Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

sormadım doktora yarında devam ederse ararım bi bakalım nedicek ...

sor canım ihmal etme bence ...ben nerdeyse hergün arıyorum kendimdeki değişiklikleri anlatmak için kadın bıkmıştır belkide benden ama napim ya bu çok farklı bişey kimseninn umudunu kırmasın rabbim inşallah

yirim onun minnak pipisini rabbim birde kız evladı versin canım inşallah kuzuna kardeş olsun ...darısıda bizim bebiklere kardeş beklemeye inşallahh ..

Allah razi.olsun canim .inşallah canim.insallah rabbim herkese bu duyguyu tattirsin evlat dunya meyvesi :) bu arada bende suan pendikteyim annemde

selam baştan olmadı deyip moralimizi bozmayalım canım .Çok zor günler yaşıyoruz biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu psikoloji gerçekten zor...

Canim benimde ilk 2 gun cok agrim vardi AMA suan Yok be semi olmasin diye dusuneyim sadece biraz gerginiz duygusaliz sonunu gorelim ona gore sonunda ya uzulecez ya sevincez

Sevgili Edanur ,

Senden çok yaşlı biri olarak sana söylüyorummmm...
Moralimizi yüksek tutacağız , pozitif olacağız ki , pozitifleri görelim...

bebeklerimiz için, hadiii amaaa

haklisiniz kizlar ama bu korkular beni yiyip bitiriyor insallsh hepimiz bebeklerime 9ay sonra kavusuruz

aksine bende epeydir pendiğe gitmiyorum bilseydim belki bende gelirdim gııı:) bugünde yaz havası vardı resmen arabada bunaldım.
ee fiyatlar baya yüksek bize göre yani:) eşim gebzeden pek istemiyodu ama bugün oradan bi siteyi gezdik dolaş dolaş yoruldm kafam döndü valla:) bi daireyi beyendik bakalım anlaşıcazmı aslında bende bu bölgeden uzaklaşmk istemiyorum ama hayırlısı. tabi sizin yine kulağınz açık olsun neredn nasip olacağı belli olmz:) inş şu gün işini ayarlıyalımda hoplama zıplamayı ayarlarız biz sadece üst tarafı oynatırz:)

kötü bişeymi acaba ya yüreğim aağzımda sürekli bişey olcak yavrucaklarıma diye

Canim.kotu iyi biz bilemeyiz ama genelde bu durumda Aspirini kestiklerini biliyirum seni korkutmak degil amavim sakin yanlis anlama ama dr unu aramanda fayda var biz kiymetli bebekler bekliyoruz :)

canim hayirli olsun benim de bugün transferi saymazsak 3.gunum bende bugun Ovulasyon testini yaptim hic birsey cikmadi sende ciktimi bide senin kaçıncı gunun ve kacinci gun embiryosu beni5.gun embiryosu

bulunur kuzum inşallah sıkma canını evet ya bu taraflardan olsa çok iyi olurdu valla gidip gelirdik birbirimize ...pendiğe gelseydin ne güzel olurdu hem tanışmış olurduk valla ..neyse inşallah bi dahaki sefer bulantıların nasıl geçtimi benim hala şiddetle devam ediyor ya .. dur özelden yazarım birzdan sana bilgileri bi dahakine inersek asagıya haber veririm sana :)) buluşuruz iyi olur benim içinde bizim akrabaların hepsi sakaryadalar burda kimse yok gerci kurstan arkadaslarım var ama fazla görüşemiyoruz onlarlada ..

Allah razi.olsun canim .inşallah canim.insallah rabbim herkese bu duyguyu tattirsin evlat dunya meyvesi :) bu arada bende suan pendikteyim annemde

aaaa ne güzel ya pendiğe yakın bir süre annecik olcak :) annene geldikçe sende bizim günlerimize katılırsın cnm bekleriz mutlaka ..gerçi bizde başlamadık daha ama :))

Canim.kotu iyi biz bilemeyiz ama genelde bu durumda Aspirini kestiklerini biliyirum seni korkutmak degil amavim sakin yanlis anlama ama dr unu aramanda fayda var biz kiymetli bebekler bekliyoruz :)

canım benim seninle alakalı değil zaten ben endişe ediyorum kendi kendime benim transfer sonrasıda lekelenmem oldu doktor normal olabilir dedi ama bu lekelenme gibi değil bildiğin zar parçası gibi bişiler...

