Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

hayirli olsun canim inşaallah sana sımsıkı tutunur bebeğin bende 5.gunumdeyim seninki yine az kalmis.
inşallah o leke tutunma lelekesidir canim

Salı,çarşamba,perşembe,üç günüm kaldı,cuma tahlil.inşallah canım benim inşallah,ay yerim ya ben seniiiiii inşallahhhhhhhh.hepimizin bebikleri sımsıkı tutunurda hepimiz hamiş oluruz inşallahhhhhh!

bende çok umutlanmıştım tutunma kanaması olabilirmi diya ama sonradan pozitif çıkarmı acaba

canim az kaldi rahat ol inşallah hissettigin gibidir tutunma lekesidir.
ben hic umutlu degilim ama yine husran olacak diye çünkü hic bir degisiklik yok bende

bende çok umutlanmıştım tutunma kanaması olabilirmi diya ama sonradan pozitif çıkarmı acaba

pardon canim yanlus anlamisim sen testin negatif heralde.
uzulme canim elden birsey gelmiyor bak ben 3Negatifi almis biri olarak soylurum suadan 4.denemem ve bugun 5.gunum hic umudum yok yine Rabbim sabir versin bizlere ne dim

Hic sorma kuzum ya cuma keseyi gormeye gitcez insallah gorunur tabi onemli olan birde gorunmesi :) gelir tamda mubarek gun hakkimizda hayirlisi olsun insallah :)
İnşallah hayirkisiyla gelsin sen keseyi ben pozitifi goreyim :)
Ohhhhhh massallah taze hamisler kizlar bana dual Edin de benimde bebislerim tutunsun dedikya bugun 6 cu gunun de kan testinde 2.36 oyle bisiydi yani Yok ins supriz olur dua Edin hamisler duaa muminin mumine duasi Kabul olirmus derler
Dualarim seninle arkadasim ayni kaderi paylaşıyoruz inşallah pozitif sonucu alacaksin
Salı,çarşamba,perşembe,üç günüm kaldı,cuma tahlil.inşallah canım benim inşallah,ay yerim ya ben seniiiiii inşallahhhhhhhh.hepimizin bebikleri sımsıkı tutunurda hepimiz hamiş oluruz inşallahhhhhh!

Ayyy senindemi cuma kaderdasim hayirki sonuclarimiz olsun inşallah

canim biz senlen ayni gun transfer olmustuk seninde 5.gun embiryosu benimde ve senin ovulasyon testinde ciktiysa benim yine olmadi demektir ben bugunde yaptim hic birsey cikmadi bu 4.denememde Allahim sabir ver azda olsa umudum vardi ama bu testler yuzunden oda gitti

pardon canim yanlus anlamisim sen testin negatif heralde.
uzulme canim elden birsey gelmiyor bak ben 3Negatifi almis biri olarak soylurum suadan 4.denemem ve bugun 5.gunum hic umudum yok yine Rabbim sabir versin bizlere ne dim

evet sonuç negatif ama kahverengi lekeyi genelde tutunma kanamaası denildiğinden çok umutlanmıştım.Allah yrdımcımız olsun çok sabır lazım.benim ilk denememdi

önerebileceğiniz hastane var mı peki.ilk denemem z.kamilde oldu.

Canim . Maddi dhrumun elveriyorsa eger bahcecide denemeni tavsiye ederim vok.kez olumsuz sonuc alan 3 arkadasimda oradaki ilk denemelerinde hamile kaldi biri ikiz bekliyo

önerebileceğiniz hastane var mı peki.ilk denemem z.kamilde oldu.

canım herşey kısmet tabı ama doğru yerde çok önemlı ben bahçecıde yaptırdım ılkte tuttu çokşukur doktorum guvenç karlıkaya rabbım doğruyerı buldursun ınşallah enkısa zamanda guzel haberını alırız.

Son düzenleme:
z.kamil hastanesinde yaptırdım .eşim memnun değil ve 2.denemeyi orada yaptırmak istemiyor.bilmiyorum çok kararsızım.ama araştıracam önerdiğiniz yeri.

özelde 2 tane mi embriyo transfer oluyor hastanede malesef 1 tane

canım merhabalar öncelikle üzüldüm adına inşallah diğerinde tutar benimde ikinci denememde tuttu ...arkadaşlarında dediği gibi maddi durumun el veriyorsa bahçecicde yaptır çok kişi için umut kaynağı onlar ben çok stresli biri olduğum için bahçeciyi tercih edemedim yol uzun olduğu için malesef ..benim hastanem fiyat olarakta çok uygun ve evime yürüyerek 5 dakikalık yolda ..yol sıkıntısı çekmimm diye burada yaptırdım şükürler olsunki tuttu ...üzme sen kendini illaki bir gün olacak..

Son düzenleme:
canım merkezin adı bahçeci kliniği ...,nternetten araştır ben ilk başta gitmiştim oraya ilgi alaka süper ..doktorum ümit göktolgaydı ..çok cici bir insan ama merkez olarak zaten süperler

özelde 2 tane mi embriyo transfer oluyor hastanede malesef 1 tane

canım banada tek koyuldu ılk olduğu için ıkıncıde ıkıtane koyuluyo yanı tekrar denersen 2 koyulucak fulyada bu dediğim yer bırde koşu yolunda var ben fulya bahçecı klınığınde yaptırdım şıddetle tavsıye edıyorum madı durum bıraz sıkıntılı oluyo tabı umduğumuzdan fazla oluyo ben ılaçları dışardan aldım eşim ecza sektoruyle bıraz alakalı sende varsa tanıdığın eczacı oyle yapabılırsın hayırlısı olsun.netten arastır ıstersen bahçecı klınığı dıye

çok sevindim adına.banada z.kamil yakın diye tercih ettim ama nasip herşey.Rabbim ol demeyince olmuyor malesef.siz hangi hastanede yaptırmıştınız

çok sevindim adına.banada z.kamil yakın diye tercih ettim ama nasip herşey.Rabbim ol demeyince olmuyor malesef.siz hangi hastanede yaptırmıştınız

ben kurtköy emsey hospitalde yaptırdım cnm ..tabi dediğini gibi herşey nasip kısmet işi ..rabbim seninnde elbet yüzüne gülecek inan buna ve bol bol dualar et rabbime ...o seni duyar ve elini boş çevirmez ...

devltten yararlanabiliyorum yani ilaçlarımı devlette yazdırp o bahsettiğiniz yerde yaptırabilirim.ilaçlar hariç tahmini ne kadar tutar . eğer 2.denemem z.kamilde olursa yine tek koyacaklar yaşım 35 altı olduğu için.

netten araştırdım umut tüp bebek bana yakın o da bahsettiğinz bahçeçi sağlık gurubunda.orayla görüşmek istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…