sormadım doktora yarında devam ederse ararım bi bakalım nedicek ...
Arkadasim dr una mutlaka sor bu akintiyi belki kullandigin aspirin varsa kesebilir
yirim onun minnak pipisini rabbim birde kız evladı versin canım inşallah kuzuna kardeş olsun ...darısıda bizim bebiklere kardeş beklemeye inşallahh ..
selam baştan olmadı deyip moralimizi bozmayalım canım .Çok zor günler yaşıyoruz biliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bu psikoloji gerçekten zor...
Canim benimde ilk 2 gun cok agrim vardi AMA suan Yok be semi olmasin diye dusuneyim sadece biraz gerginiz duygusaliz sonunu gorelim ona gore sonunda ya uzulecez ya sevincez
Sevgili Edanur ,
Senden çok yaşlı biri olarak sana söylüyorummmm...
Moralimizi yüksek tutacağız , pozitif olacağız ki , pozitifleri görelim...
bebeklerimiz için, hadiii amaaa
canım benim ya çok saol bugün senden konuştuk eşimle pendik sahile inmistik biraz çay falan içelim hava alaım dedik eşim izmirdeydi saat 4 de geldi neyse söyledim ev bakıyorlarmış ama pahalıymış baya falan dedim kaça kadar bakıyolar dedi bizim sitede var ama oda pahalı geldi bana 225 bin istiyorlarmış 3artı 1 135 m kare sorarız buralarda bulunur uygun ev dedi ...dedim buluşcaz LPG li annelet günü yapcaz dedim yapın diyor ama zırt pırt hoplayıp zıplamayın diyor :)) sen nasılsın gününn güzel geçmiş viaporta bende belki 5 ay oldu gitmedim o kadar sıkıldım ki başka zaten buralarda gidecek yerim yok başka ...:)) bi orası var oda tat vermiyor artık
kötü bişeymi acaba ya yüreğim aağzımda sürekli bişey olcak yavrucaklarıma diye
bende öyle yığınla test aldım hazırldım bir yandanda ovu testi yapıyorum hani o daha erken gösteriyomuş ya sabırsız biz 9 ay nasıl beklicez bilmem zar gibi akıntım var benim bide 2 .günün akşamından beri ara ara geliyor anlam veremedim açık pembe kanlı gibi bildiğin zar gibi deri gibi tutunmamı oluyor acaba
aksine bende epeydir pendiğe gitmiyorum bilseydim belki bende gelirdim gııı:) bugünde yaz havası vardı resmen arabada bunaldım.
ee fiyatlar baya yüksek bize göre yani:) eşim gebzeden pek istemiyodu ama bugün oradan bi siteyi gezdik dolaş dolaş yoruldm kafam döndü valla:) bi daireyi beyendik bakalım anlaşıcazmı aslında bende bu bölgeden uzaklaşmk istemiyorum ama hayırlısı. tabi sizin yine kulağınz açık olsun neredn nasip olacağı belli olmz:) inş şu gün işini ayarlıyalımda hoplama zıplamayı ayarlarız biz sadece üst tarafı oynatırz:)
Allah razi.olsun canim .inşallah canim.insallah rabbim herkese bu duyguyu tattirsin evlat dunya meyvesi :) bu arada bende suan pendikteyim annemde
Canim.kotu iyi biz bilemeyiz ama genelde bu durumda Aspirini kestiklerini biliyirum seni korkutmak degil amavim sakin yanlis anlama ama dr unu aramanda fayda var biz kiymetli bebekler bekliyoruz :)
kötü bişeymi acaba ya yüreğim aağzımda sürekli bişey olcak yavrucaklarıma diye
bugün 5. günüm, düne kadar kasıklarım ağrıyordu sonra kesildi.. bugün olumsuzluğa umutsuzluğa kapıldım, hiç bir belirti sancı vs. yok.. boş yere ilaç alıyormuşum gibi geliyor..
meraba aranıza yeni katıldım evde yatarken bu topiği buldum ve dedimki kaderdaşlarım burada var benimde ayın 27 sinde tarsferim oldu beklemedeyim donmuş 2 tane ciğer parem benimledir inşalahhh 3.ve son olur bu 2 tane normal tüp bebek ve pozitif sonuçlar ama sonu hüsran inşalalhhh bu sefer mevlam hepimizzin yüzüne güler
canim hayirli olsun benim de bugün transferi saymazsak 3.gunum bende bugun Ovulasyon testini yaptim hic birsey cikmadi sende ciktimi bide senin kaçıncı gunun ve kacinci gun embiryosu beni5.gun embiryosu
bulunur kuzum inşallah sıkma canını evet ya bu taraflardan olsa çok iyi olurdu valla gidip gelirdik birbirimize ...pendiğe gelseydin ne güzel olurdu hem tanışmış olurduk valla ..neyse inşallah bi dahaki sefer bulantıların nasıl geçtimi benim hala şiddetle devam ediyor ya ..dur özelden yazarım birzdan sana bilgileri bi dahakine inersek asagıya haber veririm sana :)) buluşuruz iyi olur benim içinde bizim akrabaların hepsi sakaryadalar burda kimse yok gerci kurstan arkadaslarım var ama fazla görüşemiyoruz onlarlada ..
aaaa ne güzel ya pendiğe yakın bir süre annecik olcak :) annene geldikçe sende bizim günlerimize katılırsın cnm bekleriz mutlaka ..gerçi bizde başlamadık daha ama :))
hayırlı olsun canım benimde bugün transfer günümü saymazsak 3.günüm 27.martta transfer oldum benimde 5.gün embriyosu canım 2 tanecik senin tekmi bu arada bende 2 gündür yapıyorum ovulasyon testi dün hiç bişey yoktu bu günde çooooooooookkkkkkkkk sillliiiiiiikkkk çıktı gözle bile zor görülüyor normalde negatif biliyorsun bakalım yarın nasıl çıkıcak sende hergün yapıcanmı canım görüşelim takip edelim birbirimizi canım
Super olurrr simdi eger hamile kalirsam bir grup acariz aralık anneleri die orada tum hamileligimizi beraber geciririz inşallah. Oglumdada oyle bir grubumuz vardi hatta bulusmalar hediyelesmeler duzenlemistik.
olur tabi canım neden olmasın bizde yaparız öyle hele şu test sonuçlarınız bir belli olsunda alalhın izniyle buluşuruz hep beraber :)güler eğleniriz zamanda cabuk gecer böylelikle :)
hayırlı olsun canım benimde bugün transfer günümü saymazsak 3.günüm 27.martta transfer oldum benimde 5.gün embriyosu canım 2 tanecik senin tekmi bu arada bende 2 gündür yapıyorum ovulasyon testi dün hiç bişey yoktu bu günde çooooooooookkkkkkkkk sillliiiiiiikkkk çıktı gözle bile zor görülüyor normalde negatif biliyorsun bakalım yarın nasıl çıkıcak sende hergün yapıcanmı canım görüşelim takip edelim birbirimizi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?