Mart ayında transferi olup gün sayanlar ....

Amin insallah arkadasim , allahim hepimize positiv sonuclar nasip etsin, yüzlerimizi gültürsün, gönüllerimizi ferhahlatsin, kucaklarimizi doldursun ...

valla ben göbekten sadece 3 kere iğne oldum,onlarda iğne olduğumda bile kaşıntı yapmadı,şimdide değildir diye düşünüyorum..

Yaa doktorum bana 7 nisan dedi ama , gördüm bazı arkadaşlar çok geç demiş ...:18:
bak bir de sana yazayım sen fikrini söyle , ne zaman yaptırayım testi...

21 mart opu - 23 mart transfer - 7 nisan ilk test:18:

söyle arkadaşımm dinliyorum seni

valla bende göbekten 31gündür iğne oluyorum hatta biara ikişer defeda vurulduğum oldu göbüşüm kalbura döndü:)ama olsun bebişlerim sağlıklı olsunda ben bütün iğnelere razıyım.
canım bencede doktorn nie okadar uzatmişki 4 nisanda filan yaptırabilirsin bence 12 gün sonra testi istiyolr normalde. hadi bilemedin bigün daha geç yaptır. varsa ogünde kanda çıkar zaten inş hayırlı güzel sonuçlar alırsn canım. peki kaç tane yumoş transfer ettiler:)?

dedim ya benim ki çok tedbirli...İlaçlarımı bile hesaplaya hesaplaya yazdı, hergün yumurta takibi ,endometrium takibi...
tamam her şey yolunda ama , 7 nisan da ilk test için uzun değil mi yaa... bari 2.test olsa anlayacağım ama..

ayy ne bileyimmm

canım tabi biz böyle diyorz ama doktorn doğrusunu bilir tabi. dediğim gibi çokta sabırsızlanırsn 5nisanda kan testi yaptır 7nisanda zaten tekrar yaptırırsn..

2 tane bebiş verdiler bana ( geçen hafta embriyo idi ama 1 haftada büyüyüp bebiş oldular teyzesi :)n

Rabbim ceeee demelerini nasip etsin hepimizin bebişlerinin

İyi akşamlar kızlar,bi sorum olacak hamile olduğunu öğrenenlere,henüz beklemede olanlarada ,hamile olduğunuzu örenmeden önce dudağı uçuklayan var mı?daha öncelerden biyerlerde hamilelik belirtileri yaşayanların yazdıklarını okurken dudağım uçukladı diyenleri okumuştum.dün gece benimde dudağım uçukladı.aklıma geldi acaba olabilir mi diye sormak istedim.bugün transferimin 7. günü.yaşayan yada duyan varsa lütfen cevap verin kızlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

masallah canim hayirli olsun.
bende 4.gunumdeyim canim senin hic belirtin oldumu ve idrar testi yaptinmi hic.

adet olacakmışım gibi göğüslerim çok ağrıdı ve şişti,belimde ağrı oldu,şişkinlik vardı sürekli ve yüzüm sivilce içinde kaldı hala da var...idrar testini 9. gün yaptım silik çıktı ikinci çizgi 5-6 dk sonra ,12.gün tekrar yaptım yine silikti fakat hemen 1-2 dk içinde çıktı ikinci çizgi....

evet canım ikiz galiba iki tane kese gördük fakat kalp atışlarını duyamadık henüz... canım 7 nisan galiba senin test günün bence 4 veya 5 nde yaptır testi 7 sinde tekrar yaptırırsın.....inşallah hayırlı haberler alırsın canım...

ayyyy çok sevindim hamile olduğuna ....4-5 gündür takip edemiyorum çok çabuk ilerliyor sayfalar maşallahhhhh...inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız...senin 12.gün kaçtı değerin?

Ayy inşallah canımm ...ikiz olsun..sağlıklı olsun...bizim olsunn..

Valla sanırım ben de o dediğin tarihlerde yapacağım,sonra da doktorumun dediği günde ...sonra da

hoşgeldinnnn canımm

iyiyiz valla, türkü söylüyoruz...

gel teskere gel teskereeeeee

sen neler yaptın , toprak ağan nasıl

hoşbulduk canım ya gezmelerdeydik yeni geldik eve toprak ağam iyidir heralde süreki midem bulanıyor yediğim seyleri çıkarmak istiyorum iştahsızlık var siz nasılsınız bakalım heyecan hat safhada sanırım bugün kaç oldu ?

ayyyy çok sevindim hamile olduğuna ....4-5 gündür takip edemiyorum çok çabuk ilerliyor sayfalar maşallahhhhh...inşallah sağlıcakla kucağımıza da alırız...senin 12.gün kaçtı değerin?

çok sağol canım. benim 12.gün 629 çıktı dr ikiz dedi ama hayırlısı cuma günü gidince tam belli olack inş. sen keseyi görmeye bugünmü gittin canım bide senin 12.gün değern kaçtı? inş bebişlerimz bizi üzmeden hayırlısıyla onlara kavuşurz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…