Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

canım öncelikle aramıza hoşgeldin bende yeni sayılırm:) Rabbim kolaylık versin inş
bu aşama hakikaten çok heyecanlı heleki son günler dahada beter:) ama inanki sonunda güzel sonuçlr alınca insanın gözüne gelmiyo
senin yapman gerekn kendine iyi bakmn relax olman ve bol bol dua etmen inş sonunda Rabbim yüzünü güldürürde sende hamişler kervanına katılrsın:)

ben de jel kullanıyorum. ilaçların türü ve kullanılışı bence doktora göre değişiyor. Evet en iyisi içimizi ferah tutalım.

Şunun surasında teskereye ne kaldı ... benim ki 7 nisan

canim ben ass 100 yani turkiyede coraspin oluyor ignede clexane 20mg gunde bir igne her aksam gece yatmsdan once crinone jel, gunde iki defada progynova kullaniyorum.
sen hangisini kullaniyorsun

benimde kafama coraspinle göbektn vuruldğm oksapar iğne takılıyo ikiside kan pıhtılaşmasını önlüyo ama doktorlrn vardr bi bilği. ayrıca folikasit, iki defa crinone jel ve iki defa estrofem kullanyorm canım

benimde kafama coraspinle göbektn vuruldğm oksapar iğne takılıyo ikiside kan pıhtılaşmasını önlüyo ama doktorlrn vardr bi bilği. ayrıca folikasit, iki defa crinone jel ve iki defa estrofem kullanyorm canım

ben az once doktoru tekrar aradim acaba yanlislikmi var diye doktorum sorun yapma dedi coraspinin fazla etkisi yok o yüzden sorun olmaz ikisini kullaninca dedi.
genelde herkes crinone jel iki defa kullaniyo bANA yatmadan önce gunde bir defa dedi neden acaba.
canim jeli kulkaninca uzaniyormusun akmasin diye ha bide yatarkan ben hep sola dogru yatiyorum dogrumu bilmiyorum.
senin test günün ne zaman

Kızlar 12. Gün değerim 238 yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin.

Tebrikler, benim de 12. gün 227 çıkmıştı 7 gün sonra 3489 e yükseldi hamilesin dediler. Şimdi kalp atışı gormeyi bekliyoruz... İnşallah herşey yolunda gider....

iyi bari bende rahatladm he:) boşver sorun etme canım bir defada yetiyo demekki. evet hemşire jeli uyguladıktn sonra 10-15 dk kadar uzan ve daha sonrada 10 dk kadarda yürü ilaç tamamen dağılsn dedi. valla yatarken sola filan dönmek iyimidr bilmiyorum ama ben kurtlular gibi bi sağa bi sola yada tam sırtüstü yatıp duruyorm:):):)

iyi bari bende rahatladim jel konusunda gece yatmadan once uyguluyorum ama sonra kalkinca aktigi icin kiziyordum kendime niye kalktim diye bende bunda sonra oyle iygularim

yazmayı unuttum canım ben testimi dün yaptım şükür olmlu

transferden sonra ananas yenmesi ile ilgili şeyler yazılmış.. bu üçüncü günüm. ne gibi bir faydası var acaba? alsammı???

doktordan doktora farkediyor , bana transfer yapan doktor ananasdan ve tomates den uzak dur dedi (viyana)
Türkiyede doktorlar ananas yemegi tavsiye ediyor, neye inancami sasirdim.....

transferden sonra ananas yenmesi ile ilgili şeyler yazılmış.. bu üçüncü günüm. ne gibi bir faydası var acaba? alsammı???

diğer mesajını da okudum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
seni kutluyorum nas güzel bişey değil mi bu kadar çabadan sonra

rabbım sanada ve dıger arkadaslarada buguzel haberı almayı nasıb etsın canım saol tabıkı guzel sankı ınsan hiç yasayamıycakmış gıbıgelıyo ama bak benım tuttu sızınde tutucak ınşallah çok karamsardım görsen 3 gun hıçbişe yoktu sonra yavaştan az az oldu 5.gun yanlış deyılsem artık sıcak basması başladı dızlerım belım sırtımbıle sankı grıp gıbı oyle korktum tamam olmadı grıbım yattım kesın yok yanı alıycam 7.test sılık bıraz sevındım 8.gene sılık hala tatmınsızlık var yanı 10.gun ve 11.gun tam net dusunsene nasıl bı guvensızlık acaba neysekı kan çıktı ohh dedım duşun zor mevlam kımseye yasatmasın bekleyen herkese nasıb etsın dualarım sımdı hep burdakı arkadaşlarıma bılıyorum çunku ne olduğunu .....

Hoşgeldinnnn o zamannnn

Benim transfer tarihim 23 Mart, test tarihim 7 Nisan

O gün gelir mi ben de bilmiyorum de mi ilk

Sevgilerimle

Hosbulduk canim

böyle birbirimize moral vere vere gecer insallah bu zor günler...
Düsünme diyorlar ama olmuyor, ister istemez insanin aklina geliyor
en basiten ailen ariyor soruyor,..heran gündemdesin :)
seninde mi ilk?

hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıklı bişekilde yavrunu kucağına almayı nasip eder inş.buarada değern maşallh çok iyi ikizmiymiş?

tesekkur ederım canıım benım tam olarak bılmıyorum ama bana tek yumurta trasnfer edıldı ıkız oldunu sanmıyorum değer banada yuksek geldı artık kese gorulunce anlıycaz tekmı çıftmı :) darısı en kısa zamanda sızlere ınşallah.

Hosbulduk canim

böyle birbirimize moral vere vere gecer insallah bu zor günler...
Düsünme diyorlar ama olmuyor, ister istemez insanin aklina geliyor
en basiten ailen ariyor soruyor,..heran gündemdesin :)
seninde mi ilk?

evet haklısın sevgili sara ,

düşünme diyorlar... onların içimde olduğunu hissederken nasıl düşünmem... elim hep karnımda , biliyorum oradalar. yaşım 42 olduğu için 2 embriyo transfer yapıldı... 2 bebiş yani... ve evet ilk denemem.

Aminnn hepimiz için...

Benim de hem bir belirtim yok gibi hem de bütün belirtiler bende gibi...
Heyecandan ne hissettiğimi bile net bilemiyorum. Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…