kötü bişeymi acaba ya yüreğim aağzımda sürekli bişey olcak yavrucaklarıma diye

canım korkma kötü bişey yoktur ama ihmal etme doktorunun mutlaka özle telefonu vardır sende bence yarın gündüz ara ve bilgi al derim canım ...sonuçta sende tecrübesizsin bize sorsan bizde bişey bilmiyoruz en iyi fikri sana doktorun verecektir kuzum ..

bugün 5. günüm, düne kadar kasıklarım ağrıyordu sonra kesildi.. bugün olumsuzluğa umutsuzluğa kapıldım, hiç bir belirti sancı vs. yok.. boş yere ilaç alıyormuşum gibi geliyor..

canim bende ayni senin gibiyin 2.gun kasik agrim vardi bugun 3.gun hic yok ve ben habire agliyorum cok kotu beklemek bu 4.denemem ve hic birinde agrim sizim olmadi

canim senlen ayni gun Transferimiiz olmus benim 2.tabe 1.donmus denemem var hepside negatifti bu 4.denemem bana 3.tane blast embiryo transfer ettiler.
sende belirti felan varmi

canim hayirli olsun benim de bugün transferi saymazsak 3.gunum bende bugun Ovulasyon testini yaptim hic birsey cikmadi sende ciktimi bide senin kaçıncı gunun ve kacinci gun embiryosu beni5.gun embiryosu

hayırlı olsun canım benimde bugün transfer günümü saymazsak 3.günüm 27.martta transfer oldum benimde 5.gün embriyosu canım 2 tanecik senin tekmi bu arada bende 2 gündür yapıyorum ovulasyon testi dün hiç bişey yoktu bu günde çooooooooookkkkkkkkk sillliiiiiiikkkk çıktı gözle bile zor görülüyor normalde negatif biliyorsun bakalım yarın nasıl çıkıcak sende hergün yapıcanmı canım görüşelim takip edelim birbirimizi canım

hayırlısı canım uzak olsada bişekilde yine görüşürz inş zaten şuan net bi durumda yok bakalım nasip. bugün akşama doğru kötüydüm bi taraftan başım bi taraftanda midem sıkıştırınca baya kötü oldum ama şükür şuan daha iyiyim. yediklerimden sonra tiksinti geliyo böööhh oluyorum:) ama belirtilr için erken değilmi. benim önceki hamileliğimde 5.haftanın ortalarnda başlamştı anlamadım gitti:) buluşuruz inş güzel olur kııız:) tek zor olur herhalde gerçi benim akrabalr çok yakın ama pek görüşmüyorm zaten arkadaşlarnda bi kısmı gebzede bi kısmıda darıcada kaç sene oldu görüşemiyorz. senden pek bi farkım yok yani:) Allahtn annemlr abimler var onlarda bana yetiyo zaten...

aaaa ne güzel ya pendiğe yakın bir süre annecik olcak :) annene geldikçe sende bizim günlerimize katılırsın cnm bekleriz mutlaka ..gerçi bizde başlamadık daha ama :))

Super olurrr simdi eger hamile kalirsam bir grup acariz aralık anneleri die orada tum hamileligimizi beraber geciririz inşallah. Oglumdada oyle bir grubumuz vardi hatta bulusmalar hediyelesmeler duzenlemistik.

canım ayni gun transfer olmusuz 27mart benimde.
bana 3.tane blastosi embiryo transfer ettiler almanyada yasiyorum.
evet canim hergün yspicam evde bir sürü var normALDE silik cikar ama tuhaf olan hic cikmadi bugun normal gunlerde yapinca negatif olsa bile silik olur .
canim hep burdayim goruselim tabiki yoksa zaman gecmez ilk denemenmi

Super olurrr simdi eger hamile kalirsam bir grup acariz aralık anneleri die orada tum hamileligimizi beraber geciririz inşallah. Oglumdada oyle bir grubumuz vardi hatta bulusmalar hediyelesmeler duzenlemistik.

olur tabi canım neden olmasın bizde yaparız öyle hele şu test sonuçlarınız bir belli olsunda alalhın izniyle buluşuruz hep beraber :)güler eğleniriz zamanda cabuk gecer böylelikle :)

olur tabi canım neden olmasın bizde yaparız öyle hele şu test sonuçlarınız bir belli olsunda alalhın izniyle buluşuruz hep beraber :)güler eğleniriz zamanda cabuk gecer böylelikle :)

İnşallah canim.insallah

Oooo hadi bakalim bende baski am yapmaya senin hangi gundu transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…