Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

İnşallah canim.insallah

canım sana bişey sormak istiyorum ilk gebeliğinde sende erken belirtiler yaşadınmı ? benim çok mide bulantım ve baş agrılarım var hatta ayak tabanlarım yanıyor sıcaktan ölüyorum bu saatte camı çerçeveyi açtım ...ter basıyo beni

evettt yaaa normalde silik çıkar işte benim bugünkü öyle silik ama dün hiç bişi yoktu canım bu arada ilk dnemem değil benim 1 taze embriyo 1 tanede donmuş buda 3.donmuş 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi...hadi bakalım bulddum kendime birini:)) benim gibi delüüü :)) nelerle karşılaşcaz bakalım bu testlerde hayırlısı olsun ya allah kucaklarımızı boş bırakmasın...

amin canim insallah bu son olur hepimiz icin.
canim hic belirtin yokmu senin benim dun yoktu ama ilk gün ve ugun ayak agrim cok vardi alnamadim hani baldir olsa tamam derim ama dizden asgsi agiriyor bide normalde kabizim transferden beri cok rahat cikiyorum afferdersin.
hersey tam tersine oldu.
diger denemelerinde belirtin varmiydi yoksa sende benim gibi hic belirti yasamadinmi onceki transferlerinde

canım bak bu ilk trnasferimden sonra açtığım konu bu

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/425826-transferden-sonra-10-gunum.html

herşey çok güzeldi tüm belirtiler vardı ama bebek yoktu 2.transferimde zaten hiç olmicak gibi geeliyordu şimdi herşey başka geliyor bir kere tedaviye başlamadan önce 73 kilodan 60 kiloya düştüm...çok önemliydi benim için malum pko var bende o yüzden çok daha fazla ümitliyim şuan. benim bu transferim biraz zor gerçekleşti rahim agzımı dönük dedi öyle bişiler dedi o an takılmadım çok fazla baya bi zor oldu sonrasında akşama kadar lekelenmem oldu sonra kesildi kasıklarım agrıyor ama transferden öncede agrı vardı benim dün ateşim 37 altına inmedi canım bugünde 36.7 lerde falan dolaşıyor bide dün akşamdan beri zzar gibi şeyler dökülüyor açık pembe renkte onlarada anlam verebilmiş değilim...

kızlarrr bide kasıklarımı çok şişmiş hissediyorum buda bir belirtimidir hihihihihihii kendimle dalga geçer oldum iyiceee

canim inşaallah bu farkli olur ve Rabbim ikimizede ikiz evlat nasip eder.
bence o parca dedigin hem lekelenme olmussun bide jel kullaninca kati olup beraber cikmistir.ben ateşimi daha olcmedim onada baslim bari offf bakalim bugunler nasil gececek.

Canim teste 2 gun kala mide bulamtim oldu bide test gunu bacagim cok agridi uyuyamamistim.veee sonra 9 ay kustum berbat bi hamilelik gecirdim hic kilo almadim ustune 5 kilo verdim ama oglum 4 kilo dogdu teyzesi :)

Canim teste 2 gun kala mide bulamtim oldu bide test gunu bacagim cok agridi uyuyamamistim.veee sonra 9 ay kustum berbat bi hamilelik gecirdim hic kilo almadim ustune 5 kilo verdim ama oglum 4 kilo dogdu teyzesi :)

maşallah kuzuya :) benim de kötü gececek gibi görünüyor bakalım rabbim hayırlısını versin ..

amin canım sende bebişini gör rüyanda inşallah :)

özelden mesaj yine gelmedi galiba. dimi kız desem neolack kız zaten sende çok gençsin:) benim kocada şuan karşımda uyuyo:) ama yazık zavallım iki üç gündr grip gibi oyüzden banada geçer korkusuyla iki gündr oturma odasında yatıyo:)

evet mesajlarda sorun oluyor sanırım kuzum ...ahhhh ahhh yaşlandık biz artık :) zaten benimkininn normal halleridir tv izlerken sürekli şekerleme yapar :) attım onu salona ben mutfakta takılıyorum üzerinide örttüm uyanana kadar uyusun uyandırınca huysuz oluyor zaten bu aralar benimde siznir sistemimm karmakarışık biri bişey dese ağlıyorum en iyisi hiç ellemicem uyansın kendisi

anammmm benim hamilelik günlüğüme baksana tubiş neler yazıyor bebişimde neler değişmiş allahım ya sen nelere kadirsin :)

doğru mesajlarda sorun oluyo ama aslında bende pek beceremem bu topiğe üye olana kadar bilgisayrı elime alıpta birileriyle yazıştığım olmadı oyüzden bu işleri pek bilmiyorm daha yeni öğrendim bundanda kaynaklanabilir:) adamlar genelde öyle boşver biz keyfimize bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…