Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

hoşgeldin aramıza canım,bende ayın 26sında transfer oldum ,inşallah bu defa yüzümüz güler canım,bu topic herkese uğurlu gelir inşallah

hoşbulduk amin inşallahh bu yoldaki herkesin mevlam yüreğindekini kucağına versin inşallahhhh
benim ilk hamileliğim 10 haftalık ikizdi kalp atışları durdu
ondan sonra bir sürü kendi çabamla genetik testlerimi yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı
2ci hamileliğimde 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı
şimdi aynı şeyleri yaşıcam diye çook korkuyorum

selamm arkadaşlarr .
bende sizler gibi evlat özlemiyle yananlardanım. ilk tüp bebek denemem başarısızlıkla sonuçlandı.. vee içimdeki anne olma isteği beni bir kez daha yollara düşürdü ..... şimdi dondurulmuşla şansımı deneyeceğim doktora gittim ve hap kullanmaya başladım allah izin verirse haftaya buğün kontrolüm var. sonrasında transfer olcek . allahım isteyen tüm kuluna tatdırsın inş.. içindede ben kulunu aminn

biraz önce ağladım sinirlerim bozuldu neden hiç bi şey hissetmiyorum acaba yok mu diye.. bu süreç psikolojimi bozdu galiba

lütfen üzülmeyin.. benim arkadaşım transferden sonra 9 gün idrar testi bile yaptı çıkmadı belirti yok dedi üzüldüü ama sonunda sonuçta hamişti ve çok mutlu olduu .belirti olcek diye bişi yok. çoğu kadın hamileyken bile belirti yok diyo yeniyken allah hayırlısını versin inşş

teşekkür ederim Allah hayırllısını versin cümlemize, ben strese girmiyim diye aileme, eşimin ailesine ve arkadaşlarımıza söylemedik tedaviye başladığımızı,, ancak burada bu sorunu yaşayanlarla paylaşabiliyorum sıkıntılarımı, İnşallah bizim de yüzümüz güler, bu stresten, çevre ve aile baskılarından kurtuluruz

biraz önce ağladım sinirlerim bozuldu neden hiç bi şey hissetmiyorum acaba yok mu diye.. bu süreç psikolojimi bozdu galiba

canım gercekten sıkma güzel canını arkadasların da dediğin gibi belirti olcak diye bişey yok bunu bana doktorumda söyledi ..bende beli,rtim yok diye 7 ci günümde test yaptım hatta transferin hergünü test yaptım hep negatif ama 7 ci gün bebişim bana ceeee dedi sen benim gibi olmaz biraz sabret ve güzel seyler düşün eminim iyi sonuclar alacaksın

aminn canım inşş. ben hap kullanmaya başladım tranfer olcek annem aradı kızım işte biri tüp bebek denemiş olmamış bitkisel ilaçı mustafa hocanın ilaçından almış olmuş vss diyee ben artık başladım anne dedim kırıldı kapadı telefonu.. ne desem bilmem kii benim anne abla biliyo. gerisinin haberi annede ilk tüp bebek denememde çok zor oldu korkuyo şimdi tedavi olmadan kalsa diye çabalıyoya .. ne yapayım ellimden gele bişi yokki.. çevre desen ne zaman görse bebek var mı sorusu.. arkadaşlarımın hep oldu işin garibi olamayanların bilee olduu benim üstüme bazen sende kızıyom aceba ben mi lanetlendi diyee ama sonra geçiyoo senii inan çook iyi anlıyorum. dert bir olunca bizi bizden iyi kimsee an la ya mazz .. allah yardımcımız olsun srabbimin veriği sınavv mutlulukla son bulsun inşş.

Son düzenleme:

bende transfferin 3.günündeyim hegün gebelik testi yapmaya niyetliyim 2 gündür yapıyorum negatif tabi şimdi daha yeni ya stres yok tabi ilerleyen günler umarım benim bebeklerimde ceee der sen ilk günden itibaren idrar da baktın hepmi negatifti 7.gün birden bire mi çıktı canım ...

evet kuzum hemde hergün inanmıcaksın ama eşim kıızıyor diye 10 tane gebelik testini arkadaşıma aldırıp getirmistim testler bitmeden çift çizgiyi görcem yoksa olmadı dedim bak 6 cı gün yaptım tekti yedinci gün yapmmıcam artık canımı sıkıyorum üzülüyorum dedim ..ama o gün eşim türkiye maçına gitmişti can sıkıntısından yapayım dedim saat 6 falandı yaptım birde baktım bebiş bana el sallıyor hemen gidip kan verdim 7 ci gün değerim 44,37 çıktı doktorum bile şaşırdı bu kadar erken cıkmasına demekki transferden sonra hemen tutunma olmuş dedi ..

Son düzenleme:

bende öyle yığınla test aldım hazırldım bir yandanda ovu testi yapıyorum hani o daha erken gösteriyomuş ya sabırsız biz 9 ay nasıl beklicez bilmem zar gibi akıntım var benim bide 2 .günün akşamından beri ara ara geliyor anlam veremedim açık pembe kanlı gibi bildiğin zar gibi deri gibi tutunmamı oluyor acaba

ayyyy hoşbulduk kıııııız:) inanırmısın seni burda görünce sevindirik oluyorum bianda:)

canım benim ya çok saol bugün senden konuştuk eşimle pendik sahile inmistik biraz çay falan içelim hava alaım dedik eşim izmirdeydi saat 4 de geldi neyse söyledim ev bakıyorlarmış ama pahalıymış baya falan dedim kaça kadar bakıyolar dedi bizim sitede var ama oda pahalı geldi bana 225 bin istiyorlarmış 3artı 1 135 m kare sorarız buralarda bulunur uygun ev dedi ...dedim buluşcaz LPG li annelet günü yapcaz dedim yapın diyor ama zırt pırt hoplayıp zıplamayın diyor :)) sen nasılsın gününn güzel geçmiş viaporta bende belki 5 ay oldu gitmedim o kadar sıkıldım ki başka zaten buralarda gidecek yerim yok başka ...:)) bi orası var oda tat vermiyor artık

kuzum olabilir tutunuyor olabilir minik kuzun :) doktoruna sordunmu bu durumu bendede transferden beri sürekli akıntı var ya koyu renkli ve çok pis kokuyor doktor suan bişey yapamayız iç çamasırını sık sık değiştir dedi :) valla bizimkiler erken doğar ben diyim size cok sabırsızız ya dayanamıyorum ama napimm ya :)

hoşgeldin aramıza canım,bende ayın 26sında transfer oldum ,inşallah bu defa yüzümüz güler canım,bu topic herkese uğurlu gelir inşallah

Bende bende 26 sinda transfer oldum :)) inşallah hepimi guzel haberler alalim

Arkadasim dr una mutlaka sor bu akintiyi belki kullandigin aspirin varsa kesebilir

sormadım doktora yarında devam ederse ararım bi bakalım nedicek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…