Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Sigdircaz artik biseylere :) kac nomero verim apla ikizlere takke :) hehe ya benimde cok sizliyor cikariyorum sutyeni bu sefer acisida artiyor napcam bilmiyorum ya kendimi aynada gormek bile aglamam icin bir neden cirkin ordek yavrusu gibi hissediyom kendimi yuzumde sivilceler cikti karnim davul gibi simdiden ama bebis degil gaz ve kabizlik sisligi asiri sinirliyim

Kizlar benim tarnsfermin ucuncu gunu bugun sol kasigim cok agrio karnimn ici bile acio neden olabilir acaba igne gibi batio bisey yatarken donerken falan

canım benimde ağrılarım transferin ikinci gününden itibaren başlamıştı. her türlü ağrı vardı:) gerçi halen daha baya ağrıyo
demek istediğim korkma bunlar normal yani canım...

Kizlar benim tarnsfermin ucuncu gunu bugun sol kasigim cok agrio karnimn ici bile acio neden olabilir acaba igne gibi batio bisey yatarken donerken falan

Canim ilaclarin etkisi olabilir , rahimle cok ugrasildi tedavi surecinde ondan olabilir bebisin tutunuyor olabilr heyecan yapma kendini rahat birak uzan transferi test gununu dusunmemeye calis tv izle kitap oku stres yapiyosan ondanda olabilir sancin

hehe:) dedğin gibi çıkarınca daha bi kötü oluyo ama yatarkn hayatta sütyenli yatamam sıkılıyorm püfür püfür daha güzel ohh:) kız sen kendine aynada bakıp öyle hissediyosan ya ben napayım kendimi uçurumdan atayım bari:) sivilce şişlik falan filan ne ararsan bendede var yani hatta fazlasıyla:)

ya kızlar sizin bulantılar başlamış göğüsler şişmiş acıyo bnm bişi yok bi burnum akıyo bide baş dönmem var arada.. ters bişi yoktur inşaAllah....

Makyaj bile yapamiyorum :)) hep uyku modunda evin icinde pijamalarla :)) disarda esofmanlarla surekli yatmaya hazir haldeyim yani :)) gece cikarmiyom ben de sutyensiz uyuyamam :))) olsun cirkin olalim biz bebiklerimiz guzel olsunda :) az once gorumcem aradi diyormus esime soyle is falan yapmasin bulantilari varsa ben gelir kalirim yaninda :)))) bende dedim yok benim bulantim cok iyiyim hatta superim :))) mehmet gulme krizine girdi ahhh siz gelinler yokmusunuz diyor :)) ben en zor zamanlarimi yanliz gecirdim bu tatli heyecanimda biri olsa ne olur yanimda olmasa ne

ya kızlar sizin bulantılar başlamış göğüsler şişmiş acıyo bnm bişi yok bi burnum akıyo bide baş dönmem var arada.. ters bişi yoktur inşaAllah....

canım benim korkma herkesin vücudu farklı farklı tepki gösterebiliyo. sen sıkma canını içini ferah tut canım...

Tuba hakli kuzum hepimiz farkli farkliyiz sonucta ama benim transfer gununden beri nerdeyse bulantilarim ilaclar agir gelincede boyle oluyorum ben cnmm sikma canini bisey olsa cikardi simdiye allah korusun yok bisey kuzum benim vucudum ilaca karsi cok zayif cok yuklenince kaldirmiyor bunyem

bi tek evde bütün gün pijamalı ve eşofmanlı ben geziyorm zannediyodum hehe tek değilim:) aman boşver gelmesin ne işi var:) neyapalım bizde böyle fenayız işte:) geçende bizimki annem gelip sana baksın gündüzleride içim rahat olur dedi bende aynen senin gibi hemen iyiyim moduna geçtim:) ben babanın yanında nasıl pijamalı durup yatıcam istemem valla dedim oda gülüyo:)

Ya acikcasi evimde birinin gezmesini sevmiyorum herkesin kendine gore bir duzeni var sonucta :) birde hep boyle olcak degiliz ya bi kac haftaya toparlaniriz yavas yavas islerimizi yapariz dimi ama :) aman sal kendini gitsin biz artik coluklu cocuklu karilariZ pijamaylanda gezerik esofmanlanda :))) ne suslencem ya zaten hep yatiyom kim gorcek beni :))

aynen canım bende sana katılıyorm:) insan rahat edemiyo ya.salıyom valla napayım ohh:) buarada ben daha akrabalara eltime filan söylemedim. sen demiştin galibadimi?

Ohhhhhh massallah taze hamisler kizlar bana dual Edin de benimde bebislerim tutunsun dedikya bugun 6 cu gunun de kan testinde 2.36 oyle bisiydi yani Yok ins supriz olur dua Edin hamisler duaa muminin mumine duasi Kabul olirmus derler

Ohhhhhh massallah taze hamisler kizlar bana dual Edin de benimde bebislerim tutunsun dedikya bugun 6 cu gunun de kan testinde 2.36 oyle bisiydi yani Yok ins supriz olur dua Edin hamisler duaa muminin mumine duasi Kabul olirmus derler

merak etmeyin canlar inanın dualarımda hepiniz varsınız. canım inş hayırlı güzel haberlerini alırz buradan. bende test günü gittiğimde çaktırmadım ama bian umutsuzluğa kapıldım arkadaşım sonucu söyliyince hüngür hüngür ağladım çok farklı güzel bi duygu Rabbim herkese tattırır inş..

Kızlarr meraba,nasılsınız bakalım bugün paylaşımları hep takip ettim ama hiç yazmadımm.hamişlerimiz bebişler nasıllar bakiim.ay yerim ben onları.test gününü bekleyenler,heyecan artıyo dimiii.kızlar bişe sorcam benim bugün 8. günüm epey baş dönmem vardı,saat dörde kadar yattım durdum.sonra geçti gibi.deminde tuvalette çamaşırımda bi damla kahvemsi leke gördüm.acaba diyorum yerleşmeyle alakalı bi leke olabilir mi.öncesinde hafif bi sancı oldu belimden doğru.acaba diyorum acabainşallah bebişim yerleşmiştir.valla artık beklemekten çıldırıcam bugün bi ağlama geldi bana ara araağladım .yoksa rahatlayamayacaktım naapim elimde diil.inşallah bebişlerimiz bizimledir.bi an önce cuma olsada şu tahlili yapsak.

merhabalar aranıza yeni katıldım.21 martta tarnserim oldu iki gün önce kahverengi lekelenmem ve kan sonuçu negatif çıktı.1.denememdi çok umutluydumm.benim durumumda olan var mı.

hayirli olsun canim inşaallah sana sımsıkı tutunur bebeğin bende 5.gunumdeyim seninki yine az kalmis.
inşallah o leke tutunma lelekesidir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…