Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

ayy ne güzel herkes hamile kalıyo rabbim daim etsin inşallah.sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah.rabbim bizlerede nasip eder inşallahne çok inşallah dedim olsun inşallah

seninde alıcaz inşallah maşallah buradan güzel haberlerini:) 5 yıl boyunca burada hep araştırdım okudum ve imkansız geliyodu bana hamileyim yazıcagım ve hala daha da kendim inanmış değilim hamile kalamam ki ben diyorum:) olucak inşallah:) rabbim kucagını doldursunnn

canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inş. oooh maşallah maşallah hamişler git gide çoğalıyo :)

Kimse bana cevap yazmamış hıh
Bugün transferin 7.günü kan testinde çıkarmı ki tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.yada yarın yaptırsam 8.günde bişeyler çıkar heralde değilmi? Ya aynen bende de hiç bir belirti yok ya acaba negatif mi

Maşallah nekadar poZitifli bir sayfa ins banada nasip olur 7 nisanda test gunum insallah bizde yazariz pozitiffffff diye 26 Sunday transferin oldu AMA din gece den beri agridan uyuyamiuorum Hala devam ediyor ilk defa kasiklarim bukadar agriyor

test günümüz seninle aynı Rabbim hepimizi pozitifle ödüllendirsin. Bebeklerimizi sağlıkla büyütmeyi,doğurmayı ve kucağımıza almayı nasip etsin. Aminnn

Canim Benin daha once kan testimde cikmisti idrarda cok silik cikmisti

ben de 7. günümdeyim. hicbirsey yok. bitek gögüslerim aciyor o da normalde hep adet öncesi belirti oldugundan beni korkutuyor. son günler hic gecmiyor ya..

Benim 6. günüm, ben senden acemiyim

Pozitif olmaya çalışıyorum ve başka da hiç bir şey düşünmüyorum

miamaya neyaptın canım sonucunu aldınmı merk ettim?

kızlar 7 ci gün degerim 44,37 diydi 9 uncu gün değerim 108 olmuş doktorum çok iyi dedi ...gelecek hafta cumaya kese için çagırdı kalp atışını duyduktan sonra hiç bir sorun kalmaz allahın izniyle o güne kadar ilişki yok dedi sizde de varmı böyle bişey ..ve sizce değerim nasıl tekmiş bebeğimiz

Canim hayirli olsun Benin gibi test sonuclarim benimde kizimda 7 gun 44. 9 Cu gun 100 gibiydi ve kizimda suan 2 yasinda suan dondurulmus Larla beklemedeyim ins Kardes nasip olur evladima

ay canim insallah oyledir rahim buyuyordur.

selam canım neden dinlenmiyosun 2-3 gün falan embriyonun tutunması açısından önemli canım dikkat et kendine lütfen

3denememde hep uzandim bu sefer fazla yatmim dedim azda olsa dolaniuorum evde hareketsiz kalmak istemiyorum.

Kızlaaaarrr dün transferim vardı akşam yazamadım şimdi geçtim pc başına.. ben yatıyorum yani bişey yapmamaya çalışıyorum dinleniyorum şimdi şafak sayma zamanı (

canim hayirli olsun ikimizde ayni günde transfer olmusuz benim sabah 8de oldu.
inşallah Rabbim nasip eder hayirlisiylan.

Canim hayirli olsun Benin gibi test sonuclarim benimde kizimda 7 gun 44. 9 Cu gun 100 gibiydi ve kizimda suan 2 yasinda suan dondurulmus Larla beklemedeyim ins Kardes nasip olur evladima

aminnn canım inşallah kızınınn kardeşi gelir bir an önce ..ama sanki biraz düşük gibi arkadaşkların yazdıklarına göre moralim bozuldu ya doktorum iyi dedi ama yinede takıyor insan

canım hayırlı sağlıklı olsunda bi tane olsun bizlerde bunu istiyorduk dimi.değerinde maşa güzel ilerliyo doktrn seni en iyi şekilde bilgilendirmiştr zaten. 5 nisanda keseyi görmeye gideceksn dimi?

benim de ara ara bacaklarıma vurıyordu ilk gün. :18:

2. gün karnımın sağ ve sol taraflarında ufak ufak karıncalanmalar hissettim.
3.gün de sürdü bu karıncalanma hissi. Ben ilk 3 gün hep yattım , kısa aralıklarla oturdum ve sadece lavaboya kalktım...
malum yaş 42

Bugün 6. günüm. Dün akşamdan beri kasıklarıma vuran ağrılarım var , karnım kaşınıyooo. Sonucun gerçekten ne olduğunu 7 nisanda öğreneceğim.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım transferin ne transferi? Blastosisit transferi biraz erken çıkar çünkü embriyoyu 5 günlükken koyuyorlar hemen tutunuyo. Normal 3. gün transferiyse 2 gun dolanıyo rahimde sonra tutunmaya başlıyo daha geç belli oluyo.

Belirtiye hiç takılma bence 6 haftadan once doktorlar da bir belirti olmaz diyolar.

İnşallah tutunur bebişin.. Sen içini rahat tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…