Amin canım ...rabbim hepimizin yüzünü güldürsun bi an önce kucagimiza almayı nasip etsin ınş...senin nasıl gidiyor kan değerlerin?
Benim 22 Kasım diyor Bir gün gecikse de yay burcu olsa benimki de. Millet buldun da bunaldın diyecek...
Evet canim malesef yeni acilan kolejin ve hastanenin cok etkisi oldu ev fiyatlarinda ..emseye bende sadece kulaktan dolma bilgilerle gittim tedavim baslamadan 1 ay once doktoruma gittikce guvendim inandim bunun icin devam ettim yoksa adi sani duyulmmamis bir hastane guvenemezdim ama doktorum super bir kadin ...ya dun pozitif sonucuma benimle oynadi cigliklar atti daha ne diyim ki ben :) ilk negatif sonucumu doktor gecenin 10 unda arayip bu olmadi yeniden denicekmisiniz diye vermisti( o kadar aglamistimki o kadar beddualar ettimki ona iste demem o ki doktor onemli bu asamada ...:) bu arada herkese GUNAYDİNLARRRR:)))
22 kaım bnm evlilik yıldönümm)) tam 5 yıl snra gelcek bebeğm inşaallah
İnşallah hayrılısıyla alırız bebişleri kucağımıza... Kaçıncı deneme sizin?
Ne çıktııı??? Son adet tarihini seçince çok başka sonuç çıkıyo ben blastosisit tranferini kullandım o yüzden. Sonuçta doğal bir gebelik değil...
ya ben beceremedim he.nekadan beceriksizm yav:)
sn bana transfer tarihini söle bide 5. gün embriyosu mu 3 mü onu söle bn hesaplayayım sana
Benim tam 4 haftalık çıkıyo doğum tarıhı 5 aralık:) allahım yaa:)) kızlar 9. Gün bugun kan versim umarım katlar deger
15 mart transfer günüm 3.gün embriyolarıydı canım
kız snnde 4 hafta 1 günlük bnm gibi 4 aralık doğum tarihi:))
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı
umarım çok olmuyorumdur
selam kizlar dun transferim oldu bugün ilk günüm sabahtan sol kasigimda hafif agri var baldirima vuruyor agrisi hamile kalan arkadaslar sizdede boyle olmusmuydu.
ben fazla uzanmiyorum ara ara evin icinde dolasiyorum bu 4.denemem inşallah tutunmusturlar.
merhaba, olumsuz iki aşılamadan sonra özel bir merkezde tüp bebeğe başladım, 26 martta transfer yapıldı. iki embriyo transfer edildi. ikitane de donduruldu. bu sğreç çok yıpratıcı ve yorucu.. maddi manevi yıpratıyor insanı.. üçüncü günüm. 6 nisanda test yaptıracağım. Allah hayırlısını versin .. gönlümüzde olan hayırlımıdır bilmiyorum ama bunu nekadar istediğimi bi ben bilirim bi Allah..
transfer gününden itibaren evdeyim yarın işe gideceğim çok yorucu bir içim yok kendimi çok yormayacağım, kafama takılan transferden beri kasıklarımda hafif bi sancı var bu normal midir??bu forumda martta transferi yapılan bi çok kişinin hamile kaldığını öğrendim ne büyük bir mutluluk.. İnşallah bizim de yüzümüz güler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?