Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Bak ben sana demiştim, boşuna üzdün kendini :) Belirtilere hiç takılma, ben de pek bişey yaşamamıştım transfer sonrası.
İnsallah pozitif sonucunu da bir an önce alırsın

Son düzenleme:

bunlar oluyoooo canımm benimmm

kızlar 5 nisanda noluyo hayırdır her yerde 5 nisan yazmışsınız okumak zor geldi banada anlatıverin yahuuuu :)))

yukarı bakk

Ay insallah canim ya. Tebrikler gözün aydin bu arada

Teşkürler canım, darısı başına... Ben 9 -10 ve 11. günler test yapmıştım ultra hassas olanlardan silik çizgiyi gorup sevinmiştim 12. gün kan testi yapıldı değer düşük dendi yıkıldım 7 gün sonra gene test yapıldı değer 10 katından fazla yükselmiş tebrikler hamilesiniz dendi.... Ama sonra işte gene endişe devam ediyo kalbi atacak mı, oyle mi olacak boylemi...

Dün eşime ya eve bi ultrason makinesi alsak ta isteyince baksak biz ya dedim... Gülerken koltuktan düşecekti.

Tüp bebek sürecini yaşamayan anlamıyo bizi... Geçen bi arkadaş sevinsene artık dedi.. İzah etmeye çalıştım şoyle boyle psikolojisi farklı diye... Amaan çocuk 18 yaşına gelene kadar bulursun korkacak bişey sen dedi.. Saçını başını yolasım geldi...

teşekkürler canım....

sabah sabah benide güldürdün allah iyiliğini versin emi ama güzel fikirmiş eve ultrason cihazı almak artık çocuklar üniversiteye başlayana kadar taksitlerini öderiz :))))) evet ne yazıkki haklısın bizi kimse anlamıyor testte pozitif cıktı ya tamam hamilesin diyolar ama bunun daha bi sürü aşaması var ya ama anlayan kim kalp atışını duydunmu peki cnm ?daha biz kese görcez inşallah :)bu cuma :)

Son düzenleme:
Insallah , bende 5 nisani bekliyorum kan testi icin, idrarda cikmiyor insallah kan testi positiv cikar , dualarinizi eksik etmeyim.ben umudumu Yitirmedim, hayirlisiyla cumayi bekliyorum

Cumanın hayrından şüphemiz yok canımmm

Yapacağız testlerimizi , alacağız güzel haberlerimizi,göreceğiz keselerimizi

Cok zor valla baskalarının anlaması. Ben kimseye söylemedim zaten iki yakın arkadaşımla annem babam. Zaten yeterince stresli hersey kimseye laf anlatmaya mecalim yok. Neyse ki burda beni anlayan bir sürü arkadasim oldu. Eve ultrason mantıklı valla:)) kendi ısını kendin gor icin rahat eder:))))

Gunaydin beybiler bi uyutmadiniz dir dir dir :)) kocaman opuyoruz sizi...ayin 5 ine ne kaldi surda hehehe :) kizlar ruyamda gordum 5 inde gitmsim doktora hem kese hem kalp atisi duyduk hayrolsun :))

Cok vidi vidi ettim bi sabah evet korkunca insan çenesi düşüyor demek ki:)) insallah keseyi de görüp kalbini de duyarsın. Seneye de bebek yüzünden uyuyamadim diye soluğu sabahın köründe internette alırsın bak şikayet etmek yok)

ayyyyy inşallah canım benim Rabbim duysun sesini :)) şimdiden uyku stoğu yapıyorum ben aksam 9 da yattım gece 1 de kalktım karnım acıkmış hemen bişeyler hazırladım yedim sonra 3 gibi bi daha yattım şimdi uyandım yine çok açım ya içime öküz kaçtı zaar açımmmmmmmm ulannnnn bennnnn

Kızlar her şey aşağı yukarı netleşince ultrason günü yapalım,önce parayı toplarız, sonra da her hafta birimizde ultrasonda bebişleri görürüz

Canım elfje ,

Bizi bizden başka kimse anlamaz, herkese kulaklarını tıka... Biz böyleyiz

Ayrıcaaaa görücez bu bebişleri , merak etmeyinnnn

Çok teşekkür ederim,inşallah dediğin gibi olur.Rabbim bu yolda uğraşan herkesin dualarını kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.Gerçekten zor bir süreç bizi sadece bu duyguları yaşayanlar anlar.

Gunaydin beybiler bi uyutmadiniz dir dir dir :)) kocaman opuyoruz sizi...ayin 5 ine ne kaldi surda hehehe :) kizlar ruyamda gordum 5 inde gitmsim doktora hem kese hem kalp atisi duyduk hayrolsun :))

sanada günaydın canım:) ya bende rüyamda habire sizlerle yazışıyodum:) inş rüyan çıkar kııııız nekadanda güzel olur hee:)

çok geçmiş olsun ama üzülme bence kullandığımız jel bence o.çünki bendende bitişik lastik şeklindede olmuştu parça parçada.Allah yardımcın olsun

Ayin 11 i gelmez ya gecmio vakit ne yapcam yaa meraktan olucemm

karnını sevicen, bol bol dua edicen, moralini hiç bozmuycan,stres yapmıycan, belirti aramıycan,belirti yok diye kafayı takmıycan...

vayy beee, bunların hepsini ben mi yaptımm... yazması kolaymış,neden yaparken bu kadar zor geldi ki

Sabır canım , çünkü bu sabrımızın sonu selamet

Çok haklısın canım, bizi bizden başkası kolay kolay anlayamaz. Bazen eşime bile anlatamıyorum hissettiklerimi. Stresimizi, korkularımızı, merakımızı anlamıyorlar gibi geliyor bana.

Ben 8 martta 5. gün transferi oldum. Dün kalp atışlarını duymak için gittim hastaneye. Şükürler olsun duydum. Hemşireler tebrik etti. Ama benim kafama takılan bişey oldu. Bebeğin boyutu 0.26 mm yazıyor. Benden önce giren ultrasona giren arkadaşla aramızda 1-2 gün var, onun 0.45 mm çıktı. Doktor kötü bişey demedi ama ben huzursuz oldum biraz küçük diye. Sen de sonucunu yazar mısın öğrenince.

Kızlar bebeğini görenlerden yardım bekliyorum. Siz de durum neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…