Sabah idrari deyildi , belki aptalik etim.
3. gün embriyosu ve bugün tam bir hafta oldu, bilmiyorum ..
Ne leke var, ne kanama var , akinti var oda fitil geri geliyor beyaz beyaz
Bugun gergin Durgun umutsuz mutsuz tRansferim oldu AMA Esimde Yok tek basina esim de cinde Tek basina transfer oldum geldim hava guzel disari ya cikamamak zor
canımmm ben deminde test yaptım çıkmadı demiştim yaa ondada silikkkk hayyyaaalll bir çizgi belirdi önceki gibi ama daha görünür gibi sanki ayyy inşallah hamilelikte LH hormonu daha çabuk çıkarmış idrarda diye biliyorum hadi bakalım hayırlısı benimkide belirgin çıkıyor ovulasyonda ama negatif hali gibi bilirsin ....:)
vallahi karışık duygulardayız test günü yaklaşıyor bugün 7.günüm.Hayırlısı bakalım....kızlar merhaba nasılsınız bakayım:)
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun.Dün saat 9:45 itibari ile transferim gerçekleşti. bende dünden beri, biraz karın şişliği, mide bulantısı ve baş ağrısı var. bunlar sizde de oldumu ya da oluyormu. dün i de kustum. benden 28 yumurta topladılar, 25i üzerinde işlem yapmışlar, 4 ü döllenmiş. bizim embriyolar üzerinde çok çalışmışlar, bizi çok uğraştırdı dediler. sonunda 1 tane 1. kalite, 2. tane orta kalite elde etmişler Allahın izniyle. o birinci kaliteyi koydular, orta kaliteleri dondurttuk. hergün gidip halen benimlelermi diye baktırmak istiyorum, tabiki böyle şansım yok ve korkuyorum acaba boşamı girdim bu modlara diye. offfffffffffffffff. ama bu gün hamileliğimin birinci günü oluyor öylemi :)) 12 nisanda gebelik testi var, 3 nisanda öyle kontrole gel dediler, sanıyorum çok yumurtası olanları çağırmışlar 3 nisanda. ya 3 nisanda bende hiç bişey mi belli olmaz acaba? azıcık bile olsa artmazmı değerim, ya da ultrasonla görülmez mi? dün öğürüp kustum ya içimde dinmeyen korku var((((((
Selam canım bizde aynıyız inan herkes yaşıyor aynı duyguları buraya giren burayı okuyan herkes.Seni çok iyi anlıyorum.Emin ol herkes anlıyor seni.Rabbim yardımcımız olsun....Günaydınlaaarrr hem size hem bebislerinize
Bugun daha 3.gun resmen günler geçmiyor. Her gun okuyorum topigi mutlu haberleri görüp seviniyorum. Ama psikopat oldum resmen gece yatakta cok dondüm diye saga sola moralim bozuk simdi. Yumurta toplamandan beri karnımda kocaman sislik ve gaz var hala geçmedi. Gittikçe şişiyor resmen kocman göbeğim var ama cok hareket etmedim daha ilk iki gun diye azalmadı gazım resmen canim acıyor. Neyse bebisim orda olsun da yeter ki ben çekerim gazı sisligi. Günler çabuk geçse artik otururken bile düşünüyorum acaba bisi olur mu diyesiz beni anladınız di mi
trasferden sonra hergün test yapma işini burda öğrendim valla süpersiniz ne deyimm. heyecana etki oluyo negatif görmek kötü ama ne olur ne olmaz diye yapıyonuz meraktan ben henüz transfer aşamasında değilim ama bendee transferden sonra hamilelik testi alcem 8 10 tanee
ben şunu biliyorum sabahın ilk idrar testiyle hamilelik testi yapmayın yazıyodu hamilelik testinde yanlış bilmiyorsam ..
heheheh canım napalım merak işte en azında hergün yavaş yavaş alıştıra alıştıra negatifi alırız napalım bu arada sabah ilk idrarla yapılmayan testler ovulasyon testleri canım yanlış sonuç verir diye gebelik testleri ilk idrar la yapınız derler yıllardır böyle biliyorum ama sen yinede bildiğin gibi yap canımcım transferin ne zaman bu arada senin...yada hangi aşamadasın canımcım.
kızlar ben geçen seferki tüp denememde test günümden bir gün önce evde test yaptım pazitif çıktı .ikinci çizgi hafiften silikti.çok sevindik,kesin hamileyim dedik.ama ertesi gün kan değerim 3.17 çıktı yıkıldık.dra test yaptık pozitif çıkmıştı deyince yapmasaydınız keşke dedi,dr kesinlikle test yapmayı önermiyor,helede her gün yapmak moral olarak çok etkiler bizleri,stres bebeklerimizin tutunmasını etkiliyor bunu unutmayın!
