sanada iyi geceler canım. benim jel haricinde akıntım yok halen daha kullanıyorm aynı yani. sadece jelin bi kısmı sonradan geliyo ve afedersn su gibi oluyo
anam sanki çok kilo almışta şöyle böyle diyo:) sen beni görde gözün gönlün açılsın:) eşim artık sen hamile olursan penguenler gibi gidersn diyodu hep bakalım neolack:) seninle kıyafetlr bakıp alırız kız kendimize:)
alışverişe çıkalım hele bi netlik kazansında şu bebişlerin keseleri falan :) gezeriz ya hem zamanda gecer araba var nasılsa ben bırakırım senihamiş halinle göndrmem biyerlere :)[/
inş o günleride görürz canım:) kız Allah razı olsun gebe gebe yollamazmışta beni:)
canim benimde öyle oluyorda gece yatmsdan once jel kullaniyorum sabah uyaninca su gibi akiyor o kadar gun boyuncada kuruyum hic akintim olmuyor normalde akintim olur ama tedaviye basladiktan sonra kuruyum
kızlar tabletin şarjı bitiyo heran kapanabilir he:)
tamam kuzum şimdiden iyi geceler o zaman sana yarın görüşürüz :) öptüm kocaman :)
su gbi derken ilacın geri kalan kalıntılarından hariç olark söyledm canım. yani iki türlü geliyo
bnim akıntım vardı canım halada şiddetle devam ediyor suan ...
sanada iyi geceler canım. benim jel haricinde akıntım yok halen daha kullanıyorm aynı yani. sadece jelin bi kısmı sonradan geliyo ve afedersn su gibi oluyo
iyi geceler arkadaslar ,
HAMILELERI gorunce sorayim dedim siz transferden sonra test gunune kadar jelden haric akintiniz varmiydi yoksa kurumuydunuz benim jelden haric hic akintim yok hatta jel bile akmiyor dogru duzgun
Günaydınlaaarrr hem size hem bebislerinize
Bugun daha 3.gun resmen günler geçmiyor. Her gun okuyorum topigi mutlu haberleri görüp seviniyorum. Ama psikopat oldum resmen gece yatakta cok dondüm diye saga sola moralim bozuk simdi. Yumurta toplamandan beri karnımda kocaman sislik ve gaz var hala geçmedi. Gittikçe şişiyor resmen kocman göbeğim var ama cok hareket etmedim daha ilk iki gun diye azalmadı gazım resmen canim acıyor. Neyse bebisim orda olsun da yeter ki ben çekerim gazı sisligi. Günler çabuk geçse artik otururken bile düşünüyorum acaba bisi olur mu diyesiz beni anladınız di mi
Günaydınnn hepimize ,
Valla arkadaşım Rabbim kolaylık versin. Transferimin bugün 9.günü ama geçmiyor günler geçmiyor.
Yürümediğin sürece o gaz oluyor ve evdekilere pardon pardon diye diye gaz senfonisi dinletiyorsun.
Ben ilk evde tuvalete gittiğimde korkmuştum ,ya bir şey olursa diye...:18:Ama Rabbim nasip etti o korkum geçti...
Normalde hep kabız olan ben , bugünlerde olmuyorum bile. Tabii hep içtiğim suyumu bu aralar daha bir bol içiyorum.Sabahları da 2 gün kurusu kaysı aç karnına...
Çok şükür bugün yarın diye diye 9. güne geldim... Test günüm 7 nisan... Sakin sakin bekliyorum...
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizin bize ceeee dediği günleri göstersin
Günaydınnn hepimize ,
Valla arkadaşım Rabbim kolaylık versin. Transferimin bugün 9.günü ama geçmiyor günler geçmiyor.
Yürümediğin sürece o gaz oluyor ve evdekilere pardon pardon diye diye gaz senfonisi dinletiyorsun.
Ben ilk evde tuvalete gittiğimde korkmuştum ,ya bir şey olursa diye...:18:Ama Rabbim nasip etti o korkum geçti...
Normalde hep kabız olan ben , bugünlerde olmuyorum bile. Tabii hep içtiğim suyumu bu aralar daha bir bol içiyorum.Sabahları da 2 gün kurusu kaysı aç karnına...
Çok şükür bugün yarın diye diye 9. güne geldim... Test günüm 7 nisan... Sakin sakin bekliyorum...
Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizin bize ceeee dediği günleri göstersin
Dün saat 9:45 itibari ile transferim gerçekleşti. bende dünden beri, biraz karın şişliği, mide bulantısı ve baş ağrısı var. bunlar sizde de oldumu ya da oluyormu. dün i de kustum. benden 28 yumurta topladılar, 25i üzerinde işlem yapmışlar, 4 ü döllenmiş. bizim embriyolar üzerinde çok çalışmışlar, bizi çok uğraştırdı dediler. sonunda 1 tane 1. kalite, 2. tane orta kalite elde etmişler Allahın izniyle. o birinci kaliteyi koydular, orta kaliteleri dondurttuk. hergün gidip halen benimlelermi diye baktırmak istiyorum, tabiki böyle şansım yok ve korkuyorum acaba boşamı girdim bu modlara diye. offfffffffffffffff. ama bu gün hamileliğimin birinci günü oluyor öylemi :)) 12 nisanda gebelik testi var, 3 nisanda öyle kontrole gel dediler, sanıyorum çok yumurtası olanları çağırmışlar 3 nisanda. ya 3 nisanda bende hiç bişey mi belli olmaz acaba? azıcık bile olsa artmazmı değerim, ya da ultrasonla görülmez mi? dün öğürüp kustum ya içimde dinmeyen korku var((((((
4 ve 5 bende de sakin geçmişti.hatta yanılmıyorsam 5 akşamı adet olacakmışım gibi sancım olmuştu... ama dün ve bugün yine başladı bir şeyler...
Hoş ben bu aralar hapşursam , hamileyime yoruyorum yan neyse.
kizlar ben bugün test yapmak istiyorim, ne kadar elim gitmesede!
Benim size sorum: Idrar test yaparken. , sabah aksam farkediyormu?
Benim canim Sikkin bu Jeli killanamiyorum artik ileri gitmiyor iyice daralma var dr yarin soyleyecegim niye Boyle oldu ua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?