Agzin bal yesin emiii ay inşallah inşallahanammmmm Mirandamızda gelmiş buralara :)) kuzum bak 4 haftayı bitirmişiz 5 e girmişiz ne sevindirik oldum varya :))darısı size inşallah oğluşuna dünyalar güzeli kız kardeşler gelsin kuzum
Jeldir inşallah ama tedirginsen dr unu ara canimgünaydın kızlar
sabahın köründe size acil bir sorum varbirazcık iç acıcı şeyler diil ama anlatcaklarım idare edin.
bugun transferin 5.günü. kaç gündür gazla karnımın şişkinliğiyle falan uğraşıyorum.bu sabah tuvalete gittiğimde birşey geldiğini hissettim hemen peçeteye aldım. birkaç tane beyaz parça ya da ben peçeteye silince birkaç parçaya bölündü bilmiyorum. önce crinone dur diye düşündüm burda okumuştum olur diye ama böyle dağınık parçalar diil de beyaz kalın bir zar gibi içinden de kan pıhtısı çıktı. tabi yanında hep buralarda yazdığı gibi beyaz peynir gibi parçalar da var. çok üzgünüm şu anda acaba bebegim mi düştü diye agladım aglıcam.sizce??:18: yani düşen embriyo olsa onu böyle görebiliyor muyuz?
Günaydın kızlar
Bugün 12. Günüm !!
Aslında herşey şuanda belli ama benim test günüm 4 Nisan Perşembe.
Sabretmeye devam edicem test yapmaya cesaretim yok
İlk denememde aynen böyleydi ve 12. Gün hasta olmuştum
Bugünü atlatırsam bir umut vardır belkiii
Buarada rüyamda Perşembe olmuş ve kan vermiştim
Sonucu pozitif diyip kucağıma erkek bir bebek verdiler bu senin dediler
Onu emzirip kokladım
Rüya da olsa hissetmek paha biçilemezdi...
günaydın kızlar
sabahın köründe size acil bir sorum varbirazcık iç acıcı şeyler diil ama anlatcaklarım idare edin.
bugun transferin 5.günü. kaç gündür gazla karnımın şişkinliğiyle falan uğraşıyorum.bu sabah tuvalete gittiğimde birşey geldiğini hissettim hemen peçeteye aldım. birkaç tane beyaz parça ya da ben peçeteye silince birkaç parçaya bölündü bilmiyorum. önce crinone dur diye düşündüm burda okumuştum olur diye ama böyle dağınık parçalar diil de beyaz kalın bir zar gibi içinden de kan pıhtısı çıktı. tabi yanında hep buralarda yazdığı gibi beyaz peynir gibi parçalar da var. çok üzgünüm şu anda acaba bebegim mi düştü diye agladım aglıcam.sizce??:18: yani düşen embriyo olsa onu böyle görebiliyor muyuz?
Merhaba tricia,
Aynı şey bana da oldu. Transferin 5. günü tuvalet kağıdına aynı senin tarif ettiğin gibi beyaz bir zar içinde bir pıhtı geldi. Ben jel falan da kullanmıyorum. Dondurulmuş 5. gün transferi benim ilaç verilmedi o yüzden. Arkasından her sabah pedime geçmeyen ama tuvalet kağıdına gelen kahverengimsi dokular geldi, ama sadece sabahları. 4-5 gün sürdü geçti... Ben de tüh bu sefer de olmadı dedim ama sonra pozitif sonuç aldım... İnaşllah sen de pozitifi gorürsün...
canim biz senlen ayni gun transfer olmustuk seninde 5.gun embiryosu benimde ve senin ovulasyon testinde ciktiysa benim yine olmadi demektir ben bugunde yaptim hic birsey cikmadi bu 4.denememde Allahim sabir ver azda olsa umudum vardi ama bu testler yuzunden oda gitti
Ah o korkuyu biliyorum ama burda baktim yapanlar var ben de dedim ki çıkmaz nasılsa daha cok erken yine de belllkkkiii diyip yaptim. Beklemek sıkıcı cok. Allahım insallah dogru goruyorumdur o silik çizgiyi. Haftaya bugun test gunüm daha cok var. Allah yardımcımız olsun kızlar. Hepimizin yüzünde gülücük göbusunde bebek olsun insallah
Allah ruyani hayra cikarsin arkadasim inşallah gercek olsun ruyan
Makyaj bile yapamiyorum :)) hep uyku modunda evin icinde pijamalarla :)) disarda esofmanlarla surekli yatmaya hazir haldeyim yani :)) gece cikarmiyom ben de sutyensiz uyuyamam :))) olsun cirkin olalim biz bebiklerimiz guzel olsunda :) az once gorumcem aradi diyormus esime soyle is falan yapmasin bulantilari varsa ben gelir kalirim yaninda :)))) bende dedim yok benim bulantim cok iyiyim hatta superim :))) mehmet gulme krizine girdi ahhh siz gelinler yokmusunuz diyor :)) ben en zor zamanlarimi yanliz gecirdim bu tatli heyecanimda biri olsa ne olur yanimda olmasa ne
merhabalar aranıza yeni katıldım.21 martta tarnserim oldu iki gün önce kahverengi lekelenmem ve kan sonuçu negatif çıktı.1.denememdi çok umutluydum.Benim durumumda olan var mı.
