Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

sanada iyi geceler canım. benim jel haricinde akıntım yok halen daha kullanıyorm aynı yani. sadece jelin bi kısmı sonradan geliyo ve afedersn su gibi oluyo

canim benimde öyle oluyorda gece yatmsdan once jel kullaniyorum sabah uyaninca su gibi akiyor o kadar gun boyuncada kuruyum hic akintim olmuyor normalde akintim olur ama tedaviye basladiktan sonra kuruyum

alışverişe çıkalım hele bi netlik kazansında şu bebişlerin keseleri falan :) gezeriz ya hem zamanda gecer araba var nasılsa ben bırakırım seni hamiş halinle göndrmem biyerlere :)

canim benimde öyle oluyorda gece yatmsdan once jel kullaniyorum sabah uyaninca su gibi akiyor o kadar gun boyuncada kuruyum hic akintim olmuyor normalde akintim olur ama tedaviye basladiktan sonra kuruyum

he seninki farklı canım benim ilacın akıntısı gün boyu devam ediyo bazen dahada artıyo ama o ilaçtan işte su gibi oluyo

İyi gecelerrrrr
Beni unutmadınız dimi kızlar?
Sayfa sayfa tüm mesajları takip ediyorum ama yazmaya bugün fırsat bulamadım
Tüm gün alışverişteydik eşim dokuz aylık görümcem kaynanam ve ben
Bebek alışverişlerine yardım için. Her mağazaya girip çıktıkça bir yanım orda kaldı sanki
Buarada bizim tedavi gördüğümüzü vs eşim ve ben dışında bilen hiç kimse yok.
Saklamak böyle birgünde dahada zor oldu(
Bugün 9. Günü bitirdim. Ve bütün gün adet sancısı gibi derinden derinden bir sancım oldu
Ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Ağrılar artacak ve adet olcam diye ödüm koptu ama şimdi iyiyim.
Nolcak bu işin sonu Allahımmmmmm

Günaydınlaaarrr hem size hem bebislerinize
Bugun daha 3.gun resmen günler geçmiyor. Her gun okuyorum topigi mutlu haberleri görüp seviniyorum. Ama psikopat oldum resmen gece yatakta cok dondüm diye saga sola moralim bozuk simdi. Yumurta toplamandan beri karnımda kocaman sislik ve gaz var hala geçmedi. Gittikçe şişiyor resmen kocman göbeğim var ama cok hareket etmedim daha ilk iki gun diye azalmadı gazım resmen canim acıyor. Neyse bebisim orda olsun da yeter ki ben çekerim gazı sisligi. Günler çabuk geçse artik otururken bile düşünüyorum acaba bisi olur mu diye siz beni anladınız di mi

su gbi derken ilacın geri kalan kalıntılarından hariç olark söyledm canım. yani iki türlü geliyo

bnim akıntım vardı canım halada şiddetle devam ediyor suan ...

sanada iyi geceler canım. benim jel haricinde akıntım yok halen daha kullanıyorm aynı yani. sadece jelin bi kısmı sonradan geliyo ve afedersn su gibi oluyo

iyi geceler arkadaslar ,
HAMILELERI gorunce sorayim dedim siz transferden sonra test gunune kadar jelden haric akintiniz varmiydi yoksa kurumuydunuz benim jelden haric hic akintim yok hatta jel bile akmiyor dogru duzgun

Günaydınnn kızlarrr

Alıntılamaya tersten başlayınca böyle oldu ama jelin geri gelmesi ve akıntı konusunda benzer durumlar yaşıyoruz.

2 gündür jel biraz fazla geri gelmeye başladı,akıntım aynen su gibi... Çok alakasız gelebilir ama bir de şu var , eskiden satt 8.30 da bile kalkmaya zorlanan ben kargalar kahvaltısını etmeden uyanıyorum.Mesela bugün , Pazar di mi,yat uyu di mi...Saatler ileri alındı ona göre uyu di mi...

Cıkkk... olmadı yine erkenden ayaktayım.

Kocamcım kalksında beni gezmelere götürsün diye bekliyorum... Hava çok güzell... Şöyle ailecek bi gezelim.

