hayirli olsun canim inşaallah sana sımsıkı tutunur bebeğin bende 5.gunumdeyim seninki yine az kalmis.
inşallah o leke tutunma lelekesidir canim
bende çok umutlanmıştım tutunma kanaması olabilirmi diya ama sonradan pozitif çıkarmı acabahayirli olsun canim inşaallah sana sımsıkı tutunur bebeğin bende 5.gunumdeyim seninki yine az kalmis.
inşallah o leke tutunma lelekesidir canim
bende çok umutlanmıştım tutunma kanaması olabilirmi diya ama sonradan pozitif çıkarmı acaba
bende çok umutlanmıştım tutunma kanaması olabilirmi diya ama sonradan pozitif çıkarmı acaba
İnşallah hayirkisiyla gelsin sen keseyi ben pozitifi goreyim :)Hic sorma kuzum ya cuma keseyi gormeye gitcez insallah gorunur tabi onemli olan birde gorunmesi :) gelir tamda mubarek gun hakkimizda hayirlisi olsun insallah :)
Dualarim seninle arkadasim ayni kaderi paylaşıyoruz inşallah pozitif sonucu alacaksinOhhhhhh massallah taze hamisler kizlar bana dual Edin de benimde bebislerim tutunsun dedikya bugun 6 cu gunun de kan testinde 2.36 oyle bisiydi yani Yok ins supriz olur dua Edin hamisler duaa muminin mumine duasi Kabul olirmus derler
Salı,çarşamba,perşembe,üç günüm kaldı,cuma tahlil.inşallah canım benim inşallah,ay yerim ya ben seniiiiii inşallahhhhhhhh.hepimizin bebikleri sımsıkı tutunurda hepimiz hamiş oluruz inşallahhhhhh!
pardon canim yanlus anlamisim sen testin negatif heralde.
uzulme canim elden birsey gelmiyor bak ben 3Negatifi almis biri olarak soylurum suadan 4.denemem ve bugun 5.gunum hic umudum yok yine Rabbim sabir versin bizlere ne dim
önerebileceğiniz hastane var mı peki.ilk denemem z.kamilde oldu.
önerebileceğiniz hastane var mı peki.ilk denemem z.kamilde oldu.
z.kamil hastanesinde yaptırdım .eşim memnun değil ve 2.denemeyi orada yaptırmak istemiyor.bilmiyorum çok kararsızım.ama araştıracam önerdiğiniz yeri.canım sen nerde yaptırdın herşey kısmet tabı ama doğru yerde çok önemlı ben bahçecıde yaptırdım ılkte tuttu çokşukur doktorum guvenç karlıkaya rabbım doğruyerı buldursun ınşallah enkısa zamanda guzel haberını alırız.
z.kamil hastanesinde yaptırdım .eşim memnun değil ve 2.denemeyi orada yaptırmak istemiyor.bilmiyorum çok kararsızım.ama araştıracam önerdiğiniz yeri.
özelde 2 tane mi embriyo transfer oluyor hastanede malesef 1 tane
özelde 2 tane mi embriyo transfer oluyor hastanede malesef 1 tane
çok sevindim adına.banada z.kamil yakın diye tercih ettim ama nasip herşey.Rabbim ol demeyince olmuyor malesef.siz hangi hastanede yaptırmıştınızcanım merhabalar öncelikle üzüldüm adına inşallah diğerinde tutar benimde ikinci denememde tuttu ...arkadaşlarında dediği gibi maddi durumun el veriyorsa bahçecicde yaptır çok kişi için umut kaynağı onlar ben çok stresli biri olduğum için bahçeciyi tercih edemedim yol uzun olduğu için malesef ..benim hastanem fiyat olarakta çok uygun ve evime yürüyerek 5 dakikalık yolda ..yol sıkıntısı çekmimm diye burada yaptırdım şükürler olsunki tuttu ...üzme sen kendini illaki bir gün olacak..
çok sevindim adına.banada z.kamil yakın diye tercih ettim ama nasip herşey.Rabbim ol demeyince olmuyor malesef.siz hangi hastanede yaptırmıştınız
canım banada tek koyuldu ılk olduğu için ıkıncıde ıkıtane koyuluyo yanı tekrar denersen 2 koyulucak fulyada bu dediğim yer bırde koşu yolunda var ben fulya bahçecı klınığınde yaptırdım şıddetle tavsıye edıyorum madı durum bıraz sıkıntılı oluyo tabı umduğumuzdan fazla oluyo ben ılaçları dışardan aldım eşim ecza sektoruyle bıraz alakalı sende varsa tanıdığın eczacı oyle yapabılırsın hayırlısı olsun.netten arastır ıstersen bahçecı klınığı dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?