evet herkese duyurmaya çalışalım sonuçta burda derdimizi paylaştık güzel anlarımız hüzünlü anlarımız oldu bence yapalım bunu hamiş olan ve tedavi gören yeni tedaviye başlıcak tüm arkadaşlarla toplanalım gelmek isteyen kim varsa ...kızlarrrr gün yapıyoruz deneyimlerimizi paylaşmak için :)
canım benim sende sağol ... benimde ilkinde 14 taneydi ama sadece 1 tane transfer edildi gerisi iyi değil denildi kuzum üzme kendini ...napalım onların demekki yiyecek ekmeği yok bu dünyada ...bu konuda günahımız varsa rabbim affetsin bizi ..bunlar bizi bırakmasınlarda inşallah ...başka bir istegim yok rabbimden
tabiki canım hepimiz burda az yada çok bişeyler paylaşıyorz neden yakınken tanışmayalımki bence çok güzel olur inş. bide dediğim gibi bellimi olur nasipse belki o tarafa taşınırız:)
Aminnn Sevgili Miamaya
bırakmayacaklar annesi sen hiçç üzülme
evett hem ev konusundada kulağımız delik olsun buralarda bulursak uygun bir ev haberleşirizde ...nasıl yapalım şimdi hafta içimi buluşalım yoksa şu kese olayını atlattıktan sonramı buluşalım :)
kuzularım ben çıkıyorum gidip fitilimi alayım bugün bitiyor bebikim bekliyordur fitil atmamı gidimde alım gelim bari :)gelince görüşürüzz tuba sende özelden yada burdan yazabilirsin kuzum hepinizi ayrı ayrı çok çok öptüm dikkate edin öncelikle kendinize sonra bebiklere ..unutmayın siz olmassanız onlarda olmaz annişleri siz iyi olunki onlarda umutlu olsun dünyaya gelmek için
inşallah kuzum gönlündeki neyse onu versin rabbim ikiz ikiz versin bir solukta kurtarsın hepimizi benimki tekmiş diğerini dövdü demekki tarla kavgası yaptılar
kuzularım ben çıkıyorum gidip fitilimi alayım bugün bitiyor bebikim bekliyordur fitil atmamı gidimde alım gelim bari :)gelince görüşürüzz tuba sende özelden yada burdan yazabilirsin kuzum hepinizi ayrı ayrı çok çok öptüm dikkate edin öncelikle kendinize sonra bebiklere ..unutmayın siz olmassanız onlarda olmaz annişleri siz iyi olunki onlarda umutlu olsun dünyaya gelmek için
kızlar kan testi verdim 11.30 da elim ayağım titriyor, dün idrar pozitif çıktı ama sanki göğüslerimin şişkinliği falan indi biraz
ne olur dua edin mübarek gün 2 saat sonra beni arayacaklar
ne yaparım bilmiyorum.:18::18::18:
yumurta toplamadan beri sigara içmiyorum 1 tane içsem mi
çatlayacam kalbim yerinden fırlayacak
canım sıkma canını iyi şeyler düşün idrarda çıktıysa kanda kesin çıkar bence ..sigara konusuna gelince ben bırakamadım malesefazda olsa içiyorum ama sen dayanabiliyrsan içme bence
Selam kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri agliyorum carsamba transferim oldu dün kasik agrim oldu bugün hic birseyim yok cok kötüyüm buda olmadi diyorum 4.denememdi bu
Selam kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri agliyorum carsamba transferim oldu dün kasik agrim oldu bugün hic birseyim yok cok kötüyüm buda olmadi diyorum 4.denememdi bu
lütfen morelini bozma canım pozitif düşünmeye çalış. hergün aynı ağrı sancılarn olacak die bişey yok sıkma canını inş hayırlı sonuçlr alırsın dualarım sizlerle arkadaşlar...
Moralini bu kadar erken bozmana çok şaşırdım, bunu önce kendine sonra da sana tutunmaya çalışan bebişlerine yapma lütfen.
Rabbim yardımcın olsun
Bak ben 42 yaşındayım.e inanıyorum ki bebişlerim annelerine tutundular, anneleri ile hayata tutunacaklar. Transferimin 7. günü üstelik... Yani daha ortada kan testim falan da yok.
breezey tebrik ederim seni çok pozitifsin.yazdıklarını okumak bize güç veriyor.Moralini bu kadar erken bozmana çok şaşırdım, bunu önce kendine sonra da sana tutunmaya çalışan bebişlerine yapma lütfen.
Rabbim yardımcın olsun
Bak ben 42 yaşındayım.e inanıyorum ki bebişlerim annelerine tutundular, anneleri ile hayata tutunacaklar. Transferimin 7. günü üstelik... Yani daha ortada kan testim falan da yok.
sagol canim ama ne bilim iste fun kasik agrim vardi seviniyordum bugun hic birseyim yok hersefetinde kendime soz versemde yinede dayanamiyorum iste cok kotuyum o kadar zor bir durumki.sende agri felan olmusmuydu ve ne zaman basladi
canim benim cok yiprandim 4.denemem cok korkuyorum ya bu da olmadiysa diye.
maşallah sen cok gucluysun bende positif olmak istiyorum ama olamiyorum.
canim senin belirtilerin felan varmi?
rabbim yar ve yardimcimiz olsun
breezey tebrik ederim seni çok pozitifsin.yazdıklarını okumak bize güç veriyor.
İNŞAALLAH canım benim.Rabbimize inancımız sonsuz.iNŞAALLAH bu kez olsun diye yalvarıyoruz ona.RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAYIRLISI, HAYIRLISINI GÖNLÜMÜZDEKİ EYLE (Amin)Ben geç evlendim... 36 yaşındaydım.
Rabbim canımdan çok sevdiğim eşimi karşıma çıkardı zamanı geldiğinde,onun yazdığı günde.
Ve bebeklerimi neden ilk evlendiğimde istemediğimi ve neden şimdi istediğimi Rabbim biliyor. Benimle ilgili her şeyin en iyisini ve en doğrusunu o biliyor.
Bu yüzden bebeklerim benimleler, ben de bunu biliyorum.Rabbim bir kez daha yanımda, tıpkı eşimi bana nasip ettiği gibi , bebeklerimi de nasip edecek hem de bu seferde...Bu ilk denememde...bu 42 yaşımda
Miamaya lütfen bırak sigarayı...Sana az gelen bebeğine çok gelir biliyorsun.
Rabbimin verdiği hediyeyi en iyi şekilde koru.
ben 1 yıl önce bıraktım. Tüp bebek tedavisine başlayınca da doktorum sigara içmediğim için avantajlı olduğumu söyledi...Rabbim nasip etti öyle de oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?