sabriya 6. günümüzdeyiz canım!allah yardımcımız olsun günler geçtikçe beklemek daha zor,her gün heyecanım ve korkum dahada artıyor,belirti yok bendede dün bulantı başdönmesi vardı bugün yok gibi ne düşünücemi şaşırdım valla!sen ne durumdasın varmı belirti falan,bide bende hiç akıntı falanda yok ,transferden sonrada hiç kanamam falanda olmadı,jel bile neredeyse hiç geri gelmiyor.
günayydınnn kızlar diyeceğim oha bu saate kadar uyunurmu diyeceksiniz ya bir uykum var anlatamam ya sabah gerçi kalktım mam yedim midem acayip bulanıyordu ..uyudum daha yeni uyanabildim ellerim şişmiş en iyisi ben alyansımı cıkarayım bundan sonra bişey dicem sizlere dün bir arkadaşla konuştuk facede onunnda bebeği LPG li :))))))) diyorki herşey normal gebeliğe göre daha çabuk oluyor diyor acaba doğrumuki bu mesela cinsiyetini 11 inci haftada öğrenmişler 17 haftalıkken tekme atmaya falan başlamış sizce ddoğrumudur ki ya ...ben bulantılarım için sormuştum oda dediki sen şimdi 2 haftada 1 aylık hamile gibi oldun dedi ondan bu bulantıların dedi kafam karıştı ...bu arada hepinizin mesajına dönemedim bir ayağım lavaboda kusuruma bakmayın sizi çok seviyor ve dua ediyorum rabbim elinizi boş çevirmesinn inşallah ..
Canim insallah insallah buarada bad agrin normal. Hamilesin ve basagrisiMiamaya şuan tam bir aylık hamileyiz:) evet doğru:) rabbim güzel sonuçlandırsın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasıb etsin inşallah buradaki arkadaslarımızada nasib etsin inşallah.. Benim sadece çok başım ağrıdı akşam başka da bişeyim yok keşke olsada bende bebegimin benimle oldugunun belirtileri desemkese ve kalp ne zaman görücez acaba? Rabbim utandırmasın
Miamaya şuan tam bir aylık hamileyiz:) evet doğru:) rabbim güzel sonuçlandırsın hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucagımıza almayı nasıb etsin inşallah buradaki arkadaslarımızada nasib etsin inşallah.. Benim sadece çok başım ağrıdı akşam başka da bişeyim yok keşke olsada bende bebegimin benimle oldugunun belirtileri desemkese ve kalp ne zaman görücez acaba? Rabbim utandırmasın
inşalllaaahhhh en kısa zamanda mideniz bulanmaya başlar ,başınız döner bol bol uyursunuz eliniz ayağınız şişerde,bakın bakalım minnak adamlar size neler yapıyor görün :)))))inşallah kan değerleriniz 200-500 ler arasında olursa sevinçten hoplayıp zıplayamazsınız karnınızda bebişleriniz var diye :)ohhh canıma değsinn :)))) şaka bir yana inşallah rabbim o mutlu anı yaşamayı hepinize nasip eder kızlar ..hep dua ediyorum yatıp kalkıp buna inanın ..
merhaba benimde 6,günüm ve zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Rabbim güzel haberlerimizi yazmayı nasip etsin...sabriya 6. günümüzdeyiz canım!allah yardımcımız olsun günler geçtikçe beklemek daha zor,her gün heyecanım ve korkum dahada artıyor,belirti yok bendede dün bulantı başdönmesi vardı bugün yok gibi ne düşünücemi şaşırdım valla!sen ne durumdasın varmı belirti falan,bide bende hiç akıntı falanda yok ,transferden sonrada hiç kanamam falanda olmadı,jel bile neredeyse hiç geri gelmiyor.
inşaallah..........................inşalllaaahhhh en kısa zamanda mideniz bulanmaya başlar ,başınız döner bol bol uyursunuz eliniz ayağınız şişerde,bakın bakalım minnak adamlar size neler yapıyor görün :)))))inşallah kan değerleriniz 200-500 ler arasında olursa sevinçten hoplayıp zıplayamazsınız karnınızda bebişleriniz var diye :)ohhh canıma değsinn :)))) şaka bir yana inşallah rabbim o mutlu anı yaşamayı hepinize nasip eder kızlar ..hep dua ediyorum yatıp kalkıp buna inanın ..
