kızlar pozitif sonuç alanları çook tebrik ederim
sağlıkla kucaklarınıza alın bebiklerinizi inşallah
filizkayracım inşallah sonucun pozitif olur tatlım
miamaya cım nasılsınne güzel değerin katlamış
hepinizi çook tebrik ederim çok güzel haberler veriyorsunuz yaaa
sizleri okudukça gözlerim doluyor RABBİM bizlerede nasip eder inşallah
kızlar mayısta tedaviye başlamayı düşünüyorum
transferden sonra neler yaptınız neler yapmadınız paylaşabilirmisiniz.
birde her tedavi farklı oluyor değilmi
benim ilk tedavimde 12 yumiş toplandı 8 i olgundu 6 sı döllendi ama 5. güne 3 tane kaldı biri çok kötü dediler vermediler
diğer 2 si orta dediler transfer olmuştu çok korkuyorum inşallah bu sefer daha sağlıklı embriyolarımız olur
drum bizden çok umutlu yaşım 25 .....
ayy bugün beni çok güldürdün kız Rabbimde herdaim seni güldürsün inş:) gören delimi kendi kendine ne gülüyo der yani:) sağolsun bizim embriyolog çok şeker bi hanım yanaklarını sıkasm geliyo valla:) transfer günü odada gülmekten öldük sen dokuz doğurursn diyip güldük baya tabi altıma yapıcm die ödüm koptu valla:) senin bebişlerini negüzel götürüp göstermişler ama merak etme totoları inş üşümez annesi:) dedğn gibi bizimkilern yeri rahat inş sıcak sıcak oh:)
ezgiciğim bir tek süpürge çalıştırmadım onunndışında yavaş yavaş tüm işlerimi yaptım ..kuzum günde 3-4 tane incir ye kayısı ye ...sürekli vitaminli şeyler al ...yımırtaların büyürken de çok iş yapma dinlen bol bol iğnelerininn saatini geçirme ..ilaçlarını saati saatine iç ..eşin birşey kullanıyormu ?doktor benim eşimede vitamin vermişti onunnda sperm kalitesinde cok faydası oldu bu kez
canım benim inşallah keseciğide görürsünüz RABBİM bebiklerinizi kucaklarınıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah
içim çok sıkılıyo ne olcek ne etcek diyezaten bu ayda adet olmadım 50. gündeyim söktürücü verdi drum
ilacım bugün bitiyo inşallah gelir artık kırmızılar hiç böyle olmamıştı ilk defa oldu bidaha ki adetimede başlamak istyorum nisan 8 de de genetik testimiz var o sonucun çıkmasını beklicez sonra başlıcaz inşallah bende çok dua ediyorum hergün RABBİM e yalvarıyorum inşallah kabul eder
bebek isteyen herkese de dua ediyorum ...
adak olayını bende yaptım RABBİM hamile kalmamı nasip ederse sağlıkla bebeğimin benimle olduğunu öğrendiğim zaman 2 tane adak adadım özel mesaj yazamıyorum sana ben mesajlarım 100 dolmadı sen yazarsın bana1 si adak yerine geçermi bilmiyorum ama hamile kalırsam bebeğim sağlıkla benimle olursa yapıcam diye söyledim
rabbim hepimizi güldürsün kuzum her daim ne güzel işte gülmene vesile olmuş oldum bende :) bende transfer günü hani zaten idrara sıkışık gidiyorsun hemde transferden sonra 45 dakika kaldırmıyolar ya ...eşiminde o gün cem yılmaz olası tuttu sus diyorum bak yapıcam altımaadama anlatıyorda anlatıyor kaçırdım biraz hemşire kız geldi bir ihtiyacınız varmı diye dedim şu adamı alın yanımdan yoksa bebekler çişle akıp gidecek valla ayyy ya neşemiz inşallah hep daim olsun rabbime binlerce şükür şimdi bugün kendimizi paralıyorda olabilirdik şükür yüzümüzü güldüren rabbime :)
valla çok sağol bugün bol bol yüzümü güldürdn birden çok sevindirik oldum:) senin sonrasında mesaneni boşaltmadılarmı sondayla ben aşırı sıkıştığm için hem transferdn önce biraz boşalttılr hemde işlem bittikten sonra tamamen. valla bravo iyi dayanmışsn ben öldüm öldüm :) eşinde seni baya güldürmş:) ben peşin peşin söyledim güldürmek yok die:) ya canım yakın sayılırz birgün yüzyüzede tanışalm istersn çok isterim...
kızlar pozitif sonuç alanları çook tebrik ederim
sağlıkla kucaklarınıza alın bebiklerinizi inşallah
filizkayracım inşallah sonucun pozitif olur tatlım
miamaya cım nasılsınne güzel değerin katlamış
hepinizi çook tebrik ederim çok güzel haberler veriyorsunuz yaaa
sizleri okudukça gözlerim doluyor RABBİM bizlerede nasip eder inşallah
kızlar mayısta tedaviye başlamayı düşünüyorum
transferden sonra neler yaptınız neler yapmadınız paylaşabilirmisiniz.
