Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Ya kizlar durmak bilmeyen ayak agrilarim var bu normalmi ust taraf degil yani baldirda agrim yok ayaklarda sacede acaba bu kiullandigim kan sulandirici ignedenmi

Ya kizlar durmak bilmeyen ayak agrilarim var bu normalmi ust taraf degil yani baldirda agrim yok ayaklarda sacede acaba bu kiullandigim kan sulandirici ignedenmi

ben kan sulandırıcı iğne kullanmıyorum ve doğrusu yapar diye düşünmüyorum. bu gibi konuları doktora sormak daha iyi bence. ama yine de aynı durumda olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler sana.

inş ogüzel günleride görürsüncanım. benim annem transfer günü gelmişti akşamda kıyamadım gönderdim. öncesi sağolsun dipköşe temizliğimi yapıp yorulmuştu zatenkardeşimde hastaydı dayanamadım yolladım. sağolsun kocişkom baktı

!!!!!!Güzel ve hayirli haberlerini bekliyoruz!!!!!

ya herkes negüzek testlerini tekrarlamaya gidiyo. beni neden ikinci için çağırmadılr yarın

sen git çağırmalarını bekleme... bir hastanede yaptır ikinci testini.

benim test günüm pazara geliyormuş... eşim 8 nisanda yapalım diyoo.. 1 gün daha arttı.

bugünü saymazsam 10 güncük var

Amin insallah, bir öncekinde teste kadar kendin test yapdinmi?

evet evde yaptım test doktorun verdiği test gününden ya bir gün önceydi yada aynı günün sabahıydı ikinci çizgi silik çıktı çk heveslenmiştik yıllarca çift çizgiyi hiç görmeyince heralde hamileyim dedim.ama malesef kandanegatif sonucu görünce ertesi gün yıkıldık resmen.bu defa test falan yapmicam.

Ne mutlu bana sizin gibi güzel , positiv düsünen güzel insalarin arasindayim....

sen git çağırmalarını bekleme... bir hastanede yaptır ikinci testini.

benim test günüm pazara geliyormuş... eşim 8 nisanda yapalım diyoo.. 1 gün daha arttı.

bugünü saymazsam 10 güncük var

gidicem zaten. yarın 14.günüm ama eşim c.ertesi birlikte gidelim dio yani benimde 1 gün daha arttı:)
olsun canım sabret inş günler çabucak geçerde mutlu sonuçlara ulaşırsn.

05.04 testgünü güzel haberler almak dileyile insallah )))))

tek transfere göre değerlerin bence çok çok yüksek maşallah. benim dün 629 çıktı dr ikiz dedi tabi dediğin gibi keseyi gördüktn sonra belli olur herşeyin hayırlısı...

doğru canım haklısın bellı olmuyo bazen duşuk değerler ıkız oluyo yukseklerde tek hayırlısı olsun mevlam bekleyen herkese olumlu sonuç almayı nasıb etsın inşallah.

herkese merhaba. bu konuyu transferimden 3 gün sonra açmıştım. yani 6 martta transferim olmuştu. ve şimdi ben ikizlerime hamileyim. dün ilk defa ultrasonda gördüm. çok mutluyum. allah herkese nasip etsin

herkese merhaba. bu konuyu transferimden 3 gün sonra açmıştım. yani 6 martta transferim olmuştu. ve şimdi ben ikizlerime hamileyim. dün ilk defa ultrasonda gördüm. çok mutluyum. allah herkese nasip etsin
u

Öncelikle tebrik ediyorum çok güzel bir haber.konu sahibi olarak bizede uğur getirirsin inşallah
Darısı bize

Merhaba canım ne mutlu sana bu güzel duyguyu yaşamışsın.Hayırlı olsun.Bize ve bizim durumumuzda olan hatta bizden daha kötü durumda olan herkese de dua edelim İNŞALLAH.Rabbim bize de tattır bu duyguyu....(amin)

Kızlarrrrrrrrrrrrrr bu sabah idrar testi yaptım ve silik 2.çizgi çıktı
Dua edin kanda da çıksın erkenden uyandım uyku tutmadı
3.gün embriyoları(2) 8.transfer günümdü.ve hiç bir belirti yaşamadım,yaşamayanlar hiç kafanıza takmayın.
Herşey Allahın elinde,o dilemeden hiçbirşey olmaz çok dua etmek gerek hergün meryem suresi okuyun arkadaşlar,inşallah hepimiz hamile kalacağız kimse umutsuz olmasın1
Bir de birşey soracağım size ,bu süreçte seyahat eden oldumu aranızda?kısa bir otobus seyahatine çıkmam gerekebilir de korkuyorum.

Hayirlisi olsun canim darisi bizlere insallah

Buraya yeni üye oldum benimde 25 Mart'ta transferim oldu ve bugüne kadar hiç belirtim olmadı belirtisi olmayıp hamile kalan varmı ?

Hayirlisi olsun canim bende 26 sinda oldum bakalim insallah bizde guzel haberler yazariz buarada kendi de belirti arama herkezde olmaz sadece pozitiffffff ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…