Çok teşekkür ederim,inşallah dediğin gibi olur.Rabbim bu yolda uğraşan herkesin dualarını kabul etsin,kimsenin kucağını boş bırakmasın.Gerçekten zor bir süreç bizi sadece bu duyguları yaşayanlar anlar.
sanada günaydın canım:) ya bende rüyamda habire sizlerle yazışıyodum:) inş rüyan çıkar kııııız nekadanda güzel olur hee:)
sanada günaydın canım:) ya bende rüyamda habire sizlerle yazışıyodum:) inş rüyan çıkar kııııız nekadanda güzel olur hee:)
karnını sevicen, bol bol dua edicen, moralini hiç bozmuycan,stres yapmıycan, belirti aramıycan,belirti yok diye kafayı takmıycan...
vayy beee, bunların hepsini ben mi yaptımm... yazması kolaymış,neden yaparken bu kadar zor geldi ki
Sabır canım , çünkü bu sabrımızın sonu selamet
sabah sabah benide güldürdün allah iyiliğini versin emi ama güzel fikirmiş eve ultrason cihazı almak artık çocuklar üniversiteye başlayana kadar taksitlerini öderiz :))))) evet ne yazıkki haklısın bizi kimse anlamıyor testte pozitif cıktı ya tamam hamilesin diyolar ama bunun daha bi sürü aşaması var ya ama anlayan kimkalp atışını duydunmu peki cnm ?daha biz kese görcez inşallah :)bu cuma :)
Rüyalarda bile ayrılamıyoruz yani
Mia mın rüyası çıkacak ben biliyorum...
Ben test gününe daha karar vermeden , o rüyasında 5 nisanda yaptırdığımı görmüş,hem deee pozitif görmüşş
Canim.kan yaptir madem benim.sonucum pozitifken idrarda cikmadi meselaGünaydin arkadaslar!
Bugün 9. gün ve test yaptim YINE NEGATIV CIKTI, benim bebislerim tutunamadilar galiba...
:-(((
Aminnnnn aminnnnnMirandacımmMiayamaycım
Rabbim mutluluğumuzu , gülüşlerimizi , huzurumuzu arttırsın bütün topikdaşlarımızla beraber, aminnn
Evetttt Tuuuuuuuuuuuuuuuuuubaamm
5 nisan... üstelik bugün de 2 nisannn
Rabbim müjdelerini bekliyoruzz,hepimizi sevindir,aminnn
Tubaaaaa beni neden gormezden geliyosun ask olsun bende 5 nisanda test yapicam amaaacanım bak az kaldı hadi hayırlı güzel haberler alırsn inş. Rabbim bu güzel duyguyu tüm istiyenlere nasip etsinde hamişler çoğalsn göbüşlerimz büyüsün:) 5nisanda sen test için gidicen Miamaya ve bende keseyi görmeye. inş hepimiz hayırlı haberlerle dönerz..
Gunaydin beybiler bi uyutmadiniz dir dir dir :)) kocaman opuyoruz sizi...ayin 5 ine ne kaldi surda hehehe :) kizlar ruyamda gordum 5 inde gitmsim doktora hem kese hem kalp atisi duyduk hayrolsun :))
Rüyalarda bile ayrılamıyoruz yani
Mia mın rüyası çıkacak ben biliyorum...
Ben test gününe daha karar vermeden , o rüyasında 5 nisanda yaptırdığımı görmüş,hem deee pozitif görmüşş
kuzum inşallah çıkar ya çok sevinirim gerçekten o zaman :) valla ben de geceleri bile hep sizle konuşuyorum sabah gözümü açar açmazda burda buluyorum kendimiçay demeledim kızlar gelin içek hep beraber :)
Kızlar her şey aşağı yukarı netleşince ultrason günü yapalım,önce parayı toplarız, sonra da her hafta birimizde ultrasonda bebişleri görürüz
Canım elfje ,
Bizi bizden başka kimse anlamaz, herkese kulaklarını tıka... Biz böyleyiz
Ayrıcaaaa görücez bu bebişleri , merak etmeyinnnn
Canım ben Hollanda'da yaşıyorum. Burda keseye bakmıyolar heralde çağırmadılar beni... Direk 9 nisanda kalp atışına bakalım dediler... Kuzey insanı soğuk insanlar işte... 7 günüm kaldı, bu forum da olmasa kafayı yerdim heralde...
Burda da pek arkadaşım yok, 1.5 sene once evlenip geldim zaten.. foruma girince eve birsürü kadın gelmiş te gün yapıyomuşuz gibi güzel vakit geçiriyorum.
Canim.kan yaptir madem benim.sonucum pozitifken idrarda cikmadi mesela
Aminnnnn aminnnnn
Tubaaaaa beni neden gormezden geliyosun ask olsun bende 5 nisanda test yapicam amaaa
oyyyyyy 5 nisanda yoğunluk arttıııııı
Sssss hani ben nie yokum bu ruyadaaa
canım bitanem üzme sakın kendini ..ya bak benimde ilk denemem de tutmadığızı doktor telefonda söyledi ve ben hiç bir tepki vermedim ...eşimde çok üzlmüştü ama beni üzmemek için oda bişey diyemeddi akşam saatleriydi telefonu kapattım çünkü herkes sabah arayacaktı ne oldu diye ???onlarla uğrazaşamazdım duşumu aldım yattım yatağıma isyan ettim ..deliler gibi ağladım 3 gün telefonumu açmadım yemek yemedim su içmedim eşimden ulaşıp arayanlarla konuşmadım cevapta vermedim ...negatif sonucu birkez gören biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama bu herşeyin sonu değil Rabbim vermediyse vardır bundada bir hayır umarım bundan sonraki denemende sen de alırsın bebbeğini kucagına sen yeterki rahat ol ..dualarımda olacaksın bunu untma sakın
Aminnnnn aminnnnn
Tubaaaaa beni neden gormezden geliyosun ask olsun bende 5 nisanda test yapicam amaaa
çok geçmiş olsun ama üzülme bence kullandığımız jel bence o.çünki bendende bitişik lastik şeklindede olmuştu parça parçada.Allah yardımcın olsun
kız anam hiç ben seni gormezden gelirmiyim sen üzülme arada kaçırmışım dalgınlığıma ver kııız:)
Aminnnnn aminnnnn
inşallah teyzesi inşallah :) sizin kaçta randevunuz kuzum bizim 4 de bide o var eşim benim geliş saatime yakın olsun işe dönmem bi daha dedi cumayı bekle bide 4 üsünü bekleofff ya offfff
olsun şöyle düşün en azından senin kalp atışı için çok az kalmış biz birde onu bekleyeceğiz :) evet burda olmak banada çok iyi geliyor kendimi yanlız hisstmiyorum en azından herkesin sorunu benimle aynı ve beni anlayabiliyorlar kimseye laf anlatmak zorunda değilim ...şimdi tanıdıklarla konussam işte onu yapma bak bebeğne şu olur bunu yapma bebeğin böyle olur dicekler o yüzden burda olmak daha çok mutlu ediyor beni
Belki hamileyim hassasim ayollll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?