Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

herkese merhaba. bu konuyu transferimden 3 gün sonra açmıştım. yani 6 martta transferim olmuştu. ve şimdi ben ikizlerime hamileyim. dün ilk defa ultrasonda gördüm. çok mutluyum. allah herkese nasip etsin

Canim senior actiginn topic ugurlu geldi insallah bu ugur bizlere sans getirir bizlere dua Edin massallah 2 birde ama dikkatli ol annesi onlara iyi bak Allah tamamini erdirsin insallah

herkese merhaba. bu konuyu transferimden 3 gün sonra açmıştım. yani 6 martta transferim olmuştu. ve şimdi ben ikizlerime hamileyim. dün ilk defa ultrasonda gördüm. çok mutluyum. allah herkese nasip etsin

Tebrikler gözün aydin Allah tamamına erdirsin insallah isteyen herkese de nasip etsin

Günaydın herkese
Benim de transferim dün yapıldı. Simdi evde dinleniyorum. Tuvalet ve yemek icin kalkıyorum bir tek. Heyecanla da 9 nisanı bekliyorum:) insallah iyi haberler gelir benden de

Tebrikler, benim de 12. gün 227 çıkmıştı 7 gün sonra 3489 e yükseldi hamilesin dediler. Şimdi kalp atışı gormeyi bekliyoruz... İnşallah herşey yolunda gider....

Yakın değerlerimiz canım ben hala korkuyorum hafif lekelenmelerim var cumartesi testi tekrarlicam aslında merkez istemedi sen kaçıncı gününde kese görmeye gittin?

ben transferden 7 gün sonra cenazeye katılmak için yolculuk yaptım cnm. korkma Allah verdiyse onu korur.ben son 3 gün hep aktiftim yolculuk cenaze saatlerce ayaktaydım.

herkese selamlar arkadaşlar
22 martta 2. gün emriyosu ve tek emriyo transfer edildi
bugün transferin 7. günü ve
ilk günler azda olsa hafif ağrılarım olmuşdu ama
5. günden itibaren hiç bir belirtim kalmadı
şu an tık yok
merak içindeyim ve çok üzülüyorum
2. gün emriyosu çok mu erken acaba?
birde tek emriyo yani şansım çok az
aranızda hiç belirti yaşamayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
LÜTFEN ACİL CVAP YAZIN BENİ GÖRÜN ÇOK ÜZÜLÜYORUM

Tüylerimi diken diken etti mesajın.Benim de 2 embriyo transferim yapıldı ve ben ikisinin de tuttuğuna inanıyorum. Bir an kendi hamilelik haberimi almışım gibi oldum.

Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin , hiç bırakmasınlar annelerini bebişlerin. Kucağına aldığın günü de görürüz hep beraber.

Bugün senin mesajınla güzel başladı , hep böyle sürmesini nasip etsin Rabbim.

yazdıklarını yaşamadım... sadece umudunu kaybetme ve moralini bozma demek için yazıyorum Sevgili ayse

Belirtileri çok olan arkadaşlarımız gibi , hiç olmayan ama hamile olan arkadaşlarımız da var. Test sonucunu görene kadar pozitif olmaya devam.

Günaydın herkese
Benim de transferim dün yapıldı. Simdi evde dinleniyorum. Tuvalet ve yemek icin kalkıyorum bir tek. Heyecanla da 9 nisanı bekliyorum:) insallah iyi haberler gelir benden de

Rabbim mutluluğunu 9 nisanda 9 kat arttırsın. hepimizin ve bizim geldiğimiz noktaya ulaşmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun.

Yakın değerlerimiz canım ben hala korkuyorum hafif lekelenmelerim var cumartesi testi tekrarlicam aslında merkez istemedi sen kaçıncı gününde kese görmeye gittin?

