Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım içini ferah tut dua et lütfen morelini bozma çünkü herkesin bünyesi bir değil illa idrarda çıkack diye bişey yok.dualarımz sizlerle inş hayırlı sonuç alıp Rabbim yüzünü güldürür.

inşaallah cnm inşaallahh şu keseyle kalp atışını görsek duysakta rahatlasak

Canım ben de 8. ve 9. günler yapmıştım, ikisinde de silik çıkmıştı. Ama 10. kan tahlilim 275 çıktı. İdrarda belirginleşmesi uzun sürüyor biraz. Benim de blasttı. İçini ferah tut, merak etme bence seninle bebeğin :)))

inşaallah cnm inşaallahh şu keseyle kalp atışını görsek duysakta rahatlasak

inş canım o zamanlarda gelecek insan korkmuyo değil ama bizlern elinden gelen dua edip pozitif düşünüp kendimize iyi bakmak gerisi Rabbimn takdiri. inş herşey yolunda giderde şu tasalarımzda boşa çıkar.

içime su serptin valla bnmde öle olur inşaallh yrn kanda baktrcm ztn ama o zamana kdr içim içimi yerdi:))

Ben silik çizgiye inanan gruptayım... ilk iki transferde çizgi mizgi çıkmadı ikisi de negatif... Silik çizigi gorduğumde de kan testim 227 çıkmıştı sozde 25 falan olunca anlıyodu test... yani demek ki o anki idrarda - 3 damla bişey zaten - az oluyo, bişey oluyo silik çıkıyo.

İnşallah pozitif kan sonuçlarının haberini alıcaz...

inşaalah dediğin gibidr cnm ya bide keseyi gördn mü sen. transferin kaçıncı günü doktor muyne etti allatn mı baktı ultrasonla. bebeğe zararlı diyolar doğru mu kızlar

inşaallah cnm bide bnm bebeğim şuan 2 haftalık mı 10. gündeym yoksa son adeetn mi hesaplıyolar normal gebelik gibi

inşaalah dediğin gibidr cnm ya bide keseyi gördn mü sen. transferin kaçıncı günü doktor muyne etti allatn mı baktı ultrasonla. bebeğe zararlı diyolar doğru mu kızlar

Ben keseyi pztesi gördüm, alttan bakıldı. Zaten karından 6 gün felan farkediyormuş. Transferin 17. günüydü. Transferim 8 martta yapıldı. Ben ilk haftalarda zararlı değil diye biliyorum ve doktorlara güveniyorum.

Önümüzdeki pztesi kalp atışları için çağırdılar :)
Ben devlet hastanesine gidiyorum İzmir'de.

Son düzenleme:
kızlar bu gebelik hesaplamyı bende merak ediyorm. trasfer olduğn günün öncesine iki hafta ekleniyomş öylemi? ozaman bebişlerm ayy tam 4haftalıkmı:)

inşaallah cnm bide bnm bebeğim şuan 2 haftalık mı 10. gündeym yoksa son adeetn mi hesaplıyolar normal gebelik gibi

İnternette transfer tarihine gore gebelik tarihi hesaplama aratırsan otomatik hesaplayıcıların linki geliyo. İşte donrurulmuş transferiyse onu seçiyosun, blastosist ise blastosist seçeneğini. Ona göre bir tarih veriyo.

sanada teşekkürler canım. bi bakayım bebişler nekadarlıkmş.

hesapladım 4 hafta 1 günlük dio ayy yerim ben onu doğum tarihi 4 aralık:)) sizin ne zaman doğumlarınz Allah nasip ederse

Evet canim malesef yeni acilan kolejin ve hastanenin cok etkisi oldu ev fiyatlarinda ..emseye bende sadece kulaktan dolma bilgilerle gittim tedavim baslamadan 1 ay once doktoruma gittikce guvendim inandim bunun icin devam ettim yoksa adi sani duyulmmamis bir hastane guvenemezdim ama doktorum super bir kadin ...ya dun pozitif sonucuma benimle oynadi cigliklar atti daha ne diyim ki ben :) ilk negatif sonucumu doktor gecenin 10 unda arayip bu olmadi yeniden denicekmisiniz diye vermisti ( o kadar aglamistimki o kadar beddualar ettimki ona iste demem o ki doktor onemli bu asamada ...:) bu arada herkese GUNAYDİNLARRRR:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…