maşallah şurda 3-5 gün yoktuk almış başını gitmiş sayfalar. hepsini tam okuyamadım ama.... 28 martta transferim oldu 2 tane blast. 4 yumurtam tıoplanmıştı ve 2 tanesinin blast aşamasına kadar gelmesine mucize dedi doktorum.
hiç belirti yaşamadan pozitif alan varmı aranızda..
canım bak az kaldı hadi hayırlı güzel haberler alırsn inş. Rabbim bu güzel duyguyu tüm istiyenlere nasip etsinde hamişler çoğalsn göbüşlerimz büyüsün:) 5nisanda sen test için gidicen Miamaya ve bende keseyi görmeye. inş hepimiz hayırlı haberlerle dönerz..
kızlar 5 nisanda noluyo hayırdır her yerde 5 nisan yazmışsınız okumak zor geldi banada anlatıverin yahuuuu :)))
Ay insallah canim ya. Tebrikler gözün aydin bu arada
Ay insallah canim ya. Tebrikler gözün aydin bu arada
bunlar oluyoooo canımm benimmm
yukarı bakk
Kızlarrrrr
Dünden beri tüm yazılanları okudum, o yüzden kısa bir şeyler de ben yazayım dedim
Şimdik ve öncelikle pozitifleri alan , çift çizgiyi ovulasyonda , gebelikte, havada karada gören herkeşler , Rabbim sevincinizi katlanarak arttırsın.
bebişlerini bekleyenler, Kese için gün sayanlar, pıt pıt gününü bekleyenler kısaca tüm topikdaşlar, mutluluğumuz daim olsun
Negatif sonuç alanlar, halaa ben de bir belirti yok diyenler, kan testinden önce idrar testi yapıp, bir şey göremeyenler... Rabbimiz büyük... Olmadıysa vardır bir sebebi... Üzülmeyin...psikolojinizi bozmayın... Bizim için hayırlıysa, evlat sahibi olmak Rabbimiz verecektir,vermiyorsa, O'nun ilmine akıl sır ermez,vardır bir sebebi...
BennnValla ne olsunnn..Türkü söylüyorummm
Gel teskere , gel teskeree, bebişlerim nerdeee
Teşkürler canım, darısı başına... Ben 9 -10 ve 11. günler test yapmıştım ultra hassas olanlardan silik çizgiyi gorup sevinmiştim 12. gün kan testi yapıldı değer düşük dendi yıkıldım 7 gün sonra gene test yapıldı değer 10 katından fazla yükselmiş tebrikler hamilesiniz dendi.... Ama sonra işte gene endişe devam ediyo kalbi atacak mı, oyle mi olacak boylemi...
Dün eşime ya eve bi ultrason makinesi alsak ta isteyince baksak biz ya dedim...Gülerken koltuktan düşecekti.
Tüp bebek sürecini yaşamayan anlamıyo bizi... Geçen bi arkadaş sevinsene artık dedi.. İzah etmeye çalıştım şoyle boyle psikolojisi farklı diye... Amaan çocuk 18 yaşına gelene kadar bulursun korkacak bişey sen dedi.. Saçını başını yolasım geldi...
Insallah , bende 5 nisani bekliyorum kan testi icin, idrarda cikmiyor insallah kan testi positiv cikar , dualarinizi eksik etmeyim.ben umudumu Yitirmedim, hayirlisiyla cumayi bekliyorum
Teşkürler canım, darısı başına... Ben 9 -10 ve 11. günler test yapmıştım ultra hassas olanlardan silik çizgiyi gorup sevinmiştim 12. gün kan testi yapıldı değer düşük dendi yıkıldım 7 gün sonra gene test yapıldı değer 10 katından fazla yükselmiş tebrikler hamilesiniz dendi.... Ama sonra işte gene endişe devam ediyo kalbi atacak mı, oyle mi olacak boylemi...
Dün eşime ya eve bi ultrason makinesi alsak ta isteyince baksak biz ya dedim...Gülerken koltuktan düşecekti.
Tüp bebek sürecini yaşamayan anlamıyo bizi... Geçen bi arkadaş sevinsene artık dedi.. İzah etmeye çalıştım şoyle boyle psikolojisi farklı diye... Amaan çocuk 18 yaşına gelene kadar bulursun korkacak bişey sen dedi.. Saçını başını yolasım geldi...
Gunaydin beybiler bi uyutmadiniz dir dir dir :)) kocaman opuyoruz sizi...ayin 5 ine ne kaldi surda hehehe :) kizlar ruyamda gordum 5 inde gitmsim doktora hem kese hem kalp atisi duyduk hayrolsun :))
Cok zor valla baskalarının anlaması. Ben kimseye söylemedim zaten iki yakın arkadaşımla annem babam. Zaten yeterince stresli hersey kimseye laf anlatmaya mecalim yok. Neyse ki burda beni anlayan bir sürü arkadasim oldu. Eve ultrason mantıklı valla:)) kendi ısını kendin gor icin rahat eder:))))
Cok vidi vidi ettim bi sabah evet korkunca insan çenesi düşüyor demek ki:)) insallah keseyi de görüp kalbini de duyarsın. Seneye de bebek yüzünden uyuyamadim diye soluğu sabahın köründe internette alırsın bak şikayet etmek yok)
sabah sabah benide güldürdün allah iyiliğini versin emi ama güzel fikirmiş eve ultrason cihazı almak artık çocuklar üniversiteye başlayana kadar taksitlerini öderiz :))))) evet ne yazıkki haklısın bizi kimse anlamıyor testte pozitif cıktı ya tamam hamilesin diyolar ama bunun daha bi sürü aşaması var ya ama anlayan kimkalp atışını duydunmu peki cnm ?daha biz kese görcez inşallah :)bu cuma :)
canım sen ne testi yaptırcaksınkii ??
Arkadasim üzülme insallah bir dakine tutar, allahim hepimize sabir versin, dayanma gücü versin , aslinda hic kolay deyil bu yasadiklarimiz, ne kadar beli etmesekte ailemize , eslerimize , bu yasadiklarimiz, hisetiklerimizi bir biz biliriz....
Gunaydin beybiler bi uyutmadiniz dir dir dir :)) kocaman opuyoruz sizi...ayin 5 ine ne kaldi surda hehehe :) kizlar ruyamda gordum 5 inde gitmsim doktora hem kese hem kalp atisi duyduk hayrolsun :))
günaydın kızlar
sabahın köründe size acil bir sorum varbirazcık iç acıcı şeyler diil ama anlatcaklarım idare edin.
bugun transferin 5.günü. kaç gündür gazla karnımın şişkinliğiyle falan uğraşıyorum.bu sabah tuvalete gittiğimde birşey geldiğini hissettim hemen peçeteye aldım. birkaç tane beyaz parça ya da ben peçeteye silince birkaç parçaya bölündü bilmiyorum. önce crinone dur diye düşündüm burda okumuştum olur diye ama böyle dağınık parçalar diil de beyaz kalın bir zar gibi içinden de kan pıhtısı çıktı. tabi yanında hep buralarda yazdığı gibi beyaz peynir gibi parçalar da var. çok üzgünüm şu anda acaba bebegim mi düştü diye agladım aglıcam.sizce??:18: yani düşen embriyo olsa onu böyle görebiliyor muyuz?
Ayin 11 i gelmez ya gecmio vakit ne yapcam yaa meraktan olucemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?