Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

kuzum evet ben yaşadım bulantı olayını halada yaşıyorum bugün 10 cu gün ama gebe haberimi aldım umarım sende alırsın ...kaçıncı gün transfer oldun yani embriyolar kaç günlüktü

allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah!bu benim 2. tüp denemem ilkinde bulantı hatırlamıyorum.3embriyo transfer edildi perşembe sabahı yumurta toplandı pazartesi sabahı transferim oldu.bilmiyorum perşembeyi sayarsak 5.gün saymazsak 4.gün oluyo.embriyolar orta kalite dedi dr.o yüzden çok üzüldüm.umutsuz gibiydim biraz.ama şimdi böyle bulantı falan olunca umudum yeniden yeşerdi .inşallah bende senin gibi hamiş olurumayın 5i test günüm heyecanla bekliyorum.

bende bu ilaçlarla kilo aldım yaa zaten kilom vardı. ama napayım olsun sonra veririm inş. istersen biraz kilo göndereyim ileriki haftalardada alırsn inş:)

Sormayın gitsin arkadaşlar
Ben bir sene önce sigarayı bıraktım, kilo aldım.
Sekiz ay önce işi bıraktım, daha da kilo aldım.
Tüp bebek tedavisi, hamilelik derken iyice şiştim
Son bir sene de 10 kilo... (52 den 62 ye)
Şu an bir çözüm bulamıyorum. Ama insanlar çok kilo almışsın dedikçe sinirim bozuluyor.
Göbek desen 6 aylık kadar sanki :)))
Allahtan eşim çok moral veriyor.

inşallllaahhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhh benimde ilkinde olmamıştı ama bu cok yaramaz cıktı teyzesi inşallah seninnde belirtilerin ben gibidir de mutlu haberini alırız :)

Canim herseyin hayirlisi benimde agin 7 de test gunum AMA elim ve ayaklarimda yanma var AMA ilaclardan olabilir diyorum

transfer günü zorla bir kilodan fazla su içtm artık iki gün içmem herhalde demiştim:) alsın tabi ciciler miciler:)

canım bende ilk evlendiğimde zayıftım ama kısa bi süre sonra evde dura dura birden çok kiloaldım şimdi dahada şiştim yani sendende fazla kilom sen iyisin canım. eski elbiselerimi görünce hayret ediyorm dediğin gibi görenlerde söylenmeye başlıyo yoksa bebekmi var die yok bende o bebek değil göbek canım diyorm :)sinir oluyorm ama boşveeeer...

kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucu yazıyorummmmm

277.8

Tebrik ederim harika bi haber!sizin gibi pozitifi görenler bizlere umut ve moral oluyor.şu geçmek bilmeyen günlerde test gününü beklerken ilaç gibi geliyorsunuz.inşallah ben ve bekleyen herkes pozitif sonuç alır ve böyle haykırırız.Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin ,darısı bana ve isteyen bekleyen herkese olsun!

valla ben transfer gününü de sayıyorum...hatta tatilleri 2 gün sayıyorumm...

şurasında 7 nisana ne kaldı ki

inşallahh canımmm o kadar güzel ki pozitif görmek yüce rabbim herkese nasip etsin sağlıkla

kızlar daha kimseye söylemedim

biraz önce gittim çok minicik bir bebek çorabı aldım böyle kalıp var içinde ayakkabı gibi duruyor
akşam eve gidince kocama vericem yani haberi böyle vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…