hayırlı sabahlar kızlaaaaaaarr... bugün erken kalktım kocişkomla kahvaltı yaptık o maça gitti bende sonradan tekrar uyumak istemedim.belki acayip olacak ama bazen uyumaktan bile sıkılıyorum :) canım bende senin gibiyim ya biara deli gibi vücudm yanıyo sonrada üşüyorum. kombinin derecesiyle oynamaktan zavallı kafayı yiyecek:) kız Allah seni durduk yere korkmuşsun insan illaki kötü olur iyiki ikinciyi almışsınz:) bende bikerecikte olsa test alıp evde yapmayı düşünüyodum gözüm korktu şimdi:)
ama testi tekrarlamk için öğlene doğru zaten hastanaye gidicez gerek yok yani. neolur dua edinde inş bisorun yoktur değerlerim yükselmiştir.bunu düşünmekten gece zarzor uyudum inş herşey yolundadr....
kızlar 12.gun 989.9 du bugun 14.gun 2289 çokşukur katlanmış bızde inşallah ayın 12 sınde gıdıcez keseyı görmeyı belkı kalp atışlarınıda duyabılırız rabbım herkese nasıbetsın kucağımızada alırız ınşallah sabrın sonu selamet :)sabır
hayırlı sabahlar kızlaaaaaaarr... bugün erken kalktım kocişkomla kahvaltı yaptık o maça gitti bende sonradan tekrar uyumak istemedim.belki acayip olacak ama bazen uyumaktan bile sıkılıyorum :) canım bende senin gibiyim ya biara deli gibi vücudm yanıyo sonrada üşüyorum. kombinin derecesiyle oynamaktan zavallı kafayı yiyecek:) kız Allah seni durduk yere korkmuşsun insan illaki kötü olur iyiki ikinciyi almışsınz:) bende bikerecikte olsa test alıp evde yapmayı düşünüyodum gözüm korktu şimdi:)
ama testi tekrarlamk için öğlene doğru zaten hastanaye gidicez gerek yok yani. neolur dua edinde inş bisorun yoktur değerlerim yükselmiştir.bunu düşünmekten gece zarzor uyudum inş herşey yolundadr....
Canim Hersey insallah istedigin gibi devam eder bugun kacinci gun senin
uyuyordum uyandım ayaklarımın altları yanıyor :) karnıma bıçaklar saplanıyor :) bugün çok kötü bişey yaptım ben garanti olsun diye ilaça almaya çıktığımda bir tane daha gebelik testi almıştım eve gelince sizle konuştuktan sonra yaptım negetif çıktı hemen doktorumu aradım(( anlattım bi sürü azarladı beni haklı tabi haliyle test bozuktur yeniden yap yada gel kan ver dedi eşimidde telaşa soktum gelirken iki tane almış test yaptım neyseki çift çizgi ya deliriyordum az kalsın ((
Ooo canim. Benim inan bu tup bebek tedavilerimizde bir evladinda olsa Tekrar yapsanda inan heyecan ilk gunku gibi Olacak. Kese kalp atisi 2 li test. Cinsiyet ay ay bilgiler vs yani heyecan in hic bitmryecek insallah rabbim kalbimize gore nasip etsin rabbim herkeze bu duyguyu tattirsinçok sağol canım inş inş... bugün15.gün ilk tahlili yapacakmışım gibi heyecan yaptım resmen
Günaydınnnn sanadaa ,
İnşallah değerin yükselmiştir, güzel haberlerini ver bize çok bekletme sakınnn
Benimde bugün transferiimin tam haftası,geçen hafta bu saatlerde su içmekle meşguldüm.
Rabbiim kısmet ederse önümüzdeki hafta da annelerine biz buradayız diyecekler
Kiz lar bugun transferimin 5 gunu ve icimde garip duygular belirdi yani busefer olmayacak gibi neden Boyle oldum anlamadim yarin esimin dogum gunu. Insallah Esime guzel bir hediye verir rabbim insallah
Ooo canim. Benim inan bu tup bebek tedavilerimizde bir evladinda olsa Tekrar yapsanda inan heyecan ilk gunku gibi Olacak. Kese kalp atisi 2 li test. Cinsiyet ay ay bilgiler vs yani heyecan in hic bitmryecek insallah rabbim kalbimize gore nasip etsin rabbim herkeze bu duyguyu tattirsin
benim tam 1 hafta oldu...
ama olumsuz düşünmek yokkkkkk...
eşinin değil bundan sonraki tüm günler senin doğum gününmüş gibi mutlulukla geçsiinn...
Bu topikte pozitif haberi alanlar çok bunu düşün, bizim topiğimizin uğuru bu
canım bende ilk evlendiğimde zayıftım ama kısa bi süre sonra evde dura dura birden çok kiloaldım şimdi dahada şiştim yani sendende fazla kilomsen iyisin canım. eski elbiselerimi görünce hayret ediyorm dediğin gibi görenlerde söylenmeye başlıyo yoksa bebekmi var die yok bende o bebek değil göbek canım diyorm :)sinir oluyorm ama boşveeeer...
canım bugünmü testi yapmayı düşünüyosun?
selam kizlarnasilsiniz?
bugünler nasil gececek hic bilmiyorum transfer gününü saymazsak bugün 3.günüm ve hic umudum yok Allahim niye böyle dusunuyorum onuda bilmiyorum cok kötü böyle beklemek hic bir belirtimde yok ne agri ne sizii ne kabizlik tam tersine normalde kabizim ama transferden sonra affedersiniz cokta rahat cikiyorum hergün midemde gurultular cikiyor ha bire.offfff Allahim yardim et bugunler bi gecsede ogrensem sonucu
Canim belirtilere takilma hakkimizda hayirlisi ne ise o Olacak gunler gecmiyor cok zor beklemek bende de 26 da transfer oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?