Günaydınnn hepimize ,

Valla arkadaşım Rabbim kolaylık versin. Transferimin bugün 9.günü ama geçmiyor günler geçmiyor.

Yürümediğin sürece o gaz oluyor ve evdekilere pardon pardon diye diye gaz senfonisi dinletiyorsun.

Ben ilk evde tuvalete gittiğimde korkmuştum ,ya bir şey olursa diye...:18:Ama Rabbim nasip etti o korkum geçti...
Normalde hep kabız olan ben , bugünlerde olmuyorum bile. Tabii hep içtiğim suyumu bu aralar daha bir bol içiyorum.Sabahları da 2 gün kurusu kaysı aç karnına...

Çok şükür bugün yarın diye diye 9. güne geldim... Test günüm 7 nisan... Sakin sakin bekliyorum...

Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizin bize ceeee dediği günleri göstersin

canım, senin bugün 9. günse ayın 7 sine kadar bekleme bence, 11., 12. gün yap. hatta 10. günde genelde çıkıyor sonuç ama doktorlar genelde 12. gün diyorlar. senin test günün neden okadar uzun anlamadım....

Bence de cok uzun degil mi 7 Nisan'a kadar beklemek :) 12. Gun olmuyor mu bu test. Ayyy cok heyecanlı 3 gun sonra yap sen testi
Evde kac gündür sıkı yönetim ilan etti annemle kocam artik bigun biraz daha hareket etmek istiyorum ben de sikildim sürekli yatmaktan heryerim agriyor valla:)

Dün saat 9:45 itibari ile transferim gerçekleşti. bende dünden beri, biraz karın şişliği, mide bulantısı ve baş ağrısı var. bunlar sizde de oldumu ya da oluyormu. dün i de kustum. benden 28 yumurta topladılar, 25i üzerinde işlem yapmışlar, 4 ü döllenmiş. bizim embriyolar üzerinde çok çalışmışlar, bizi çok uğraştırdı dediler. sonunda 1 tane 1. kalite, 2. tane orta kalite elde etmişler Allahın izniyle. o birinci kaliteyi koydular, orta kaliteleri dondurttuk. hergün gidip halen benimlelermi diye baktırmak istiyorum, tabiki böyle şansım yok ve korkuyorum acaba boşamı girdim bu modlara diye. offfffffffffffffff. ama bu gün hamileliğimin birinci günü oluyor öylemi :)) 12 nisanda gebelik testi var, 3 nisanda öyle kontrole gel dediler, sanıyorum çok yumurtası olanları çağırmışlar 3 nisanda. ya 3 nisanda bende hiç bişey mi belli olmaz acaba? azıcık bile olsa artmazmı değerim, ya da ultrasonla görülmez mi? dün öğürüp kustum ya içimde dinmeyen korku var ((((((

Daha ilk gün sakin ol biraz:) meleğin seninle hisset ve inan herşey güzel olucak... Doktoruna söyleseydin yaşadıklarını.. Belki e 2 kan tahlili yaparlar3 nisanda genelde bazı yerler çağırıyor .. Sakin ol ve keyfini çıkart:) hamilesindir umarım herşey güzel olucak güzel haberlerini bekliyorum herkesin kucagı dolsun artıkkk!!!

kızlarrr ben 2.günden beri gebelik testi yapıyorum bugün 4.günün varla yok arası çizgi hayal meyal var ama yanlış değildir değilmi bu testler bakalım yarın 5.gün nasıl çıkıcak bide benim embriyolar blast ve 2 taneler heyecanlandım bide bugün baya bi akıntım başladı yumurta beyazı gibi ama pişmemiş hali :) jel falanda kullanmıyorum hadi bakalım hayırlısı testlere devam benden haberler bunlar erkenmi sizce görmek için hayalmi görüyorum haayalse öbürkülerde niye yok yoksa yanlış göstermiş olabilirmi...sabah ilk idrarada bakıyorum bu arada hepsine...

Kizlar ben bugün test yapmak istiyorim, ne kadar elim gitmesede!
Benim size sorum: idrar test yaparken. , sabah aksam farkediyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…