Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

ben geldim kızlar cnm sıkılıyor ya offf bir şu cuma gelsede pıtırcığımı görsem kesesi oluştumu oluşmadımı merak ediyorum bu beleyiş çok zormuş ya

benim eşim de içiyor.

tabii transferden sonra artık yanımda içmiyor ama hala içiyor.

Bebeklerimin pozitif haberini onun için de çok istiyorum biliyor musun ? aha babalarının haberi tam olarak yokken bile sigarayı azalttırmayı başardılar...Bir de " babaaaa biz geldik " derlerse , kesin bıraktırılar.

keşke benim eşimde bırakabilse herseyden çok istiyotrum bunu ama o içtikçe gözümün önünnde bende içmek istiyorum ne yazııkkki

canım gerçekten morelini yüksek tut neolr. benim ilk denememdi belki ama gerçekten seni çok iyi anlıyabiliyorum zor bi durum ama Rabbimde bizim imtihanımızı böyle yazmış. canım benim ağrılarım transferin 2.günü başladı ve bugün 14.günüm hala daha ağrılarm sancılarm devam ediyo özellikle haftasonundan beri dahada çok.ama lütfen bunları kafana takma herkes bir değil mesela benim yengemdede hiçbir belirti yoktu ama pozitif çıkmıştı.Rabbim herkese hayırlı kapılar açar inş...

ben geldim kızlar cnm sıkılıyor ya offf bir şu cuma gelsede pıtırcığımı görsem kesesi oluştumu oluşmadımı merak ediyorum bu beleyiş çok zormuş ya

ay sıkıldım diyince bianda korktm kız:) oluşmuştur annesi Allahın izniyle sen içini ferah tut. ikimizde aynı gün gidicez hayırlı güzel haberler alırz inş...

ay sıkıldım diyince bianda korktm kız:) oluşmuştur annesi Allahın izniyle sen içini ferah tut. ikimizde aynı gün gidicez hayırlı güzel haberler alırz inş...

inşallah canım içinize ne doğuyor bebişle ilgili cinsiyeti ne olcak sizce benim oğlum olcakmış gibi geliyor bana :)) dün deli oldum eşimin iş yerinden arkadasları da bebek bekliyormuş eşimle konuşurlarken adam cıkmış demişki oğlum olursa dünyalar benim olur kız olursa o kadar sevinmem eşim diyorki adamın ağzını yüzünü kırasım geldi bırakın bu köylü kafasını onu bulamayanda var dedim diyor ...erkek olsa ne kız olsa ne bu ne ya biz o kadar uğraş çabala millet cinsiyet derdinde ama benim içime hep erkek bebiş doğuyor tabi ne verirse rabbim hayırlısını versin bakalım onlarıda yazcaz ha sakın haişlik ilerleyince biyerlere kaybolmayın :)

Aminnnn... hiç kaybolur muyuz... topik kardeşi olacak bebişlerimiz

yok kız merak etme koybolmayz biyere hele ileriki haftalarıda hayırlısıyla bi görelimde daha paylaşacağımz neler neler olacak inş:)
şu zamanda bile böyle cahilce düşünen insanlarımz var malesef. dediğin gibi ha erkek olmş hada kız yeterki hayırlı sağlıklı olsun ozaman dünyalar bizim olur. ama biliyomusn ben bu konuda bişey hissetmiyorm hetkesin illaki bi düşüncesi var ama bende tık yok neden

çin takviminden baktım bende oda erkek diyor hehehe aman kız da olsa çok sevinirim ben bıcır bıcır ne güzel :))tokalar tak elbise giydir hehe erkek olursada hep doğdugu günden itibaren küçük adam gibi giydircem papyonlar falan hey allahım ya bunların hayali bile ne güzel rabbime şükürler olsun bunları konuşmayı başardık sonunnda :)

aaaaa ne güzel sende bize yakın sayılırsın bende pendik kurtköydeyim :)

Evet en azından Anadolu yakasındayız.
Caney nickli bir arkadaşımız var o da Kartal tarafındaydı. Rabbim onun da yardımcısı olsun inşallah onu da transferi yapılıp test gününü bekleyenler arasında görürüz.

Rabbim nasip ederse bir yerlerde karşılaşırız belki.

bende her transferden sonra belirti bekledim diger 3denememdede hic bir agrim sizim olmadi embiryolarim hep 1.kalitede olmalarina ragmen tutunma olmuyor yani Rabbim nasip etmedi bu seferde 3tane Blastosi 1kalitede embiryo transfer ettiler ve yine hic birsey hissetmiyorum insallah Bebeklerim bana supriz yaparlar.

canim insallah bebislerimiz bizimleler benim negatif olmam ilk denemem olmadigi icin herseferinde koca sifiri aldigim icin o yuzden korkuyorum insallah hepimiz positifi görürüz

inşallah canım inşallah ..caneye transferinde ve sonrasında başarılar diliyoruz mutluluklarla dönsün bize inşallah

bende önceden hep düşünürdm hamile olsam bebeğim olsa nasıl olurm nasıl tepki veririm acaba benimde olackmı die ama şükürler olsun hepimz ogünleri doyasıya yaşıyıcaz inş. yeğenimi bile bu derecede severkn kendimin olunca daha bi başka olur yani. oy annesi yesin totişlerini:) gelsin bebişler ohhh:)

canım üzülme ne olur Rabbim gönlüne göre verir inş dualarım sizlerle....

kaçıncı ayda çıkarki göbüşler acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…