladı ve şükür bidahada öyle olmadım ama sonra kendimdeçok kızdım annemi tersledm die ben biraz anneciyimde ondn:) ağlasamda sessiz sedasız tek başımayken ağlarım:) ama çokta ağlamamak lazım iyi değil yani. sende relax ol canım bol bol dua et...

bizimki hayatta taşımz cüzdanında:) valla bunları hangi sütyene sığdırırm bilemiyorm:) geçen gece eşime hayırlı geceler demek için yanına doğru uzandım o da o anda yorganı üzerine doğru çekecekmiş o hızla dirseği göğsüme çarptı aklım çıktı valla bi çığlık basmşım görmen lazımdı:)

Kizlar benim tarnsfermin ucuncu gunu bugun sol kasigim cok agrio karnimn ici bile acio neden olabilir acaba igne gibi batio bisey yatarken donerken falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…