kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucu yazıyorummmmm
277.8
kuzum evet ben yaşadım bulantı olayını halada yaşıyorum bugün 10 cu gün ama gebe haberimi aldım umarım sende alırsın ...kaçıncı gün transfer oldun yani embriyolar kaç günlüktü
kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucu yazıyorummmmm
277.8
bende bu ilaçlarla kilo aldım yaa zaten kilom vardı. ama napayım olsun sonra veririm inş. istersen biraz kilo göndereyim ileriki haftalardada alırsn inş:)
allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah!bu benim 2. tüp denemem ilkinde bulantı hatırlamıyorum.3embriyo transfer edildi perşembe sabahı yumurta toplandı pazartesi sabahı transferim oldu.bilmiyorum perşembeyi sayarsak 5.gün saymazsak 4.gün oluyo.embriyolar orta kalite dedi dr.o yüzden çok üzüldüm.umutsuz gibiydim biraz.ama şimdi böyle bulantı falan olunca umudum yeniden yeşerdi .inşallah bende senin gibi hamiş olurumayın 5i test günüm heyecanla bekliyorum.
allahım kucağına almayıda nasip etsin inşallah!bu benim 2. tüp denemem ilkinde bulantı hatırlamıyorum.3embriyo transfer edildi perşembe sabahı yumurta toplandı pazartesi sabahı transferim oldu.bilmiyorum perşembeyi sayarsak 5.gün saymazsak 4.gün oluyo.embriyolar orta kalite dedi dr.o yüzden çok üzüldüm.umutsuz gibiydim biraz.ama şimdi böyle bulantı falan olunca umudum yeniden yeşerdi .inşallah bende senin gibi hamiş olurumayın 5i test günüm heyecanla bekliyorum.
valla ben transfer günü sudan bıkmadıysam bir daha beni kimse bıktıramaz diyordum öyle de oldu.
Çok şükür bende eşofman bol, iş kendi işimiz. sorun olmadan geldim...
Bu bebişler gelsin de babamız bize ciciler alır canımm
inşallllaahhhhhhhhh canım inşallahhhhhhhhh benimde ilkinde olmamıştı ama bu cok yaramaz cıktı teyzesi inşallah seninnde belirtilerin ben gibidir de mutlu haberini alırız :)
sonucu yazıyorummmmm
277.8
Ah canim yaa ilk 2 gun agridan kivrandim simdide elim Ayagim. Yaniyor insallah sonu hayirli olur
Canim herseyin hayirlisi benimde agin 7 de test gunum AMA elim ve ayaklarimda yanma var AMA ilaclardan olabilir diyorum
Sormayın gitsin arkadaşlar
Ben bir sene önce sigarayı bıraktım, kilo aldım.
Sekiz ay önce işi bıraktım, daha da kilo aldım.
Tüp bebek tedavisi, hamilelik derken iyice şiştim
Son bir sene de 10 kilo... (52 den 62 ye)
Şu an bir çözüm bulamıyorum. Ama insanlar çok kilo almışsın dedikçe sinirim bozuluyor.
Göbek desen 6 aylık kadar sanki :)))
Allahtan eşim çok moral veriyor.
sonucu yazıyorummmmm
277.8
sonucu yazıyorummmmm
277.8
sonucu yazıyorummmmm
277.8
Tebrik ederim harika bi haber!sizin gibi pozitifi görenler bizlere umut ve moral oluyor.şu geçmek bilmeyen günlerde test gününü beklerken ilaç gibi geliyorsunuz.inşallah ben ve bekleyen herkes pozitif sonuç alır ve böyle haykırırız.Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin ,darısı bana ve isteyen bekleyen herkese olsun!
filizkayra canım bugün kaçıncı günündü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?