herkese selamlar olsun hayırlı cumalar hepinze bu mübarek günde rabbim gönlünüzden geçeni versin tüm bekleyen arkadaşlarım :)
ağzına sağlık canım benim. Amiiiiiiiiiin nasılsın canım miden ne durumda:)
rabbim mutlulugunu daim etsin cnm :) ikiz mi tekmi ben oek bilmiomm ya :)
bakalım görcez ordaki kız olabilir değerin yüksek dediii
kuzum sabah mide bulantısıyla uyandım bikaç tane çıbık yidimgeçti ama bu minnak kuzu erken başladı sanırım anneyi uytmamamlara falan dışarı çıkcam güvenemiyorum bakalım bekliyorum işte kuzum bişeyler yeyip dışarı çıkcam fitilim bitmişti onu alcam .... sen nasılsın peki nasıl gidiyor hamişlik gittinmi doktora yeniden giderim diyordun ya değer ölçümü için ondan sordum bebiş :)
kızlar bişeyi merak ettim hamiş kalanlar eşlerinizdeki değişiklikler neler benimki heyecandan deli gibi oldu ya sabah beni öpüp giderdi şimdi hem beni hem göbişimi öpüp gidiyor telefonda konuşurken bebişime iyi bak annesi diyor ..yemek olmazsa evde delirirdi şimdi yapma askım kahvaltı yaparız sen kendini yorma dinlen diyor ve en önemlisi alışverişe çok karsıyken pazar gidip sana yeni ciciler alalım diyor heyyy allahım sen nelere kadirsin ya herifi bile yola getirdi bu bebiş
valla iki sabahtır benimde aynı kalkıp hemen bişeyler yiyorum bakalım ileriki haftalarda durumumuz neolack. Çıbıklar fayda ediyodur inş:) bugün maşallh hava çok güzel benimde dışarı çıkasm var ama evde oyalanıp duruyorm haftasonu devamlı çıkıyorz die şimdi çıkmasammı diyorm acaba. hastane işi yarına kaldı benim kociş yarın beraber giderz dediği için için iptal ettim. inş değerlr yükselir bir sorun çıkmaz.
sen anlattıkça evet diyip kafa sallıyorm:) sanki benim eşimi anlatıyosn demekki adamlarn geneli öyle:) valla geldiğinde bol bol göbüşümü öpüp duruyo:)
Rabbime ne kadaar şükretsem az o kadar çok bekledmki bu anı
hehehe demekki her sene bir tane doğurmak lazım
kızlarr ben geldmm 11. günüm ve değerim 256nasıl güzel mi ikiz olabilir mii
ya bişey dicem arkadaşlar bu topikte ne kadan çok hamiş oldu maşallah süphanallah :)rabbim daha çok iyi haber gönder bize ...AMİN
kız hersene doğursak çatlarız he:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?