Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canım benim merhabalar ne olur yanlış anlama mesajını yeni gördüm iyi ki yeniden yazmışsınız ...canım İnan ben herkese bunu söylüyorum Emsey hospital gercekten yeni bir hastane olmasına karşın çok tecrübeliler kuzum... Bak sunu söyleyeyim sana memorialinden tut Acıbadem'e bahçeci kliniğinden tut İstanbul tüp bebek merkezine birçok yer gezdik ama bilmiyorum Emsey in havası bir farklı geldi bana tüp bebek personelinin tümünün bayan olması ve namahreme önem veriyor olmaları çok ilgimi çekti ve burada yaptırmaya karar verdik ... Ve birde ben hastahanede sıra beklerken kimi gördüysem tuttu tuttu demeleri Nesrin hanımın alçak gönüllülüğü çok faydalı oldu bende ve Allah'a şükür ki orda yaptırmışım .... Bizim sorunumuz benim iki tüpümde tıkalı idi laparoskopi ile alındı tüplerin eşimde ise sperm azlığı morfoloji bozukluğu ve ileri hareket azlığı vardı yani varda vardı (( şükürler olsun tedavim çok güzel geçti ... İlgi alaka süperdi ... Nesrin hanım zaten dünyalar tatlısı bir insan bu arada gidersen adımı söyle benim adım ödül sır beni ne kadar umutsuzdum o söyler sana :))) bence git konuş üstelik muayene ücretleride çok uygun ...canım telefondan yazdım umarım hata yapmanışımdır anlamadığın aklına takılan birşey olursa mutlaka sor lütfen

Biliyormusun ben aslinda cok pesimist bir insanim ama bur durumda hic faydasi olmuyor, ister istemez bir UMUT!!!!

Sen nasilsin nasil geciyor, belirtiler?

Bıçaklar saplanıyor böğrüme böğrüme. :::)))))) yaramaz yer yapıyor zaaar:)))

Canım kaçırdım ben sanırım kaçıncı gün test yaptın mı ?? Eğer testi bekliyorsan takma kafana

Benim bugün 5.günüm test yapmadim, yapmak istiyorum ama ne zaman yapmaliyim , ben yarin birtane yapiyim diyorum, erken mi olur????,,

saol cnm ben gitmiştim ztn muayene etti,ben 2 aşılama yaptırmıştım ama yinede bana 3-4 ay daha ilaç la dene dedi.yanı hazırana jkadar fln daha deniyecem ilaç ile, sonra mecbur biryerde yaptırıcaz ama emsey abimlere cok yakın hastane orda kalabılırım biz izmitte oturuyorz.umut tüp bebek ile emsey arasında kaldım .sadece tecrübesizler diye kararsız kaldım cunkü tüp b.bölümü daha yeni açıldı.özelden yazamıyorum buarada.birde fiyatı neydi cnm?ilaçlar nekadar tuttu mesala ve yaşın kaç .çok soru sordum kbakma

tek transfere göre değerlerin bence çok çok yüksek maşallah. benim dün 629 çıktı dr ikiz dedi tabi dediğin gibi keseyi gördüktn sonra belli olur herşeyin hayırlısı...

Biliyormusun ben aslinda cok pesimist bir insanim ama bur durumda hic faydasi olmuyor, ister istemez bir UMUT!!!!

Sen nasilsin nasil geciyor, belirtiler?

ben bu tedaviye başlarken pozitif olmanın , her şeyin yolunda gideceğine inanmanın büyük yararını gördüm. Yumurtalarım yaşıma göre çok güzel gelişti, 4 tanesi döllendi ama 2 tane transfer edildi. nazlı oldukları için , doktorum dondurursak kaliteli olarak çözülmezler dedi. Ama bebişlerim tutundular eminim.

İlk günlerde karnımın sağ ve sol tarafında karıncalanmalar oluyordu, 3. güne kadar sürdü bu.şu sıralar ki 6. günümdeyim hafif kramplarım var ve yaklaşık son 1 saattir , sızlayan ve damarları belirginleşen göğüslerim. Biliyorum bebişlerim benimle ve hep öyle olacak. Rabbim izin verirse.

Rabbime inanmak benim en büyük umut kaynağım.

Benim bugün 5.günüm test yapmadim, yapmak istiyorum ama ne zaman yapmaliyim , ben yarin birtane yapiyim diyorum, erken mi olur????,,

Meraba seninle aynı gündeyiz,benimde bugün 5. günüm.günler say say geçmek bitmiyor.benim 2. tüp bebek denemem,hiç hamilelik olmadı bugüne kadar.ayın 5i test günüm merakla bekliyorum,ama hiç bi belirtim yok gibi.azcık sol tarafımda ağrı var hafiften.korkuyorum yine negatifi görmekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun,o mutlu haberi almayı bizede nasip etsin inşallah!

Düne kadar garib karnimda sancilarim ve batmalar vardi bugün fazla birsey hisetmiyorum :-((((

İlk 3 gün benimde öyleydi, yer yapıyorlar dedim. +. gün hiçbirşeyim yoktu, 5. gün yani dün akşam hafif kramplarım ve karın ağrım vardı.Bugünde göğüslerim dikkatimi çekti 1 saat önce...

Rabbim yanımızda... bebişlerimizi nasip edecek bize... Merak etmeyin.

Bu topikte neredeyse her gün bir pozitif mesajı alacağız.

Benimde test gunum 7 Nisan cok sukurki Benin bir tup bebekten kizim var 2 yasinda insallah kardesi ve sizinde evlatlariniz olur

Ne oldu gögüzlerine???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…