Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

anammmmm Mirandamızda gelmiş buralara :)) kuzum bak 4 haftayı bitirmişiz 5 e girmişiz ne sevindirik oldum varya :))darısı size inşallah oğluşuna dünyalar güzeli kız kardeşler gelsin kuzum
Agzin bal yesin emiii ay inşallah inşallah
Jeldir inşallah ama tedirginsen dr unu ara canim

Allah ruyani hayra cikarsin arkadasim inşallah gercek olsun ruyan

Merhaba tricia,

Aynı şey bana da oldu. Transferin 5. günü tuvalet kağıdına aynı senin tarif ettiğin gibi beyaz bir zar içinde bir pıhtı geldi. Ben jel falan da kullanmıyorum. Dondurulmuş 5. gün transferi benim ilaç verilmedi o yüzden. Arkasından her sabah pedime geçmeyen ama tuvalet kağıdına gelen kahverengimsi dokular geldi, ama sadece sabahları. 4-5 gün sürdü geçti... Ben de tüh bu sefer de olmadı dedim ama sonra pozitif sonuç aldım... İnaşllah sen de pozitifi gorürsün...

Ay insallah canim ya. Tebrikler gözün aydin bu arada

hala üzülme dicem canım çünkü geç tutunma da olabilir allahım herkese sabır versin bu yolada olanada olmayanada bekleyene çünkü çok zor bi yol canım...inşallah benide testler yanıltmıyordur çünkü çok daha büyük yıkım olur benim için...

yarın biraz daha netleşicektir canım ...hem korkcak bişey yok çizgiler çıktıkça günler daha çabuk çıkıyor çıkmasaydıda daha erken diye üzülmicektimki...

Günaydin arkadaslar!
Bugün 9. gün ve test yaptim YINE NEGATIV CIKTI, benim bebislerim tutunamadilar galiba...
:-(((

merhabalar aranıza yeni katıldım.21 martta tarnserim oldu iki gün önce kahverengi lekelenmem ve kan sonuçu negatif çıktı.1.denememdi çok umutluydum.Benim durumumda olan var mı.

Merhaba bende aranıza yeni katıldım.Burayı epeydir takip ediyordum ve yamakta istiyordum ama şimdi kısmet oldu yazmak.Benim transferim 20 Mart'ta yapıldı dün test günümdü kan verdikten yaklaşık 1,5 saat sonra wc ye gitmiştim ve bende kahve rengi lekelenme gördüm.moralim çok bozulmuştu ama yinede umudumu yitirmemiştim çünkü çok umutluydum ve sonucu almaya çok az kalmıştı ama sonucu alınca yıkılıdım sonuç 4,63 negatif.Bu benim ikinci denemem ilkini Eylül 2012'de yaptırmıştım sevincim sadece 4 gün sürdü kimyasal gebelik yaşadım.Bu sefer çok ama çok umutluydum ama malesef yine olmadı.Allah nasip etmeyince elden bişey gelmiyor umarım bizimde en kısa sürede yüzümüz güler.
Burada yazılanları okudukça umudum daha da güçlendi çünkü maşallah epey hamile haberi alık.Hamile olan arkadaşların hepsi inşallah çok güzel bir hamilelik dönemi geçirirler ve bebişlerini sağlıkla kucaklarına alırlar.Çok uzun oldu kusura bakmayın.

Kızlar hepinize hayırlı sabahlar... Rabbim evlat hasreti çeken cümle kardeşlerimize en hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip eder inş...

canim az kaldi rahat ol inşallah hissettigin gibidir tutunma lekesidir.
ben hic umutlu degilim ama yine husran olacak diye çünkü hic bir degisiklik yok bende

Edanur her mesajın okadar olumsuzki lütfen biraz olsun İnan. Tüp bebekde herdeneme başlı başına kendine özel
Önceki negatif diye herdefasında öyle olcak olsa zaten tekrar denemek diye birşey olmazdı

Önce kendini inandır canım benim. Anlıyorum çok yıpranmışsın. Yaşadıklarını en iyi bizler anlarız emin ol.
Belirti arama test yapma derim ben..
Oluruna bırak sayılı gün değil mi geçip gidiyor.
Bak ben 12. Günümdeyim bugün. Bir test yapsam sonucu öğrenicem ama hiçbirşeyden etkilenmek istemiyorum

Allah'a sığın.
Sabır ve tevekkül bize düşen.

