transferin 10. günü asıl test günüm pazartesi ama dayanamadım benimki 5.gün blastokist transfer edilmişti
kızlar daha kimseye söylemedim
biraz önce gittim çok minicik bir bebek çorabı aldım böyle kalıp var içinde ayakkabı gibi duruyor
akşam eve gidince kocama vericem yani haberi böyle vercem
kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucu yazıyorummmmm
277.8
[/QUOTE
filizkayra hayırlı olsun.Rabbim sonuna kadar sağlıklı eylesin.Darısı isteyen bekleyen herkese nasip olsun.
hu huu kimse yokmu kızlar....
Var var bizde zaman gecmiyor sendede heyecan dimi
filizkayra hayırlı olsun, darısı başımıza. doğumgünündü bu gün değil mi??
bugün benim de doğumgünüm.. inşallah benim yavrularım da benledir, bugün 4. günüm. bi yandan zaman çabuk geçsin istiyorum bi yandan olumsuzsa hiç geçmesin de içimdeki umut bitmesin istiyorum. ne garip bir tutarsızlıktır bu...
bende kimse yok die çıkmıştım yoksa şimdide senmi çıktın netten:) valla her süreç heyecanla geçiyo canım ya. saatler günler inadına yavaş geçiyo sanki:) Allahtan sizler varsınızda öyle rahatlıyoruz...
CAnim seni cok iyi anliyorum Ben kizimda hamileyken pozitiffffff aldigimda keserdi gormeye gittigimde kalp sesini duyunca bogazim dugunlendi ve goz yaslarimi tutamamistim
kimsecikler yok herkes erkenden uyudu galiba:)
merhaba canım nasılsın günlerin nasıl gidiyo inş bi sorun yoktur?
kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonucu yazıyorummmmm
277.8
[/QUOTE
filizkayra hayırlı olsun.Rabbim sonuna kadar sağlıklı eylesin.Darısı isteyen bekleyen herkese nasip olsun.
Arkadasim cok sevindim, hayirli olsun , böyle sizden güzel haberler gelince , inan cook heycanlaniyorum))
hu huu kimse yokmu kızlar....
Tebrik ederim harika bi haber!sizin gibi pozitifi görenler bizlere umut ve moral oluyor.şu geçmek bilmeyen günlerde test gününü beklerken ilaç gibi geliyorsunuz.inşallah ben ve bekleyen herkes pozitif sonuç alır ve böyle haykırırız.Allah hayırlısıyla kucağınızada almayı nasip etsin ,darısı bana ve isteyen bekleyen herkese olsun!
uyuyordum uyandım ayaklarımın altları yanıyor :) karnıma bıçaklar saplanıyor :) bugün çok kötü bişey yaptım ben garanti olsun diye ilaça almaya çıktığımda bir tane daha gebelik testi almıştım eve gelince sizle konuştuktan sonra yaptım negetif çıktı hemen doktorumu aradım(( anlattım bi sürü azarladı beni haklı tabi haliyle test bozuktur yeniden yap yada gel kan ver dedi eşimidde telaşa soktum gelirken iki tane almış test yaptım neyseki çift çizgi ya deliriyordum az kalsın ((
anladım canım hayırlı olsun inş değerlern o güne kadar kat kat katlanır. bende test gününden önce çok merak etmiştim ama biyandanda korkmuş evde test filan yapmamıştım. inş Rabbim herkese bebişlerini kucağına almayı nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?