ayy ne güzel herkes hamile kalıyo rabbim daim etsin inşallah.sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah.rabbim bizlerede nasip eder inşallahne çok inşallah dedim olsun inşallah
amin inşallah....Kucağına almayı ,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Rabbim.
transferin 7.günü :118.1
transferin 9.günü:293.2
rabbime binlerce kez şükürler olsun haber bekleyenler vardı benden sağolun destekleriniz için kızlar:)RAbbim teeezz zamanda hepimizin kucaklarını doldursun inşallahh
Maşallah nekadar poZitifli bir sayfa ins banada nasip olur 7 nisanda test gunum insallah bizde yazariz pozitiffffff diye 26 Sunday transferin oldu AMA din gece den beri agridan uyuyamiuorum Hala devam ediyor ilk defa kasiklarim bukadar agriyor
test günümüz seninle aynıRabbim hepimizi pozitifle ödüllendirsin. Bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi,doğurmayı ve kucağımıza almayı nasip etsin. Aminnn
Kimse bana cevap yazmamış hıh
Bugün transferin 7.günü kan testinde çıkarmı ki tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.yada yarın yaptırsam 8.günde bişeyler çıkar heralde değilmi? Ya aynen bende de hiç bir belirti yok ya acaba negatif mi
Bugün transferin 7.günü kan testinde çıkarmı ki tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.yada yarın yaptırsam 8.günde bişeyler çıkar heralde değilmi? Ya aynen bende de hiç bir belirti yok ya acaba negatif mi
rabbim tamamini erdirsin darisi bizleretransferin 7.günü :118.1
transferin 9.günü:293.2
rabbime binlerce kez şükürler olsun haber bekleyenler vardı benden sağolun destekleriniz için kızlar:)RAbbim teeezz zamanda hepimizin kucaklarını doldursun inşallahh
miamaya neyaptın canım sonucunu aldınmı merk ettim?
Canim Benin daha once kan testimde cikmisti idrarda cok silik cikmisti
kızlar 7 ci gün degerim 44,37 diydi 9 uncu gün değerim 108 olmuş doktorum çok iyi dedi ...gelecek hafta cumaya kese için çagırdı kalp atışını duyduktan sonra hiç bir sorun kalmaz allahın izniyle o güne kadar ilişki yok dedi sizde de varmı böyle bişey ..ve sizce değerim nasıl tekmiş bebeğimiz
Transferden sonra benim de sol kasığımda ara ara ağrı oldu halen de devam ediyor. Doktorum normal olduğunu rahmin büyüdüğünü söyledi. Korkulacak birşey yok yani. Tabi herkes hissetmeyebilir bu ağrıları.
selam canım neden dinlenmiyosun 2-3 gün falan embriyonun tutunması açısından önemli canım dikkat et kendine lütfen
Kızlaaaarrr dün transferim vardı akşam yazamadım şimdi geçtim pc başına.. ben yatıyorum yani bişey yapmamaya çalışıyorum dinleniyorum şimdi şafak sayma zamanı(
Yarın sabah kan tahlili için gideyim ozaman belki çıkar.bugün idrar testim negatif çıktı ama 7.gün olduğu içindir heralde.
Canim hayirli olsun Benin gibi test sonuclarim benimde kizimda 7 gun 44. 9 Cu gun 100 gibiydi ve kizimda suan 2 yasinda suan dondurulmus Larla beklemedeyim ins Kardes nasip olur evladima
kızlar 7 ci gün degerim 44,37 diydi 9 uncu gün değerim 108 olmuş doktorum çok iyi dedi ...gelecek hafta cumaya kese için çagırdı kalp atışını duyduktan sonra hiç bir sorun kalmaz allahın izniyle o güne kadar ilişki yok dedi sizde de varmı böyle bişey ..ve sizce değerim nasıl tekmiş bebeğimiz
selam kizlar dun transferim oldu bugün ilk günüm sabahtan sol kasigimda hafif agri var baldirima vuruyor agrisi hamile kalan arkadaslar sizdede boyle olmusmuydu.
ben fazla uzanmiyorum ara ara evin icinde dolasiyorum bu 4.denemem inşallah tutunmusturlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?