u
Öncelikle tebrik ediyorum çok güzel bir haber.konu sahibi olarak bizede uğur getirirsin inşallah
Darısı bize
Merhaba canım ne mutlu sana bu güzel duyguyu yaşamışsın.Hayırlı olsun.Bize ve bizim durumumuzda olan hatta bizden daha kötü durumda olan herkese de dua edelim İNŞALLAH.Rabbim bize de tattır bu duyguyu....(amin)
Canim senior actiginn topic ugurlu geldi insallah bu ugur bizlere sans getirir bizlere dua Edin massallah 2 birde ama dikkatli ol annesi onlara iyi bak Allah tamamini erdirsin insallah
Tüylerimi diken diken etti mesajın.Benim de 2 embriyo transferim yapıldı ve ben ikisinin de tuttuğuna inanıyorum. Bir an kendi hamilelik haberimi almışım gibi oldum.
Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin , hiç bırakmasınlar annelerini bebişlerin. Kucağına aldığın günü de görürüz hep beraber.
Bugün senin mesajınla güzel başladı , hep böyle sürmesini nasip etsin Rabbim.
Peki o test de sabah idrari yla test yapiyorsun?
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inş. bi sorum olacaktı senin kaçıncı gün transferiydi ve 12.gün değerin kaçtı?
İyi akşamlar kader arkadaslarım
Sayfa sayfa tüm mesajları takip ediyorum ama yazmaya pek fırsat bulamadım
Dün Tüm gün alışverişteydik eşim dokuz aylık görümcem kaynanam ve ben
Bebek alışverişlerine yardım için. Her mağazaya girip çıktıkça bir yanım orda kaldı sanki
Buarada bizim tedavi gördüğümüzü vs eşim ve ben dışında bilen hiç kimse yok.
Saklamak böyle birgünde dahada zor oldu(
Bugün 10. Günüm.Ve dün bütün gün adet sancısı gibi derinden derinden bir sancım oldu
Ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Ağrılar artacak ve adet olcam diye ödüm koptu ama şimdi iyiyim.
Bu belirtilerin yada belirtisizliklerin tamamı psikolojik diye düşünüyorum
Kendimize pozitif enerji vermek zorundayız bence
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve pozitif sonuçlar almayı hepimize nasip etsin insallah.
sağol canım darsı sana da olsun ....benim 3. gün embriyosuydu....9.gün değerim 117 di. 12. gün 595 ti canım....
canim gebelik forumundaki kizlar yumurtladiktan 6gun sonra felan tekrar bu test yapinca koyu cikiyorrmus ve adetleri gecince hamile oldugunu ogrenmisler.
genelde lh hormonu yumurtladiktan sonra tekrar yukselirse hamilelik var demektir.
okudugum kadariylan boyle ama herkeste cikacak diye birseyde yok bakalim cikacakmi bende aslinda hic yapmakta istemiyorum moralim bozulur diye.
inşallah canım senin de tutat ikisi de ....rabbim dileyen herkese versin inşallahhhhhh....inşallah bu topik hamile haberleri ile dolup taşar.....
sağol canım darsı sana da olsun ....benim 3. gün embriyosuydu....9.gün değerim 117 di. 12. gün 595 ti canım....
sende sağol canım. benimde bugün 16.günüm dün dayanamadım ikinci testi yapmaya gittim şükür 629'dan 1775'e yükselmiş değerim.Rabbime hamd olsun... inş hepimiz bebişlerimizi sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız...
Biliyormusunuz neyi farketim, ilk hafta insan test günü geliyormu diyor, bir hafta gecdikten sonra su birhafta gecmesin diyorsun, resmem negativ haberden tirsiyor insan....
ayy ne güzell test sonucuu, yerimm onu benn
Maşallah Subhanallah , darısı başımıza
anammmm benim hamilelik günlüğüme baksana tubiş neler yazıyor bebişimde neler değişmiş allahım ya sen nelere kadirsin :)
çok sağol canım Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınz. Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inş. şükür değerim güzel yükselmiş ama bu sabah afedersn tuvallette biraz zorlandım şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı kendime nazar ettim herhalde. ya aslında kabız değilim ama biraz zorlanınca acaba bebişlerime bişey filan oldumu die ödüm koptusonrada dışarıya çıktık ister istemez araba sarsıyo eve gelince kendimede kızdım çıkmasam neyim eksilecek sanki bi sabredemiyorum gerçi hep evdeyimde haftasonları pek dayanamıyorum işte...
acaba yarın öbürgün tekrarmı test yaptırayım diyorum eşimde kızınca bişey diyemedim daha...
bence 2 gün bekle ve yaptır... bu eşlerde her şeye karışmasınlar yahuu..
Hani esas olan 2 günde katlanması ya...hem bu arada sen test için verdiğin kanı toparlarsın hem de 2 günlük ara geçmiş olur.
bu arada hiç karnın kaşınıyor mu senin...:26:
ben de bir garip kaşıntı ara ara..annem bebeklerin büyüdükçe karın dokun genişliyor diyor... kan testini zor beklerim ben böyle giderse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?