hadi cnm hayırlısı olsun olcak inşaallahRabbim yardımcımz olsunn
kızlar yaaa bnm blast embriyo ya dün akşm 9. gün yani idrar testi yaptım yine silik çizgi çıktı diğerindende silik sanki kimyasal gebelik flnmı acaba çookk korkuyorumm daha koyu çıkması lazm değilmiydi:18:
Benim de 9, 10 ve 11. günler silik çıktı... 12. günden sonra atağa geçti koyulaştı :)
canım içini ferah tut dua et lütfen morelini bozma çünkü herkesin bünyesi bir değil illa idrarda çıkack diye bişey yok.dualarımz sizlerle inş hayırlı sonuç alıp Rabbim yüzünü güldürür.
hadi cnm hayırlısı olsun olcak inşaallahRabbim yardımcımz olsunn
kızlar yaaa bnm blast embriyo ya dün akşm 9. gün yani idrar testi yaptım yine silik çizgi çıktı diğerindende silik sanki kimyasal gebelik flnmı acaba çookk korkuyorumm daha koyu çıkması lazm değilmiydi:18:
inşaallah cnm inşaallahh şu keseyle kalp atışını görsek duysakta rahatlasak
içime su serptin valla bnmde öle olur inşaallh yrn kanda baktrcm ztn ama o zamana kdr içim içimi yerdi:))
Canım ben de 8. ve 9. günler yapmıştım, ikisinde de silik çıkmıştı. Ama 10. kan tahlilim 275 çıktı. İdrarda belirginleşmesi uzun sürüyor biraz. Benim de blasttı. İçini ferah tut, merak etme bence seninle bebeğin :)))
Ben silik çizgiye inanan gruptayım... ilk iki transferde çizgi mizgi çıkmadı ikisi de negatif... Silik çizigi gorduğumde de kan testim 227 çıkmıştı sozde 25 falan olunca anlıyodu test... yani demek ki o anki idrarda - 3 damla bişey zaten - az oluyo, bişey oluyo silik çıkıyo.
İnşallah pozitif kan sonuçlarının haberini alıcaz...
inşaalah dediğin gibidr cnm ya bide keseyi gördn mü sen. transferin kaçıncı günü doktor muyne etti allatn mı baktı ultrasonla. bebeğe zararlı diyolar doğru mu kızlar
kızlar bu gebelik hesaplamyı bende merak ediyorm. trasfer olduğn günün öncesine iki hafta ekleniyomş öylemi? ozaman bebişlerm ayy tam 4haftalıkmı:)
inşaallah cnm bide bnm bebeğim şuan 2 haftalık mı 10. gündeym yoksa son adeetn mi hesaplıyolar normal gebelik gibi
inşaallah cnm bide bnm bebeğim şuan 2 haftalık mı 10. gündeym yoksa son adeetn mi hesaplıyolar normal gebelik gibi
Adet gunun in son gununden itibaren sayilir
İnternette transfer tarihine gore gebelik tarihi hesaplama aratırsan otomatik hesaplayıcıların linki geliyo. İşte donrurulmuş transferiyse onu seçiyosun, blastosist ise blastosist seçeneğini. Ona göre bir tarih veriyo.
caanım çok sevindim. rabbim tamamına erdirir inş. göbüşlerimz büyüyeck desenize:)
hesapladım 4 hafta 1 günlük dio ayy yerim ben onu doğum tarihi 4 aralık:)) sizin ne zaman doğumlarınz Allah nasip ederse
bişeyi inanark yapmkta çok önemli tabi sen doktorna güvenmişsn negüzel. haftasonu bizde o taraflrda satılk ev baktık ama pahalı ya hastane filanda etkiliyo galiba. buarada emseyde çok güzel bi hastane otel gibi maşa.:) eşim oraya gitmemizi istemşti ama biz güzelyalıda oturuyorz ve uzak kalıyo benim oraya gitmem sıkıntı olacaktı yani.nasipse belkide evi ordan alırz bellimi olur:)
sanada teşekkürler canım. bi bakayım bebişler nekadarlıkmş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?