Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Sabah idrari deyildi , belki aptalik etim.
3. gün embriyosu ve bugün tam bir hafta oldu, bilmiyorum ..
Ne leke var, ne kanama var , akinti var oda fitil geri geliyor beyaz beyaz

olsun canım 7 gün olsun herkes aynı değil ya sende belki 10.gün çıkıcak belki daha geç bide belirtilere takılma benim ilk transferimde bütün belirtiler vardı ama bebek yoktu slogan oldu buda bende takılma kan testine kadarda kendinide bebişlerinide üzme ....

Bugun gergin Durgun umutsuz mutsuz tRansferim oldu AMA Esimde Yok tek basina esim de cinde Tek basina transfer oldum geldim hava guzel disari ya cikamamak zor

eşinin yanında olmayışı kötü olmuş ama sen iyi düşün bebişlerinle beraber karşılican babaalrını negüzel bu arada güzel havalara bende bozuluyorum millet sokaklarda biz evde offf ama olsun bizde yaza bebeklerimizle gireriz inşallahhh

hadi hayirlisi bakalim nr olccak sonunda kafayi yemesek iyidir

Bugün hava çok güzel ve güneşli.eşim dışarı çıktı geldi az önce.evin çıkışında büyük bi tepe var olmasa çıkardım.İNŞAALLAH sonumuz da hava gibi güzel olur hepimizin....

Merhaba canım tedavin hayırlı olsun.

Selam canım bizde aynıyız inan herkes yaşıyor aynı duyguları buraya giren burayı okuyan herkes.Seni çok iyi anlıyorum.Emin ol herkes anlıyor seni.Rabbim yardımcımız olsun....

Son düzenleme:

Sabah idrari deyildi , belki aptalik etim.
3. gün embriyosu ve bugün tam bir hafta oldu, bilmiyorum ..
Ne leke var, ne kanama var , akinti var oda fitil geri geliyor beyaz beyaz

canım senle benim durumlar çok benzer!benim transfer 5. gün yapıldı orta kaliteymiş embriyolar.7.günüm bugün.hiç leke kanama bendede olmadı.akıntıda olmadı.dün sadece fitil pelte pelte geldi biraz başkada hiç bişey yok.sonumuz hayrolsun inşallah

bugün 6. günüm, sahile indik hava çok güzeldi, iyi geli psikolojime diye düşündük, arkadaşlar da geldi, ikisinin küçük çocuğu vardı ve yine aynı muhabbet, ee sizden bekliyoruz artık yapın artık... çok sinirlendim ama bişey söylemedim.. insanlar nekadar anlayışsız böyle hayret ediyorum.. belki bi sorun vardır neden soralım demezler... ya ben kimseye böyle bi şey sormazdım eskiden de.. banane , aklıma bile gelmezdi bu tür şeyler, insanların özel hayatına bir şekilde maydanos olmadan edemiyorlar sanki.. neden çocuk yapmıyorsunuz... sanki yapan ya da yapmayan biziz.. veren de vermeyen de Rabbim.. elimizden geleni yapsak da yapabileceğimiz bir yere kadar işte..
Allahım... bize sabır ver, güç ver..

Canim insanlar lag olsun diye soylerler AMA karsisindakini hic dusunmezler banana derlerdi bende Benim yerime sen yapmissinya yeter diyincee susuyorlardi takma kafana

selam kizlar
zaman gecmek bilmiyor bugun 5.gunum sanki dunya durmus gibi evde yalnizim esimde calisiyor.
ben kendindeki belirtileri anlamadim bir gun agrim var bir gun yok mesela dun kasik ve ayak agrilarim coktu bugun hic birsey yok.
off ya nasil gececek

Canim belirti arama kafani direk oraya endekslemissin benimde koca Yok hafta sonlari zaten hic gecmiyor

Allahim herseyin hayirlisini versin , benim umudum iyice azaldi

Canim belirti arama kafani direk oraya endekslemissin benimde koca Yok hafta sonlari zaten hic gecmiyor

ah canim ne yapim iste bende belirti olursa olmustur diyorum ne bilim bilim belirti olmayincada olmadi felan diyorum yine.
cok sıkıci birgun artik gun gun sayacagiz ne yapalim senin test günün ne zaman

Yalniz ben anlamadim ovulation test le neye bakmis oluyorsun, ne görebiliyorsun???

Yalniz ben anlamadim ovulation test le neye bakmis oluyorsun, ne görebiliyorsun???

canim gebelik forumundaki kizlar yumurtladiktan 6gun sonra felan tekrar bu test yapinca koyu cikiyorrmus ve adetleri gecince hamile oldugunu ogrenmisler.
genelde lh hormonu yumurtladiktan sonra tekrar yukselirse hamilelik var demektir.
okudugum kadariylan boyle ama herkeste cikacak diye birseyde yok bakalim cikacakmi bende aslinda hic yapmakta istemiyorum moralim bozulur diye.

Peki o test de sabah idrari yla test yapiyorsun?

canım haklısın bende çok sinirleniyorum ama boşver takma kafanı. banada çok söyliyen oluyo birazda göbek olunca aaa yoksa varmı filan die saçma düdük sorular soruyolr bende senin gibi aksine kimseye öyle bişey sormam belki kalbi kırılır banane die. arkadaşlarda çok laf vururdu aaa hepimizin çifter çifter oldu tembel sen nie duruyosn gibi.. oyüzden akrabalarımlada arkadaşlarımlada arama mesafe koydum çok nadir görürüm ooohh böyle daha rahatım:) buarada çocuklu olanlarıda baya sinir ediyorum sizkendi halinize bakın zavallılar benim gibi rahat rahat keyifli oturamıyosunz ben gezip tozup keyfime bakıyorum sonra yapıcam diyorm deli oluyolar:) ileride senide görücem diyolar ama çokta tınn:) dengesiz insan çok kafaya takmamak lazım sonuçta veren Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…