selam kizlar dun transferim oldu bugün ilk günüm sabahtan sol kasigimda hafif agri var baldirima vuruyor agrisi hamile kalan arkadaslar sizdede boyle olmusmuydu.
ben fazla uzanmiyorum ara ara evin icinde dolasiyorum bu 4.denemem inşallah tutunmusturlar.
Bende bir belirti olmadı, hala da oyle ele gelir bir belirtim yok. Beni transferden sonra hemen kaldırdılar eve yolladılar. İstirahat bilmemne hiç vermediler. Hatta sorduk, canın ne istiyorsa onu yap hiç bir sınırlaman yok dendi.
transferden sonra ananas yenmesi ile ilgili şeyler yazılmış.. bu üçüncü günüm. ne gibi bir faydası var acaba? alsammı???
transferden sonra ananas yenmesi ile ilgili şeyler yazılmış.. bu üçüncü günüm. ne gibi bir faydası var acaba? alsammı???
banada dinlen demedi doktor bide doktor yabanci olunca hersey serbest dedi banyo bile hemen yapabilirsin dedi ams benim 4.denemem oldugu icin banyodan korkuyorum ama kendime dikkat ediyorum azda olsa zaten yatmaklan günler gecmez.
canim sen hep evdemiydin yoksa disari felan ciktinmi
hadi hayırlı olsn canım inş tutunurlar.benimde transfer sonrası çok ağrm olmuştu dediğin gibi baldırlarm dahi vuruyodu. korkma normal yani okadar işlemdn geçiyorz şükür dünde hamile olduğumu öğrendm. kendini yormayack kadar harekt edebilirsin bende iki günden sonra yatamadm resmen sırtım delindi.daha sonra yavaş yavaş evin içinde gezindm genelde oturdm kalktm ama iş yapmadm sadece mutfağa girip arasıra yemek yaptım bulaşıklarda işide sağolsun kocişkom hallediverdi:)
Benim de doktorum yabancı. Hollanda da yaşıyoruz zaten. Ben 6 martta tranfer oldum hiç evde yatmadım. Çalışmıyorum ama ev 3. katlı burda, habire in çık merdiven mecbur hareketli oluyorsun. Üstüne de beklerken zaman geçmiyo diye biliet alıp 10 martta türkiyeye geldim. Annemlere gezdik. ilk iki deneme tutmadı bu tuttu işte. Gezenti olacak çocuk...
ayyy.. iki gündür yemedim. bu üçünc günüm bi faydası olurmu bu saatten sonra??? şimdi de bunu takarım kafama(((
selam kizlar dun transferim oldu bugün ilk günüm sabahtan sol kasigimda hafif agri var baldirima vuruyor agrisi hamile kalan arkadaslar sizdede boyle olmusmuydu.
ben fazla uzanmiyorum ara ara evin icinde dolasiyorum bu 4.denemem inşallah tutunmusturlar.
amin canim inşaallah.
canim seninde hayirli olsun inşallah Rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder darisida bize inşallah.
bende is yapmiyorum sag olsun annemler yardima geliyor esim calistigi icin.
3denememdede hic bi belirtim yoktu o yüzden nedense belirti ariyorum ama tabi daha cok erken bugun 1.gunum daha.
maşallah canım sen hic durmamissin yerinde bende 3.katta oturuyorum o yuzden ilk 5 gün disari cikmayi düşünmüyorum.
bende Almanyada yasiyorum bu sefer hersey istedigim gibi gecti insallah tutunmustur .
canim senin ilk denemenmiydi ha bide kac tane transfer ettiler sana
Kan verdim sonuc 3 te cikcak bekliyorum merakla :)) insallah katlar degerimiz :)
selam arkadaslar. ben asılama yaptırdım ama sonuc negatıf sımdı tüp bebek denemeye karar verdım. bır kac sorum olacak cevaplarsanız sevınırım
devlet kac tüp bebek denemesı yapıyor ve malıyetı ne oluyor.
özelde yaptırılan denemeler, devlettekı hakkınızı etkılıyor mu
tüp bebek süreci nasıl ışliyor gün gün yazabılecek var mı
umarım çok olmuyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?