Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

inş herşey dediğin gibi yolunda gider Rabbim yüzümüzü güldürür inş.

benimki diyor seneye bu zamanlar dondurulmuşları koydururuz bende oldu canım diyorum hem bebişim doğarsa 1 yaşına kadar emzirmek isterim ben :) yeniden hamiş kalınca emzirilmiyormuş sanırım öyle duymuştum

ooo seninki baya hızlı çıktı he:) tabi canım yazık değilmi bebişin açmı dursun annesi

ooo seninki baya hızlı çıktı he:) tabi canım yazık değilmi bebişin açmı dursun annesi

heheheh diyorki 5 tane saglam kalmıştı ya transfer günü doktorumuza diyor siz hepsini koyun kaçı tutarsa artık doktorumda bende gülme krizine girdik dedim kedi gibi doğurayım artık tamda zaten mart ayındayız bi alem bu adam ya

ay kendi kendime gülme krizine giricem şimdi Allah iyiliğini versin:) senin 5 benimde 6 tane kalmış aynı sayılr. sizinini kaça dondurdulr canım?

kızlar kan testi verdim 11.30 da elim ayağım titriyor, dün idrar pozitif çıktı ama sanki göğüslerimin şişkinliği falan indi biraz
ne olur dua edin mübarek gün 2 saat sonra beni arayacaklar

ne yaparım bilmiyorum.:18::18::18:

yumurta toplamadan beri sigara içmiyorum 1 tane içsem mi
çatlayacam kalbim yerinden fırlayacak

canım sıkma canını iyi şeyler düşün idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar bence ..sigara konusuna gelince ben bırakamadım malesef azda olsa içiyorum ama sen dayanabiliyrsan içme bence

canım anlıyorum seni biz nekadar sakin ol desekte boş ama inş Rabbim emeklerinin mükafatını verir hiç canını sıkma pozitif düşün inş olumlu sonuç alıcaksn. buarada bebeğin için neolur sigara içme sabret gülüm...

inşallah kuzum gönlündeki neyse onu versin rabbim ikiz ikiz versin bir solukta kurtarsın hepimizi benimki tekmiş diğerini dövdü demekki tarla kavgası yaptılar

snn ne kadar çıktıki değerin tek dedi doktor. Allah taşıyamayacağımz yük yüklemesn 2 çocuk büyütmek zor hayırlısı neyse o olsun. ever yaa çok hamişimz var maşaallahhh..

bnm bulantım fln yok yaww hep böle olur inşaAllah. eşimde daha bgn inandı hamile olduğuma bakalım nasıl değişmeler olacak

kuzum benim 7 ci gün değerim 44,37 çıktı 9 uncu gün 108 çıktı çok abartı katlanmamış yani tekdir dedi doktorum sonuç kagıdına bakınca :)

iyiymiş valla ...neyse ya napalım verdik bir kere :)

aman boşver kız yeterki hayırlısıyla bebişlerimz gelsin:) ben dondurmak taraftarı değildim ama embriyolog ama sizin kalanlarda çok kaliteli bak bebişlerini yoksa atıcaz dedi:) bende vay vicdansızlar dedim tabi içimden:) sonra vücuduna yazık okadar hormon yüklenip işlemdn geçiyosun bidaha canın yanmasın genelde gelenlr dondurmak istiyo dedi.ben olsun ilaçlara razıyım diyince ilk defa dondurulmaya taraftar olmayn bayan oldu dedi sonrada kaliteli dedi die hadi olsn bari dedim:)

kızlar pozitif sonuç alanları çook tebrik ederim
sağlıkla kucaklarınıza alın bebiklerinizi inşallah

filizkayracım inşallah sonucun pozitif olur tatlım

miamaya cım nasılsın ne güzel değerin katlamış

hepinizi çook tebrik ederim çok güzel haberler veriyorsunuz yaaa

sizleri okudukça gözlerim doluyor RABBİM bizlerede nasip eder inşallah

kızlar mayısta tedaviye başlamayı düşünüyorum

transferden sonra neler yaptınız neler yapmadınız paylaşabilirmisiniz.

