Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Vallahi dayanamadim testi yapdim bugün tam bir hafta oldu sonuc NEGATIV
OLMUCAK GALIBA, HAMILE KALAMICAM :-((

Canim lutfen Hemen uzulme Ben kizimda 7 gun kan testi yapmistim 44 .56 cikmisti AMA idrarda 14 gun net cikti inanma Hemen yilma daha due kacinci gun ve kan testini gormeden 12 cu gun sonuc belli degil

canim ne güzel bi haber hangi testlen yapiyorsun ovulasyon testiylenmi yoksa normal hamilek testimi.

Vallahi dayanamadim testi yapdim bugün tam bir hafta oldu sonuc NEGATIV
OLMUCAK GALIBA, HAMILE KALAMICAM :-((

üzülmek yok canım bugün kaçıncı günün senin bide sabah ilk idrar çok önemli bence kaçıncı gün embriyosu bide oda önemli kan tahliline kadar üzülmicez canım...

canim ne güzel bi haber hangi testlen yapiyorsun ovulasyon testiylenmi yoksa normal hamilek testimi.

yok canım gebelik testinden bahsediyorum internette satılan ovulasyon testlerinin gebelik testlerinden laboquick marka ama stripmi diyolar onlarda ama nasıl çıktı biliyormusun yok gibi ama var gibide zor görülüyor öncekiler de yoktu bide ögleden sonra yaptım onda da göremedim sabah ilk idrarda çıkmış olabilir zaten ondada zor göründü.nebilim canım ya kafayı yedim iyice yarın sabah bidaha yapıcam bide ovulasyon testimde düne göre biraz daha koyulaşma var ama oda biliyorsun negatif olduğu zamankiler gibi nediyosun canım varmıdır sence 5.gün embriyo olduğu için bide 2 tane oldukları için gözükmüş olabilirler dimi hayalmi görüyorum yoksaaa...

Benim canim Sikkin bu Jeli killanamiyorum artik ileri gitmiyor iyice daralma var dr yarin soyleyecegim niye Boyle oldu ua

canım ben ilk transferimde kullanmıştım öyle bir sorunla karşılaşmamıştım iyice ileriye ittiriyomusun canım niye öyle oldu acaba...

trasferden sonra hergün test yapma işini burda öğrendim valla süpersiniz ne deyimm. heyecana etki oluyo negatif görmek kötü ama ne olur ne olmaz diye yapıyonuz meraktan ben henüz transfer aşamasında değilim ama bendee transferden sonra hamilelik testi alcem 8 10 tanee
ben şunu biliyorum sabahın ilk idrar testiyle hamilelik testi yapmayın yazıyodu hamilelik testinde yanlış bilmiyorsam ..

Kizlar ben bugün test yapmak istiyorim, ne kadar elim gitmesede!
Benim size sorum: idrar test yaparken. , sabah aksam farkediyormu?

sabah akşamı bilmem ama sabahın ilk idrarıyla yapılmamalı diye biliyorum ..

canim valla eger silikse bile bence hamilesin insallahta oylesindir.yarin ilk idrarlan yap canim daha belki olur.
ben ovulasyonlan yapiyorum ama hamilelik testtine daha cesaretim yok benimde 5.gun embiryosu ama cok korkuyorum bosuna uzulmim diye.
bu arada belirtilerin devam ediyormu

o söylediğim zar gibi akıntı yok bugün allahıma bin şükür ama bugünde yumurta akı gibi akıntı başladı bide kasıklarımı çok şiş ve sertmiş gibi hissediyorum bide yatmaktanmı anlamadım çok yoruluyorum valla korkunun ecele faydası yokmuş dedim 2 . günü bşladım testlere en iyisi ama üzilmicemide biliyorum çünkü daha çok erken bide bugünküde çok hayal gibi ama var yani bakalım yarın ilk idrarda varsa biraz daha netleşebilir herhalde sen kısmetse testlere ne zaman başlican :))) sende belirti falan yokmu canım belirti diyorum ama olmayabilirmişte yanılıyor olabilirim de...

Bugun gergin Durgun umutsuz mutsuz tRansferim oldu AMA Esimde Yok tek basina esim de cinde Tek basina transfer oldum geldim hava guzel disari ya cikamamak zor

canım biliyorum eşinin yanında olmaması illaki zor bi durumdur ama lütfen bebişin için pozitif şeyler düşün bak negüzel seninle birlikte artık tek değilsin lütfen morelini yüksek tutki güzel günler hayırlı sonuçlar alasın. evet başkaları gibi dışarıya pek çıkamıyorz ama ilerde bebişinle doya doya gezip dolaşırsn inş:) biraz sabret ileriki haftalarda yavaş yavaş çıkarsn canım

bende belirti bir gun var bir gun yok tuhaf benimki biraz.
test yapmayi suanda düşünmüyorum ama ovulasyon testi yapiyorum ilk gunlerde hic yoktu bugun sillikte olsa cikti canim.
inşaallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz

üzülmek yok canım bugün kaçıncı günün senin bide sabah ilk idrar çok önemli bence kaçıncı gün embriyosu bide oda önemli kan tahliline kadar üzülmicez canım...

Sabah idrari deyildi , belki aptalik etim.
3. gün embriyosu ve bugün tam bir hafta oldu, bilmiyorum ..
Ne leke var, ne kanama var , akinti var oda fitil geri geliyor beyaz beyaz

bende belirti bir gun var bir gun yok tuhaf benimki biraz.
test yapmayi suanda düşünmüyorum ama ovulasyon testi yapiyorum ilk gunlerde hic yoktu bugun sillikte olsa cikti canim.
inşaallah hepimiz bebeklerimize kavusuruz

canımmm ben deminde test yaptım çıkmadı demiştim yaa ondada silikkkk hayyyaaalll bir çizgi belirdi önceki gibi ama daha görünür gibi sanki ayyy inşallah hamilelikte LH hormonu daha çabuk çıkarmış idrarda diye biliyorum hadi bakalım hayırlısı benimkide belirgin çıkıyor ovulasyonda ama negatif hali gibi bilirsin ....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…