Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

İyi akşamlar kader arkadaslarım
Sayfa sayfa tüm mesajları takip ediyorum ama yazmaya pek fırsat bulamadım
Dün Tüm gün alışverişteydik eşim dokuz aylık görümcem kaynanam ve ben
Bebek alışverişlerine yardım için. Her mağazaya girip çıktıkça bir yanım orda kaldı sanki
Buarada bizim tedavi gördüğümüzü vs eşim ve ben dışında bilen hiç kimse yok.
Saklamak böyle birgünde dahada zor oldu(
Bugün 10. Günüm.Ve dün bütün gün adet sancısı gibi derinden derinden bir sancım oldu
Ağrı kesici içmek zorunda kaldım. Ağrılar artacak ve adet olcam diye ödüm koptu ama şimdi iyiyim.

Bu belirtilerin yada belirtisizliklerin tamamı psikolojik diye düşünüyorum
Kendimize pozitif enerji vermek zorundayız bence
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve pozitif sonuçlar almayı hepimize nasip etsin insallah.

Merhaba canım ne mutlu sana bu güzel duyguyu yaşamışsın.Hayırlı olsun.Bize ve bizim durumumuzda olan hatta bizden daha kötü durumda olan herkese de dua edelim İNŞALLAH.Rabbim bize de tattır bu duyguyu....(amin)

inşallah canım herkes bu duyguyu yaşar...rabbim dileyen herkese versin inşallahhhhhh........

Canim senior actiginn topic ugurlu geldi insallah bu ugur bizlere sans getirir bizlere dua Edin massallah 2 birde ama dikkatli ol annesi onlara iyi bak Allah tamamini erdirsin insallah

inşallah canım uğurlu olur herkese....elimden geldiğince dikkat ediyorum kendime ,inşallah kucağıma almak da nasip olur....inşallah herkesin sağlıklı hayırlı bebekleri olur...

inşallah canım senin de tutat ikisi de ....rabbim dileyen herkese versin inşallahhhhhh....inşallah bu topik hamile haberleri ile dolup taşar.....

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride gösterir inş. bi sorum olacaktı senin kaçıncı gün transferiydi ve 12.gün değerin kaçtı?

sağol canım darsı sana da olsun ....benim 3. gün embriyosuydu....9.gün değerim 117 di. 12. gün 595 ti canım....

amin canim insallah hepimizin positif olur.
canim senin test günün ne zaman cogu bitmis ne guzel bitirmissin sen ben hep buna inanirim eger adet sancisi cekiyorsun kesinlikle hamilesin gordugum kadariylan positif alanlarin cogu adet sancisi cektigini soyluyorlar.
bu benim 4.denemem ve hic birinde agri sizim olmadi bakalim bunda olacakmi .
bugun 4.gunim fazla bi belirtim yok

sağol canım darsı sana da olsun ....benim 3. gün embriyosuydu....9.gün değerim 117 di. 12. gün 595 ti canım....

masallah canim hayirli olsun.
bende 4.gunumdeyim canim senin hic belirtin oldumu ve idrar testi yaptinmi hic.

Biliyormusunuz neyi farketim, ilk hafta insan test günü geliyormu diyor, bir hafta gecdikten sonra su birhafta gecmesin diyorsun, resmem negativ haberden tirsiyor insan....

inşallah canım senin de tutat ikisi de ....rabbim dileyen herkese versin inşallahhhhhh....inşallah bu topik hamile haberleri ile dolup taşar.....

bu topik uğurlu topik... herkes hamile haberini alacak, biliyorum ben...

senin ikiz değil mi , 9. gün değerin 117 ve 12.gün 595 olduğuna göre...
sanırım benimki de 3.gün embriyosu... 21 martta toplandılar,23 martta 2 tane bebişimi transfer ettiler. o gün bu gün bekliyoruz işte...

ama selcan beni tutacak test yapmayacağım doktorumun dediği güne kadar...ama sen böyle yazınca daaa.... selcannn tut beniiii

sende sağol canım. benimde bugün 16.günüm dün dayanamadım ikinci testi yapmaya gittim şükür 629'dan 1775'e yükselmiş değerim.Rabbime hamd olsun... inş hepimiz bebişlerimizi sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız...

ayy ne güzell test sonucuu, yerimm onu benn

Maşallah Subhanallah , darısı başımıza

Biliyormusunuz neyi farketim, ilk hafta insan test günü geliyormu diyor, bir hafta gecdikten sonra su birhafta gecmesin diyorsun, resmem negativ haberden tirsiyor insan....

hahh arkadaşımm aynenn öyleee

bak 1 haftayı devirdim bile..yatarken nasıl geçecek diyordumm... şimdi bu bir hafta geçecek Rabbim nasip ettiyse, test günüm gelecek

Pozitifi görenlerden olalım tüm bekleyenler,hayırlı bekleyişler geçirelim,sağlıklı hamileliklerimiz olsun,sağlıkla büyütelim,kucağımıza alalım.Aminnn

ayy ne güzell test sonucuu, yerimm onu benn

Maşallah Subhanallah , darısı başımıza

çok sağol canım Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınz. Rabbim tüm istiyenlere nasip etsin inş. şükür değerim güzel yükselmiş ama bu sabah afedersn tuvallette biraz zorlandım şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı kendime nazar ettim herhalde. ya aslında kabız değilim ama biraz zorlanınca acaba bebişlerime bişey filan oldumu die ödüm koptu sonrada dışarıya çıktık ister istemez araba sarsıyo eve gelince kendimede kızdım çıkmasam neyim eksilecek sanki bi sabredemiyorum gerçi hep evdeyimde haftasonları pek dayanamıyorum işte...

anammmm benim hamilelik günlüğüme baksana tubiş neler yazıyor bebişimde neler değişmiş allahım ya sen nelere kadirsin :)

Rabbim sabrını arttırsın , Miamayacığım... Sabırr...
Azı gitmiş çoğu kalmışş

iyiyim ben yaaa, vallaaaa

Allahımm Yardımcımız ol,cee desin bize de bebişlerimiz

valla bizim sokakta kazı çalışması vardı ,bir gürültü ki sorma...

Eşimi uyandırdım ...
Bizim başımız ağrıdı gürültüden,gezmeye gitmek istiyoruz dedim.Çıktık dışarı...

Bebişlerimle kalabalığız ya , o yüzden biz diyorum..

Rabbim duamı biliyorsun

acaba yarın öbürgün tekrarmı test yaptırayım diyorum eşimde kızınca bişey diyemedim daha...

bence 2 gün bekle ve yaptır... bu eşlerde her şeye karışmasınlar yahuu..
Hani esas olan 2 günde katlanması ya...hem bu arada sen test için verdiğin kanı toparlarsın hem de 2 günlük ara geçmiş olur.

bu arada hiç karnın kaşınıyor mu senin...:26:
ben de bir garip kaşıntı ara ara..annem bebeklerin büyüdükçe karın dokun genişliyor diyor... kan testini zor beklerim ben böyle giderse

kuruntu yapıp kendini yıpratma dio işte ama ana yüreği naparsın bebişlerimi düşünücem tabikide:) olmazsa salı filan kocişi atlatıp giderim artık:)
canım aynen benimde karnım kaşınıyo bende acaba göbekten vurulduğm iğnelermi yaptı diyorum. ama benden sana tavsiye gününden önce test yapma ben sabrettim hiç yapmamıştım tabi yinede sen bilirsin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…