Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kuzum bişey söylicem heyet raporun varsa eger raporların geçtiği güzel merkezlerde ver mesela taksimde sanırım istanbul tüp bebek merkezi var doktorun adı ARET KAMAR oda dalında baya iyi bir adam onada gitmiştimm :) ben ihtisas yapcak karıymışım ya bu konuda gitmediğim yer kalmadı valla :)heyet raporu gecen yerlerdede yaptırabilirsin ...

Son düzenleme:
anammmmm Mirandamızda gelmiş buralara :)) kuzum bak 4 haftayı bitirmişiz 5 e girmişiz ne sevindirik oldum varya :))darısı size inşallah oğluşuna dünyalar güzeli kız kardeşler gelsin kuzum

kapı gibi heyet raporum var çok şükür:))))Allah ım çok sabırlar versin bize çok çok zorlu süreçç

canım benim raporu ücret için sordum bahçeci baya bi külfetli olcak çünkü bitanem raporun olması çok iyi kuzum işin dahada kolaylaşcak ama bahçecide rapor geciyormu onu bilmiyorum

canım benim raporu ücret için sordum bahçeci baya bi külfetli olcak çünkü bitanem raporun olması çok iyi kuzum işin dahada kolaylaşcak ama bahçecide rapor geciyormu onu bilmiyorum
anladım ondan sorduğunuzu.ahhh ahhh herşey paraaa(( araştıracam inşallahh çok sağolun konuştukçainsan rahatlıyor bi nebzede olsaa

Allah razı olsun .yaş 30 olcak .bende sorun yok görünürde eşimdede gebeliğe engel yok ama 9 yıldır gebelikte yok...

anladım canım...sorun yoksa olur bir bebişin merak etme sen sorunlu olanlarda bile oluyorda rabbim istedikten sonra olmayacak şey yok ...darısıda sana inşallah ..mutlu haberlerini alırız inşallah seninnde ...ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz yeniden

yaptırdığım hastane 3 ay ara vermemi söyledi.orada yaptırırsam 3.ayımda yani mayıs sonu oluyor sanırım.tabii orada yaptırmazsam ne zaman olur bilmiyorum bi de 5 kilp falan zayıfla gel dedi:)))1.70 boy stresten 85 falan oldu kilom.rejime başlıyacammm...çok etken midir kilom sizce olmamasına

günaydın kızlar

sabahın köründe size acil bir sorum var birazcık iç acıcı şeyler diil ama anlatcaklarım idare edin.
bugun transferin 5.günü. kaç gündür gazla karnımın şişkinliğiyle falan uğraşıyorum.bu sabah tuvalete gittiğimde birşey geldiğini hissettim hemen peçeteye aldım. birkaç tane beyaz parça ya da ben peçeteye silince birkaç parçaya bölündü bilmiyorum. önce crinone dur diye düşündüm burda okumuştum olur diye ama böyle dağınık parçalar diil de beyaz kalın bir zar gibi içinden de kan pıhtısı çıktı. tabi yanında hep buralarda yazdığı gibi beyaz peynir gibi parçalar da var. çok üzgünüm şu anda acaba bebegim mi düştü diye agladım aglıcam.sizce??:18: yani düşen embriyo olsa onu böyle görebiliyor muyuz?

Son düzenleme:

canım bende transferimin 6.günümdeyim bendende transferin 2.ve 3. günleri geldi tutunmayla alakalı bişeyler olabilir sonra ben 4.gün gebelik testlerinde hayal mayal gördüm 2.çizgiyi şimdide biraz daha netleşiyor gerçi hala silik ama artık hayal bi çizgi değil en azından bakarken şaşıda olmuyorum üzülme aglama güzel haber olabilir....

maşallah şurda 3-5 gün yoktuk almış başını gitmiş sayfalar. hepsini tam okuyamadım ama .... 28 martta transferim oldu 2 tane blast. 4 yumurtam tıoplanmıştı ve 2 tanesinin blast aşamasına kadar gelmesine mucize dedi doktorum. transfer gününden beri kayınvalidemdeydik. esir aldı bizi bırakmadı dün akşam kurtulabildik elinden. sağolsun kendi annem olsa anca bu kadar olurdu.

ya kızlar bişey dicem size bugün 5.günümdeyim ve bende hiç bir belirti yok. burda okuyom millette göğüs ağrısı hassasiyeti, kasık batmaları filan oluyomuş bende yok bunlar. sadece deli gibi gazım var.gazman gibi dolanıyom ortalıklarda. kayınvalidemde bi tek bu gaz problemi yüzünden sıkıntı çektim. yoksa 3-5 gün daha kalırdım orda ekmek elden su gölden nede olsa.

hiç belirti yaşamadan pozitif alan varmı aranızda..

Ya bende dayanamadim senin test yaptim cikmicani bile bile ce ya ben delirdim ya da coooookkkkkk silik bir çizgi var. Allahimmmm beklemek zor valla. Ben su anda sası bakma asamasidayim galiba:) cok heyecanlı senin de biran once öğreniriz insallah hepimiz:)

Aynı gun olmus transferimiz. Daha bende de bisi yok. Ama herkes de olmuyormuş zaten ona güveniyorum ben de:)

kızlarrr transfer süresinde bekleyenler ovulasyon testlerlnize güvenin dün ve bugünkü LH testlerini koyim bakın...

ilk 2 resim ovulasyon daha soluk olan dünkü net olan bugünki strip olanlarda bahsettiğim gebelik testleri üstten ilk ikisinde yok üçüncüden itibaren hayal mayel ben gördüm bu gün en azında resimde gözüküyor diye koydum en allttaki strip test bugün yaptım...yani gerçektende ovulasyon testleri gebeliği daha çabuk gösteriyor...

Eklentiler

• $01042013578.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 96
  • $02042013581.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 84
  • $02042013582.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 176
  • $02042013584.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 80

canım çoookkk silikkkse şaşıda olsan vardır benimkilerde eşim bile görememişti ama test manyağı oldugum için 4.gün hemen farkettim inşallah yanılmıyoruzdur çünkü hayal kırıklığımız daha büyük olur :)))

valla bravo size canlarım iyi cesaret ... şahsen ben yapamam hemen heralde korkarım...hemde psikopata bağlarım

Günaydın kızlar
Bugün 12. Günüm !!
Aslında herşey şuanda belli ama benim test günüm 4 Nisan Perşembe.
Sabretmeye devam edicem test yapmaya cesaretim yok
İlk denememde aynen böyleydi ve 12. Gün hasta olmuştum
Bugünü atlatırsam bir umut vardır belkiii

Buarada rüyamda Perşembe olmuş ve kan vermiştim
Sonucu pozitif diyip kucağıma erkek bir bebek verdiler bu senin dediler
Onu emzirip kokladım
Rüya da olsa hissetmek paha biçilemezdi...

valla bravo size canlarım iyi cesaret ... şahsen ben yapamam hemen heralde korkarım...hemde psikopata bağlarım

Ah o korkuyu biliyorum ama burda baktim yapanlar var ben de dedim ki çıkmaz nasılsa daha cok erken yine de belllkkkiii diyip yaptim. Beklemek sıkıcı cok. Allahım insallah dogru goruyorumdur o silik çizgiyi. Haftaya bugun test gunüm daha cok var. Allah yardımcımız olsun kızlar. Hepimizin yüzünde gülücük göbusunde bebek olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…