Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

aminnn canım inşallah kızınınn kardeşi gelir bir an önce ..ama sanki biraz düşük gibi arkadaşkların yazdıklarına göre moralim bozuldu ya doktorum iyi dedi ama yinede takıyor insan

bence senin değerin gayet iyi miamaya...ben günlerdir araştırıyorum 7.gün için harika bi değer ..ve katlanması iyi..benim anlamadığım tek olduğunu nasıl söylüyo doktor kese gözükmeden bilinemiyor ki..çok yüksek çıkan değerler oluyo tek kese gözüküyo... düşük değerler oluyo çift kese.. benim yüksek biraz anlamadım ki bende neden araştırdığım kadarıyla dondurulmuş embrıyo yüksek çıkıyormuş ..umarım öyledir RAbbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde onları kucağımıza almayı nasip etsin...artık bence rahat ol bak yavrun tutunmuş ve değerini katlamış..her bünye farklı bazılarında hiç çıkmıyo..12.gün çıkıyo sakin ol ve keyfini çıkart:) Rabbim isteyen herkese nasib etysin inşallah Allahım kimseyi evlatla sınamasın çok zor

rabbim tamamini erdirsin darisi bizlere
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşım inşallahhh Rabbim çifter çifter versin sana:)

benimkiler nazlıymış o yüzden dedi doktorum. Perşembe günü toplandılar , Cumartesi transfer oldular. Rabbim yardımcımız olsun.

kızlar slm
bu topiğe şlk kez yazıyorum transferimin 9. günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 5. gün embriyosu idi.
acaba testte yanlışlık olabilirmi sevineyim mi.?

canım bence hamilesin tadını cıkar yada git hemen kan ver ben oyle yaptım hemde 7 ci günde :) hamişsin bence keyfini çıkar uzat ayaklarını yat :)bu arada tebrikler :)

yarın doğum günüm korkmadan hastaneye gidip betahcg baktırabilirim o zaman. benimde 2 blast konmuştu. doğum günü hediyesi olarak rabbim ikizlerimi nasip etsin inşallah

canımm içime su serptin çok teşekkür ederim bilmiyorum ki sonuc kagıdına baktı doktorum bende ikiz olma ihtimali varmı dedim hayır tek dedi nasıl oldu bende anlamadım valla :)) olsun tekde olsa bizim olsun :)

saolasın cnm ins tutmuştur.. Rabbim hepimize o güzellikleri nasip etsin insaAllahhh ... ağzın dualı olsun da.. inşallah 15 yılımın hasreti inşallah olumlu sonuç alırım kızlar dua edin .. bi ihtimal yarın transferim olucak.. smdilik 4 taneden 1 tanesi tutmus görünüyo.. ama yarına kadar inşallah bska kardeşte eklenir yanına =)
Hadi inşallah mart transferlerine sen de katılırsın. Yüreğini ferah tut...

saolasın elfje.. Rabbim hepimizin muradını önce göbüşüne snra kucağına kondursun insaAllahh :) dua edin kızlar .. bu 4 . denememiz.. =(

canım bende inan bunu cok merak ettim benim ilk denememde 3.cü gün koymuşlardı tutmadı ne yazıkki bunda 5,ci gün embriyosu konuldu sordum yarış gibi düşün dedi 5 ci güne dayanan en iyisidir bu yüzden beklicez dediler :))

canım bence hamilesin tadını cıkar yada git hemen kan ver ben oyle yaptım hemde 7 ci günde :) hamişsin bence keyfini çıkar uzat ayaklarını yat :)bu arada tebrikler :)

2.5 senedir uğraşıyorum pozitif için
o kadar çok negatif gördüm ki
inan idrar testii yanımda taşıyorum çıkarıp çıkarıp çift çizgiye bakıyorum
şu anda işteyim utanmasam karşıma koyacam tablo misali

hihihi bende çift çizgiyi çantamda taşıyorum ve kan tatlili sonucumu belki saçma olcak ama ilk ultrason resmimizide alınca cerceve yaptırcam bebişimin odasına asıcam :)))unutmim diye tarihi bile yazdım testin arkasına :)

yarın doğum günüm korkmadan hastaneye gidip betahcg baktırabilirim o zaman. benimde 2 blast konmuştu. doğum günü hediyesi olarak rabbim ikizlerimi nasip etsin inşallah

)) yarın benim de doğum günüm.. ama test yapmak için çok erken benim için.. test yapamasam da bebeklerim inşallah doğum günümde benimle olurlar... seninlede tabi...

günde bir defa folik asit
sabah akşam estrofem - rahimi kuvvetlendrmk için
günde bir defa coraspin
günde bir defa crinone jel
bide günde bir defa göbekten oksapar iğne

benden farklı jel ve göbekten iğne var
ama zaten herkesin hormon değerleri farklı ilaçlarında farklı olması gerekir doğrusu bu bence
bunları dr un düşünsün sen sadece doğru kullan ve bebiş düşün gerisini boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…