Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

galiba susam tanesi kadar oluyolarmş:)

kız daha çok minikler ya nasıl büyüyecek bunlar ya :))) boşver mesajı o zaman sonuçta telefonlarımız aldık bi sorun bişey olursa elimden geldiğince yardım ederim kuzum :)kız minnacık şeyler bizi bu kadar etkiliyor demekki ya hayret ettim valla :)

sen ne zannettin annesi boylarına bakmadan bize neler neler yapıyolar bi burdayız onagöre hee diyolar:) çarşamba test için gittiğimizde şimdi daha karınca, susam tanesi kadarlr demiş ben orayı duymamışm bugün eşimle ben göbüşümü severkn eşim dedi onlar daha minnacıklr die:)

buarda çok sağol canım aynı şekilde sende beni arayabilirsin

encok 20 ci haftadan sonra sanırım hızla büyüyorlarmış :)) ay nasıl dayancaz o güne kadar ya :)daha tekme atmaları var ..kalp atışları var offff offfff şimdiden o günleri görecekmiyim acaba diye düşünüyorum yaza kadar karnımızda büyür heralde :)

buarda çok sağol canım aynı şekilde sende beni arayabilirsin

çok saol bitanem benim :) sonuçta biz kader arkadasıyız bakalım ya cuma gün neler olcak tuba o kadar heyecanlıyımki sana bişey dicem ya tuba şimdi ben bir 7 ci günde birde 9 uncu günde test yaptım ya doktorum bu kadar yeterli dedi ama içim içimi yiyor acaba bir test daha yaptırsammı ki diyorum sence ne yaparım bugun 12 ci güne girdik ama napcagımı bilmiyorum tuba eşimde diyorki sen kendi kendine sıkıntı yapıyorsun gerek olsa doktor yap derdi diyor

sen zayıfsındr dediğim gibi zayıfların karnı daha çabuk belli oluyomş ama benim maşallh şimdiden göbüşüm var:) inş Rabbim hepimize sabır versn mecbur bekliyicez napalım:) peki sen akrabalarına komşularına filan söyledinmi durumunu hamileliğini?

evet ya facebooktan ilan ettim tüm herkese akrabalarada sadece babam var benim annem yok ne yazıkki sadece babama söyledim eşimide söyledi tüm akrabalarına kardeşlerine herkes sevinçten çıldırıyor şu anda :) bugün eşimle hamile pantolonu aldık en küçük bedenini giydim o bile bol geldi dedim eşime ben anca bunu son 2 ayımda giyerim çok özeniyorum ama hamile kıyafetlerine ama yok bana göre zaten şuanda giymekte anlamsız ama işte ilk heyecan :)

kız kendi kendine kuruntu yapma eşin doğru demiş bencede. gerçi bende çarşamba ilkini yapınca sonra yine testi tekrarlarım demiştim :) doktorm istememişti ama bugün yaptırdm rahatladım. sana hak veriyorm insan merak ediyo açıkçası. istersn son bidefa daha yaptır için rahat olur.

yarın acile gidip yaptırayım bakalım ne çıkacak sonuç tabi eşimi atlatabilirsem :) insan ister istemez korkuyor ya sevincim kursagımda kalsın istemiyorum

yaa gıcık demek o derecede zayıfsın:) banada aksine hamile kıyafetleri bile olmz herhalde anca geniş pileli filan olmadı lazım:)

yaa gıcık demek o derecede zayıfsın:) banada aksine hamile kıyafetleri bile olmz herhalde anca geniş pileli filan olmadı lazım:)

36 bedendim kuzum ama tedavideki ilaçlar biraz kilo yaptı bu sefer ..aman sağlıklı olsunda bebişler napim giymeyiveririmm hamiş kıyafeti :) ben sana bulurum hamiş kıyafeti merak etme sen ...

36 bedendim kuzum ama tedavideki ilaçlar biraz kilo yaptı bu sefer ..aman sağlıklı olsunda bebişler napim giymeyiveririmm hamiş kıyafeti :) ben sana bulurum hamiş kıyafeti merak etme sen ...

anam sanki çok kilo almışta şöyle böyle diyo:) sen beni görde gözün gönlün açılsın:) eşim artık sen hamile olursan penguenler gibi gidersn diyodu hep bakalım neolack:) seninle kıyafetlr bakıp alırız kız kendimize:)

iyi geceler arkadaslar ,
HAMILELERI gorunce sorayim dedim siz transferden sonra test gunune kadar jelden haric akintiniz varmiydi yoksa kurumuydunuz benim jelden haric hic akintim yok hatta jel bile akmiyor dogru duzgun

iyi geceler arkadaslar ,
HAMILELERI gorunce sorayim dedim siz transferden sonra test gunune kadar jelden haric akintiniz varmiydi yoksa kurumuydunuz benim jelden haric hic akintim yok hatta jel bile akmiyor dogru duzgun

sanada iyi geceler canım. benim jel haricinde akıntım yok halen daha kullanıyorm aynı yani. sadece jelin bi kısmı sonradan geliyo ve afedersn su gibi oluyo

iyi geceler arkadaslar ,

bnim akıntım vardı canım halada şiddetle devam ediyor suan ...

iyi geceler arkadaslar ,

su gbi derken ilacın geri kalan kalıntılarından hariç olark söyledm canım. yani iki türlü geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…