Benimde 6.günüm ama kabızlık var sadece başka da bir belirti yok aslında öyle.İNŞAALLAH hayırlı sonuçlar alırız...selam kizlarnasilsiniz?
bugünler nasil gececek hic bilmiyorum transfer gününü saymazsak bugün 3.günüm ve hic umudum yok Allahim niye böyle dusunuyorum onuda bilmiyorum cok kötü böyle beklemek hic bir belirtimde yok ne agri ne sizii ne kabizlik tam tersine normalde kabizim ama transferden sonra affedersiniz cokta rahat cikiyorum hergün midemde gurultular cikiyor ha bire.offfff Allahim yardim et bugunler bi gecsede ogrensem sonucu
selam baştan olmadı deyip moralimizi bozmayalım canım .Çok zor günler yaşıyoruz biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu psikoloji gerçekten zor...Selam kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri agliyorum carsamba transferim oldu dün kasik agrim oldu bugün hic birseyim yok cok kötüyüm buda olmadi diyorum 4.denememdi bu
selam kizlarnasilsiniz?
bugünler nasil gececek hic bilmiyorum transfer gününü saymazsak bugün 3.günüm ve hic umudum yok Allahim niye böyle dusunuyorum onuda bilmiyorum cok kötü böyle beklemek hic bir belirtimde yok ne agri ne sizii ne kabizlik tam tersine normalde kabizim ama transferden sonra affedersiniz cokta rahat cikiyorum hergün midemde gurultular cikiyor ha bire.offfff Allahim yardim et bugunler bi gecsede ogrensem sonucu
günayydınnn kızlar diyeceğim oha bu saate kadar uyunurmu diyeceksiniz ya bir uykum var anlatamam ya sabah gerçi kalktım mam yedim midem acayip bulanıyordu ..uyudum daha yeni uyanabildim ellerim şişmiş en iyisi ben alyansımı cıkarayım bundan sonra bişey dicem sizlere dün bir arkadaşla konuştuk facede onunnda bebeği LPG li :))))))) diyorki herşey normal gebeliğe göre daha çabuk oluyor diyor acaba doğrumuki bu mesela cinsiyetini 11 inci haftada öğrenmişler 17 haftalıkken tekme atmaya falan başlamış sizce ddoğrumudur ki ya ...ben bulantılarım için sormuştum oda dediki sen şimdi 2 haftada 1 aylık hamile gibi oldun dedi ondan bu bulantıların dedi kafam karıştı ...bu arada hepinizin mesajına dönemedim bir ayağım lavaboda kusuruma bakmayın sizi çok seviyor ve dua ediyorum rabbim elinizi boş çevirmesinn inşallah ..
Selam kizlar moralim cok bozuk sabahtan beri agliyorum carsamba transferim oldu dün kasik agrim oldu bugün hic birseyim yok cok kötüyüm buda olmadi diyorum 4.denememdi bu
merhaba benimde 6,günüm ve zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum. Rabbim güzel haberlerimizi yazmayı nasip etsin...
Aynen canım ya herkes bebek mi var diye soruyor, yok diyorum ben de senin gibi. Bir de crinone jel kullanıyorum, o da cildimi bozmaya başladı üstüne((
mrh kızlar nasılsınız.ben bugun lucrin iğnemi vurmaya başladım yarın adet olmam lazım.çok heyacanlıyım kızlar daularınıza ihtiyacım var.bu sefer hayırlısıyla herşey yolunda gider bende evladımı alırım insallah kucağıma .rabbim hepimizin yüzüne baksın.hepimiz hayırlısıyla anne olalım insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?