Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

transferden sonra ananas yenmesi ile ilgili şeyler yazılmış.. bu üçüncü günüm. ne gibi bir faydası var acaba? alsammı???

hadi hayırlı olsn canım inş tutunurlar.benimde transfer sonrası çok ağrm olmuştu dediğin gibi baldırlarm dahi vuruyodu. korkma normal yani okadar işlemdn geçiyorz şükür dünde hamile olduğumu öğrendm. kendini yormayack kadar harekt edebilirsin bende iki günden sonra yatamadm resmen sırtım delindi.daha sonra yavaş yavaş evin içinde gezindm genelde oturdm kalktm ama iş yapmadm sadece mutfağa girip arasıra yemek yaptım bulaşıklarda işide sağolsun kocişkom hallediverdi:)

banada dinlen demedi doktor bide doktor yabanci olunca hersey serbest dedi banyo bile hemen yapabilirsin dedi ams benim 4.denemem oldugu icin banyodan korkuyorum ama kendime dikkat ediyorum azda olsa zaten yatmaklan günler gecmez.
canim sen hep evdemiydin yoksa disari felan ciktinmi

Transferden sonra benim de sol kasığımda ara ara ağrı oldu halen de devam ediyor. Doktorum normal olduğunu rahmin büyüdüğünü söyledi. Korkulacak birşey yok yani. Tabi herkes hissetmeyebilir bu ağrıları.

transferden sonra ananas yenmesi ile ilgili şeyler yazılmış.. bu üçüncü günüm. ne gibi bir faydası var acaba? alsammı???

Tranferden sonra alınan hormonlar yüzünden kabızlık oluşuyo... doktorlar de bu süreçte bunu hiiç istemiyolar. Ben de forumdan ogrenmiştim anans kabızlığı onluyo. Ben yaptım ve cidden hiç şikayetim olmadı. Ama dondurulmuşlarda zaten bir kabızlık derdi olmadı hormon almayınca tabi. Yinde de yedim. Ananası seçerken de boyle dış kabuğu kahverengiye çalanları tercih edersen daha tatlı ve lezzetli oluyo... Deneye yanıla örendim ben de :44:

rahimi kuvvetlendirip bebeğin tutunmasına yardımcı oluyomş.meyveyi hiç sevmediğim halde bende ananas ve kivi yemiştm eee naparsn bebişlr için mecburz.

Benim de doktorum yabancı. Hollanda da yaşıyoruz zaten. Ben 6 martta tranfer oldum hiç evde yatmadım. Çalışmıyorum ama ev 3. katlı burda, habire in çık merdiven mecbur hareketli oluyorsun. Üstüne de beklerken zaman geçmiyo diye biliet alıp 10 martta türkiyeye geldim. Annemlere gezdik. ilk iki deneme tutmadı bu tuttu işte. Gezenti olacak çocuk...

amin canim inşaallah.
canim seninde hayirli olsun inşallah Rabbim sag salim kucagina almayi nasip eder darisida bize inşallah.
bende is yapmiyorum sag olsun annemler yardima geliyor esim calistigi icin.
3denememdede hic bi belirtim yoktu o yüzden nedense belirti ariyorum ama tabi daha cok erken bugun 1.gunum daha.

ayyy.. iki gündür yemedim. bu üçünc günüm bi faydası olurmu bu saatten sonra??? şimdi de bunu takarım kafama(((

maşallah canım sen hic durmamissin yerinde bende 3.katta oturuyorum o yuzden ilk 5 gün disari cikmayi düşünmüyorum.
bende Almanyada yasiyorum bu sefer hersey istedigim gibi gecti insallah tutunmustur .
canim senin ilk denemenmiydi ha bide kac tane transfer ettiler sana

selam canım neden dinlenmiyosun 2-3 gün falan embriyonun tutunması açısından önemli canım dikkat et kendine lütfen

amin canım çok sağol hepimz birlikte inş. benim ikinci günden itibaren bayağı adet sancılarm vardı ve halen daha var geceleri ağrına uyanıydm ama yengemde hiçbir belirti yoktu onunda şükür oldu yani diyeceğm belirtilere takılma bence

Canım bein ilk tüp bebek denemesi. ilk taze koydular ikinci dondurulmuş onlar tutmadı, bu 3. ve son donrulmuş tutundu daha kalp atışı dumadık, inşallah devam edecek işte bekliyoruz.

Ben bunun inanmakla ilgili olduğunu düşünüyorum. ilk ikisinde çok yanlız hissettim, burda tanıdık akraba yok bizim zaten 1,5 sene once evlenip geldim. Dedim annemin yanına gidersem olacak hissediyorum. gittim tuttu. Sen de merdiven çıkmamamk gerek diye hissediyorsan çıkma. O sana iyi gelir. Hislerine güven. Yoksa her ülkenin doktoru başka soyluyo. Türkiyede hastanede yatıran klinikler bile var. Yani bir kuralı yok, içinden gelen en doğrusu diye düşünüyorum.

Kızlar bugün transferin 7.günü kan versem çıkarmı sizce yoksa bekleyeyimmi dersiniz zaman geçmiyo:18:

Kızlar değerim 238 çok şükür rabbime Allah devamını nasip etsin henüz sevinemiyorum iki gün sonra artar inşallah..

Canım devlet 2 kez karşılıyor,bir sürü prosüdürü var biraz uğraştırıyorlar ama maddi anlamda çok farkediyor.raporunu istersen özel merkezlerde istersen devlet hastanelerinde kullanabilirsin.devlet hastaneleri çok cüzi bir miktar karşılığında tüp bebek yapıyor.ben özel bir merkeze sormuştum mikroenjeksiyon için;bin lira istiyorlar raporluysan,ilaçlar kişiden kişiye değişir 500 tl civarı diyebiliriz.raporlu olmassan 3500 +ilaç dediler.raporsuz ilaç bini rahat geçer.yani raporun varsa rahat 3 bin cepte.
Rapor için şartların tutuyorsa almaya çalışın çünkü böylece genel tetkiklerinde yapılmış oluyor.histereskopiyle rahime bakılıyor düşük olmasın diye,genel bir muayenedende geçmiş oluyorsun böylece

Kızlaaaarrr dün transferim vardı akşam yazamadım şimdi geçtim pc başına.. ben yatıyorum yani bişey yapmamaya çalışıyorum dinleniyorum şimdi şafak sayma zamanı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…