hoşgeldin aramıza canım,bende ayın 26sında transfer oldum ,inşallah bu defa yüzümüz güler canım,bu topic herkese uğurlu gelir inşallah
Canim bendede Yok. 3 gun kasik ve bel agrim vardi gecti uzme kendini
biraz önce ağladım sinirlerim bozuldu neden hiç bi şey hissetmiyorum acaba yok mu diye.. bu süreç psikolojimi bozdu galiba
lütfen üzülmeyin.. benim arkadaşım transferden sonra 9 gün idrar testi bile yaptı çıkmadı belirti yok dedi üzüldüü ama sonunda sonuçta hamişti ve çok mutlu olduu .belirti olcek diye bişi yok. çoğu kadın hamileyken bile belirti yok diyo yeniyken allah hayırlısını versin inşş
biraz önce ağladım sinirlerim bozuldu neden hiç bi şey hissetmiyorum acaba yok mu diye.. bu süreç psikolojimi bozdu galiba
teşekkür ederim Allah hayırllısını versin cümlemize, ben strese girmiyim diye aileme, eşimin ailesine ve arkadaşlarımıza söylemedik tedaviye başladığımızı,, ancak burada bu sorunu yaşayanlarla paylaşabiliyorum sıkıntılarımı, İnşallah bizim de yüzümüz güler, bu stresten, çevre ve aile baskılarından kurtuluruz
canım gercekten sıkma güzel canını arkadasların da dediğin gibi belirti olcak diye bişey yok bunu bana doktorumda söyledi ..bende beli,rtim yok diye 7 ci günümde test yaptım hatta transferin hergünü test yaptım hep negatif ama 7 ci gün bebişim bana ceeee dedi sen benim gibi olmaz biraz sabret ve güzel seyler düşün eminim iyi sonuclar alacaksın
bende transfferin 3.günündeyim hegün gebelik testi yapmaya niyetliyim 2 gündür yapıyorum negatif tabi şimdi daha yeni ya stres yok tabi ilerleyen günler umarım benim bebeklerimde ceee der sen ilk günden itibaren idrar da baktın hepmi negatifti 7.gün birden bire mi çıktı canım ...
tubişşşşşşşş hoşgeldin :)
evet kuzum hemde hergün inanmıcaksın ama eşim kıızıyor diye 10 tane gebelik testini arkadaşıma aldırıp getirmistim testler bitmeden çift çizgiyi görcem yoksa olmadı dedim bak 6 cı gün yaptım tekti yedinci gün yapmmıcam artık canımı sıkıyorum üzülüyorum dedim ..ama o gün eşim türkiye maçına gitmişti can sıkıntısından yapayım dedim saat 6 falandı yaptım birde baktım bebiş bana el sallıyor hemen gidip kan verdim 7 ci gün değerim 44,37 çıktı doktorum bile şaşırdı bu kadar erken cıkmasına demekki transferden sonra hemen tutunma olmuş dedi ..
ayyyy hoşbulduk kıııııız:) inanırmısın seni burda görünce sevindirik oluyorum bianda:)
bende öyle yığınla test aldım hazırldım bir yandanda ovu testi yapıyorum hani o daha erken gösteriyomuş ya sabırsız biz 9 ay nasıl beklicez bilmem zar gibi akıntım var benim bide 2 .günün akşamından beri ara ara geliyor anlam veremedim açık pembe kanlı gibi bildiğin zar gibi deri gibi tutunmamı oluyor acaba
hoşgeldin aramıza canım,bende ayın 26sında transfer oldum ,inşallah bu defa yüzümüz güler canım,bu topic herkese uğurlu gelir inşallah
Bende bende 26 sinda transfer oldum :)) inşallah hepimi guzel haberler alalim
bende öyle yığınla test aldım hazırldım bir yandanda ovu testi yapıyorum hani o daha erken gösteriyomuş ya sabırsız biz 9 ay nasıl beklicez bilmem zar gibi akıntım var benim bide 2 .günün akşamından beri ara ara geliyor anlam veremedim açık pembe kanlı gibi bildiğin zar gibi deri gibi tutunmamı oluyor acaba
miranda senin oğluşunda tüp bebekti değilmi ?
kuzum olabilir tutunuyor olabilir minik kuzun :) doktoruna sordunmu bu durumu bendede transferden beri sürekli akıntı var ya koyu renkli ve çok pis kokuyordoktor suan bişey yapamayız iç çamasırını sık sık değiştir dedi :) valla bizimkiler erken doğar ben diyim size cok sabırsızız ya dayanamıyorum ama napimm ya :)
yirim onun minnak pipisini rabbim birde kız evladı versin canım inşallah kuzuna kardeş olsun ...darısıda bizim bebiklere kardeş beklemeye inşallahh ..Evet canim 2. Denemede dondurulmus transferinde oldu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?