Tokusturalimmmm yeterki senin ikiz olsun biz sarsilmaya raziyiz benimde belki olur bellimi olur benimde 2 tane transfer edildi veee rabbim nasip ve kismet ederde 2 kizimda olursa bal olur balll

Mirandacımm Miayamaycım

Rabbim mutluluğumuzu , gülüşlerimizi , huzurumuzu arttırsın bütün topikdaşlarımızla beraber, aminnn

5.gün derken 5nisan yani:)

bak bende sana 5.gün yaptır demiştm hepimiz ogünde karar kıldık demekki içimize doğmş:) kız ikişer bebişleri inş kuş gibi hafif bişekilde taşırz Allah yardımcımz olsun:)

Evetttt Tuuuuuuuuuuuuuuuuuubaamm

5 nisan... üstelik bugün de 2 nisannn

Rabbim müjdelerini bekliyoruzz,hepimizi sevindir,aminnn

Son düzenleme:

canım bak az kaldı hadi hayırlı güzel haberler alırsn inş. Rabbim bu güzel duyguyu tüm istiyenlere nasip etsinde hamişler çoğalsn göbüşlerimz büyüsün:) 5nisanda sen test için gidicen Miamaya ve bende keseyi görmeye. inş hepimiz hayırlı haberlerle dönerz..

Arkadasim üzülme insallah bir dakine tutar, allahim hepimize sabir versin, dayanma gücü versin , aslinda hic kolay deyil bu yasadiklarimiz, ne kadar beli etmesekte ailemize , eslerimize , bu yasadiklarimiz, hisetiklerimizi bir biz biliriz....

aminnnnnnnn...inşallah kan testi sonucunda çıkan yüksek değeride yazarsın buraya canım senin mutlu haberine seviniriz.. senin doktor ayın 8 inde istemiş kan tahlilini benim ki 10 nisan dedi bu arada.

Kızlarrrrr

Dünden beri tüm yazılanları okudum, o yüzden kısa bir şeyler de ben yazayım dedim

Şimdik ve öncelikle pozitifleri alan , çift çizgiyi ovulasyonda , gebelikte, havada karada gören herkeşler , Rabbim sevincinizi katlanarak arttırsın.

bebişlerini bekleyenler, Kese için gün sayanlar, pıt pıt gününü bekleyenler kısaca tüm topikdaşlar, mutluluğumuz daim olsun

Negatif sonuç alanlar, halaa ben de bir belirti yok diyenler, kan testinden önce idrar testi yapıp, bir şey göremeyenler... Rabbimiz büyük... Olmadıysa vardır bir sebebi... Üzülmeyin...psikolojinizi bozmayın... Bizim için hayırlıysa, evlat sahibi olmak Rabbimiz verecektir,vermiyorsa, O'nun ilmine akıl sır ermez,vardır bir sebebi...

Bennn Valla ne olsunnn..Türkü söylüyorummm

Gel teskere , gel teskeree, bebişlerim nerdeee

aminnnnnnnn...inşallah kan testi sonucunda çıkan yüksek değeride yazarsın buraya canım senin mutlu haberine seviniriz.. senin doktor ayın 8 inde istemiş kan tahlilini benim ki 10 nisan dedi bu arada.

Ayın 9da haftaya salı yani. İnsallah iyi haberlerle geliriz

ayyy hepimiz 5 nisanda çok meşgulüz yaniiiii

Rabbim ne verirse hayırlısı odur, sevincimizi huzurumuzu daim etsin, bebişlerimizi nasip etsin , aminnnn

kızlar 5 nisanda noluyo hayırdır her yerde 5 nisan yazmışsınız okumak zor geldi banada anlatıverin yahuuuu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…