Meraba seninle aynı gündeyiz,benimde bugün 5. günüm.günler say say geçmek bitmiyor.benim 2. tüp bebek denemem,hiç hamilelik olmadı bugüne kadar.ayın 5i test günüm merakla bekliyorum,ama hiç bi belirtim yok gibi.azcık sol tarafımda ağrı var hafiften.korkuyorum yine negatifi görmekten.Allah hepimizin yardımcısı olsun,o mutlu haberi almayı bizede nasip etsin inşallah!
çok acıyorlar ve mavi mavi damarlar var.[/QUOTE
Agrilar bende ilk günden basladi , dün aksam üzerlerine yatamiyordum -ama sadece bukadar!!!
çok acıyorlar ve mavi mavi damarlar var.[/QUOTE
Agrilar bende ilk günden basladi , dün aksam üzerlerine yatamiyordum -ama sadece bukadar!!!
ben çok fazla hormon ilacı kullanmadığım için , transferden sonra yani , şu an ki halleri dikkat çekici benim için.
Yine de rabbim bilir
saol cnm ben gitmiştim ztn muayene etti,ben 2 aşılama yaptırmıştım ama yinede bana 3-4 ay daha ilaç la dene dedi.yanı hazırana jkadar fln daha deniyecem ilaç ile, sonra mecbur biryerde yaptırıcaz ama emsey abimlere cok yakın hastane orda kalabılırım biz izmitte oturuyorz.umut tüp bebek ile emsey arasında kaldım .sadece tecrübesizler diye kararsız kaldım cunkü tüp b.bölümü daha yeni açıldı.özelden yazamıyorum buarada.birde fiyatı neydi cnm?ilaçlar nekadar tuttu mesala ve yaşın kaç .çok soru sordum kbakma
ben çok fazla hormon ilacı kullanmadığım için , transferden sonra yani , şu an ki halleri dikkat çekici benim için.
Yine de rabbim bilir
Haklisin canim, sitede bir arkadas bu belirtilerin azlinda hormon ilaclarin erkileri diye yazmisdi...
Benim bugün 5.günüm test yapmadim, yapmak istiyorum ama ne zaman yapmaliyim , ben yarin birtane yapiyim diyorum, erken mi olur????,,
Canim bekle bence ve belirti olsun diye kendini paralama herkeste olmayabiliyor agri sanci :) bebislerin seninle merak etme :) sadece biraz naz yapiyolar :) hersey guzel olacak kafani takma
Haklisin canim, sitede bir arkadas bu belirtilerin azlinda hormon ilaclarin erkileri diye yazmisdi...
evet arkadaşım.
diğer arkadaşların da dediği gibi, belirti olması yada olmamasını kafana çok takma... sadece olumlu düşün... benim doktorum az ilaca rağmen , yumurtalarımın nasıl bu kadar geliştiğini merak ettiğinde ben onları her akşam sevdim dedim.
gerçekten de yumurtalarım toplama aşamasına gelene kadar , her akşam ve her aklıma geldiğinde sevdim karnımı...
Şimdide benimle olduklarına inandığım bebişlerimi seviyorum. Umudunu yitirme , güçlü ol ve Rabbimize inan.
daha doğrusu kalp atışları?
Kendime daha sen yolun cok basindasin diyorum, nice anne adaylari var 5-6 kez yaptirip tutup tutmayanlar , onlarda can diyorum...
Sonra yine maliyet yuzuunden yaptiramayanlar var ...
Orasi oyle kuzum ama sonucta buda bir alin yazisi kendini bu sekilde kiyaslayipta uzme bence .. Kimisi ilk seferde tutuyor kimisi belki 10 -15 sene deniyorlar sonucta rabbim nasil istiyorsa o sekilde oluyor herseykimsenin elinden bisey gelmiyor dedigin gibi aslinda biz daha cok cok yeniyiz rabbim kimseyi ugrastirmasin tez zamanda gondersin evlatlarini .. Sen negatif dusunme deki hersey guzel olcak bebeginle konus elini göbüşüne koy :)
sanırım aralarında 2 hafta var. kese ve kalp atışının görülmesi 2 hafta ara ile oluyor diye okudum. ama bizimkiler tüp bebek , nasıl olur yaşayıp göreceğiz.
dün test yapıldı ve 9gün sonrasına 5nisana randevu verdiler.bu beklemeler zor geçiyo valla. ama olsun yeterki sağlıklı haberler alalımda bunlara katlanırm.
çok faktör olmakla birlikte bence hepsi birer vesile...Allahın dediği olacak, en iyi doktorlar, en iyi ilaçlar, en iyi embriyo, en iyi bakım özen hepsi birer vesile Allah isterse olacak...tek isteyeceğimiz, dua edeceğimiz yaradan o ol derse olacak inşallah..kimden isteyeceğimizi bilmek önemli bence, benim annem babamdan Allah razı olsun 12 gün boyunca yanımda destektiler en çokda dualarıyla...sadece kendime değil hepimize hayırlı evlat diliyorum, bu sayfada bir gülüp bir ağlıyorum, dualrın içtenliğini görüp şükrediyorum..hepiniz dert ortağı oldunuz herşey için teşekkürler...yarın doktora gidiyorum 14. gün kan tahlilim yenilecek bir kez daha dualarınızı istiyorum...
katlanacaklarımız bunlar olsun arkadaşım
benim ilk test günüm bile 7 nisann... çabucak ve sağlıkla geçsin günlerimiz
çok faktör olmakla birlikte bence hepsi birer vesile...Allahın dediği olacak, en iyi doktorlar, en iyi ilaçlar, en iyi embriyo, en iyi bakım özen hepsi birer vesile Allah isterse olacak...tek isteyeceğimiz, dua edeceğimiz yaradan o ol derse olacak inşallah..kimden isteyeceğimizi bilmek önemli bence, benim annem babamdan Allah razı olsun 12 gün boyunca yanımda destektiler en çokda dualarıyla...sadece kendime değil hepimize hayırlı evlat diliyorum, bu sayfada bir gülüp bir ağlıyorum, dualrın içtenliğini görüp şükrediyorum..hepiniz dert ortağı oldunuz herşey için teşekkürler...yarın doktora gidiyorum 14. gün kan tahlilim yenilecek bir kez daha dualarınızı istiyorum...
inş canım. evde tekmisin yoksa gündüzleri yanında birisi varmı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?