Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Canim inan bendende belirti Yok ufak tefek birterde ilac dan var sanirsam been kizimda hic belirtim yoktu AMA kizimi dogurdum cok sukur

Miamaya şuan tam bir aylık hamileyiz:) evet doğru:) rabbim güzel sonuçlandırsın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasıb etsin inşallah buradaki arkadaslarımızada nasib etsin inşallah.. Benim sadece çok başım ağrıdı akşam başka da bişeyim yok keşke olsada bende bebegimin benimle oldugunun belirtileri desem kese ve kalp ne zaman görücez acaba? Rabbim utandırmasın

Canim insallah insallah buarada bad agrin normal. Hamilesin ve basagrisi
Bende cok olmustu

canımmm sende ben gibi 7 ci gün sabırsız annesin bi önceki yazını okudum evet aynı ben dedim bende çok yatmadım ...hatta 3 günü evde geçirip 4 cü gün kendimi vurdum dağlara taşlara arkadaşlara tavsiyelerini zaten cok güzel sekilde anlatmıssın kendiniz yormamak kaydıyla evinizde ufak tefek işler yapın zaten buda sizin oyalanmanızı sağlıyacaktır ...kuzum işte bak seninkiler akıllı bebişlermiş seni 7 ci gün mutlu etmişler tavsiye etmem bulantın olmasını çok kötü bir durum benim paşamı desem prensesmi çok çetin ceviz çıktı kardeşini bilem kovmuş karnımdan tek kendi kalsın diye bakalım şimdiden bu kadar yaramazsa doğunca ne olcak :)kese için bizin ayın 5 ine çagırdılar sizin ne zaman randevunuz kalp atışını inan bende bilmiyorum gidince soracağım :) insallah benim yaramaz hepsini peşpeşe gösterir

inşalllaaahhhh en kısa zamanda mideniz bulanmaya başlar ,başınız döner bol bol uyursunuz eliniz ayağınız şişerde,bakın bakalım minnak adamlar size neler yapıyor görün :)))))inşallah kan değerleriniz 200-500 ler arasında olursa sevinçten hoplayıp zıplayamazsınız karnınızda bebişleriniz var diye :)ohhh canıma değsinn :)))) şaka bir yana inşallah rabbim o mutlu anı yaşamayı hepinize nasip eder kızlar ..hep dua ediyorum yatıp kalkıp buna inanın ..

Amin Amin insallahhhhhh

ben gidip hazırlanayım kocamı hava alanına almaya gitcem midem bulanıyor nasıl olcak onuda bilmiyorum bakalım ...offff offff şu bebikler gelsede hepimiz rahat etsek artık ya valla sonuş bekleyenler için ben burda heyecan yapıyorum en ufak bir çift çizikte kan değerininn yükselmesinde yazın valla bebişiniz doğunca bulur benim bebişe dövdürürüm bebişinizi :))ne olsa abi abla olcak bi kaç günlüğünede olsa :)

merhaba benimde 6,günüm ve zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Rabbim güzel haberlerimizi yazmayı nasip etsin...

Son düzenleme:
inşaallah..........................

Benimde 6.günüm ama kabızlık var sadece başka da bir belirti yok aslında öyle.İNŞAALLAH hayırlı sonuçlar alırız...

Selam kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri agliyorum carsamba transferim oldu dün kasik agrim oldu bugün hic birseyim yok cok kötüyüm buda olmadi diyorum 4.denememdi bu
selam baştan olmadı deyip moralimizi bozmayalım canım .Çok zor günler yaşıyoruz biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu psikoloji gerçekten zor...

Canim benimde ilk 2 gun cok agrim vardi AMA suan Yok be semi olmasin diye dusuneyim sadece biraz gerginiz duygusaliz sonunu gorelim ona gore sonunda ya uzulecez ya sevincez

Sana da günaydınnn

Bana kalırsa arkadaşlarının dediği doğru olabilir. Hani bir gebelik haftası hesaplama linki var ya , tüp bebekler için embriyo yada blast durumuna göre gebelik hesaplanıyor... Ben onda yaptığımda 3 haftalık demişti...Tabii ben daha kan testini bile yaptırmadım , haftaya inşallah.