birde her tedavi farklı oluyor değilmi

benim ilk tedavimde 12 yumiş toplandı 8 i olgundu 6 sı döllendi ama 5. güne 3 tane kaldı biri çok kötü dediler vermediler

diğer 2 si orta dediler transfer olmuştu çok korkuyorum inşallah bu sefer daha sağlıklı embriyolarımız olur

drum bizden çok umutlu yaşım 25 .....

dün gittim ya tuba embriyoloğumuz orda o kadar tatlı bir bayanki dedimki filiz hanım benim öbür bebişler napıyor ...dediki gel nerde kaldıklarını gösteryim sana dedi girdik labaratuvara :)) böyle değişik metal bidon gibi bişey kapagını bir açtı nasıl duman cıkıyor soğuktan ..eksi bilmem kaç derece dedimki şimdi bunlar üşüyordur versenizde ben evde difrize koysam yanıbaşımda olsalar açlarmı susuzlarmı evlat işte ana yüreği dayanmıyor görmen lazım kız kendini paralıcak dedi kadın kafayı yemiş heralde ahhhhh ahhhh aklım hep onlarda valla sıpa karnımda sıcacık yerde yatıyor kardeşleri orda totoları donuyor umrında değil

canımmm birtanem güzel yürekli arkadasım teşekkür ederim evet teyzesi değerimiz katlandı gelecek cuma kese görmeye gideceğiz nasipse ..ben transferden sonra ne yaptım yazayım öncelikle bol bol dua ettim ve adak adadım maddiyatı yüksek bişey değil bunu yazarım sana ne oldugunu ..sonra her gün sabak kalkınca aç karnına ılık süt içtim ardından rafadan yumurta yaptım açık çayla kahvaltı yaptım ...gün içersinde bol bol meyve tükettim kuruyemiş fındık fıstık yedim ama ne yaptıysam kabızlığıma engel olamadım bagırsak tembelliğim var ne yazıkki
sonra yattım 1 saat yattıysam yarım saat gezdim evde sitemizin bahcesne indim hem kedime hava aldırdım hemde kendim yeşilliklere oturup kafa dinledim bol bol karkatür kitabı aldım okudum ..tv izledim örgü ördüm zamanım geçsin diye ...

ezgiciğim bir tek süpürge çalıştırmadım onunndışında yavaş yavaş tüm işlerimi yaptım ..kuzum günde 3-4 tane incir ye kayısı ye ...sürekli vitaminli şeyler al ...yımırtaların büyürken de çok iş yapma dinlen bol bol iğnelerininn saatini geçirme ..ilaçlarını saati saatine iç ..eşin birşey kullanıyormu ?doktor benim eşimede vitamin vermişti onunnda sperm kalitesinde cok faydası oldu bu kez

ayy bugün beni çok güldürdün kız Rabbimde herdaim seni güldürsün inş:) gören delimi kendi kendine ne gülüyo der yani:) sağolsun bizim embriyolog çok şeker bi hanım yanaklarını sıkasm geliyo valla:) transfer günü odada gülmekten öldük sen dokuz doğurursn diyip güldük baya tabi altıma yapıcm die ödüm koptu valla:) senin bebişlerini negüzel götürüp göstermişler ama merak etme totoları inş üşümez annesi:) dedğn gibi bizimkilern yeri rahat inş sıcak sıcak oh:)

canım benim inşallah keseciğide görürsünüz RABBİM bebiklerinizi kucaklarınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
içim çok sıkılıyo ne olcek ne etcek diye zaten bu ayda adet olmadım 50. gündeyim söktürücü verdi drum
ilacım bugün bitiyo inşallah gelir artık kırmızılar hiç böyle olmamıştı ilk defa oldu bidaha ki adetimede başlamak istyorum nisan 8 de de genetik testimiz var o sonucun çıkmasını beklicez sonra başlıcaz inşallah bende çok dua ediyorum hergün RABBİM e yalvarıyorum inşallah kabul eder
bebek isteyen herkese de dua ediyorum ...
adak olayını bende yaptım RABBİM hamile kalmamı nasip ederse sağlıkla bebeğimin benimle olduğunu öğrendiğim zaman 2 tane adak adadım özel mesaj yazamıyorum sana ben mesajlarım 100 dolmadı sen yazarsın bana 1 si adak yerine geçermi bilmiyorum ama hamile kalırsam bebeğim sağlıkla benimle olursa yapıcam diye söyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…