Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

inşallah canım iyi dileklerine teşekkürler
hepimizin isteği bir
Allah şu mübarek günde herkesin yüzüne baksın inşallah

o kadar stresliyim ki test sonucu bekliyorum
iyi ya da kötü haberi alayım sana bütün süreci ayrıntıları ile anlatmaya çalışırım

Son düzenleme:

rabbim hepimizi güldürsün kuzum her daim ne güzel işte gülmene vesile olmuş oldum bende :) bende transfer günü hani zaten idrara sıkışık gidiyorsun hemde transferden sonra 45 dakika kaldırmıyolar ya ...eşiminde o gün cem yılmaz olası tuttu sus diyorum bak yapıcam altıma adama anlatıyorda anlatıyor kaçırdım biraz hemşire kız geldi bir ihtiyacınız varmı diye dedim şu adamı alın yanımdan yoksa bebekler çişle akıp gidecek valla ayyy ya neşemiz inşallah hep daim olsun rabbime binlerce şükür şimdi bugün kendimizi paralıyorda olabilirdik şükür yüzümüzü güldüren rabbime :)

canım bak neler yapıyorum söyleyeyim

eşime hergün keçiboynuzu suyu içiriyorum sabahları bol bol kuruyemiş :)

zinco , evicap , folik asit kullanıyor eşim bende folik asit kullanıyorum

birde kestane balı karışımı yaptım bende eşimde ondan sabahları bi kaşık tüketiyoruz :)

siz neler kullandınız ....

15 karakter yazmak gerekiyormuş silmek için :) sildim ama kendimden alıntı yaptıgım kaldı kalsın ya kuzum sorun değil bu arada 15 karakter doldu hehehe :))

Son düzenleme:
miamaya süpersin yaaa çok güldüm

o gün benim moralim biraz kötü girdim transfere kar yağıyordu araba ile giidyoruz trafk var

ben indim metrobüsle gittim hastaneye dr çağırdı embriyolar istediğim kalitede değil

blas olamadı dedi normalde tek verecekti ama dondurulacak kalitede olamadığı için ikisinide vericem dedi

eşim yok yalnızım dr böyle dedi bol bol transferde aytel kürsi okudum eşim transferim oldu yarım saat sonra geldi

baya kötüydü o gün benim için

filizkayracım inanırım canım ama inşallah güzel sonuclar alırsın

ben test sonucu aldığım gün bütün gün ağlamıştım çok kötüydüü

ama sen mutluluktan ağla inşallah

valla çok sağol bugün bol bol yüzümü güldürdn birden çok sevindirik oldum:) senin sonrasında mesaneni boşaltmadılarmı sondayla ben aşırı sıkıştığm için hem transferdn önce biraz boşalttılr hemde işlem bittikten sonra tamamen. valla bravo iyi dayanmışsn ben öldüm öldüm :) eşinde seni baya güldürmş:) ben peşin peşin söyledim güldürmek yok die:) ya canım yakın sayılırz birgün yüzyüzede tanışalm istersn çok isterim...

canım ben hergün 707 kere ya varis okuyorum ve sürekli okuduğum tesbihler var

meryem suresini eşim okudu önceki transferimde ben arapça biliyorum ama çok değil

bi yasini güzel okuyorum türkçede meryem suresi okumak istemedim ama bunu araşştırıcam arapça bilirken türkçe okunurmu diye arapça okuyamam çünkü çok iyi değilim bi yasini okuya okuya güzel okumaya başladım :26:

bol bol dua ediyorum inşallah RABBİM kabul eder....

Son düzenleme:

inşallah canım sen ne zaman istersen ben hep müsaitim evdeyim hatta bi kaç kızı daha alaım yanımıza gün gibi bişey yapalım mesla ayda birkez bi yerlerde tüp bebek anneleri kahvaltı günü yapalım :) çok güzel olur istanbulda olan varsa irtibata geçsin bizimle :)anadolu yakası

Teşekkürler Sevgili Ezgisu ,

Sondan başlayayım ben , yaşım 42

Evet her tedavi farklı oluyor. Benimkisi tam farklı oldu.
Doktorumla aşılamaya hazırlanırken, klomen tedavisini yarım bırakıp, tüp bebeğe döndüm

Tedavime başladıktan 8 gün sonra bebişlerim benimleydi yani embriyo olarak.Bugün transferimin 7.günü, benimleler buna inanıyorum. Hatta az önce ilk uyarıyı yaptılar , yemeğimi bitirtmediler oysa deli gibi acıktırmışlardı beni

ilk 3 gün yattım , çok kısa aralıklarla oturdum ve sadece lavabo için ayağa kalktım. sonraki günler çoğunlukla oturdum ve oturduğum yerde uyukladım kısa ararlıklarla çünkü gelen uyuma isteğime direnemedim. Dün akşam bile koltukta uturduumu sanan eşim benimle konuşurken ben uyumuşumm.

