Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Hiç moralini bozma canım takılma böyle şeylere ikizde olsa senin tekte olsa ayrıca benim ailemde olsun çevremde olsun ikiz çok bir riski zorluğu yok .....allah tamamına erdirsin ınş...

Kızlaaaarrr dün transferim vardı akşam yazamadım şimdi geçtim pc başına.. ben yatıyorum yani bişey yapmamaya çalışıyorum dinleniyorum şimdi şafak sayma zamanı (

inş hayırlısyla bebeğine kavuşursn.ilk tüpünmü? bence tedavinin enzor kısmı bu bekleme aşaması Rabbim herkese yardımcı olsun...

inş hayırlısyla bebeğine kavuşursn.ilk tüpünmü? bence tedavinin enzor kısmı bu bekleme aşaması Rabbim herkese yardımcı olsun...

2. denemem canım. sanırım galiba en zor aşama bu. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım ( Bu arada seninde hayırlı olsun canım gebelik haberini vermişsin :)) darısı başıma

herkesin yaptıkları, inandıkları, duydukları farklı ama benim 12 boyunca dikkat ettiklerim..
1. Annem-babm geldi lavabo dışında hiç kalkmadım, iş yapmadım, hatta ilk 5 gün iğneyi evde yaptırdık
2. her sabah 3 kayısı ılık su içtim, kivi ve ananas yedim hergün, yumurta, et vb...iyi beslendim.
3. Hiç banyo yapmadım sadece saçlarımı yıkadı annem, hala yapmadım:) korkuyorum..
4. Badem, ceviz, fındık yedim.
5. 2-3 litre arası su içtim
6. Çay, kahve vb..içmedim
7. Günde 1 bardak gazoz demişti hemşire onu içtim..
8. Dua, dua, dua ..

Belirti olarak yaşadıklarım
1. 3. gün çok az açık kahve leke oldu.
2. 6. gün kar beyaz leke oldu
3. 4. veya 5. günden itibaren bel ağrım oldu, belki yatmaktan:)
4. 7. gün ve 8. gün idrara tahlili yaptım tek çizgi çıktı
5. 8. gün öğleden sonra kan tahlili yaptım yüksek Bcg çıktı sevindim
6. 8. gün akşam ve 9. gün kahverengi lekem oldu, corapsini kestirdim
7. 9. gün yine kan tahlili yükselmişti
8. Biraz yürüyünce kasık ağrıları başladı, dalağım şişmiş gibi oluyo, belim hala ağrıyo

Bunalrı niye yazdım, o kadar çok forum dolaştım ve ne yapmışlar, erkenden nasıl anlaşılır, belim niye ağrıyo vb..sorular yüzünden çok üzüldüm...herkeste farklı olmakla birlikte merak edildiğini kendimden biliyorum....Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bir de unutmuşum bacak ağrım çoktu uykuya dalamıyordım sızıdan, hiç olmazdı gece uyurken ağzım aktı5-6 gün oldu bu...

Hiç moralini bozma canım takılma böyle şeylere ikizde olsa senin tekte olsa ayrıca benim ailemde olsun çevremde olsun ikiz çok bir riski zorluğu yok .....allah tamamına erdirsin ınş...

inş canım ya. bide benim ilk hamileliğimde bebişlerm ikizdi ve 2aylıkkn kalpleri durdu.buyüzden doktrn dediğine takıldm biraz.gerçi onlar söyliye söyliye dursun ben Rabbime sığınıyorm...

2. denemem canım. sanırım galiba en zor aşama bu. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım ( Bu arada seninde hayırlı olsun canım gebelik haberini vermişsin :)) darısı başıma

Rabbim bu sefer yüzünü güldürür inş canım çok sağol.hepimz birlikte bugüzel günleri yaşayalım inş...

kizlar bugün 7. günüm. ama hicbirsey hissetmiyorum. belirti anlaminda zaten bisey yok. bir de icimden bir ses bu da olmadi diyor. kafamdan atamiyorum. umutlanmaktan korktugum icin mi böyle oluyor bilmiyorum. pozitif alanlar siz de hic böyle hissettiniz mi ya ?
nolur biraz moral banaaaa...

Ay ben pozitifi aldım hala birşey hissetmiyorum. Kaçıncı gün transferi senin?

sakın üzülme ve kafana takma benim hiç bir belirtim yok hemde hiç ...ve hamileyim kafayı yedim 7.güne kadar hiç belirtim yok kesin olmadı dedim hala daha sanki içim bomboş ama ..Rabbime binlerce kez şükürler olsun transferin 9.günü bugün pozitifi aldım şükürler olsun bol bol dua edin dua ile kaderimizin yolu değişiyor... çokça yalvar rabbim verir inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum

Sevgili Neog

Öncelikle amin, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Benim transferimin bugün 6. günü

Test yaptıracağım günü iple çekiyorum ve halaaa 10 gün var

Ne doktorum ne de hemşiresi bana yemem gereken özel bir şeyler söylemediler...Sadece kabız ve ishal olma dediler. Onun dışında yemekte bir kısıtlama yoktu. Dua kısmı bende de boldu...Özellikle annem

Rabbim yardımcımız olsun, pır pır eden yüreklerimizi bebek sevinciyle çarptırsın.

Hep iyi haberleri paylaşmak ümidi ile

transferin 7.günü :118.1
transferin 9.günü:293.2

rabbime binlerce kez şükürler olsun haber bekleyenler vardı benden sağolun destekleriniz için kızlar:)RAbbim teeezz zamanda hepimizin kucaklarını doldursun inşallahh

canım bence kendini negatife değil pozitife hazırla allah izin vermişse sonucunda pozitif olsun.iyi düşünelim iyi olsun.kıslar bursada tüp bebek yaptıran varmı bende tüp bebek istiyorumda

Kan verdim sonuc 3 te cikcak bekliyorum merakla :)) insallah katlar degerimiz :)

canım merhaba oncelikle hayırlı olsun inş tum sonuçların guzel cıkar.sana birsey sorucam emsey hakkında bilgi verirmsin.ben bırkaç yerle gorustumen son emseyle gorustum.nesrin hn cok sevdım acıkcası orda yaptırmak ıstıyorum ama oranları ne.mesala senin durumun neydi kaç yasındasın..birde fiyat yazarsan cok sevınırm soylemişlerdi ama unuttum

ayy ne güzel herkes hamile kalıyo rabbim daim etsin inşallah.sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah.rabbim bizlerede nasip eder inşallahne çok inşallah dedim olsun inşallah

amin inşallah....Kucağına almayı ,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…