kızlar bu arada çay kahve ve özellikle maden suyu yasakmı ve ne zamana kadar yasak çok canım istiyor bunları gerçi maden suyu tüketiyorum ama korka korka tabi...
canım bugün daha 5.günüm 8 nisanda test tarihim sanırım pozitif ama inanmak zor tabi 10.yılımız bu temmuzda ve bir ilk bakalım hayırlısıyla kan sonucumuda alim ondan sonra sevinim...
daha hala silik ama koyulaşma var öncekilere göre sanki iki güne netleşcekmiş gibi...anlatabildimmi canımamin canim inşaallah canim idrarda ciktiysa kandada cikar bence 8nisani bekleme erken yap.
canim ovulasyon testi tam kipkirmizimi cizgizi yoksa silikmi
canim maşallah hayirli olsun erkenden ogrendin ne güzel darisi basimiza insallah
teşekkür ederim canım benim ama daha sevinmiyorum kan testine kadar devam darısı senin ve tüm isteyenlere canım tabi banada :))))inşallah
canım bendede ılk 7.gun ıdrarda çıktı habıre tekrarladım ama kanı tam gunumde yaptım çıktıysa vardır 4 tane yaptım hepsınde vardı ama ınanamıyodum ama varmış yanı doğruydu sende bekle gununu enazından değerler yukselır duşuk çıksa burdakı değerlerle kıyaslıyo ınsan uzulursun bekle derım ben sana zaten var ınşallah bellı olmuş hayırlı sonuçlarla gel ınşallah rabbım herkese nasıb etsın.
Sende ben gibi cuma yi bekliyosun gelmez bu cuma gelmez :)))
Oyle deme annesi benimde 7 ci gunde kanda cikti sipam :) bak bebisin seninle carsamba persembe kan ver bence kesin pozitif olcak bence
canım bendede ılk 7.gun ıdrarda çıktı habıre tekrarladım ama kanı tam gunumde yaptım çıktıysa vardır 4 tane yaptım hepsınde vardı ama ınanamıyodum ama varmış yanı doğruydu sende bekle gununu enazından değerler yukselır duşuk çıksa burdakı değerlerle kıyaslıyo ınsan uzulursun bekle derım ben sana zaten var ınşallah bellı olmuş hayırlı sonuçlarla gel ınşallah rabbım herkese nasıb etsın.
Evet aslinda haklisin arkadasim benim 7 . Gun 44 cikti 9. Gun 108 cikti 4 gundur icim icimi yedi herkesin yuksek benim dusuk diye bugun 13. Gunumuzdu dayanamadim yine gittim doktorum gerek yok dedigi halde 664 cikti bugunde oyle rahatladim biraz :))
Ben kola ve cay tiryakisiyim cnm ama suan cayi tiksintiden icemiyorum gunde 2 bardak acik iciyorum maden suyu zararli degilmis ben iciyorum limonlusunu ama zaten sadeyi hic icemezdim hatta enerji icecegi bile ic dedi doktorum yumurta toplandiktan sonra ödem olusmasini engelliyormus onuda kokusundan dolayi icemiyorumsuan tek acik cay ve limonlu soda iciyorum bide bol bol meyve suyu portakal ozellikle
yaa dogru söylüyorsunuz aslında ama benim koca günügününe yaptırma taraftarı zaten idrar testlerinde görüyosun bekle diye diretiyor az kaldı zaten 7 gün hheeeehhhee geçer geçer ne günler geçti senin tekmi ikizmi canım sen idrardada gördünmü ...
sagol canım var bişeyler testlerde ama bakalım ben de bugün tam 4 tane gebelik testi yaptım 2 tanesi aynı marka farklı saatlerde idrarla 2 taneside farklı marka 4 de vardı silik umarım yanlış göstermiyorlardır....amin canım sen kaç aylıksın canım...
Tekrardan gozun aydin bitanem :)) o testide saklarsin iste kuzum oda bir hatira :) saolsun kiz bizim kocalar iyiler ya ne dersek yapiyolar benimkide oyle gece yatakta yatarken bu finger biskuviler yokmu ondan kokuyor ama nasil varya cildircm kokudan sabah konustuk evde var ye gelirken ben sana alcam diyor yok onlari istemem ben finger olcak diyorum :)) koca bi paket almis getirmis :)))) simdide cnm istemiyo :)) cok tuhafim ya bende :)))
bende çay ve kahve tiryakisi sayılırım maden suyuda olmazsa olmazlarım arasında meyva suları bayıyo canım oo yüzden tüketemiyorum doktorda şu yasak bu yasak demedi ben kendim yasakladım ama dayanmak zor çay ve kahveye bide şekersiz tüketiyorum başkada içecekle aram yok zaten maden suyu tüketiyorum ama korkuyorum işte bişey olurmu diye...
bizimki çişli şeyi ne saklıyıcan koca iki çizgiyi gördünya daha ne istiyosn diyo:) kız o kokular daha uzun bi süre buram buram gelir burnumuza:) ama dediğin gibi sonradanda o yeme isteği kalmıyo acayibz yani:) ya kasıklarm fena ağrıyo bide yanlarmgöğüsleriminde maşallahı var buarada:)
Olmaz diye dusunuyorum ama yinede bir doktoruna sor istersen kimseyi etkilemek istemem benim doktorum ic der belki seninki demez kuzum yanlis anlama sakin herkesin farkli kurallari sonucta bi suru emek harcaniyor kimseyi etkilemek istemem o yuzden :)
hamıle arkadaşlar ben pıskolajık olarak çok sıkıntıdayım ağlamak haykırmak ıstıyorum hepbı huzursuz ne istedığını bılmez sıkılgan agrasıf annem gelıyo kadın gıdıyo arkasından öğurene kadar ağlıyorum ağlamak istiyorum hepya sizde boylemısınız nezman geçer bılmıyorum çok sıkılıyorum bu durumdangene ağlıycam halbukı enguzel gunlerımya
Bende ayniyim surekli esimi azarliyormusum ama farkinda degilim o bana bisey dese zirliyorum hemenzor gecicek sanirim bizim icin bu asama
hamıle arkadaşlar ben pıskolajık olarak çok sıkıntıdayım ağlamak haykırmak ıstıyorum hepbı huzursuz ne istedığını bılmez sıkılgan agrasıf annem gelıyo kadın gıdıyo arkasından öğurene kadar ağlıyorum ağlamak istiyorum hepya sizde boylemısınız nezman geçer bılmıyorum çok sıkılıyorum bu durumdangene ağlıycam halbukı enguzel gunlerımya
Olsun cisli olsun hehehe ben cuzdanima koydum birinide esime verdim cebinde gezdiriyor :)) benim bebikim onlar bi kere cis deell :)))) benimde kuzum yataga girdim uzandim telefonddan giriyorum burayada .. Sanirim yeni sutyenler almamiz lazim buyuduler ve lastikler sıkınca uyuzlu gibi kasiniyor keseyi gorunce alisverise cikcam donlarda baldirdan yukari cikmiyor sisti bacaklarim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?