Aynı dert bende de var ama doktora sorulacak birsey mi normal mi bilemedim[/Q. Senin kacinci gun canim
Sabah ac karnina yap canimKizlar ben bugün test yapmak istiyorim, ne kadar elim gitmesede!
Benim size sorum: idrar test yaparken. , sabah aksam farkediyormu?
Aynı dert bende de var ama doktora sorulacak birsey mi normal mi bilemedim[/Q. Senin kacinci gun canim
Perşembe oldu transferim yani ogunu saymazsak uç daha:)
Sabah ac karnina yap canim
Vallahi dayanamadim testi yapdim bugün tam bir hafta oldu sonuc NEGATIV
OLMUCAK GALIBA, HAMILE KALAMICAM :-((
kızlarrr ben 2.günden beri gebelik testi yapıyorum bugün 4.günün varla yok arası çizgi hayal meyal var ama yanlış değildir değilmi bu testler bakalım yarın 5.gün nasıl çıkıcak bide benim embriyolar blast ve 2 taneler heyecanlandım bide bugün baya bi akıntım başladı yumurta beyazı gibi ama pişmemiş hali :) jel falanda kullanmıyorum hadi bakalım hayırlısı testlere devam benden haberler bunlar erkenmi sizce görmek için hayalmi görüyorum haayalse öbürkülerde niye yok yoksa yanlış göstermiş olabilirmi...sabah ilk idrarada bakıyorum bu arada hepsine...
Vallahi dayanamadim testi yapdim bugün tam bir hafta oldu sonuc NEGATIV
OLMUCAK GALIBA, HAMILE KALAMICAM :-((
canim ne güzel bi haber hangi testlen yapiyorsun ovulasyon testiylenmi yoksa normal hamilek testimi.
Benim canim Sikkin bu Jeli killanamiyorum artik ileri gitmiyor iyice daralma var dr yarin soyleyecegim niye Boyle oldu ua
kızlarrr ben 2.günden beri gebelik testi yapıyorum bugün 4.günün varla yok arası çizgi hayal meyal var ama yanlış değildir değilmi bu testler bakalım yarın 5.gün nasıl çıkıcak bide benim embriyolar blast ve 2 taneler heyecanlandım bide bugün baya bi akıntım başladı yumurta beyazı gibi ama pişmemiş hali :) jel falanda kullanmıyorum hadi bakalım hayırlısı testlere devam benden haberler bunlar erkenmi sizce görmek için hayalmi görüyorum haayalse öbürkülerde niye yok yoksa yanlış göstermiş olabilirmi...sabah ilk idrarada bakıyorum bu arada hepsine...
Kizlar ben bugün test yapmak istiyorim, ne kadar elim gitmesede!
Benim size sorum: idrar test yaparken. , sabah aksam farkediyormu?
trasferden sonra hergün test yapma işini burda öğrendim valla süpersiniz ne deyimm. heyecana etki oluyo negatif görmek kötü ama ne olur ne olmaz diye yapıyonuz meraktan ben henüz transfer aşamasında değilim ama bendee transferden sonra hamilelik testi alcem 8 10 tanee
ben şunu biliyorum sabahın ilk idrar testiyle hamilelik testi yapmayın yazıyodu hamilelik testinde yanlış bilmiyorsam ..
heheheh canım napalım merak işte en azında hergün yavaş yavaş alıştıra alıştıra negatifi alırız napalım bu arada sabah ilk idrarla yapılmayan testler ovulasyon testleri canım yanlış sonuç verir diye gebelik testleri ilk idrar la yapınız derler yıllardır böyle biliyorum ama sen yinede bildiğin gibi yap canımcım transferin ne zaman bu arada senin...yada hangi aşamadasın canımcım.
yok canım gebelik testinden bahsediyorum internette satılan ovulasyon testlerinin gebelik testlerinden laboquick marka ama stripmi diyolar onlarda ama nasıl çıktı biliyormusun yok gibi ama var gibide zor görülüyor öncekiler de yoktu bide ögleden sonra yaptım onda da göremedim sabah ilk idrarda çıkmış olabilir zaten ondada zor göründü.nebilim canım ya kafayı yedim iyice yarın sabah bidaha yapıcam bide ovulasyon testimde düne göre biraz daha koyulaşma var ama oda biliyorsun negatif olduğu zamankiler gibi nediyosun canım varmıdır sence 5.gün embriyo olduğu için bide 2 tane oldukları için gözükmüş olabilirler dimi hayalmi görüyorum yoksaaa...
Bugun gergin Durgun umutsuz mutsuz tRansferim oldu AMA Esimde Yok tek basina esim de cinde Tek basina transfer oldum geldim hava guzel disari ya cikamamak zorkızlar merhaba nasılsınız bakayım:)
canim valla eger silikse bile bence hamilesin insallahta oylesindir.yarin ilk idrarlan yap canim daha belki olur.
ben ovulasyonlan yapiyorum ama hamilelik testtine daha cesaretim yok benimde 5.gun embiryosu ama cok korkuyorum bosuna uzulmim diye.
bu arada belirtilerin devam ediyormu
Bugun gergin Durgun umutsuz mutsuz tRansferim oldu AMA Esimde Yok tek basina esim de cinde Tek basina transfer oldum geldim hava guzel disari ya cikamamak zor
o söylediğim zar gibi akıntı yok bugün allahıma bin şükür ama bugünde yumurta akı gibi akıntı başladı bide kasıklarımı çok şiş ve sertmiş gibi hissediyorum bide yatmaktanmı anlamadım çok yoruluyorum valla korkunun ecele faydası yokmuş dedim 2 . günü bşladım testlere en iyisi ama üzilmicemide biliyorum çünkü daha çok erken bide bugünküde çok hayal gibi ama var yani bakalım yarın ilk idrarda varsa biraz daha netleşebilir herhalde sen kısmetse testlere ne zaman başlican :))) sende belirti falan yokmu canım belirti diyorum ama olmayabilirmişte yanılıyor olabilirim de...
üzülmek yok canım bugün kaçıncı günün senin bide sabah ilk idrar çok önemli bence kaçıncı gün embriyosu bide oda önemli kan tahliline kadar üzülmicez canım...
bende belirti bir gun var bir gun yok tuhaf benimki biraz.
test yapmayi suanda düşünmüyorum ama ovulasyon testi yapiyorum ilk gunlerde hic yoktu bugun sillikte olsa cikti canim.
inşaallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?