Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım hayırlı sağlıklı olsunda bi tane olsun bizlerde bunu istiyorduk dimi.değerinde maşa güzel ilerliyo doktrn seni en iyi şekilde bilgilendirmiştr zaten. 5 nisanda keseyi görmeye gideceksn dimi?

evet kuzum 5 nisanda allahın izniyle onuda görsek sonra birde kalp atışını duysak başka bişey istemem rabbimden çok heyecanlıyım bi kadınla tanıştım hastanede beklerken yazık ya benim test sonucuma agladı sevincimden benimde olur inşallah diye taaaaa erzurumdan gelmiş bir umut işte rabbim bekleyen herkese yardım etsin inşallah

aminnn canım inşallah kızınınn kardeşi gelir bir an önce ..ama sanki biraz düşük gibi arkadaşkların yazdıklarına göre moralim bozuldu ya doktorum iyi dedi ama yinede takıyor insan

Hayir canim masslah cok guzel simdi hamileliginin tadini cikar herkezin sayisi ayni olmaz ki daha 9 cu gundesin 12 ci gun degrrin 200 uzerinolacak

amin..Raabim cümle isteyene verir inş. benimde randevum 5nisanda:)

Hayir canim masslah cok guzel simdi hamileliginin tadini cikar herkezin sayisi ayni olmaz ki daha 9 cu gundesin 12 ci gun degrrin 200 uzerinolacak

inşallah kuzum dilin bal yesin ...doktor bir daha yteste gerek yok dedi ama ben pazartesi falan diyorum yeniden yaptırsammı ki sence ne yapayım sen daha tecrübelisin bu konuda yada bekliyeyimmi kesyi görmeyi kafam karıştı :S

Canim inan degrrin cok guzel asil sen simdi kese ve kalp atisini heycanla bekleyegin gunu dusun birak artik test gununu icine sinmezse 12 ci gun yap hayirlisi olsun canim

Canım yazdıkların için saol.3.gün embriyosu benimki,biraz acele ediyorum galiba söylediklerinde çok haklısın

canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürur.
benimde sabah bacagima vuran sol kasik agrim basladi bide kan sulandirici ignede vuruyorum az once ayakkarim buz kesti sanki acaba bu igne cokmu sulandirdida bu kadar soguk oldu ayaklarim

canım benim 7.günde kan tahlilim 118 çıktı ve çift çizgiyi silik gördüm... benimki blast ve dondurulmuş embrıyoydu.. o yüzdende yüksek çıkmış olabilir ..tahlile ben negatif düşünerek gittim çünkü hiç belirtim yoktu.. bugun 9. gün hala yok.. ve değerim 293 olduğu halde.. sabret derim ben gitme çünkü doktorlar bile dikkate almıyorlar değerleri önemli olan 12. gün yada 14. gün 2 çıkıp 14.gün 112 çıkan biriyle tanıştım burada Rabbimden asla ümit kesilmez bence yapma ..ben yaptım negatif olsada üzülmycem diyerek ve gercekten negatıf cıksaydıda üzülmycektim.. ama şükürler olsun pozitif.
ben den tavsiye stres yapma ..sakin ol en azından 10. güne kadar bekle inşallah hamişsindir güzel haberlerini bekliyoruz

canım ya bişey sorucam . benim 7.gün 118 9.gün 293 ikiz mi yoksa??
Allahım hayırlı ve sağlıklısını versin ama çok zor ikiz.. dondurulmuşta değer yüksek çıkabiliyormuş çünkü ...şimdi san sorum senin dondurulmuş embrıyo mu?

arkadaşlar bi şi soracam.. madem 5. gün embriyosunun tutunma şansı daha çok neden genelde 3. gün transfer oluyor??? kafama takıldı bayağı. benim cumartesi yumurtalar toplandı. salı transfer oldu. bu durumda 3. gün mü? 4. günmü transferi yapıldı bana?? yumurta toplandığı gün 1. gün olarak mı hesaplanır, yoksa ertesi gün mü ??
transfer salı yapıldı.. günler nasıl geçecek salıdan beri evdeyim genelde uzanıyorum bu kadarı yeterlimi? yarın işe gideceğim.. (işim masa başı)

canım bence kendini negatife değil pozitife hazırla allah izin vermişse sonucunda pozitif olsun.iyi düşünelim iyi olsun.kıslar bursada tüp bebek yaptıran varmı bende tüp bebek istiyorumda

asya ben bursa da acıbademde yaptırdım 2.denemem dondurulmuşlarla bu kez de negatif tavsiye etmiyorum çok yoğun ve kişiye özel muayene yok şahin beyde yaptırdım bu arada üstelik diğer yerlere göre de pahalı

kızlar slm
bu topiğe şlk kez yazıyorum transferimin 9. günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 5. gün embriyosu idi.
acaba testte yanlışlık olabilirmi sevineyim mi.?

Sevgili Edanur ,

İğne midir bilmiyorum ama sadece bebişlerini düşün , tek embriyo ise bebişini.

Ben benim bebişlerimi ultrasonda transferden hemen sonra doktorum bana gösterdiğinden beri onların benimle olduğundan , bana ihtiyacı olduklarından başka bir şey düşünmüyorum.

Doktoruna sor bence , en doğru cevabı o verir.

Rabbim yardımcımız olsun

canım senin 3. gün transferi. benimde öyleydi. tutunmada iki üç gün içinde oluyomş tabi Rabbim bilir orasını amayarına kadar bol boldinlen doktorlrda normal hayatınızı yarı tempoya indirerek devam edebilirsinz diyolr.sen rahat ol pozitif düşün Allahın izniyle bişey olmaz inş.

kızlar slm
bu topiğe şlk kez yazıyorum transferimin 9. günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 5. gün embriyosu idi.
acaba testte yanlışlık olabilirmi sevineyim mi.?

hıç sanmıyorum canım tam 7.gun çıkmıştı benım sılık 8.gun sılık 10.gun net ve kantahlılım 12.gun 989.9 yanı sende hamılesındır

5. güne kadar dayanan embriyolar daha güçlü oluyor, tutunma şansı daha yüksek oluyor.
yumurtaların alındığı günü saymıyorsun senin ki 3. gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…