Hayirlisi olur ins canm kacinci denemenn..
canim az kaldi rahat ol inşallah hissettigin gibidir tutunma lekesidir.
ben hic umutlu degilim ama yine husran olacak diye çünkü hic bir degisiklik yok bende
Tokusturalimmmm yeterki senin ikiz olsun biz sarsilmaya raziyiz benimde belki olur bellimi olur benimde 2 tane transfer edildiveee rabbim nasip ve kismet ederde 2 kizimda olursa bal olur balll
Su pozitif haberlerini yazinda artik bulusalim ya :) zaten ben biliyom pozitif oldugunu ama iste prosedurler beklememizi soyluyor ne yazikki :)) karin tokusturmaya gelince benimle iddalasmayin valla benim agam cok kuvvetlidir dover hepinizin bebisini kardesini bilem kovmus topraklarindan :)) cuma yi beklemek ne zormus ya birazda sanirim benim stresten bulantilarim oluyor diye dusunuyorum :)
5.gün derken 5nisan yani:)
bak bende sana 5.gün yaptır demiştm hepimiz ogünde karar kıldık demekki içimize doğmş:) kız ikişer bebişleri inş kuş gibi hafif bişekilde taşırz Allah yardımcımz olsun:)
MirandacımmMiayamaycım
Rabbim mutluluğumuzu , gülüşlerimizi , huzurumuzu arttırsın bütün topikdaşlarımızla beraber, aminnn
Evetttt Tuuuuuuuuuuuuuuuuuubaamm
5 nisan... üstelik bugün de 2 nisannn
Rabbim müjdelerini bekliyoruzz,hepimizi sevindir,aminnn
Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Burayı epeydir takip ediyordum ve yamakta istiyordum ama şimdi kısmet oldu yazmak.Benim transferim 20 Mart'ta yapıldı dün test günümdü kan verdikten yaklaşık 1,5 saat sonra wc ye gitmiştim ve bende kahve rengi lekelenme gördüm.moralim çok bozulmuştu ama yinede umudumu yitirmemiştim çünkü çok umutluydum ve sonucu almaya çok az kalmıştı ama sonucu alınca yıkılıdım sonuç 4,63 negatif.Bu benim ikinci denemem ilkini Eylül 2012'de yaptırmıştım sevincim sadece 4 gün sürdü kimyasal gebelik yaşadım.Bu sefer çok ama çok umutluydum ama malesef yine olmadı.Allah nasip etmeyince elden bişey gelmiyor umarım bizimde en kısa sürede yüzümüz güler.
Burada yazılanları okudukça umudum daha da güçlendi çünkü maşallah epey hamile haberi alık.Hamile olan arkadaşların hepsi inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirler ve bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar.Çok uzun oldu kusura bakmayın.
Ah o korkuyu biliyorum ama burda baktim yapanlar var ben de dedim ki çıkmaz nasılsa daha cok erken yine de belllkkkiii diyip yaptim. Beklemek sıkıcı cok. Allahım insallah dogru goruyorumdur o silik çizgiyi. Haftaya bugun test gunüm daha cok var. Allah yardımcımız olsun kızlar. Hepimizin yüzünde gülücük göbusunde bebek olsun insallah
aminnnnnnnn...inşallah kan testi sonucunda çıkan yüksek değeride yazarsın buraya canım senin mutlu haberine seviniriz.. senin doktor ayın 8 inde istemiş kan tahlilini benim ki 10 nisan dedi bu arada.
canım bak az kaldı hadi hayırlı güzel haberler alırsn inş. Rabbim bu güzel duyguyu tüm istiyenlere nasip etsinde hamişler çoğalsn göbüşlerimz büyüsün:) 5nisanda sen test için gidicen Miamaya ve bende keseyi görmeye. inş hepimiz hayırlı haberlerle dönerz..
ayyy hepimiz 5 nisanda çok meşgulüz yaniiiii
Rabbim ne verirse hayırlısı odur, sevincimizi huzurumuzu daim etsin, bebişlerimizi nasip etsin , aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?