birde her tedavi farklı oluyor değilmi
benim ilk tedavimde 12 yumiş toplandı 8 i olgundu 6 sı döllendi ama 5. güne 3 tane kaldı biri çok kötü dediler vermediler
diğer 2 si orta dediler transfer olmuştu çok korkuyorum inşallah bu sefer daha sağlıklı embriyolarımız olur
drum bizden çok umutlu yaşım 25 .....
canım ben hergün 707 kere ya varis okuyorum ve sürekli okuduğum tesbihler var
meryem suresini eşim okudu önceki transferimde ben arapça biliyorum ama çok değil
bi yasini güzel okuyorum türkçede meryem suresi okumak istemedim ama bunu araşştırıcam arapça bilirken türkçe okunurmu diye arapça okuyamam çünkü çok iyi değilim bi yasini okuya okuya güzel okumaya başladım :26:
ben namaz kılıyorum bol bol dua ediyorum inşallah RABBİM kabul eder....
mimaya canım sil istersen ben okudum yanlışlıkla mı yazdın
inşallah canım sen ne zaman istersen ben hep müsaitim evdeyim hatta bi kaç kızı daha alaım yanımıza gün gibi bişey yapalım mesla ayda birkez bi yerlerde tüp bebek anneleri kahvaltı günü yapalım :) çok güzel olur istanbulda olan varsa irtibata geçsin bizimle :)anadolu yakası
Teşekkürler Sevgili Ezgisu ,
Sondan başlayayım ben , yaşım 42
Evet her tedavi farklı oluyor. Benimkisi tam farklı oldu.
Doktorumla aşılamaya hazırlanırken, klomen tedavisini yarım bırakıp, tüp bebeğe döndüm
Tedavime başladıktan 8 gün sonra bebişlerim benimleydi yani embriyo olarak.Bugün transferimin 7.günü, benimleler buna inanıyorum. Hatta az önce ilk uyarıyı yaptılar , yemeğimi bitirtmediler oysa deli gibi acıktırmışlardı beni
ilk 3 gün yattım , çok kısa aralıklarla oturdum ve sadece lavabo için ayağa kalktım. sonraki günler çoğunlukla oturdum ve oturduğum yerde uyukladım kısa ararlıklarla çünkü gelen uyuma isteğime direnemedim. Dün akşam bile koltukta uturduumu sanan eşim benimle konuşurken ben uyumuşumm.
Bugün işe geldim. Bizim kendi işimiz olduğu için rahatım. Çayım yemeğim ayağıma geliyor , eşim sağolsun.
Doktorum hiç bir kısıtlamada getirmedi yememe,1 jelim ve vitaminim ve aspirinim var ilaç olarak. Ani hareketler yapmıyorum, hiç bir şekilde uzanmıyorum ve ağır hiçbir şey kaldırmıyorum.
Test tarihime daha var ama ben benimle olduklarını hissediyorum
evet kuzum yanlışlıkla yazdım ama burda yazılanlar geri alınmıyormuşsorun değil kuzum
dün gittim ya tuba embriyoloğumuz orda o kadar tatlı bir bayanki dedimki filiz hanım benim öbür bebişler napıyor ...dediki gel nerde kaldıklarını gösteryim sana dedi girdik labaratuvara :)) böyle değişik metal bidon gibi bişey kapagını bir açtı nasıl duman cıkıyor soğuktan ..eksi bilmem kaç derece dedimki şimdi bunlar üşüyordur versenizde ben evde difrize koysam yanıbaşımda olsalar açlarmı susuzlarmı evlat işte ana yüreği dayanmıyorgörmen lazım kız kendini paralıcak dedi kadın kafayı yemiş heralde ahhhhh ahhhh aklım hep onlarda valla sıpa karnımda sıcacık yerde yatıyor kardeşleri orda totoları donuyor umrında değil
valla süper olur çünkü bende evde oluyorm müsaitim yani. yakın olan arkadaşlrda varsa dediğin gibi yapalım bunu. ayy negüzel:) hem bak size bebişlerinize mammalarda yaparım:)
yazdıklarını okudum , eşime de anlattım çok güldük ikimizde , sağolasın
ben de doktorum 4 embriyon var ama malum 2 tane transfer edeceğiz. Seninkiler çok nazlı donduramayız,ölürler dediğine çok kötü hissetmiştim.Sağlık olsun , Rabbim böyle nasip ettiyse onların da kaderinde o var diyip, teselli ettim kendimi.
canım sana hayran kaldım zaten sana da yazacaktım
maşallah ne kadar pozitifsin inşallah RABBİM güzel haberi almanıda nasip eder ...
teşekkür ederim cevabın için
senin ilk denemenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?