Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canim Hersey insallah istedigin gibi devam eder bugun kacinci gun senin

ooo maşallh canım değerlern süper ilerliyo inş benimde artmıştır. sen benden bir hafta sonra kontrole gideceksin kalp atışlarınıda duyarsn inş:)Rabbim hepimizin o güzel günleri görmemizi nasip eder inş...

Kiz lar bugun transferimin 5 gunu ve icimde garip duygular belirdi yani busefer olmayacak gibi neden Boyle oldum anlamadim yarin esimin dogum gunu. Insallah Esime guzel bir hediye verir rabbim insallah

Günaydınnnn sanadaa ,

İnşallah değerin yükselmiştir, güzel haberlerini ver bize çok bekletme sakınnn

Benimde bugün transferiimin tam haftası,geçen hafta bu saatlerde su içmekle meşguldüm.

Rabbiim kısmet ederse önümüzdeki hafta da annelerine biz buradayız diyecekler

Dün yazdıklarını okurken hatta bir ara sana bu yaptığın şeyi yap demek aklımdan geçti ama benim ki sadece aklımdaydı...
Sen tut yap, ilahi Miamaya...

Çok şükür ki yine idrar testi ile mutluluğuna geri dönmüşsün.

Bebeğin seninle annesi üzülmeee, benimkilerde bir ceee deseler

çok sağol canım inş inş... bugün15.gün ilk tahlili yapacakmışım gibi heyecan yaptım resmen
Ooo canim. Benim inan bu tup bebek tedavilerimizde bir evladinda olsa Tekrar yapsanda inan heyecan ilk gunku gibi Olacak. Kese kalp atisi 2 li test. Cinsiyet ay ay bilgiler vs yani heyecan in hic bitmryecek insallah rabbim kalbimize gore nasip etsin rabbim herkeze bu duyguyu tattirsin

çok sağolun kızlar Allah sizden razı olsun iyiki sizlerde varsınız inş güzel haberlr veririm dua edin neolur. sende yolu yarılamışsın maşallah.inş sende burada bizlere güzel haberlerini verirsin canım...

Kiz lar bugun transferimin 5 gunu ve icimde garip duygular belirdi yani busefer olmayacak gibi neden Boyle oldum anlamadim yarin esimin dogum gunu. Insallah Esime guzel bir hediye verir rabbim insallah

benim tam 1 hafta oldu...
ama olumsuz düşünmek yokkkkkk...

eşinin değil bundan sonraki tüm günler senin doğum gününmüş gibi mutlulukla geçsiinn...

Bu topikte pozitif haberi alanlar çok bunu düşün, bizim topiğimizin uğuru bu

aynen dediğin gibi canım her aşama heyecanla geçecektir ama olsun napalım yeterki sonunda bizler güzel haberler alalımda onlar yeter dimi... ay minnoşlar yerim onları:)

Bugun uykudan kotu kalktim galiba hala asamadigim konu beklemek cok zor insallah bizde guzel haberlerimizi aliriz

Aynen canım ya herkes bebek mi var diye soruyor, yok diyorum ben de senin gibi. Bir de crinone jel kullanıyorum, o da cildimi bozmaya başladı üstüne ((

canım bugünmü testi yapmayı düşünüyosun?

Sadece burada yazılanları okudukça,gidip ben de alsam mı diye düşünüyordum .

Neyse ki eczane gittiğim halde - jelim bitmişti - test almadan geri dönmeyi başardım

Geçen hafta tam da bu saatlerde o zamanlar embriyo olan bebişlerimi bana transfer etmişlerdi. Karnım patlamak üzereydi ama ya düşerlerse diye :18: odaya çıkana kadar tutmuştum.

Çok şükür bugüne geldik. Rabbim onları görmeyi,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize...
Benim çift embriyo olduğu için nedense tek diye yazamıyorum

selam kizlar nasilsiniz?
bugünler nasil gececek hic bilmiyorum transfer gününü saymazsak bugün 3.günüm ve hic umudum yok Allahim niye böyle dusunuyorum onuda bilmiyorum cok kötü böyle beklemek hic bir belirtimde yok ne agri ne sizii ne kabizlik tam tersine normalde kabizim ama transferden sonra affedersiniz cokta rahat cikiyorum hergün midemde gurultular cikiyor ha bire.offfff Allahim yardim et bugunler bi gecsede ogrensem sonucu

Son düzenleme:

Canim belirtilere takilma hakkimizda hayirlisi ne ise o Olacak gunler gecmiyor cok zor beklemek bende de 26 da transfer oldum

Canim belirtilere takilma hakkimizda hayirlisi ne ise o Olacak gunler gecmiyor cok zor beklemek bende de 26 da transfer oldum

sabriya 6. günümüzdeyiz canım!allah yardımcımız olsun günler geçtikçe beklemek daha zor,her gün heyecanım ve korkum dahada artıyor,belirti yok bendede dün bulantı başdönmesi vardı bugün yok gibi ne düşünücemi şaşırdım valla!sen ne durumdasın varmı belirti falan,bide bende hiç akıntı falanda yok ,transferden sonrada hiç kanamam falanda olmadı,jel bile neredeyse hiç geri gelmiyor.

Bol bol su, kivi,ananas, portakal suyu, sebze , pekmez tüketin.. Belinizi sıcak tutun birşeyler sarabilirsiniz,tabii ayaklarınzıda..korkmayın hareket etmekten, yatalak gibi yatmayın sakın ..kan dolaşımına ihtiyacı var bebegınızın( ben dubleks evin merdivenlerini transferin ilk gününden itibaren 10 kere indim çıktım günde.. Herkes bana tutmaz sen böyle yaparsan dedi ama tuttu)düşünmeyiin ve belirti aramayın desemde (ben 7. Güne kadar çıldırdım) inanmayın:) daha ilk günden belirti bekledim.. Hiç birşeyiim yoktu yaaa deli olmuştum dedim kesin tutmadı 7. Gün 118 çıktı beta 9. Gün 293.02 bugun 11. Günüm hala hiç birşeyim yok.. Şunu demek istiyorum.. Belirtiler, ilaçlar,bünye herşey farklı panik yapmakta boşuna.. Kendinizi hamile gibi hissedin.. Bol bol dua edin zaten olucaksa Rabbim onu yollucaksa bahanesi çok olur.. İnşallah rabbim buradaki herkesin yüzünü güldürsünn .. Hep dua edin ve sabırlı olup,pozitif bekleyin inşallah Rabbimin izniyle olucaakk!! Kucaklarımız dolucak yüzlerimiz gülücekk!!

günayydınnn kızlar diyeceğim oha bu saate kadar uyunurmu diyeceksiniz ya bir uykum var anlatamam ya sabah gerçi kalktım mam yedim midem acayip bulanıyordu ..uyudum daha yeni uyanabildim ellerim şişmiş en iyisi ben alyansımı cıkarayım bundan sonra bişey dicem sizlere dün bir arkadaşla konuştuk facede onunnda bebeği LPG li :))))))) diyorki herşey normal gebeliğe göre daha çabuk oluyor diyor acaba doğrumuki bu mesela cinsiyetini 11 inci haftada öğrenmişler 17 haftalıkken tekme atmaya falan başlamış sizce ddoğrumudur ki ya ...ben bulantılarım için sormuştum oda dediki sen şimdi 2 haftada 1 aylık hamile gibi oldun dedi ondan bu bulantıların dedi kafam karıştı ...bu arada hepinizin mesajına dönemedim bir ayağım lavaboda kusuruma bakmayın sizi çok seviyor ve dua ediyorum rabbim elinizi boş çevirmesinn inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…