Ya kizlar durmak bilmeyen ayak agrilarim var bu normalmi ust taraf degil yani baldirda agrim yok ayaklarda sacede acaba bu kiullandigim kan sulandirici ignedenmi
bu sabaha kadar annem yanımdaydı. şimdilik evine döndü.
ben de yarın iş yerime bir gideceğim. Kaç gündür evdeyim.
Çok şükür şu ana kadar her şey yolunda... bir de testte yükselen hcg değerleri görürsem... Rabbimin mucizesi olacak.
çok faktör olmakla birlikte bence hepsi birer vesile...Allahın dediği olacak, en iyi doktorlar, en iyi ilaçlar, en iyi embriyo, en iyi bakım özen hepsi birer vesile Allah isterse olacak...tek isteyeceğimiz, dua edeceğimiz yaradan o ol derse olacak inşallah..kimden isteyeceğimizi bilmek önemli bence, benim annem babamdan Allah razı olsun 12 gün boyunca yanımda destektiler en çokda dualarıyla...sadece kendime değil hepimize hayırlı evlat diliyorum, bu sayfada bir gülüp bir ağlıyorum, dualrın içtenliğini görüp şükrediyorum..hepiniz dert ortağı oldunuz herşey için teşekkürler...yarın doktora gidiyorum 14. gün kan tahlilim yenilecek bir kez daha dualarınızı istiyorum...
ya herkes negüzek testlerini tekrarlamaya gidiyo. beni neden ikinci için çağırmadılr yarın
Amin insallah, bir öncekinde teste kadar kendin test yapdinmi?
çok faktör olmakla birlikte bence hepsi birer vesile...Allahın dediği olacak, en iyi doktorlar, en iyi ilaçlar, en iyi embriyo, en iyi bakım özen hepsi birer vesile Allah isterse olacak...tek isteyeceğimiz, dua edeceğimiz yaradan o ol derse olacak inşallah..kimden isteyeceğimizi bilmek önemli bence, benim annem babamdan Allah razı olsun 12 gün boyunca yanımda destektiler en çokda dualarıyla...sadece kendime değil hepimize hayırlı evlat diliyorum, bu sayfada bir gülüp bir ağlıyorum, dualrın içtenliğini görüp şükrediyorum..hepiniz dert ortağı oldunuz herşey için teşekkürler...yarın doktora gidiyorum 14. gün kan tahlilim yenilecek bir kez daha dualarınızı istiyorum...
Orasi oyle kuzum ama sonucta buda bir alin yazisi kendini bu sekilde kiyaslayipta uzme bence .. Kimisi ilk seferde tutuyor kimisi belki 10 -15 sene deniyorlar sonucta rabbim nasil istiyorsa o sekilde oluyor herseykimsenin elinden bisey gelmiyor dedigin gibi aslinda biz daha cok cok yeniyiz rabbim kimseyi ugrastirmasin tez zamanda gondersin evlatlarini .. Sen negatif dusunme deki hersey guzel olcak bebeginle konus elini göbüşüne koy :)
sen git çağırmalarını bekleme... bir hastanede yaptır ikinci testini.
benim test günüm pazara geliyormuş... eşim 8 nisanda yapalım diyoo.. 1 gün daha arttı.
bugünü saymazsam 10 güncük var
evet evde yaptım test doktorun verdiği test gününden ya bir gün önceydi yada aynı günün sabahıydı ikinci çizgi silik çıktı çk heveslenmiştik yıllarca çift çizgiyi hiç görmeyince heralde hamileyim dedim.ama malesef kandanegatif sonucu görünce ertesi gün yıkıldık resmen.bu defa test falan yapmicam.
tek transfere göre değerlerin bence çok çok yüksek maşallah. benim dün 629 çıktı dr ikiz dedi tabi dediğin gibi keseyi gördüktn sonra belli olur herşeyin hayırlısı...
Ya kizlar durmak bilmeyen ayak agrilarim var bu normalmi ust taraf degil yani baldirda agrim yok ayaklarda sacede acaba bu kiullandigim kan sulandirici ignedenmi
uherkese merhaba. bu konuyu transferimden 3 gün sonra açmıştım. yani 6 martta transferim olmuştu. ve şimdi ben ikizlerime hamileyim. dün ilk defa ultrasonda gördüm. çok mutluyum. allah herkese nasip etsin
Merhaba canım ne mutlu sana bu güzel duyguyu yaşamışsın.Hayırlı olsun.Bize ve bizim durumumuzda olan hatta bizden daha kötü durumda olan herkese de dua edelim İNŞALLAH.Rabbim bize de tattır bu duyguyu....(amin)herkese merhaba. bu konuyu transferimden 3 gün sonra açmıştım. yani 6 martta transferim olmuştu. ve şimdi ben ikizlerime hamileyim. dün ilk defa ultrasonda gördüm. çok mutluyum. allah herkese nasip etsin
Kızlarrrrrrrrrrrrrr bu sabah idrar testi yaptım ve silik 2.çizgi çıktı
Dua edin kanda da çıksın erkenden uyandım uyku tutmadı
3.gün embriyoları(2) 8.transfer günümdü.ve hiç bir belirti yaşamadım,yaşamayanlar hiç kafanıza takmayın.
Herşey Allahın elinde,o dilemeden hiçbirşey olmaz çok dua etmek gerek hergün meryem suresi okuyun arkadaşlar,inşallah hepimiz hamile kalacağız kimse umutsuz olmasın1
Bir de birşey soracağım size ,bu süreçte seyahat eden oldumu aranızda?kısa bir otobus seyahatine çıkmam gerekebilir de korkuyorum.
Buraya yeni üye oldum benimde 25 Mart'ta transferim oldu ve bugüne kadar hiç belirtim olmadı belirtisi olmayıp hamile kalan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?