Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Amin canım ...rabbim hepimizin yüzünü güldürsun bi an önce kucagimiza almayı nasip etsin ınş...senin nasıl gidiyor kan değerlerin?

amin canım amiiin. ben daha dün asıl günümde baktırdm işte sonuç 629 çıktı dr iyi dedi ama pek ikiz olması taraftarı değiliz bizler dedi morelim bozuldu biraz. ikiz zor riskli die demiştr belkide. bidahada tahlile çağırmadılr ama c.ertesi eşimle tekrar giderm. sonuçta önemli şeyler bunlar.

sanada günaydın canım.emsey iyidr bırakma bence. bende sonucu drla konşmk için odasına gittim gayet sakin bişekilde konuştu zaten nerdeyse kadın ayakta uyuyacaktı:) her insanın yapısı çok farklı işte bizimkide relax olanlardn:) aksine bende bir okadar hareketli fıkır fıkırımdr:) oyüzden ilk konuşunca acayibime gitmşti ama şimdi alıştık artık.zaten hemşirelerle daha çok haşırneşir oluyosn onlarn yanında daha rahatm valla kakakiki gülüşüp duruyorz:)

Benim tam 4 haftalık çıkıyo doğum tarıhı 5 aralık:) allahım yaa:)) kızlar 9. Gün bugun kan versim umarım katlar deger

selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı

umarım çok olmuyorumdur

devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.

Ben devlette yaptırdım, ilk denememdi. SSK ile
İlk iğneler için 450 tl ödedim. (Bu ücret kullandığın ilaç cinsine ve miktarına göre değişebiliyor.)
400 Tl yumurta toplama işleminden sonra hastaneye ödedim.
Transferden sonra kullanılan ilaçlar için 45 tl ödedim. Bu ilaçları bebek tutarsa kullanmaya devam ediyorsun.
Embriyo dondurma işlemi için de 250 civarı ödedik.

selam kizlar dun transferim oldu bugün ilk günüm sabahtan sol kasigimda hafif agri var baldirima vuruyor agrisi hamile kalan arkadaslar sizdede boyle olmusmuydu.
ben fazla uzanmiyorum ara ara evin icinde dolasiyorum bu 4.denemem inşallah tutunmusturlar.

Canım selam, azı çoğu yok işte burda birbirini anlayan kadınlar derdimizi paylaşıyoruz. Ben hollanda'da yaşadığım için devletin nasıl bir destekte bulunduğunu bilmiyorum. Ama tüp bebek süreci hakkında bilgi verebilrim

Önce doktor protokolunu belirliyo. Uzunu var kısası var bunların da kendi içinde çeşitleri var. Ona gore tedavi süresi çok değişiyor. Benimki uzun protokoldu. Once 1 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra 40 küsür şğne vuruldum kendi kendime. Ondan sonra yumurta toplandı...

Neyse protokol belirlenince çeşitli hormonlarala iki yumurtalıkta birden fazla yumurta oluşması sağlanıyor. Bunlar yumurta toplamı işlemi dediğimiz bir süreçte toplanıyor. Türkiyede uyutup topluyolarmış burda canlı canlı uyuşturmadan topladılar 10 dakika hastaneyi inlettim bağırarak. Çok şanslısınız yani

O sırada eşten sperm alıyor. yumurtalar dolleniyor. En beğendikleri 3. gün transfer ediliyor. Gerisi dondurlmaya.. Kar bebekleri oluyo.. :)

Sonra transfer sonra bekle babam bekle :)

Tabi bu süreçlerde aksama olursa tedaviyi erteleme yada iptal etme şansı da var. Ama pek olmuyo iyice gelişti teknolojiler...

merhaba, olumsuz iki aşılamadan sonra özel bir merkezde tüp bebeğe başladım, 26 martta transfer yapıldı. iki embriyo transfer edildi. ikitane de donduruldu. bu sğreç çok yıpratıcı ve yorucu.. maddi manevi yıpratıyor insanı.. üçüncü günüm. 6 nisanda test yaptıracağım. Allah hayırlısını versin .. gönlümüzde olan hayırlımıdır bilmiyorum ama bunu nekadar istediğimi bi ben bilirim bi Allah..
transfer gününden itibaren evdeyim yarın işe gideceğim çok yorucu bir içim yok kendimi çok yormayacağım, kafama takılan transferden beri kasıklarımda hafif bi sancı var bu normal midir??bu forumda martta transferi yapılan bi çok kişinin hamile kaldığını öğrendim ne büyük bir mutluluk.. İnşallah bizim de yüzümüz güler..

Bende bir belirti olmadı, hala da oyle ele gelir bir belirtim yok. Beni transferden sonra hemen kaldırdılar eve yolladılar. İstirahat bilmemne hiç vermediler. Hatta sorduk, canın ne istiyorsa onu yap hiç bir sınırlaman yok dendi.

Haırlı haberlerini alırız inşşallah. Haydi bastırın Mart anneleri... Bebişler göbüşe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…