hahh arkadaşımm aynenn öyleee
bak 1 haftayı devirdim bile..yatarken nasıl geçecek diyordumm...şimdi bu bir hafta geçecek Rabbim nasip ettiyse, test günüm gelecek
Pozitifi görenlerden olalım tüm bekleyenler,hayırlı bekleyişler geçirelim,sağlıklı hamileliklerimiz olsun,sağlıkla büyütelim,kucağımıza alalım.Aminnn
kuruntu yapıp kendini yıpratma dio işte ama ana yüreği naparsın bebişlerimi düşünücem tabikide:) olmazsa salı filan kocişi atlatıp giderim artık:)
canım aynen benimde karnım kaşınıyo bende acaba göbekten vurulduğm iğnelermi yaptı diyorum. ama benden sana tavsiye gününden önce test yapma ben sabrettim hiç yapmamıştım tabi yinede sen bilirsin canım...
valla ben göbekten sadece 3 kere iğne oldum,onlarda iğne olduğumda bile kaşıntı yapmadı,şimdide değildir diye düşünüyorum..
Yaa doktorum bana 7 nisan dedi ama , gördüm bazı arkadaşlar çok geç demiş ...:18:
bak bir de sana yazayım sen fikrini söyle , ne zaman yaptırayım testi...
21 mart opu - 23 mart transfer - 7 nisan ilk test:18:
söyle arkadaşımm dinliyorum seni
valla bende göbekten 31gündür iğne oluyorum hatta biara ikişer defeda vurulduğum oldu göbüşüm kalbura döndü:)ama olsun bebişlerim sağlıklı olsunda ben bütün iğnelere razıyım.
canım bencede doktorn nie okadar uzatmişki 4 nisanda filan yaptırabilirsin bence 12 gün sonra testi istiyolr normalde. hadi bilemedin bigün daha geç yaptır. varsa ogünde kanda çıkar zaten inş hayırlı güzel sonuçlar alırsn canım. peki kaç tane yumoş transfer ettiler:)?
dedim ya benim ki çok tedbirli...İlaçlarımı bile hesaplaya hesaplaya yazdı, hergün yumurta takibi ,endometrium takibi...
tamam her şey yolunda ama , 7 nisan da ilk test için uzun değil mi yaa... bari 2.test olsa anlayacağım ama..
ayy ne bileyimmm
Aynen öyle canım ,sana katılıyorumBiliyormusunuz neyi farketim, ilk hafta insan test günü geliyormu diyor, bir hafta gecdikten sonra su birhafta gecmesin diyorsun, resmem negativ haberden tirsiyor insan....
valla bende göbekten 31gündür iğne oluyorum hatta biara ikişer defeda vurulduğum oldu göbüşüm kalbura döndü:)ama olsun bebişlerim sağlıklı olsunda ben bütün iğnelere razıyım.
canım bencede doktorn nie okadar uzatmişki 4 nisanda filan yaptırabilirsin bence 12 gün sonra testi istiyolr normalde. hadi bilemedin bigün daha geç yaptır. varsa ogünde kanda çıkar zaten inş hayırlı güzel sonuçlar alırsn canım. peki kaç tane yumoş transfer ettiler:)?
2 tane bebiş verdiler bana ( geçen hafta embriyo idi ama 1 haftada büyüyüp bebiş oldular teyzesi:)n
Rabbim ceeee demelerini nasip etsin hepimizin bebişlerinin
masallah canim hayirli olsun.
bende 4.gunumdeyim canim senin hic belirtin oldumu ve idrar testi yaptinmi hic.
İyi aksamlar fistiklar nasilsiniz bakalim :))
bu topik uğurlu topik... herkes hamile haberini alacak, biliyorum ben...
senin ikiz değil mi , 9. gün değerin 117 ve 12.gün 595 olduğuna göre...
sanırım benimki de 3.gün embriyosu... 21 martta toplandılar,23 martta 2 tane bebişimi transfer ettiler. o gün bu gün bekliyoruz işte...
ama selcan beni tutacak test yapmayacağım doktorumun dediği güne kadar...ama sen böyle yazınca daaa.... selcannn tut beniiii
sende sağol canım. benimde bugün 16.günüm dün dayanamadım ikinci testi yapmaya gittim şükür 629'dan 1775'e yükselmiş değerim.Rabbime hamd olsun... inş hepimiz bebişlerimizi sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağımıza alırız...
2 tane bebiş verdiler bana ( geçen hafta embriyo idi ama 1 haftada büyüyüp bebiş oldular teyzesi:)n
Rabbim ceeee demelerini nasip etsin hepimizin bebişlerinin
Cok pozitifsin massallah sana ever bebislerimiz buyuyor insallah bizi birakmazlar
evet canım ikiz galiba iki tane kese gördük fakat kalp atışlarını duyamadık henüz... canım 7 nisan galiba senin test günün bence 4 veya 5 nde yaptır testi 7 sinde tekrar yaptırırsın.....inşallah hayırlı haberler alırsın canım...
hoşgeldinnnn canımm
iyiyiz valla, türkü söylüyoruz...
gel teskere gel teskereeeeee
sen neler yaptın , toprak ağan nasıl
ayyyy çok sevindim hamile olduğuna ....4-5 gündür takip edemiyorum çok çabuk ilerliyor sayfalar maşallahhhhh...inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız...senin 12.gün kaçtı değerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?