Eşime göğüslerimde değişiklik var diyorum , inanmıyor , daha 1 haftalık ne değişikliği diye. Tabii ben duphaston kullanırken de buna benzer belirtiler yaşadığım için , çok takılmıyorum ama gerçekten bu sefer bir değişiklik var..Netten okuduğunda da görüyorsun zaten, bizim düşündüğümüzden daha büyük bu bebişler

Rabbim her türlü yardımcımız olsun...

Selam kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri agliyorum carsamba transferim oldu dün kasik agrim oldu bugün hic birseyim yok cok kötüyüm buda olmadi diyorum 4.denememdi bu

Sevgili Edanur ,

Senden çok yaşlı biri olarak sana söylüyorummmm...
Moralimizi yüksek tutacağız , pozitif olacağız ki , pozitifleri görelim...

bebeklerimiz için, hadiii amaaa

Canımm valla yaa inşallah:) bakalım bekliyoruz miamaya sanki seninki erkek:) rabbim saglıklı versin ama erkek gibi geldi:) bizim daktırcıgımız 14. Tahlil istedi ona göre kese için gün vericem dedi sabırla ve heyecanla bekliyoruz):) doktorumuz bizden daha çok sevindii:) inşallah kese+kalpatışı+2li+3lü testimiz güzel çıkar ve herşey yolunda gidip sağlıklı bir şekilde kucgımıza alırız:))) inşaaallahh hadi bakalım seni takipteyim:) hayırlı haberler verelim birbirimizee:)

merhaba benimde 6,günüm ve zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Rabbim güzel haberlerimizi yazmayı nasip etsin...

aminnn inşallah..

ben geçen hafta tam bugün bebişlerimleydim,daha 1 haftam var test günüme....
sabırlı olacağım idrar testi yapmayacağımmm...

umarımmmm

mrh kızlar nasılsınız.ben bugun lucrin iğnemi vurmaya başladım yarın adet olmam lazım.çok heyacanlıyım kızlar daularınıza ihtiyacım var.bu sefer hayırlısıyla herşey yolunda gider bende evladımı alırım insallah kucağıma .rabbim hepimizin yüzüne baksın.hepimiz hayırlısıyla anne olalım insallah.

Aynen canım ya herkes bebek mi var diye soruyor, yok diyorum ben de senin gibi. Bir de crinone jel kullanıyorum, o da cildimi bozmaya başladı üstüne ((

merhaba canım. bende sinir oluyorum ama artık tınlamıyomuşum gibi yapıp karşıdakini deli ediyorum:) kilo almamı kocişkom istedi öyle seviyo böyle bıngıl bıngıl ohh:) artık böyle diyorum napayım:) benimde vücudumda sivilceler çoğaldı zaten vardı şimdi dahada arttı.artık jelmi yaptı yoksa diğer ilaçlrmı bilemiyicem...

aminnn.aminnnn.inşallah

canım nasılsın bugün denk gelip konuşamadık. ya bende saat 12'den beri dışardaydım azönce geldim canım çıktı bebişlerimide çok yordum bugün yaa ilkönce test için hastaneye gittik daha sonrada gebzeye ev bakmaya gittik okadar yoruldumki anneme bile uğrayamadım. epeydir viaporta gitmemiştim hem çokta acıkmıştım gidip bişeyler yedik ama yemez olaydım sonrasında midem bulandı. şuanda midemle başım acayip kötü buaralar zaten ne yesem peşine tiksinti geliyo buarada şükür değerim 629dan üç gün sonra 1775'e çıkmış inş sorunsuz böyle ilerler. peki sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…