Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

transferin 10. günü asıl test günüm pazartesi ama dayanamadım benimki 5.gün blastokist transfer edilmişti

anladım canım hayırlı olsun inş değerlern o güne kadar kat kat katlanır. bende test gününden önce çok merak etmiştim ama biyandanda korkmuş evde test filan yapmamıştım. inş Rabbim herkese bebişlerini kucağına almayı nasip eder...

filizkayra hayırlı olsun, darısı başımıza. doğumgünündü bu gün değil mi??
bugün benim de doğumgünüm.. inşallah benim yavrularım da benledir, bugün 4. günüm. bi yandan zaman çabuk geçsin istiyorum bi yandan olumsuzsa hiç geçmesin de içimdeki umut bitmesin istiyorum. ne garip bir tutarsızlıktır bu...

canım iyiki doğdun. olumlu düşün bebişlerin seninledr inş canım. dualarımz sizlerle kızlar...

CAnim seni cok iyi anliyorum Ben kizimda hamileyken pozitiffffff aldigimda keserdi gormeye gittigimde kalp sesini duyunca bogazim dugunlendi ve goz yaslarimi tutamamistim

CAnim seni cok iyi anliyorum Ben kizimda hamileyken pozitiffffff aldigimda keserdi gormeye gittigimde kalp sesini duyunca bogazim dugunlendi ve goz yaslarimi tutamamistim

yaa nekadar güzel bi duygudur hayırlısıyla bizde ogüzel günleri yaşıyabilsek dünyalr benim olacak. inş herkes mutluluktn ağlar... annesi yesin onları oyy kuzularım benim:)

kimsecikler yok herkes erkenden uyudu galiba:)

uyuyordum uyandım ayaklarımın altları yanıyor :) karnıma bıçaklar saplanıyor :) bugün çok kötü bişey yaptım ben garanti olsun diye ilaça almaya çıktığımda bir tane daha gebelik testi almıştım eve gelince sizle konuştuktan sonra yaptım negetif çıktı hemen doktorumu aradım (( anlattım bi sürü azarladı beni haklı tabi haliyle test bozuktur yeniden yap yada gel kan ver dedi eşimidde telaşa soktum gelirken iki tane almış test yaptım neyseki çift çizgi ya deliriyordum az kalsın ((

hu huu kimse yokmu kızlar....

Amin !!!! Insallah bizde görürüz o cift cizgiyi!!!!!!!!!

kızlar 12.gun 989.9 du bugun 14.gun 2289 çokşukur katlanmış bızde inşallah ayın 12 sınde gıdıcez keseyı görmeyı belkı kalp atışlarınıda duyabılırız rabbım herkese nasıbetsın kucağımızada alırız ınşallah sabrın sonu selamet :)sabır

Pozitif sonuc alan tum arkadaslari tebrik ederim .benimde 26 martta ttansferim oldu 5 nisan test tarihim 19 aylik.bir oglum var rabbim.nasip ederse ona kardes gelsin istedik.ilki sonu yokmus heyecan hep ayni insallah bekleyen tum arkadaslarada pozitif sonuclar dilerim.

Son düzenleme:

hayırlı sabahlar kızlaaaaaaarr... bugün erken kalktım kocişkomla kahvaltı yaptık o maça gitti bende sonradan tekrar uyumak istemedim.belki acayip olacak ama bazen uyumaktan bile sıkılıyorum :) canım bende senin gibiyim ya biara deli gibi vücudm yanıyo sonrada üşüyorum. kombinin derecesiyle oynamaktan zavallı kafayı yiyecek:) kız Allah seni durduk yere korkmuşsun insan illaki kötü olur iyiki ikinciyi almışsınz:) bende bikerecikte olsa test alıp evde yapmayı düşünüyodum gözüm korktu şimdi:)
ama testi tekrarlamk için öğlene doğru zaten hastanaye gidicez gerek yok yani. neolur dua edinde inş bisorun yoktur değerlerim yükselmiştir.bunu düşünmekten gece zarzor uyudum inş herşey yolundadr....

ben de dayanacağım ve test almayacağım diyorum ama içimde birileri " al al al " diye bağırıyor

Bugün tam 1 hafta oldu , bebişlerimin transferi ( futbolcu transfer ettik sanki )

Rabbim hepimiz için hayırlısıyla sağlıkla sonuna kadar gitmemizi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…