Bugün işe geldim. Bizim kendi işimiz olduğu için rahatım. Çayım yemeğim ayağıma geliyor , eşim sağolsun.

Doktorum hiç bir kısıtlamada getirmedi yememe,1 jelim ve vitaminim ve aspirinim var ilaç olarak. Ani hareketler yapmıyorum, hiç bir şekilde uzanmıyorum ve ağır hiçbir şey kaldırmıyorum.

Test tarihime daha var ama ben benimle olduklarını hissediyorum

canım bence arapça veya türkçe okuman farketmez diye düşünüyorum sonuçta niyet önemli kuzum :)sen içinden geldiği gibi davran elbet rabbim yüzüne bakacaktır elimden geldiğince bildiğim kadar dua ediyorum bende hepiniz için Allahım kabul etsin inşallah :)

Son düzenleme:

valla süper olur çünkü bende evde oluyorm müsaitim yani. yakın olan arkadaşlrda varsa dediğin gibi yapalım bunu. ayy negüzel:) hem bak size bebişlerinize mammalarda yaparım:)

canım sana hayran kaldım zaten sana da yazacaktım
maşallah ne kadar pozitifsin inşallah RABBİM güzel haberi almanıda nasip eder ...
teşekkür ederim cevabın için

senin ilk denemenmi

evet kuzum yanlışlıkla yazdım ama burda yazılanlar geri alınmıyormuş sorun değil kuzum

canım mesaj alıntı yapın yanında mesaj düzeltme var oraya gir ve yazdıklarını sil ... yap kaydet de olur o zaman

duaların için çok sağol canım ALLAH razı olsun

Son düzenleme:

yazdıklarını okudum , eşime de anlattım çok güldük ikimizde , sağolasın

ben de doktorum 4 embriyon var ama malum 2 tane transfer edeceğiz. Seninkiler çok nazlı donduramayız,ölürler dediğine çok kötü hissetmiştim.Sağlık olsun , Rabbim böyle nasip ettiyse onların da kaderinde o var diyip, teselli ettim kendimi.

valla süper olur çünkü bende evde oluyorm müsaitim yani. yakın olan arkadaşlrda varsa dediğin gibi yapalım bunu. ayy negüzel:) hem bak size bebişlerinize mammalarda yaparım:)

evet herkese duyurmaya çalışalım sonuçta burda derdimizi paylaştık güzel anlarımız hüzünlü anlarımız oldu bence yapalım bunu hamiş olan ve tedavi gören yeni tedaviye başlıcak tüm arkadaşlarla toplanalım gelmek isteyen kim varsa ...kızlarrrr gün yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşmak için :)

canım benim sende sağol ... benimde ilkinde 14 taneydi ama sadece 1 tane transfer edildi gerisi iyi değil denildi kuzum üzme kendini ...napalım onların demekki yiyecek ekmeği yok bu dünyada ...bu konuda günahımız varsa rabbim affetsin bizi ..bunlar bizi bırakmasınlarda inşallah ...başka bir istegim yok rabbimden

canım sana hayran kaldım zaten sana da yazacaktım
maşallah ne kadar pozitifsin inşallah RABBİM güzel haberi almanıda nasip eder ...
teşekkür ederim cevabın için

senin ilk denemenmi

Teşekkür ederim

Ben Rabbime güveniyorum, hep söylüyorum.

Bu tedaviye dahil olmam tamamen kaderimde varmış. Maddi anlamda hiç hazırlıklı değilken doktorumla görüşmeye gittik, sadece fikir alacaktık ve durumumuzu ayarlayacaktık sonraki ay için. Ama ne işin maddi boyutu benim korktuğum kadar oldu ne de ilaçların bana yaraması doktorumun endişe ettiği gibi az oldu , yaşımdan dolayı.

Ben bu noktaya geldiysem , Rabbim tamam demiştir. Yaşadıklarımı , duygularımı herkesten doğru ve yalansız o biliyor... Eminim ki bana nasip edecek bu sefer ve ilk seferim olmasına rağmen.Bebişlerim önce annelerine sonra hayata tutunacaklar.

Aynı güzellikleri hatta daha fazlasını senin için dilerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…