İnşallah canim.insallah
canım ayni gun transfer olmusuz 27mart benimde.
bana 3.tane blastosi embiryo transfer ettiler almanyada yasiyorum.
evet canim hergün yspicam evde bir sürü var normALDE silik cikar ama tuhaf olan hic cikmadi bugun normal gunlerde yapinca negatif olsa bile silik olur .
canim hep burdayim goruselim tabiki yoksa zaman gecmez ilk denemenmi
Oooo hadi bakalim bende baski am yapmaya senin hangi gundu transfer
evettt yaaa normalde silik çıkar işte benim bugünkü öyle silik ama dün hiç bişi yoktu canım bu arada ilk dnemem değil benim 1 taze embriyo 1 tanede donmuş buda 3.donmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi...hadi bakalım bulddum kendime birini:)) benim gibi delüüü :)) nelerle karşılaşcaz bakalım bu testlerde hayırlısı olsun ya allah kucaklarımızı boş bırakmasın...
27 mart canım ovulasyon testimi yapıcan sende yanlışmı anladım yoksa :))))))
amin canim insallah bu son olur hepimiz icin.
canim hic belirtin yokmu senin benim dun yoktu ama ilk gün ve ugun ayak agrim cok vardi alnamadim hani baldir olsa tamam derim ama dizden asgsi agiriyor bide normalde kabizim transferden beri cok rahat cikiyorum afferdersin.
hersey tam tersine oldu.
diger denemelerinde belirtin varmiydi yoksa sende benim gibi hic belirti yasamadinmi onceki transferlerinde
Yok canim Ben sali gunu bir haftam Olcam kan testi vericem kizimda 7 ci gun 44 cikmisti AMA tabiki 12 gun Tekrar yapicam
canım bak bu ilk trnasferimden sonra açtığım konu bu
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/425826-transferden-sonra-10-gunum.html
herşey çok güzeldi tüm belirtiler vardı ama bebek yoktu 2.transferimde zaten hiç olmicak gibi geeliyordu şimdi herşey başka geliyor bir kere tedaviye başlamadan önce 73 kilodan 60 kiloya düştüm...çok önemliydi benim için malum pko var bende o yüzden çok daha fazla ümitliyim şuan. benim bu transferim biraz zor gerçekleşti rahim agzımı dönük dedi öyle bişiler dedi o an takılmadım çok fazla baya bi zor oldu sonrasında akşama kadar lekelenmem oldu sonra kesildi kasıklarım agrıyor ama transferden öncede agrı vardı benim dün ateşim 37 altına inmedi canım bugünde 36.7 lerde falan dolaşıyor bide dün akşamdan beri zzar gibi şeyler dökülüyor açık pembe renkte onlarada anlam verebilmiş değilim...
canım sana bişey sormak istiyorum ilk gebeliğinde sende erken belirtiler yaşadınmı ? benim çok mide bulantım ve baş agrılarım var hatta ayak tabanlarım yanıyor sıcaktan ölüyorum bu saatte camı çerçeveyi açtım ...ter basıyo beni
Canim teste 2 gun kala mide bulamtim oldu bide test gunu bacagim cok agridi uyuyamamistim.veee sonra 9 ay kustum berbat bi hamilelik gecirdim hic kilo almadim ustune 5 kilo verdim ama oglum 4 kilo dogdu teyzesi :)
kızlar hepinize hayırlı geceler rüyanızda bebişlerinizi görürsünüz inş...
amin canım sende bebişini gör rüyanda inşallah :)
özelden mesaj yine gelmedi galiba. dimi kız desem neolack kız zaten sende çok gençsin:) benim kocada şuan karşımda uyuyo:) ama yazık zavallım iki üç gündr grip gibi oyüzden banada geçer korkusuyla iki gündr oturma odasında yatıyo:)
evet mesajlarda sorun oluyor sanırım kuzum ...ahhhh ahhh yaşlandık biz artık :) zaten benimkininn normal halleridir tv izlerken sürekli şekerleme yapar :) attım onu salona ben mutfakta takılıyorum üzerinide örttüm uyanana kadar uyusun uyandırınca huysuz oluyor zaten bu aralar benimde siznir sistemimm karmakarışık biri bişey dese ağlıyorum en iyisi hiç ellemicem uyansın kendisi
anammmm benim hamilelik günlüğüme baksana tubiş neler yazıyor bebişimde neler değişmiş allahım ya sen nelere kadirsin :)
anammmm benim hamilelik günlüğüme baksana tubiş neler yazıyor bebişimde neler değişmiş allahım ya sen nelere kadirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?