05.04 testgünü güzel haberler almak dileyile insallah)))))
Kizlar bugun 4 gunum AMA elim Ayagim yaniyor bu neya
bende önceden hep düşünürdm hamile olsam bebeğim olsa nasıl olurm nasıl tepki veririm acaba benimde olackmı die ama şükürler olsun hepimz ogünleri doyasıya yaşıyıcaz inş. yeğenimi bile bu derecede severkn kendimin olunca daha bi başka olur yani. oy annesi yesin totişlerini:) gelsin bebişler ohhh:)
kaçıncı ayda çıkarki göbüşler acep
benim şimdiden birazcık göbüşüm olduğu için geç anlarım herhalde:) zayıf olanların daha çabuk belli oluyomş. bide yumurta toplama işleminden beri karnım vücudum şiş gibi suyu çok içmem lazımmış ama bende aksine az içiyorm.
belki çoğunuz bilmiyor ama benim eşimin ilk evliliğinden ikiz kızlarımız var... 25 yaşındalar, evliler ve birinden torunumuz var. 30 nisan da 1 yaşını dolduracak paşam... Diğeri de kısmet olursa Eylül sonu bebek sahibi olacak. Rabbim yazdıysa bu sene 2 ay ara ile aiemizde ıngaaa sesleri yükselecek.
Onu sevmek, onun gelişini beklemek, gidişiyle üzülmek... Onla vakit geçirirken yaşadığım mutluluğu anlatamam...
Rabbim nasip ederse bebişlerim sağlıkla dünyaya geldiklerinde, neler hissedeceğimi ben de tahmin bile edemiyorum.:18:
Bu arada benim bebişlerim, torunumun ya dayısı ya teyzesi , ya sadece teyzeleri ya da sadece dayıları olacak...
Rabbim nasip etsin hepimize ...
benim şimdiden birazcık göbüşüm olduğu için geç anlarım herhalde:) zayıf olanların daha çabuk belli oluyomş. bide yumurta toplama işleminden beri karnım vücudum şiş gibi suyu çok içmem lazımmış ama bende aksine az içiyorm.
senin durumun farklı desene anaaam kaçtane bebiş olacak:)
bende de o sorun var su içemiyorum yameyve suyu falan içiyorum ama suyla aram yok malesef zayıfım ama bu tedavide göbişlendim biraz :)bir an önce tombiş olmak istiyom ben ya :)
evet evettt ...kızlarım - kocam ve ben vardık arta arta devam ediyoruz...
bende bu ilaçlarla kilo aldım yaa zaten kilom vardı. ama napayım olsun sonra veririm inş. istersen biraz kilo göndereyim ileriki haftalardada alırsn inş:)
valla iki sabahtır benimde aynı kalkıp hemen bişeyler yiyorum bakalım ileriki haftalarda durumumuz neolack. Çıbıklar fayda ediyodur inş:) bugün maşallh hava çok güzel benimde dışarı çıkasm var ama evde oyalanıp duruyorm haftasonu devamlı çıkıyorz die şimdi çıkmasammı diyorm acaba. hastane işi yarına kaldı benim kociş yarın beraber giderz dediği için için iptal ettim. inş değerlr yükselir bir sorun çıkmaz.
meraba kızlar .allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah!benim henüz 5. günüm transferde ama dün ve bugün bulantım ve baş dönmem var,özellikle bugün epey bulantım var.acaba psikolojikmi diyorum kendi kendime.sizde transferden sonra böyle belirtiler yaşadınız mı?
Vallahgi ben kırba gibi su içiyorum ama bu sabah işe eşofmanla geldim
Pantolonlarım olmadı , hatta eşim sen bu sene bayağı kıyafete para harcayacaksın dedi..
Normalde bir aldığımı bir kaç sene giyerim, kolay kilo alıp vermediğim için.
Ama sebebim var yahuu
yolla kuzumm yolla ama göbiş kısmından olsun çok kilo alınca benim ilk yüzüm şişiyor sinir oluyorum bu duruma :)
kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucu yazıyorummmmm
277.8
ya ben fazla içtiğimde midem bulanıyo ayağım tuvaletten geri gelmio aramızda bi bağ oluşuyo resmen:)
benimde biay önceki pantolonlarımn sadece fermuarları kapanıyo düğmeleri malesef. bir gün yolun ortasında aşağı inivericekte rezil olucam:)
canım bende öyleydim menopozlular gibi bi yanıyorm bi üşüyorum:) ilaçlardan galiba..
meraba kızlar .allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah!benim henüz 5. günüm transferde ama dün ve bugün bulantım ve baş dönmem var,özellikle bugün epey bulantım var.acaba psikolojikmi diyorum kendi kendime.sizde transferden sonra böyle belirtiler yaşadınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?