Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

İnşallah sonuna kadar böyle mutlulukla gidersin

Darısı başımıza

Benimde 6.günüm ama kabızlık var sadece başka da bir belirti yok aslında öyle.İNŞAALLAH hayırlı sonuçlar alırız...

Merhaba kizlar!!!
Benimde altinci günüm , sizde yine kabizlik felan var, bende oda yok
Allahim hayirlisini versin, insan dan insana deyisiyor...
Sadece bugün ortaligi doplarken durduk yere duygusala bagladim, bir güzél agladim...( pskilogik galiba??)

sanada merhaba canım. kabızlığon olmaması süper Allahtan benimde yoktu:) tabi dediğin gibi her bünye bir değil. o ağlamalarında gayet normal takma kafana eğer rahatlıyacaksanda sıkma kendini koyver gitsin:) ama şuda varki ikide bir ağlayıp gözyaşlarını boşa akıtma güzel günler için sakla emi:) inş hepimiz mutluluktan gözyaşları dökeriz...

sanada merhaba canım. kabızlığon olmaması süper Allahtan benimde yoktu:)

Kızlar kabızlık bu dönemde hiç istenmeyen bir durum. Ama çaresi kolay. Hergün yemekten önce 2 yemek kaşığı yulaf ezmesini ılık sütle karıştırıp yiyiyorsunuz. Tüp bebek hemşiremiz söylemişti bize. İlaç kullanmayın boşuna demişti. Aklınızda olsun.

bugün 5. günüm, düne kadar kasıklarım ağrıyordu sonra kesildi.. bugün olumsuzluğa umutsuzluğa kapıldım, hiç bir belirti sancı vs. yok.. boş yere ilaç alıyormuşum gibi geliyor..

Amin insallah, allahim insallah mutluluktan aglamayi nasip etsin hepimize!!!!!

meraba aranıza yeni katıldım evde yatarken bu topiği buldum ve dedimki kaderdaşlarım burada var benimde ayın 27 sinde tarsferim oldu beklemedeyim donmuş 2 tane ciğer parem benimledir inşalahhh 3.ve son olur bu 2 tane normal tüp bebek ve pozitif sonuçlar ama sonu hüsran inşalalhhh bu sefer mevlam hepimizzin yüzüne güler

Benimde 6.günüm ama kabızlık var sadece başka da bir belirti yok aslında öyle.İNŞAALLAH hayırlı sonuçlar alırız...

canım süt kayısı incir ve meyva suyu içiyorum ve kabızlık söz konusu değil,aksi durum var hatta:)dikkat et seninlede aynı gündeyiz benimde 6.günümAllahım yüzümüzü güldürsün inşallah:!

Hosgeldin canim bende 26 sinda transfer oldum insallah sonumuz hayirli olur

berdiğin bilgi için çok sağol aklımızın bi köşesinde olsun....

aramıza hoşgeldin canım.Rabbim busefer hayırlısıyla tamamına erdirir inş. peki pozitif haberleri aldıktan nekadar sonra sonlandı canım?

hoşgeldin aramıza canım,bende ayın 26sında transfer oldum ,inşallah bu defa yüzümüz güler canım,bu topic herkese uğurlu gelir inşallah

transferim dahil 8. günden bildiriyorum ben de

türkmax da "annenin günlüğü" diye bir program var. hep izlerdim. bugün oradaki hamile kadın yani Tümay Özokur , karnını okşadı diye bende benim karnımı sevip ağladım.
Demekki 8. günde sen de böyle olabilirsin dikkat et canım

aramıza hoşgeldin canım.Rabbim busefer hayırlısıyla tamamına erdirir inş. peki pozitif haberleri aldıktan nekadar sonra sonlandı canım?

hoşgeldin uğurlu topiğimize...
bir soruda benden , nedeni olarak bir şey söylendi mi yada neden belirlenebildi mi:44:

ben de 42 yaşında ve ilk denemesini yapmış ve 7 nisanı bekleyen şimdilik normal biriyim

Rabbim hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun,göbüşlerimizi doldursun.Aminnn...

Kiz lar 4 5 Saat once basladi cok afedersiniz Makat Bolgemde bir baski var sanci gibi bisi var gel 7 Nisan. Test test

kızlar hiç bir belirtim yok kafayı yemek üzereyim ya hiç bi sancı yok.. ilk üç gün azda olsa vardı.. bugün 5. günüm ve hiç birşey hissetmiyorum, çok kötüyüm

Kiz lar 4 5 Saat once basladi cok afedersiniz Makat Bolgemde bir baski var sanci gibi bisi var gel 7 Nisan. Test test

bendeki baskı hissi bir sağ tarafımda bir sol tarafımda oluyor , benim bebişler asılıyorlar galiba.
Hiç böyle bir belirti yaşayan oldu mu ? Özellikle hamile haberi alan arkadaşlardan soruyorumm...

7 nisan , en sevdiğim tarih

kızlar hiç bir belirtim yok kafayı yemek üzereyim ya hiç bi sancı yok.. ilk üç gün azda olsa vardı.. bugün 5. günüm ve hiç birşey hissetmiyorum, çok kötüyüm

4 ve 5 bende de sakin geçmişti. hatta yanılmıyorsam 5 akşamı adet olacakmışım gibi sancım olmuştu...ama dün ve bugün yine başladı bir şeyler...
Hoş ben bu aralar hapşursam , hamileyime yoruyorum yan neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…