Kızlar 12. Gün değerim 238 yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Şükürler olsun rabbim isteyen herkese versin.
canım merhaba oncelikle hayırlı olsun inş tum sonuçların guzel cıkar.sana birsey sorucam emsey hakkında bilgi verirmsin.ben bırkaç yerle gorustumen son emseyle gorustum.nesrin hn cok sevdım acıkcası orda yaptırmak ıstıyorum ama oranları ne.mesala senin durumun neydi kaç yasındasın..birde fiyat yazarsan cok sevınırm soylemişlerdi ama unuttum
evet haklısın sevgili sara ,
düşünme diyorlar... onların içimde olduğunu hissederken nasıl düşünmem... elim hep karnımda , biliyorum oradalar. yaşım 42 olduğu için 2 embriyo transfer yapıldı... 2 bebiş yani... ve evet ilk denemem.
Bıçaklar saplanıyor böğrüme böğrüme. :::)))))) yaramaz yer yapıyor zaaar:)))
Düne kadar garib karnimda sancilarim ve batmalar vardi bugün fazla birsey hisetmiyorum :-((((
Bıçaklar saplanıyor böğrüme böğrüme. :::)))))) yaramaz yer yapıyor zaaar:)))
Canım kaçırdım ben sanırım kaçıncı gün test yaptın mı ?? Eğer testi bekliyorsan takma kafana
saol cnm ben gitmiştim ztn muayene etti,ben 2 aşılama yaptırmıştım ama yinede bana 3-4 ay daha ilaç la dene dedi.yanı hazırana jkadar fln daha deniyecem ilaç ile, sonra mecbur biryerde yaptırıcaz ama emsey abimlere cok yakın hastane orda kalabılırım biz izmitte oturuyorz.umut tüp bebek ile emsey arasında kaldım .sadece tecrübesizler diye kararsız kaldım cunkü tüp b.bölümü daha yeni açıldı.özelden yazamıyorum buarada.birde fiyatı neydi cnm?ilaçlar nekadar tuttu mesala ve yaşın kaç .çok soru sordum kbakmaCanım benim merhabalar ne olur yanlış anlama mesajını yeni gördüm iyi ki yeniden yazmışsınız ...canım İnan ben herkese bunu söylüyorum Emsey hospital gercekten yeni bir hastane olmasına karşın çok tecrübeliler kuzum... Bak sunu söyleyeyim sana memorialinden tut Acıbadem'e bahçeci kliniğinden tut İstanbul tüp bebek merkezine birçok yer gezdik ama bilmiyorum Emsey in havası bir farklı geldi bana tüp bebek personelinin tümünün bayan olması ve namahreme önem veriyor olmaları çok ilgimi çekti ve burada yaptırmaya karar verdik ... Ve birde ben hastahanede sıra beklerken kimi gördüysem tuttu tuttu demeleri Nesrin hanımın alçak gönüllülüğü çok faydalı oldu bende ve Allah'a şükür ki orda yaptırmışım .... Bizim sorunumuz benim iki tüpümde tıkalı idi laparoskopi ile alındı tüplerin eşimde ise sperm azlığı morfoloji bozukluğu ve ileri hareket azlığı vardı yani varda vardı(( şükürler olsun tedavim çok güzel geçti ... İlgi alaka süperdi ... Nesrin hanım zaten dünyalar tatlısı bir insan bu arada gidersen adımı söyle benim adım ödül sır beni ne kadar umutsuzdum o söyler sana :))) bence git konuş üstelik muayene ücretleride çok uygun ...canım telefondan yazdım umarım hata yapmanışımdır anlamadığın aklına takılan birşey olursa mutlaka sor lütfen
canım öncelikle aramıza hoşgeldin bende yeni sayılırm:) Rabbim kolaylık versin inş
bu aşama hakikaten çok heyecanlı heleki son günler dahada beter:) ama inanki sonunda güzel sonuçlr alınca insanın gözüne gelmiyo
senin yapman gerekn kendine iyi bakmn relax olman ve bol bol dua etmen inş sonunda Rabbim yüzünü güldürürde sende hamişler kervanına katılrsın:)[/QUOTE
Hosbulduk, cok tskr ederim!!!
Tuba insallah allahim bütün bebis isteyenlerin duasi kabul eder ve sonuclari positiv cikar!!
Sizin yazdiklarinizdan cok sey ögreniyorum, burdaki doktorlar , türkiydeki doktorlarin tersini söylüyor,kafam cok karisti...
insanın aklı illaki karışır ama kafanı ikileyip kendini çok dinleme derim çünkü insan hakikaten farkında olmadan çok yıpranıyo. inş Rabbim önüne olumlu sonuçlar çıkarır.
tesekkur ederım canıım benım tam olarak bılmıyorum ama bana tek yumurta trasnfer edıldı ıkız oldunu sanmıyorum değer banada yuksek geldı artık kese gorulunce anlıycaz tekmı çıftmı :) darısı en kısa zamanda sızlere ınşallah.
insanın aklı illaki karışır ama kafanı ikileyip kendini çok dinleme derim çünkü insan hakikaten farkında olmadan çok yıpranıyo. inş Rabbim önüne olumlu sonuçlar çıkarır.
Insallah cümlemize!!!!!
Biliyormusun ben aslinda cok pesimist bir insanim ama bur durumda hic faydasi olmuyor, ister istemez bir UMUT!!!!
Sen nasilsin nasil geciyor, belirtiler?
Benim bugün 5.günüm test yapmadim, yapmak istiyorum ama ne zaman yapmaliyim , ben yarin birtane yapiyim diyorum, erken mi olur????,,
Düne kadar garib karnimda sancilarim ve batmalar vardi bugün fazla birsey hisetmiyorum :-((((
ben bu tedaviye başlarken pozitif olmanın , her şeyin yolunda gideceğine inanmanın büyük yararını gördüm. Yumurtalarım yaşıma göre çok güzel gelişti, 4 tanesi döllendi ama 2 tane transfer edildi. nazlı oldukları için , doktorum dondurursak kaliteli olarak çözülmezler dedi. Ama bebişlerim tutundular eminim.
İlk günlerde karnımın sağ ve sol tarafında karıncalanmalar oluyordu, 3. güne kadar sürdü bu.şu sıralar ki 6. günümdeyim hafif kramplarım var ve yaklaşık son 1 saattir , sızlayan ve damarları belirginleşen göğüslerim. Biliyorum bebişlerim benimle ve hep öyle olacak. Rabbim izin verirse.
Rabbime inanmak benim en büyük umut kaynağım.[/
Arkadasim cok güzel yazmisin , allahim yardimcimiz olsun
İlk 3 gün benimde öyleydi, yer yapıyorlar dedim. +. gün hiçbirşeyim yoktu, 5. gün yani dün akşam hafif kramplarım ve karın ağrım vardı.Bugünde göğüslerim dikkatimi çekti 1 saat önce...
Rabbim yanımızda... bebişlerimizi nasip edecek bize... Merak etmeyin.
Bu topikte neredeyse her gün bir pozitif mesajı alacağız.
Arkadasim cok güzel yazmisin , allahim yardimcimiz olsun
Ne oldu gögüzlerine???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?