Sabah idrari deyildi , belki aptalik etim.
3. gün embriyosu ve bugün tam bir hafta oldu, bilmiyorum ..
Ne leke var, ne kanama var , akinti var oda fitil geri geliyor beyaz beyaz
bugün 6. günüm, sahile indik hava çok güzeldi, iyi geli psikolojime diye düşündük, arkadaşlar da geldi, ikisinin küçük çocuğu vardı ve yine aynı muhabbet, ee sizden bekliyoruz artık yapın artık... çok sinirlendim ama bişey söylemedim.. insanlar nekadar anlayışsız böyle hayret ediyorum.. belki bi sorun vardır neden soralım demezler... ya ben kimseye böyle bi şey sormazdım eskiden de.. banane , aklıma bile gelmezdi bu tür şeyler, insanların özel hayatına bir şekilde maydanos olmadan edemiyorlar sanki.. neden çocuk yapmıyorsunuz... sanki yapan ya da yapmayan biziz.. veren de vermeyen de Rabbim.. elimizden geleni yapsak da yapabileceğimiz bir yere kadar işte..
Allahım... bize sabır ver, güç ver..
selam kizlar
zaman gecmek bilmiyor bugun 5.gunum sanki dunya durmus gibi evde yalnizim esimde calisiyor.
ben kendindeki belirtileri anlamadim bir gun agrim var bir gun yok mesela dun kasik ve ayak agrilarim coktu bugun hic birsey yok.
off ya nasil gececek
olsun canım 7 gün olsun herkes aynı değil ya sende belki 10.gün çıkıcak belki daha geç bide belirtilere takılma benim ilk transferimde bütün belirtiler vardı ama bebek yoktu slogan oldu buda bende takılma kan testine kadarda kendinide bebişlerinide üzme ....
Canim belirti arama kafani direk oraya endekslemissin benimde koca Yok hafta sonlari zaten hic gecmiyor
canim valla eger silikse bile bence hamilesin insallahta oylesindir.yarin ilk idrarlan yap canim daha belki olur.
ben ovulasyonlan yapiyorum ama hamilelik testtine daha cesaretim yok benimde 5.gun embiryosu ama cok korkuyorum bosuna uzulmim diye.
bu arada belirtilerin devam ediyormu
Yalniz ben anlamadim ovulation test le neye bakmis oluyorsun, ne görebiliyorsun???
canim gebelik forumundaki kizlar yumurtladiktan 6gun sonra felan tekrar bu test yapinca koyu cikiyorrmus ve adetleri gecince hamile oldugunu ogrenmisler.
genelde lh hormonu yumurtladiktan sonra tekrar yukselirse hamilelik var demektir.
okudugum kadariylan boyle ama herkeste cikacak diye birseyde yok bakalim cikacakmi bende aslinda hic yapmakta istemiyorum moralim bozulur diye.
bugün 6. günüm, sahile indik hava çok güzeldi, iyi geli psikolojime diye düşündük, arkadaşlar da geldi, ikisinin küçük çocuğu vardı ve yine aynı muhabbet, ee sizden bekliyoruz artık yapın artık... çok sinirlendim ama bişey söylemedim.. insanlar nekadar anlayışsız böyle hayret ediyorum.. belki bi sorun vardır neden soralım demezler... ya ben kimseye böyle bi şey sormazdım eskiden de.. banane , aklıma bile gelmezdi bu tür şeyler, insanların özel hayatına bir şekilde maydanos olmadan edemiyorlar sanki.. neden çocuk yapmıyorsunuz... sanki yapan ya da yapmayan biziz.. veren de vermeyen de Rabbim.. elimizden geleni yapsak da yapabileceğimiz bir yere kadar işte..
Allahım... bize sabır ver, güç ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?