Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Amin insallah, bir öncekinde teste kadar kendin test yapdinmi?

Yasim 30 cnm 3500 tl hastaneye verdik 1100 tl de ilaclara ilaclari disarda biz sorduk 1500-1600 tl civari dediler hastanenin anlasmasi olan eczane yani hastane vasitasiyla ayagimiza kadar getirdiler 1100 liraya ... Hastahane yeni ama yeni olmalarina karsi pek negatif bisey duymadim :) tabi birazda kismet diyelim

Benim bugün 5.günüm test yapmadim, yapmak istiyorum ama ne zaman yapmaliyim , ben yarin birtane yapiyim diyorum, erken mi olur????,,

Canim bekle bence ve belirti olsun diye kendini paralama herkeste olmayabiliyor agri sanci :) bebislerin seninle merak etme :) sadece biraz naz yapiyolar :) hersey guzel olacak kafani takma

Canim bekle bence ve belirti olsun diye kendini paralama herkeste olmayabiliyor agri sanci :) bebislerin seninle merak etme :) sadece biraz naz yapiyolar :) hersey guzel olacak kafani takma

Kendime daha sen yolun cok basindasin diyorum, nice anne adaylari var 5-6 kez yaptirip tutup tutmayanlar , onlarda can diyorum...
Sonra yine maliyet yuzuunden yaptiramayanlar var ...

Kendime daha sen yolun cok basindasin diyorum, nice anne adaylari var 5-6 kez yaptirip tutup tutmayanlar , onlarda can diyorum...
Sonra yine maliyet yuzuunden yaptiramayanlar var ...

Orasi oyle kuzum ama sonucta buda bir alin yazisi kendini bu sekilde kiyaslayipta uzme bence .. Kimisi ilk seferde tutuyor kimisi belki 10 -15 sene deniyorlar sonucta rabbim nasil istiyorsa o sekilde oluyor hersey kimsenin elinden bisey gelmiyor dedigin gibi aslinda biz daha cok cok yeniyiz rabbim kimseyi ugrastirmasin tez zamanda gondersin evlatlarini .. Sen negatif dusunme deki hersey guzel olcak bebeginle konus elini göbüşüne koy :)

evet aynen öyle yapsın sara çünkü ben öyle yapıyorum.

Rabbim bebeklerimizle mutluluğumuzu arttırsın

sanırım aralarında 2 hafta var. kese ve kalp atışının görülmesi 2 hafta ara ile oluyor diye okudum. ama bizimkiler tüp bebek , nasıl olur yaşayıp göreceğiz.

dün test yapıldı ve 9gün sonrasına 5nisana randevu verdiler.bu beklemeler zor geçiyo valla. ama olsun yeterki sağlıklı haberler alalımda bunlara katlanırm.

dün test yapıldı ve 9gün sonrasına 5nisana randevu verdiler.bu beklemeler zor geçiyo valla. ama olsun yeterki sağlıklı haberler alalımda bunlara katlanırm.

katlanacaklarımız bunlar olsun arkadaşım

benim ilk test günüm bile 7 nisann... çabucak ve sağlıkla geçsin günlerimiz

çok faktör olmakla birlikte bence hepsi birer vesile...Allahın dediği olacak, en iyi doktorlar, en iyi ilaçlar, en iyi embriyo, en iyi bakım özen hepsi birer vesile Allah isterse olacak...tek isteyeceğimiz, dua edeceğimiz yaradan o ol derse olacak inşallah..kimden isteyeceğimizi bilmek önemli bence, benim annem babamdan Allah razı olsun 12 gün boyunca yanımda destektiler en çokda dualarıyla...sadece kendime değil hepimize hayırlı evlat diliyorum, bu sayfada bir gülüp bir ağlıyorum, dualrın içtenliğini görüp şükrediyorum..hepiniz dert ortağı oldunuz herşey için teşekkürler...yarın doktora gidiyorum 14. gün kan tahlilim yenilecek bir kez daha dualarınızı istiyorum...

Hakkinda hayirlisi olsun kuzum insallah hersey cok guzel olur senin adina :)gonlunden gecen neyse onu versin rabbim :)

ilk gün olduğu gibi ,ilk seferinde olduğu gibi Rabbimiz hep yanımızda.

Yarın ve sonraki tüm günler için senin de yar ve yardımcın olsun.

Yarın için dualarım önce seninle ve sonra tüm topik arkadaşlarımla.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz Sevgili neog ...

inş canım. evde tekmisin yoksa gündüzleri yanında birisi varmı canım?

bu sabaha kadar annem yanımdaydı. şimdilik evine döndü.
ben de yarın iş yerime bir gideceğim. Kaç gündür evdeyim.

Çok şükür şu ana kadar her şey yolunda... bir de testte yükselen hcg değerleri görürsem... Rabbimin mucizesi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…