günde bir defa folik asit
sabah akşam estrofem - rahimi kuvvetlendrmk için
günde bir defa coraspin
günde bir defa crinone jel
bide günde bir defa göbekten oksapar iğne
kuzum bunları takma kafana sen belki herkesin tedavi şekli farklıdır mesela ben estrofermi adtimi başlayana kadar kullanmıstım 8 gün falan tedaviye başlamadan ,her doktor farklı bir teknik uyguluyordur önemli olan bebişlerin seninnle onu düşün ve takma kafana
günde bir defa folik asit
sabah akşam estrofem - rahimi kuvvetlendrmk için
günde bir defa coraspin
günde bir defa crinone jel
bide günde bir defa göbekten oksapar iğne
benden farklı jel ve göbekten iğne var
ama zaten herkesin hormon değerleri farklı ilaçlarında farklı olması gerekir doğrusu bu bence
bunları dr un düşünsün sen sadece doğru kullan ve bebiş düşün gerisini boşver
Sevgili Edanur ,
İğne midir bilmiyorum ama sadece bebişlerini düşün , tek embriyo ise bebişini.
Ben benim bebişlerimi ultrasonda transferden hemen sonra doktorum bana gösterdiğinden beri onların benimle olduğundan , bana ihtiyacı olduklarından başka bir şey düşünmüyorum.
Doktoruna sor bence , en doğru cevabı o verir.
Rabbim yardımcımız olsun
ya tabi orası öyle doğru söylüyosn ama nebileyim mesela benim gibi progestanı jel olark kullanan az galiba genelde iğne şeklinde kullanıyolr acaba öyle dahamı etkili diye düşündümde.neyse ben içimi ferah tutayımda herşey yolunda gider inş.
inşallah bebişlerin seninnledir canım:)amin canim inşaallah.
bana 3 tane Blastosi embiryo transfer ettiler her kasik agrisinda daha da umutlaniyorum insallah
tutunmusturlar
inşallah bebişlerin seninnledir canım:)
kuzum benimde progestanım jel fitil yani crinone ilk tedavimde kullanmıştım bak mesela ilk tedavimle şimdiki arasında dünya fark var kuzum onunn ilaçlarıyla bununkiler çok çok farklılar :) demekki hepsi ayrı ayrı yani yapcak bişeyimiz yok ne derlerse he diyoruz :)bende düne kadar prednol kullanıyordum bugün onu kesti doktorumuz sadece folik asit ve fitile devam :)
Kizlar pihtilasma sorunu olmadigi halde hem coraspin hemde kan sulandirici igne kullanan varmi aranızda merak ettim bu 4.denemem ve ilk defa doktor bana transferden sonra kan sulandirici ignede verdi.
:2:
amin amin canim insallah cok sagol
sende inşallah sag salim kucagina alirsin bugün 1.gunum daha 11gunum var nasil gececek bilemiyorum ama bu sefer daha rahatim
ben varım canım senin ilaçlr neler?
Kızlar 12. Gün değerim 238 yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin.
Kızlar 12. Gün değerim 238 yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin.
Merhaba !!!!!
Ben Bügün yeni üye oldum , sizin güzel yorumlarini görünce ,
birbirinzin desteklerin görünce - bende buraya üye olmaliyim dedim!
Buarada bende 24.mart transfer oldum ve herkes gibi coook heycanliyim ,
05.04 Test günüm ,gelirmi o gün bilmiyorum...
Allahim hepimize sabir versin, herseyin hayirlisini nasip eder insallah
Not: Aramizda benimle ayni gün transfer olan varmi?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?