herkese merhaba. bu konuyu transferimden 3 gün sonra açmıştım. yani 6 martta transferim olmuştu. ve şimdi ben ikizlerime hamileyim. dün ilk defa ultrasonda gördüm. çok mutluyum. allah herkese nasip etsin
herkese merhaba. bu konuyu transferimden 3 gün sonra açmıştım. yani 6 martta transferim olmuştu. ve şimdi ben ikizlerime hamileyim. dün ilk defa ultrasonda gördüm. çok mutluyum. allah herkese nasip etsin
Tebrikler, benim de 12. gün 227 çıkmıştı 7 gün sonra 3489 e yükseldi hamilesin dediler. Şimdi kalp atışı gormeyi bekliyoruz... İnşallah herşey yolunda gider....
Günaydın herkese
Benim de transferim dün yapıldı. Simdi evde dinleniyorum. Tuvalet ve yemek icin kalkıyorum bir tek. Heyecanla da 9 nisanı bekliyorum:) insallah iyi haberler gelir benden de
Kızlarrrrrrrrrrrrrr bu sabah idrar testi yaptım ve silik 2.çizgi çıktı
Dua edin kanda da çıksın erkenden uyandım uyku tutmadı
3.gün embriyoları(2) 8.transfer günümdü.ve hiç bir belirti yaşamadım,yaşamayanlar hiç kafanıza takmayın.
Herşey Allahın elinde,o dilemeden hiçbirşey olmaz çok dua etmek gerek hergün meryem suresi okuyun arkadaşlar,inşallah hepimiz hamile kalacağız kimse umutsuz olmasın1
Bir de birşey soracağım size ,bu süreçte seyahat eden oldumu aranızda?kısa bir otobus seyahatine çıkmam gerekebilir de korkuyorum.
herkese selamlar arkadaşlar
22 martta 2. gün emriyosu ve tek emriyo transfer edildi
bugün transferin 7. günü ve
ilk günler azda olsa hafif ağrılarım olmuşdu ama
5. günden itibaren hiç bir belirtim kalmadı
şu an tık yok
merak içindeyim ve çok üzülüyorum
2. gün emriyosu çok mu erken acaba?
birde tek emriyo yani şansım çok az
aranızda hiç belirti yaşamayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
LÜTFEN ACİL CVAP YAZIN BENİ GÖRÜN ÇOK ÜZÜLÜYORUM
Günaydın herkese
Benim de transferim dün yapıldı. Simdi evde dinleniyorum. Tuvalet ve yemek icin kalkıyorum bir tek. Heyecanla da 9 nisanı bekliyorum:) insallah iyi haberler gelir benden de
Yakın değerlerimiz canım ben hala korkuyorum hafif lekelenmelerim var cumartesi testi tekrarlicam aslında merkez istemedi sen kaçıncı gününde kese görmeye gittin?
yazdıklarını yaşamadım... sadece umudunu kaybetme ve moralini bozma demek için yazıyorum Sevgili ayse
Belirtileri çok olan arkadaşlarımız gibi , hiç olmayan ama hamile olan arkadaşlarımız da var. Test sonucunu görene kadar pozitif olmaya devam.
doğru canım haklısın bellı olmuyo bazen duşuk değerler ıkız oluyo yukseklerde tek hayırlısı olsun mevlam bekleyen herkese olumlu sonuç almayı nasıb etsın inşallah.
herkese selamlar arkadaşlar
22 martta 2. gün emriyosu ve tek emriyo transfer edildi
bugün transferin 7. günü ve
ilk günler azda olsa hafif ağrılarım olmuşdu ama
5. günden itibaren hiç bir belirtim kalmadı
şu an tık yok
merak içindeyim ve çok üzülüyorum
2. gün emriyosu çok mu erken acaba?
birde tek emriyo yani şansım çok az
aranızda hiç belirti yaşamayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
LÜTFEN ACİL CVAP YAZIN BENİ GÖRÜN ÇOK ÜZÜLÜYORUM
Aminnnnnnn insallahHayirli olsun Allah tamamina erdirsin....
Rabbim mutluluğunu 9 nisanda 9 kat arttırsın.hepimizin ve bizim geldiğimiz noktaya ulaşmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun.
Günaydın aysefiruze benim de senin gibi 2. Gün embriyosu ve 21 Mart'ta transfer oldu. İlk günler bende de ağrılar vardı
Risk olmasın diye hep yattım ama bugün 8. Gün ve hiçbir belirti yok
İlla belirti aramaya gerek yok oluruna bırakmak zorundayız. Rabbim ol derse olacak inşallah.
Dua edelim birbirimize bolca.
Hayırlı sabahlr hayırlı cumalar kızlar. sonuç bekleyen arkadaşlar inş pozitifleri buradan haykırırlar. hadi hadi hayırlısıyla büyütelim şu göbüşlerimizi:):)
Hayırlı cumalar tatlım :)) nasılsın ne durumdasın benim midem çok bulanıyo pek bişey yiyemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?