Canım bende 7 gün sonra yapılan kan tahlililndeki değer ilk değerden 10 kat daha fazla olduğu için tutmuş dediler keseye çağırmadılar. Direk 9 nisanda kalp atışı görmeye gidicez. Ama burda 6 martta transferi olan başka bir arkadaş bugün kese gormeye gidiyormuş. Demek ki ürkiyede olsam ben de bugün gidecektim. :)

Ayrıca benim transferden 4-5 gün sonra pedime bulaşmayan ama tuvalet kağıdına gecen koyu pıhtı gibi dokular vardı. Sıvı değildi yani. Ama transferi yaparken serviks dardı o yüzden acıdı ve kanadı. Doktor bu kan bir kaç güne kendini atar demişti... Belki o belki yerleşme kanaması Ama rahat bi 5 gun surdu...

çok teşekkür ederim moral olduğun için
inşaallah senin ikizlerinde sana tutunur
pozitif olmaya çalışsamda üzülmekten kendimi alamıyorum
Rabbim nasip etmemişse yapacak bir şey yok
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:

Günaydın aysefiruze benim de senin gibi 2. Gün embriyosu ve 21 Mart'ta transfer oldu. İlk günler bende de ağrılar vardı
Risk olmasın diye hep yattım ama bugün 8. Gün ve hiçbir belirti yok
İlla belirti aramaya gerek yok oluruna bırakmak zorundayız. Rabbim ol derse olacak inşallah.
Dua edelim birbirimize bolca.

Hayırlı sabahlr hayırlı cumalar kızlar. sonuç bekleyen arkadaşlar inş pozitifleri buradan haykırırlar. hadi hadi hayırlısıyla büyütelim şu göbüşlerimizi:):)

Hayirli olsun Allah tamamina erdirsin....
Aminnnnnnn insallah
Rabbim mutluluğunu 9 nisanda 9 kat arttırsın. hepimizin ve bizim geldiğimiz noktaya ulaşmaya çalışan herkesin yardımcısı olsun.

Mutlu oldum okuyunca iyi geldi bu mesaj:) tesekkur ederim insallah hepimizin yardımcısı olsun allahim

saol arkadaşım moral oldun bana
senin ilk denemen mi?
benim ilk
EVET RABBİM OL DERSE OLUR
ONA İNANCIM SONSUZ
ama biz insan oğlu hemen ümitsizliğe kapılıyoruz maalesef
kaç emriyo transfer edildi sana?
Allah hepimizin yüzümüzü güldürsün inşaallah

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inş. bi sorum olacaktı senin kaçıncı gün transferiydi ve 12.gün değerin kaçtı?

Hayırlı sabahlr hayırlı cumalar kızlar. sonuç bekleyen arkadaşlar inş pozitifleri buradan haykırırlar. hadi hadi hayırlısıyla büyütelim şu göbüşlerimizi:):)

Hayırlı cumalar tatlım :)) nasılsın ne durumdasın benim midem çok bulanıyo pek bişey yiyemiyorum (

Hayırlı cumalar tatlım :)) nasılsın ne durumdasın benim midem çok bulanıyo pek bişey yiyemiyorum (

çok sağol hamdolsun iyim canım. okadar çokmu bulanıyo Allah yardımcn olsun valla.bende öncesi yaşadığım için biliyorum perişan etmişti beni ne ilaç ne serum ne tuzlu yemek hiçbişey fayda etmemişti devamlı hastanedeydm baygın bi şekilde geziniyodum:) ama şuanki aklım olsa o mide bulantısı için verdiği ilacı içmezdm sakın sende içme hem geçirmiyo hem bebeğe zararlıymş hemde mideyi fena yapıyo. bi dr söylemişti hamileliğin cilveside bu bende çektim mecbur dayanıcz neyapalım die:) ya test günü benim gün boyu bulandı heyecandan dedim ama iki gündür sabahları gözümü açtığmda baya bulanyo ama zorla bişeyler yiyorm geçiyo fakat önceki gibi iştahım yok yediklermdende sonradan tiksiniyorm yani... senin gün boyumu sürüyo canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…