aminnn canım inşallah kızınınn kardeşi gelir bir an önce ..ama sanki biraz düşük gibi arkadaşkların yazdıklarına göremoralim bozuldu ya doktorum iyi dedi ama yinede takıyor insan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşım inşallahhh Rabbim çifter çifter versin sana:)rabbim tamamini erdirsin darisi bizlere
hıç sanmıyorum canım tam 7.gun çıkmıştı benım sılık 8.gun sılık 10.gun net ve kantahlılım 12.gun 989.9 yanı sende hamılesındır
arkadaşlar bi şi soracam.. madem 5. gün embriyosunun tutunma şansı daha çok neden genelde 3. gün transfer oluyor??? kafama takıldı bayağı. benim cumartesi yumurtalar toplandı. salı transfer oldu. bu durumda 3. gün mü? 4. günmü transferi yapıldı bana?? yumurta toplandığı gün 1. gün olarak mı hesaplanır, yoksa ertesi gün mü ??
transfer salı yapıldı.. günler nasıl geçecek salıdan beri evdeyim genelde uzanıyorum bu kadarı yeterlimi? yarın işe gideceğim.. (işim masa başı)
arkadaşlar çok şukur sonucum çıktı ve hamıleyım 12.gun 989.9 değerım rabbım herkese nasıb etsın
kızlar slm
bu topiğe şlk kez yazıyorum transferimin 9. günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 5. gün embriyosu idi.
acaba testte yanlışlık olabilirmi sevineyim mi.?
bence senin değerin gayet iyi miamaya...ben günlerdir araştırıyorum 7.gün için harika bi değer ..ve katlanması iyi..benim anlamadığım tek olduğunu nasıl söylüyo doktor kese gözükmeden bilinemiyor ki..çok yüksek çıkan değerler oluyo tek kese gözüküyo... düşük değerler oluyo çift kese.. benim yüksek biraz anlamadım ki bende neden araştırdığım kadarıyla dondurulmuş embrıyo yüksek çıkıyormuş ..umarım öyledir RAbbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde onları kucağımıza almayı nasip etsin...artık bence rahat ol bak yavrun tutunmuş ve değerini katlamış..her bünye farklı bazılarında hiç çıkmıyo..12.gün çıkıyo sakin ol ve keyfini çıkart:) Rabbim isteyen herkese nasib etysin inşallah Allahım kimseyi evlatla sınamasın çok zor
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşım inşallahhh Rabbim çifter çifter versin sana:)
arkadaşlar bişey sorucam pozitif sonuç alan kızlar hangi ilaçları kullanıyorsunz?
saolasın cnm ins tutmuştur.. Rabbim hepimize o güzellikleri nasip etsin insaAllahhh ... ağzın dualı olsun da.. inşallah 15 yılımın hasreti inşallah olumlu sonuç alırım kızlar dua edin .. bi ihtimal yarın transferim olucak.. smdilik 4 taneden 1 tanesi tutmus görünüyo.. ama yarına kadar inşallah bska kardeşte eklenir yanına =)sağol canım inş sende iyisindr çok geçmiş olsn. inş yumoşlrn sağlıklı şekilde bölünürlr. bundan sonra dahada pozitif olki bebişlerinde sağlıklı büyüsünler inş. buarada bebişlern dedim ikizmi olack ne:)
Hadi inşallah mart transferlerine sen de katılırsın. Yüreğini ferah tut...
arkadaşlar bi şi soracam.. madem 5. gün embriyosunun tutunma şansı daha çok neden genelde 3. gün transfer oluyor??? kafama takıldı bayağı. benim cumartesi yumurtalar toplandı. salı transfer oldu. bu durumda 3. gün mü? 4. günmü transferi yapıldı bana?? yumurta toplandığı gün 1. gün olarak mı hesaplanır, yoksa ertesi gün mü ??
transfer salı yapıldı.. günler nasıl geçecek salıdan beri evdeyim genelde uzanıyorum bu kadarı yeterlimi? yarın işe gideceğim.. (işim masa başı)
canım bence hamilesin tadını cıkar yada git hemen kan ver ben oyle yaptım hemde 7 ci günde :) hamişsin bence keyfini çıkar uzat ayaklarını yat :)bu arada tebrikler :)
tuba bugün tüm ilaçlarım kesildi sadece progestan günde 3 kez ve folik asit günde 3 kez oldu benimkiler
tuba bugün tüm ilaçlarım kesildi sadece progestan günde 3 kez ve folik asit günde 3 kez oldu benimkiler
2.5 senedir uğraşıyorum pozitif için
o kadar çok negatif gördüm ki
inan idrar testii yanımda taşıyorum çıkarıp çıkarıp çift çizgiye bakıyorum
şu anda işteyim utanmasam karşıma koyacam tablo misali
ya benim nie çok farklı? tamam herkesin aynı olma ihtimali yok ama benim fazladan ilaçlarımda var.
ne mesela kuzum ?
yarın doğum günüm korkmadan hastaneye gidip betahcg baktırabilirim o zaman. benimde 2 blast konmuştu. doğum günü hediyesi olarak rabbim ikizlerimi nasip etsin inşallah
günde bir defa folik asit
sabah akşam estrofem - rahimi kuvvetlendrmk için
günde bir defa coraspin
günde bir defa crinone jel
bide günde bir defa göbekten oksapar iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?