Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

belki çoğunuz bilmiyor ama benim eşimin ilk evliliğinden ikiz kızlarımız var... 25 yaşındalar, evliler ve birinden torunumuz var. 30 nisan da 1 yaşını dolduracak paşam... Diğeri de kısmet olursa Eylül sonu bebek sahibi olacak. Rabbim yazdıysa bu sene 2 ay ara ile aiemizde ıngaaa sesleri yükselecek.
Onu sevmek, onun gelişini beklemek, gidişiyle üzülmek... Onla vakit geçirirken yaşadığım mutluluğu anlatamam...
Rabbim nasip ederse bebişlerim sağlıkla dünyaya geldiklerinde, neler hissedeceğimi ben de tahmin bile edemiyorum.:18:

Bu arada benim bebişlerim, torunumun ya dayısı ya teyzesi , ya sadece teyzeleri ya da sadece dayıları olacak...
Rabbim nasip etsin hepimize ...

bende de o sorun var su içemiyorum ya meyve suyu falan içiyorum ama suyla aram yok malesef zayıfım ama bu tedavide göbişlendim biraz :)bir an önce tombiş olmak istiyom ben ya :)

senin durumun farklı desene anaaam kaçtane bebiş olacak:)

Vallahgi ben kırba gibi su içiyorum ama bu sabah işe eşofmanla geldim

Pantolonlarım olmadı , hatta eşim sen bu sene bayağı kıyafete para harcayacaksın dedi..

Normalde bir aldığımı bir kaç sene giyerim, kolay kilo alıp vermediğim için.

Ama sebebim var yahuu

bende de o sorun var su içemiyorum ya meyve suyu falan içiyorum ama suyla aram yok malesef zayıfım ama bu tedavide göbişlendim biraz :)bir an önce tombiş olmak istiyom ben ya :)

bende bu ilaçlarla kilo aldım yaa zaten kilom vardı. ama napayım olsun sonra veririm inş. istersen biraz kilo göndereyim ileriki haftalardada alırsn inş:)

bende bu ilaçlarla kilo aldım yaa zaten kilom vardı. ama napayım olsun sonra veririm inş. istersen biraz kilo göndereyim ileriki haftalardada alırsn inş:)

yolla kuzumm yolla ama göbiş kısmından olsun çok kilo alınca benim ilk yüzüm şişiyor sinir oluyorum bu duruma :)

meraba kızlar .allahım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah!benim henüz 5. günüm transferde ama dün ve bugün bulantım ve baş dönmem var,özellikle bugün epey bulantım var.acaba psikolojikmi diyorum kendi kendime.sizde transferden sonra böyle belirtiler yaşadınız mı?

kuzum evet ben yaşadım bulantı olayını halada yaşıyorum bugün 10 cu gün ama gebe haberimi aldım umarım sende alırsın ...kaçıncı gün transfer oldun yani embriyolar kaç günlüktü

ya ben fazla içtiğimde midem bulanıyo ayağım tuvaletten geri gelmio aramızda bi bağ oluşuyo resmen:)
benimde biay önceki pantolonlarımn sadece fermuarları kapanıyo düğmeleri malesef. bir gün yolun ortasında aşağı inivericekte rezil olucam:)

kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucu yazıyorummmmm

277.8

kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucu yazıyorummmmm

277.8

filizz yemin ediyorumm şimdi seni sorcaktım bende bu ne güzel bir haberrrrrrrr ya şişkolar çoğalıyorr anaaammmmmmm topiğe sığamıcaz yaaaaaa

valla ben transfer günü sudan bıkmadıysam bir daha beni kimse bıktıramaz diyordum öyle de oldu.

Çok şükür bende eşofman bol, iş kendi işimiz. sorun olmadan geldim...
Bu bebişler gelsin de babamız bize ciciler alır canımm

inş canım inş.öncelikle çok geçmiş olsun valla canım bende öyle bi durum olmadı ama dediğin gibi ya psikolojiktr yada ilaçlar yapıyodur bence doktorunu ara ihmal etme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…